Új privát üzeneted érkezett!

Angyal,Ildi
Nekem jöhet a tea,imádom a medvecukrot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hol lehet ilyet venni?
Egyébként a szopiteának is hasonló íze van,vedeltem is literszám.Lehet ez dobta meg így a prolaktinomat?

Nőgyógyiknak:csili-vili cunitetkó nőnapra.Jó ötlet?Kép

KépKép

KépKép
okr

Édesgyökér a neve: és gyógynövényboltban lehet kapni. Elég drága, én 400 Ft-ért vettem. Háborogtam is, hogy a cicka csak 99Ft! Azt mondta,ez azért drágább,mert ez gyökérből van. És azt nehezebb kiszedni, meg tisztítani.
Vendég

édesgyökér teát én is ittam már (méregtelenítés alatt)... szerintem nagyon finomKép

Mire is jó ez pontosan? (Hátha érdemes lesz újra elkezdenemKép))
csakegysokadnick

Tlidi,
a medvecukor ánizsízű, olyasmi mint a görögök Ouzo-ja! Kép
Na most az cukrozva nem lehet nagy élmény...

Tetkó??? Áaááá, inkább maradok a szivecskés matricáknál! Kép

angel37

Ez a babanet!!!!!!

Csakegy: a nyákon változtat, h a katonák könnyebben közlekedjenek! Legalábbis én erre kaptam.

Angel:Ja nem olyan. A progi teámban van ánizs, az nagyon finom. Ez olyan gej!

Remélem nem kaptam el v.mi bacit! Mert olyan gyengének érzem magam, meg melegnek(remélem nem betegségtől ment fel a hő)és rossz a gyomrom. A párom rokonsága a múlt héten elkaptt v.mit(hányós vírus)és hétvénén találkoztunk.
Vendég

Tlidi,
Milyen az a progi tea?
Arra jó a palástfű is!

Ezek a tünetek simán utalhatnak ugyanúgy babásságra, mint vmi betegségre... Reméljük a jobbikat, és jobbulást! Kép

angel37

Ja-ja van benne az is. Az a fő alkotója! Küldtem mailben.
Vendég

Tlidi!
Ez meg a mult honapi progi eredmenyem,amit a 22.napon vettek!Most nem kell mennem vervetelre!Meg mindig nem tudok homerozni,mert ossze-vissza alszom!
Az is egy babas tunet hogy melegebbnek erzed magad!Meg hogy a gyomrod is rosz...........!!Drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
Két tüszőtől jó erős a progi! Kép De sajnos ez sem mindig elég a sikerhez Kép Franc tudja...

Ez a 73.6 milyen mértékegység? Asszem az enyém vmi másban volt megadva...

Tlidi,
köszi!

angel37

Ancsa! Ja akkor értem! Tudom, hogy sokféle mértékegység van. Lehet, h ezért most hülyeséget mondok, de 30 körül már jó. Szóval, ha ugyanaz a mértékegység akkor a tiéd az szupi! Már csak egyet nem értek: azt beszéltük (ugye Angel), hogy a cicifeszkót a progi okozza. Namármost Ancsának szupi volt a progija mégsem volt cicfeszkó!! Sokat kombinálok mi??? Szerintetek hogy van ez.??
Vendég

Cicifeszkó dologban az az egytelen ötletem van, hogy akinek kisebb a mérete, az talán nem érzékeli annyira...
Ancsának tényleg nem volt feszkója?

angel37

B*ssza meg, csak sikerült szarul leírnom! Kép Szóval épp fordítva! AKinek kisebb, az jobban érzi, akinek nagyobb, az lehet, hogy nem!

angel37

Mikor agyaltam a saját eredményemen, Kriszta megszánt Kép és megnézte egy orvosi könyvben a progi értékeket, és ez volt:

Progi:ovuláció után,egészséges nőkben.
15-65 nmol/L
5-20ng/ml

Ancsáé nyilván nmol/L, és azért jóval magasabb a felső ref. értéknél, mert két tüsző volt!

angel37

Sziasztok!

Mizu??? Kép Kép Kép
Megprobaltam utanaolvasni de csak ezt az uccso lapot tudtam egyenlore, de latom nincs uj babas! Kép Kép Kép
Lanyok, mar nagyon hianyzik a netezes, most kenyszerelvonon vagyok Kép
Multkor olvastam hogy Kriszti besokallt?! De latom mostanra mar kiheverte. Kép Kép Kép
Az en homerom eltorott es gyorsan kell vennem egy masikat mert be akarjak szuntetni a higanyosakat. Kép
Meseljetek, mi van Veletek? Meg itt leszek egy fel oraig kb.

