Sziasztok!
Macifülke, Kata!
Köszönöm a látogatást! Annyira kedvesek és szimpik vagytok
Nagyon jól éreztem magam, és régen beszélgettem ilyen jóízűt! Ahogy mondtam is, a négy fal között, Marcival tudok csak eszmét cserélni
A sütirecepteket küldöm, amint időm engedi!
Köszönjük a sok-sok finomságot, itókát, rágcsát, gyümit!
Macifülke! A vonat is nagyon jó, mert a csipogás mellett, csörög is, ha telefonálunk vele
És ezt a talit még egyszer meg kell ám ismételnünk! Már Kriszkrosszal kibővítve
A fülészeten nem gyulladást, hanem gombafertőzést állapítottak meg, amit halvány lilám sincs hogyan tudtam összeszedni. A doki mondjuk említett legyengült immunrendszert, ami most nálam azért előfordul, sajnos
Jót turkált a fülemben, ami elég kellemetlen volt, de most már talán nem hasogat annyira. Jövő héten kontroll, addig csepegtetek. Hát ez van! De túlélem
Kriszti (Angel)!
Gratulálok, hogy minden rendben volt a babucinál
Köszönöm a fülgyertgyás tippet, de tegnap nem tudtam beszerezni. De látod nem "egyszerű" fülgyulladásom van.
A védőnőci az első alkalommal minden adatodat (mind személyes, mind eü-is kórtörnétedet) felveszi, ami elég babrás adminisztrációs munka, mert mindent két helyre kell bevezetni (a terhes kiskönyvedbe és az ő kis nyilvántartójába). Meg az esetleges beutalókat is odaadja, ha kérdésed van válaszol. Nekem 3/4 óra volt az első alkalom.
Próbálok rendszerben, rendszeresen enni, de nem jön össze mindig. Azért túl extrém dolgokat nem művelek
Vera!
Üdv közöttünk és nagy-nagy gratula a pocaklakóhoz
Krisszi!
Nekem pocakom nincs, csak hájam
Viszont, ha igazolhatóan Ketteske-féle pocakom kezd nőni, ígérem rakok majd fel
Iza!
Téged is üdvözöllek és gratulálok
Sok erőt Neked a sok-sok repüléshez! Már én is hallottam, hogy külhonban elég felületes a terhesgondozás, vagy lehet, hogy mi vagyunk az elég alapos magyar vizsgálati rendszerhez szokva. Legalább a magyar eü-ben is van valami jó
Bettus!
Gratula a gyógyuláshoz!
Most már vigyázz magadra, nehogy Te is úgy járj, mint én: egyikből ki, másikba be...
Nekem a hányingeres időszakomban abszolúte nem volt kívánosságom, sőt semmit sem kívántam enni, de hányinger ellen jót tett. Viszont mostanság rágerjedek valamire, eddig a zsömle volt, de alábbhagyott a lelkesedésem. Most nincs semmi extra kívánósság. A gyümi az mindig jó, arra gerjedhetünk
A szülésznőkre érdemes már ilyenkor érdemes odafigyelni, hogy melyikük kedves, szimpi számodra. Ha fel szeretnél majd kérni a szülésre egyet, ez nagyon jó támpont lehet
Nekem volt és aranyat ért!
Bufo!
Gyere gyakrabban, ha tudsz! A rosszullétek most már biztos egyre ritkábbak lesznek, ahogy közeledsz a 12. héthez
Mamy!
Kitartást a rohangáláshoz és vigyázz magadra! A Te babókát is jó méretes lesz, nem csak az én Ketteském
Bunny!
Jobbulást! Streptococus
Gratula az 1 centis Borsóhoz
Jadey!
A rám vonatkozó jókívánságot magamévá tettem
Rejo!
Örülök, hogy a barnázás elmúlt és minden rendben Veletek! Vigyázz azért Magadra/Magatokra
Örülj neki, hogy nincs hányingered! Én kb. a 7. körül kezdtem émelyegni, viszont az első terhességemnél semmi bajom nem volt
Kívánom Neked inkább ezt a második verziót!
Ide az oldalra raktad fel a Kisfiad képeit! Én már várom
Legalább nem csak Marci fotójával lesz tele a topic
Gigi!
Gratulálok az elvesztett rókákhoz
Ne nagyon keresgéld őket
Kriszkrosz!
Annyira sajnálom, hogy nem jöttél és pláne, hogy csak ilyen banális dolog miatt, hogy nem néztél fel a netre. De majd legközelebb, mert megbeszéltük a csajokkal, hogy meg kell ismételnünk, mert tök jó volt!
Tessék rendszeresen olvasni most már!!!
A szülés után tényleg nem lehet a kórházban pihenni, de szerintem nem is erre találták ki. Én kissé hipohonder vagyok, így én teljes nyugalomban (már amennyire egy újdonsült anyuka nyugis lehet az első napokban) töltöttem a kórházi napjaimat, mert figyeltek rám és nem kevésbé Marcira (Õ pláne erősen besárgult). Én semmiképp nem jönnék előbb haza...
Én a német RTL-en nézegetek délelőttönként babás műsort és ott - a császáros szülésektől eltekintve - nincs orvos jelen a szülésnél, kizárólag a szülésznő. Ha valami gubanc van, persze van kéznél doki is, de tényleg abszolúte a mienktől eltérő szokások vannak nyugaton. Nekem totál megnyugtató volt a dokim a szülésnél, hogy annak ellenére, hogy nem volt szükség rá egy jó darabig, de ott ült mellettem. Biztonságérzetet adott
Azt hiszem, ismét jót téptem a számat! Bocsi a hosszúságért, tisztelet annak, aki végigolvassa...
Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda (15+5)