Sziasztok!!
Gabuska:
Tomi nevében is köszi a dícséretet neked is meg a többieknek is!! Bár nem merem neki megmondani, mert aztán a végén elbízza magát ;) és nagyképűsködni fog. Mert tud ám!!!
Az Adél valóban nem egy gyakori név. De szép!! Legalábbis szerintem. Bár pl. a szüleimnek, nem nagyon tetszik talán pont, mert nem gyakori. Passz. Volt belőle vita elég eddig, de már belenyugodtak.
Babafalván is előfordulok igen
Hááát Keszthelyről felmenni, kicsit hosszadalmas… de végül is a doktornő javaslatára itt Keszthelyen járok terhesgondozásra, és vizsgálatokra. Csak a 37-héten kell fel mennem, mert valami vizsgálatot meg kell csinálni, ami kell az Istvánba, viszont itt Keszthelyen nem. Meg akkor ott fenn lesz CTG. De amúgy itt Keszthelyen is meg lehet csináltatni… hiszen gondozásra itt járok. És majd csak szülés előtt egy-másfél héttel megyek fel BP-re hogy közel legyek, ha menni kell. Addig meg szurkolok, hogy ne induljon előbb.
Bár orvos szempontjából, most dilemmában vagyok, mert akihez eddig (vagyis a múlt hónapban nem már, mert akkor voltam a Boros doktornőnél) jártam, ahhoz kéne továbbra is, de múlt héten amikor a 28 hetes UH-on voltam igencsak cüccögtek, azon, hogy nem ottani doki pecsétje van a kis könyvembe… és tartok attól, hogy ha ezek után elmegyek a dokim magánrendelésére, úgy hogy tudom, hogy nem nála és nem itt szeretnék szülni… szóval hogy az mennyire lenne jó. Mert nagyon félek attól, hogy nekem esik és leteremt a sárga földig, hogy mit képzelek… így lehet, hogy az lesz hogy a vissza lévő két alkalommal vagyis a 30 és a 34 heti gondozásra a sima SZTK-s tanácsadáskori gondozásra fogok csak menni, mert oda akárki mehet akinek nincs választott dokija(és hát nekem így már nincs… legalább is Keszthelyen) és aztán a 38 héten már úgy is fenn leszek Pesten.
Tücsökmami:
Én szeretnék maradni...
Hááát én még jó darabig „lány” maradok… mert a párommal egyelőre nem nagyon érezzük úgy, hogy össze kéne házasodni.(Majd ha már nagyobbak a csimoták, hogy ők is tudjanak bulizni ;) )
Doktornővel kapcsolatban sokáig vaciláltam, de, aztán amikor beszéltem vele, megerősödött bennem, hogy talán jól választottam.
Én meg pont hogy a Jóskönyvet nem olvastam még eddig.
Valahogy mindig elkerültük egymást… vagyis amikor láttam, akkor mindig másra kellett a pénz, amikor meg lett volna rá keretem akkor nem volt. A könyvtárban meg nem tudom miért, de az ilyen jellegű könyveit soha nem lehet megtalálni.
Jucus73:
azt megmondom!! Mármint hogy Tomi nagy kópé!! Állandóan jön, megy, intézkedik, mint egy kicsi felnőtt. Rengeteget dumál. És néha olyan véleménnyel van a világról, hogy csak na, még szerencsére ennek csak néha ad hangot , de az arcán látszik.
Alapjáraton egy vidám kis manó, akibe néha belebújnak más manók, és akkor nagyon eleve, és néha hisztis, de könnyen elterelhető a figyelme a nyafiról.
A tesót… hááát nem tudom mennyire várja. Amikor megtudtam, hogy babát várok, akkor mondtam neki, de nem nagyon vette fel, csak amikor kiderült, hogy lány lesz és közösen nevet választottunk… azóta naponta szóba hozza, és ha kisbabát vagy pocakost lát, akkor rögtön Adél-ozik. Meg vannak játékok, amihez én nem is nyúlhatok, mert az az Adéjé.
Egyenlőre, iszonyatra egy húron vannak, mert amikor Tomi eleven akkor ált. Adél is ficánkább, meg ha Tomi sír onnan lehet tutira tudni, hogy most tényleg gáz van , hogy Adél nyomban akcióba lendül oda benn. De pl. volt olyan is már, hogy Tomi belebújt az ölembe, és Adél is oda húzódott ahol Tomi hozzám bújt. És persze rúgkapált. Tomi meg azt hitte n böködöm. Aztán mondtam, hogy neeem az Adél. Akkor hatalmas puszikat dobált neki. Meg simizte a hasamat.
DE majd májusban kiderül hogy mennyi is az annyi. És hogy fogják csípni egymást.
És ahogy a képeket elnézem itt is csak csudi szép és csudi aranyos babinkók vannak!!!
Hűűűű megint jó hosszú lettem!!!