KépKép
KépKép
tontica

Szijjja! Kép

Egy icipicit még vagyok!

angel37

Irok egy kicsit magunkrol is, bar most annyira hideg van hogy nem lehet kimozdulni itthonrol egesz nap mert befagy a likam es igy egy helyben ulve eleg uncsi ez az itthonlet de legalabb olvasni van idom mert az egesz csalad a fiammra akar vigyazni. Kép
Hianyzik a parom!!! De mindent nem kephatok meg egyszerre. Kép
Fiam egyre tobbet beszel, csak magyarul es amikor spanyolul szolok hozza akkor nez hogy most mi van?! Olyan edi meg kell zabbantani! Kép
Na most nekiallok az elozo ket het termesenek az olvasasahoz.

KépKép
KépKép
tontica

Szia Angyalom!!! Kép
Mi van Veled?

KépKép
KépKép
tontica

Látod milyen jó neked odakint? Kép
Pasi, jó meleg idő! Kép

Velem semmi.
Jön az átjárhatósági Kép

angel37

Szia Tontica! Ugye milyen hideg van itthon??!!!Örülök neki, h jól vagytok!

Angel! Hát erre rá fogok kérdezni a dokinál! Mindenképpen.De bizti az lesz a válasza, h egy bonyolult, nem egy hormontól függ hanem sok összehangolt működésétől!

Csajok megyek mert nagyon szarul vagyok! Fázok mint a vadászkutya, pedig nincs még hőemelkedésem se.
puszi
Vendég

Igen, mar el is felejtettem hogy ilyen hideg is letezik. Kép
Na meg a pasim is hianyzik, tenyleg. Kép Ebben a ciklusban legfeljebb a szentlelek termekenyithet meg. Kép

Angyal: akkor haladsz a cel fele, ez a lenyeg!!! Kép Az fajdalmas?

Tlidi: Beteg vagy? Jobbulast!!!

KépKép
KépKép
tontica

Mire Tlidi? A cicire? Kép

SZia, és javulást! Kép

angel37

Elég különböző élményeket hallottam már... ha van elzáródás, akkor biztos nagyon fáj Kép
De el fognak altatni, így talán a rázósabb részéről lemaradok! Kép

Érdekes ma már előkerül a szeplőtelen fogantatás! Kép

angel37

Na most mennem kell, lejart az idom! Kép
Sok puszi Nektek, tartsatok ki!!!

KépKép
KépKép
tontica

nmol/l mertekegysegben van megadva!Szerintem is meret fuggo hogy ki erzi es ki nem!
Most kicsit megyek,kesobb jovok!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Tontica
De jó,hogy benéztél!KépKépKépHát,igaz,rohadt hideg van.Itt nálunk tegnap egész nap havazott,a járdán még most is lehetne síelni!Kép

Ancsa
Nekem még életemben nem volt ciklus 2. felében cicifeszkó.Akkor volt,mikor terhes voltam+szoptatás,na meg a magas prolaktin esetében.Kép
Képzeld,lehet kapni babakocsihoz rászerelhető sítalpat!Mit szólsz?

Angyal
Cicifeszkóhoz:Nekem kicsi is,és még annyi örömöm sincs,hogy egy hónapban egy hétig feszüljönKép

Ildi
Sajnálom,hogy megbetegedtél!Láz,hőemelkedés hidegrázást követően van.Addig mérni sem érdemes,míg rázkódsz.Biztos magas lázad lesz,szegénykémKép
Egy jó van benne,pusztulnak a bacik!

KépKép

KépKép
okr

Angel... valszeg így van. Az enyém mirigyes, valszeg azért feszült az előző ciklusban...

(Hócipő tele... jöjjön már meg... 36,2 a hőm... már ha ez hőnek számítKép Az LH tesztem ha halványan is de még mindig jelez... na itt van az a pont amikor már semmi jelentősége (valszeg "beszorult" a pete... ld. elkezdett megérni de végül nem tudott ezért ciszta lett belőle... amitől minél hamarabb meg szeretnék szabadulni). Csak tudnám, mitől mászott el a görbém 2 tizedet... mert szó szerint elmászott...
csakegysokadnick

Helló lányok.

A hőm ma 37. Na persze erre is van magyarázat, fél órával később keltem.Kép

Ildi!
Jobbulást, bár remélem nem beteg vagy, hátha valami más...Kép

Móni!
Akkor megint igazat mondott az a fránya hő. Kép

Ismét cickófeszkó? Kép
Mi az?

ÉN azt álmondtam valamelyik éjjel hogy feszült és fájt a mellem. Már itt tartok, hogy nekem ez álmaim netovábbja. Kép

j.
Vendég

Kép
(szóval tök nyilvánvaló, hogy eltolódott 2 tizedet... szerintetek a D vitamin képes ilysmire? Vagy mi lehet ezért a felelős?)Semmi jelentősége, de egyszerűen nem értem a dolgot... (azóta sem hajlandó visszamenni a régi szintre...).
csakegysokadnick

Csakegy,
na, akkor talán van benne vmi! (cicis dologban)

Mi az hogy elmászott a görbéd?

