Sziasztok
Előkerültem én is
Én azt hittem, ennél már jobban nem foglalhat le Kristóf, hát tévedtem. 100000%-os odafigyelést igényel. Kora reggeltől estig pörög, egyhuzamban, fáradhatatlanul, járkál, rohangál, óriásiakat esik, napi 1 óriási fejkoppanás az minimum, de az olyat szól, hogy a konyhában mosogatás közben meghallom, amint bent a szobában a parkettán koppan a feje, egyszer tuti az ügyeleten kötünk majd ki vele.
Ha épp nem rohangál, én pedig épp nem a nyomában vagyok, de szó szerint 20 cm-es követési távolságban utána, akkor pedig rajtam mászkál. Amint meglátja, hogy leültem, szalad oda és csimpaszkodik belém. A számítógéphez leülni már nem is reménykedem, mert egyből itt terem és kikapcsolja a gépet, aztán újraindítja, újra ki, stb.
A játákaival egy pillanatog nem hajlandó játszani, nagy íven kikerüli őket, sőt, egyáltalán csak a fenekén megülni 5 percig se hajlandó. Odaadhatom neki a világ legérdekesebb kábeljét, leselejtezett elekromikai cuccot, semmi nem érdekli. A konyhán az összes edényt, lábast, szedőkanalat, mindent megúnt már, mosogatni egy rémálom mellette, hisztizik, hogy miért nem vele foglalkozom.
A főzésről ne is beszéljünk, olyan nálunk alig van.
Csak ÉN és ÉN meg a rohangálás és az esések.
Ráadásul másfél hétig náthás volt, épphogy meggyógyult, kb. 4-5 nap múlva jött hozzánk egy kislány, aki másnapra beteg lett, így Kristóf is visszakapta, de nem is akárhogy. folyik az orra, a hétvégén úgy köhögött, hogy a köhögéstől minden kaját visszahányt, az orra patakokban folyik, folyamatosan lehetne szívni, aludni alig tud, mert a köhögés vagy az orrdugulás vagy orrfolyás 10 percenként felébreszti. Nappal a szokásos 20 perceket aludja, pont most ébredt fel.
Mára már úgy hörög, hogy rossz hallgatni, délután megyünk is vissza a dokihoz.
Az hogy én is náthás lettem, már csak hab a tortán.
Lassan be is fejezem, mert már itt van, és piszkálja a billentyűzetet meg az egeret, félek, hogy mindent kitöröl.
Most is, annyit nem aludt, hogy ezt a hozzászólást végig tudjam írni. Elképesztő. És estig már nem is fog.
Ráadásul így betegen sétálni se tudunk menni, egyébként meg a babakocsiban sem alszik, max. 20-30 percet, ha már hullafáradt, egyébként nem.
Hát, lányok, akiknek alszik nappal a gyereke, el sem tudjátok képzelni, mekkora kincs az.
A többi betegnek is jobbulást kívánok!!!
Fanka
Panninak gratula a felálláshoz!!!
Minden kissrác és kiscsaj nagyon édi
Na pucolok Kristófozni
Babus