Junko Kép
Látom már csak véletlenül se mersz a jobbik variációra gondolni! Kép (sajnos ismerős Kép)

angel37

Arra gondolsz, hogy az utóbbi napokban magasabb, mint volt a 10-20 nap körül?

angel37

Sziasztok!
Voltam a pajzsmirigy leletemért, és hát persze hogy rossz az eredmény. Tegnap beszéltem a nőgyogyival, ő azt mondta, hogy ilyen érték mellett nem is tudok teherbe esni. Jó, mi?
Holnpa megyek pajzsmirigy UH-ra, hétfőn meg az ambulanciára, hogy azonnal adjanak valami gyógyszert, mert babát akarok!!!
Még jó, hogy ezt is megnézettem az átjárhatósági előtt! Erre rajtam kívül senki sem gyanakodott. Nem értem, erre a lehetőségre miért nem godnolnak a dokik, mikor meddőséget okoz? Ha meg véletlenül terhes lennék így, fennáll a veszélye a beteg babának.

Kép

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Neeem... hanem, hogy a 25. nap után eltolódott a minimumpont... (vagyis igazából már a 21. napon)... azelőtt 35,9 volt, utána 36,1 lett...

Adalék: a 21. napon kezdtem el Metformint szedni (az nem okozhatta, az hót ziher) és aznap megittam fél üveg vigantolt is (D vitamin). Szóval én a D vitaminra tippelek... de iszonyúan érdekel, mi lehet az ok...
csakegysokadnick

Angyal!
Nem hát! Nincs cickófeszkóóóóm! Kép
Nálam ez az etalon.

j.
Vendég

Tücsök,
sajnálom Kép ez nem túl jó hír Kép
bocs, most nem tudom hirtelen, alul v. túlműködés?
Mondjuk a hőd nem alacsony...
Miből is gyanakodtál?
Remélem kapsz rá vmi bogyót, ami gyorsan helyrehoz!

angel37

Junko,
ez olyan fura... pedig ha jól tudom, hő alapján jól működsz...

angel37

Tücsök.
Sajnálom, de tényleg az a jó a rosszban hogy kiderült mi a hiba. Remélem könnyen tudnak rajta segíteni.
Alul, vagy túlműködés? Az én tesómnak, meg anyukámnak is ez volt. ÉS azért sajnos sztem egy kicsi időt kell várni míg a gyogyi beállítja a dolgokat.
Azért reméljük a legjobbakat.

Angyal.
Hőm jó. Hormonjaim jók. Peteérés van (nem mindig), de van, meg is reped. Cickófeszkó nincs. Én sem értem.
de én ebbe már inkább bele se gondolok.
Egyébként meg fogom kérdezni a nődoit erről.

j.
Vendég

Sziasztok!
Bali légyszi javíts a táblában. Ma 1. cn. De nem vagyok szomorú, hőm 36.5.

moni

Tücsök
Kép
Én kicsit örülök ám,hogy kiderült a baj forrása.Kapsz rá gyógyit,és pár hónap múlva már babás is leszel.
Alulműködsz,vagy hyper vagy?

Angyal
Sztem nálam a zsírocska lehet túlsúlyban,mert fogyni rögtön mellből szoktam.
Szép vagyok,fogyókúra alatt,kicsi cici,nagy has.KépMár inkább nem fogyózom,így legalább vmennyire egálban vannak egymással az arányok.(a hasam győz azért)

Moni
Kép
Nagyon rövid ciklusod volt.

Junko
Én sem bánnám,ha feszülne.Persze ha lehet,akkor ne a prolaktin miatt tegye.Kép

Csakegy
Sztem mensi nélkül kezdtél el egy új ciklust.Van így néha.

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
Kép Kép
hát akkor ez a cicifeszkó téma rejtély marad...

egyszer mintha hallottam volna olyat, hogy attól is függhet, hogy mennyire van zsírszövet ill. mirigy az ember lányának a cicijében...

Moni,
jó a hozzáállásod! Kép
a ciklusodat meg a fene érti... Kép

angel37

Okr... nem. Most végre rákerestem... ezt találtam:

"Anecdotal reports found an interesting change of body temperature connected with Vitamin D. The temperature of an individual usually in the 97.4-97.8 is shown below, this low range is often seen with CFIDS.

Temperature Time

97.8°F 36.6°C - Before 400IU of Vitamin D
98.6°F 37°C - 2 hrs
99.3°F 37.4°C - 5 hrs
98.6°F 37°C - 7 hrs

On the prior day (after restricting vitamin D for some time), the temperature rose to 101.1°F after 400 IU of Vitamin D. The addition of Vitamin D appears to have caused the immune system to become active fighting infections that it had only mildly responded to prior."

Aha... de ebben az esetben nem értem, ma miért nem emelkedett... (ld. tegnap is lenyomtam 100.000 egységnyi D3 vitamint)

Meg persze az is kérdéses, hogy ér-e valamit mostanában nálam a hőmérőzés...

Na meg továbbra sem értem az LH szintet... mert ha az folyamatosan magas, akkor a tesztoszteron szintem is emelkedne... és tele lennék ragyával... most meg van néhány ragyám (amiből 2 csúnya, a többi alig észrevehető) de ez egyáltalán nem vészes... szóval nem igazán értem a dolgot...
csakegysokadnick

Kriszta,
alakul ez a cici-téma! Kép

Junko,
ez tényleg különös... de ha igazoltan minden OK, akkor talán nem is olyan fontos a cicifeszkó!
nem lehet, hogy nálad kevesebb a mirígyes rész?

angel37

Csakegy
Itt azt írja(ha jól értem) 7 óra múlva 37.Nálad biztosan több idő telet el,mint 7 óra,így visszamahetett az alacsony szintre.
Ja,ha vmit nem jól értek azért van,mert angolból elég rosszul állok ám.

KépKép

KépKép
okr

Okr: tegnap 11-kor ittam meg a vitamint, ma reggel meg 7-kor mértem a hőt. Ez 8 óra... és 36,2. + ők csak 400 egységről beszélnek... én 100.000 egységet nyomtam beKép)) Bár lehet, hogy kezd feltöltődni a szervezetem, ezért nem reagálok rá... (viszont mintha agyoncsaptak volna.. állandóan álmos vagyok... és tuti, hogy emiatt..).

De ha jól értem, továbbra is hőmérőzhetek, mert a vitamin nem befolyásolja a hőmet? (na jövö héten a következö 100.000 egység után óránként mérem majd a hömérsékletem... és majd mesélekKép))
csakegysokadnick

Csakegy
Sztem próbáld ki a jövő héten így mérni,ahogy a cikk írja.Talán okosabbak leszünk.Egyébként a franc se gondolta volna,hogy a D-vitamin így hat a hőre!Kép

KépKép

KépKép
okr

Az leszKép Viszont az tuti, most, hogy visszanéztem, hogy az összes PÉ-nek kinéző/induló emelkedés D vitamin után volt... (ld. 21. napi és 28. napi vitaminbombák... szóval holnap vagy holnapután reggelre megint emelkedés várható... valszeg nagyobb, mint az előzőknél... de lehet, hogy tévedek, mert ez csak spekuláció...)Szerinted? (de az már tuti, hogy semmi olyannak nem fogok bedőlni, ami úgy tűnik, mintha PÉ lenne...)
csakegysokadnick

Angyal!
És azt honnan tudhatom meg mennyi a mirigyes részem? Kép

Hát nem tudom, azért annyi azért van, de lehet hogy csak bebeszélem, hogy egy hanygányit jobban érzem hogy van cicim, meg mintha nagyobb lenne egy picit ilyenkor. De ez most lehet hogy csak duma, csak hogy legyen má' nekem is valami. Kép

j.
Vendég

Hangya
Vendég

Junko
Most,hogy beszélünk róla,mitha nekem is feszülne.Talán-talán egy picikétKépKépRemek hyphochonder vagyok!KépKépKépKépKépKép

Csakegy
Ha ez ennyire belezavar a hőbe,elképzelhető a dolog.Mármint,hogy D vitamin miatt volt hőemelkedés,nem p.é. okán.

KépKép

KépKép
okr

Biztosra UH tudja kimutatni... tapintásra nem tudom el lehet-e dönteni, egy ügyes nőgyogyi lehet, hogy arra is képes! Kép

Meg talán ilyesmikből lehet következtetni, mint amit Kriszta is írt...

Egy biztos, ezt tuti nem kérdezem meg a dokimtól, mert sztem már így is az agyára megyek! Kép

Egyébként a cicifesznél nálam sem kell vmi iszonyúan látványos dologra gondolni, csak érzem, hogy úgy "kitelik"! Kicskét nagyobb, kicsikét kerekebb, és kicsit érzékenyebb! (semmi kidurranás-szerű érzés, egyik napról a másikra C-kosarassá válás v. fájás, de azért egyértelműen érzékelhető)

angel37

Na csajok, a cicifeszkót már sikerült belebeszélni egymásba! Kép Most már csak a babát kéne... Kép

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?