Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sajnos annyira rég jártam itt hogy nem tudok visszaolvasni ennyit!De Zsebi táblája mindig kihúz a bajból!
Amióta nem jártam itt két zebra is beficcent!
Gratulálok!
Wish!
Sajnálom!

Velünk még nem történik semmi,de nemsokára fog.
Voltunk a Kaáliban és megbeszéltük a kezdést,ami március 16-án lesz.Már alig várom.
Egyenlőre még szedem a fogigátlót 11-ig,de mivel nem lett tőle cisztám(valószínű mert már nem fért el több a hasambanKép ),ezért kezdhetünk.
A szurik első adagjai kiváltva figyelnek a hűtőben(Suprefact,Merional)Velem együtt várják a 16-át.
Most hátravan addig némi szurkálódás,és EKG,de ezt már fakírként viselem a jó ügy érdekében.
Az örökbefogadást jelenleg is futtatjuk párhuzamban,de most arra nem koncentrálunk.Szép türelmesen várjuk a papírjainkat a hatóságoktól.
Sünike!
Láttam hogy kaptam tőled levelet,de sajnos elszállt minden levelem a gépből anélkül,hogy lett volna időm elolvasni!De végre amint lesz időm írok neked,mert odáig sosem jutok el.Jelentkezni fogok amint tudok.

Addig is minden jót mindenkinek!
Puszi!
Zsuzsa
kavicska

ÉdenKép MkaKép
Progiszurival én is jól megvoltam csütörtökig, amikor is bedurrant rendesen a hátsóm mind a két oldalt. Úgyhogy egész hétvégén borogattam és a szurikat addig a combomba adtuk. Mostmár hálistennek rendbejött. Mondjuk nekem az is rossz, hogy én reggel és este is kapok egyet.

wish

Wish,
reggel egy, este még egy (vagy kettő-kettő?)? Nekem egyszerre adnak be két fiolával. Állítólag olyan is van, hogy egyszerre 4-et adnak.

Éden
Éden

Borsi
Képzeld felhívtam a dokit és olyan aranyos volt! Próbált megnyugtatni. Mondjuk engem elég nehéz. Kép De nagyon rendes!

Holnap gondoljatok rám lécci!!!!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Drága Wish KépKépKép nehéz ilyenkor bármit is mondani.. Veled érzek !!!

mniki

Drága KisKép!
Eszemben van ám, hogy holnap mész, csak nem akartalak emlékeztetni rá!KépNAgyon fogok drukkolni neked, egyrészt hogy ne legyen fájdalmas, másrészt, hogy teljesen átjárható legyél!Kép
Ugye mondtam, hogy kedves a dokibácsi!Rendben lesz holnap minden!KépHányra mész?

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi
Aranyos vagy nagyon!! 10-re kell mennem!! Kép Kép De nagyon félek!! Kép

pusszi
*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!
Gondolom utána már nem mész be melózni, ugye?!Otthonról tudsz netezni? 3 óra tájban már netközelben leszek!Várom a híreket majd!
Addig is ne izgulj!Túléltük ezt már néhányan!Kép
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

ÉdenKép
Egyet kapok reggel és egyet este. Fúúú, az egyszerre négy azért durva lehet.

KiscsillagKép
Nyugi, minden rendben lesz Kép

wish

Sziasztok! Kép

Wish! Kép
Nagyon sajnálom Kép Kép Kép.

Tiko! Kép
Végre megjött!! Az viszont nem jó, hogy fáj is Kép.

Kiscsillag! Kép
Köszönöm!!! Nem tudom mia titok. egy darabig antibiotikumot szedett, mert volt valami gyulladása odalenn, aztán clostilbegytet, most meg valami tesztoszteron tartalmú hormont. Nem tudom mi segíthetett Kép de amit megtudom, megosztom veletek!
sajnálom a kutyust!!!
NAGYON drukkolok Neked holnapra, gondolok Rád!

Éden! Kép
Nagyon drukkolok péntekre!!

Borsi! Kép
Nagyon jól esik, hogy így örülsz nekünk!
Én komolyan tök hülyének érzem magam. Mivel mi még csak első konzultáción voltunk a Kaáliban eszembe sem jutott, hogy visszamehetnék oda vérvételre. Gondoltam felhívom a nőgyógyászom, és megkérdezem, hogy szerinte mikor érdemes már elmennem, hogy az UH-n láthassunk valamit. Egyenlőre sajnos még nem tudtam elérni a nődokit Kép Gondolod, (Tiko is kérdezte) hogy visszamahetnék a Kaáliba vérvételre?

Ellent tudtál állni a madártejnek? Kép

Niki! Kép
Köszönöm! Sok sikert a spontánhoz! reméleem olyan eredményes lesz Nektek is, mint nekünk Kép
Húú 4 év, az nem semmi!

Zsuzsi! Kép
köszönöm!!
Remélem hamarosan a szegedi topic már a babázásról fog szólni! Kép

Mka! Kép
nagyon drukkolok!!!! Ügyes vagy, hogy így hozzászoktattad magad a szurihoz!

Kavicska! Kép
Sok sikert a 16.ai kezdéshez!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Madaran! Kép
Jó ötlet a teszttipp, nekünk a szombati One Step volt (ez volt a legerősebb) a vasárnapi: Pregimax plusz, és Lily (ezek valamivel halványabbak lettek)

Bea

Kép
Kép
beuka

Mniki!

Mit mondjak, én is megkönnyebbültem. Köszi az aggódást!

Borsi!

Van még 2 spontán lehetőségünk, kipróbáljuk azt a PG/53-t, hátha nekünk bejön.

Zsuzsi!

Nem 3 ciklust kell kihagyni, hanem 3 hónapot, már ki is számoltam, április elején-közepén kell menni UH-ra és ha minden rendben, kezdődhet a felkészülés.

Mka!

Én az irrigálást megkérdeztem a transzfer után a drnőtől, mert UH után mindig viszketek. Azt mondta, hogy közvetlenül az Utro után nem lehet, de kb. 1 óra múlva már igen, addigra felszívódik aminek kell. Amúgy engem az utro jól kicsípett, úgyhogy elég kellemetlen volt az egész.

Wish!

Kép Kép Kép Kép
Nem tudok semmi okosat mondani most, tudom, úgysem sokat segítene. De gondolok rád és sajnálom!!!

Tiko

tiko

Bea!
Szerintem vissza mehetsz a Kaáliba vérvételre. Unique is oda ment anno mikor terhes lett és még az első uh-ját is ott csináltaák aztán elköszöntek egymástól. Kép

Jaj lányok remélem a hét vége felé szebb napunk lesz ez a mai nekem nagyon szomorú. Wish-el annyira együtt érzek nehéz lehet ezt feldolgozni elfogadni. De erős lány és nagyon remélem sikerül neki.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Zsu híradó!
Ma volt uh, babók 7-8 mm, jól vannak, a rossz hír, hogy az egyiknél van egy kis vérömleny ami picit nőtt, de talán nem lesz gond belőle. Holnap kiderül meddig kell bent maradnia. Remélem nem sokáig. Kép

Üdv mindenkinek!
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Ági!
Köszönjük a híreket, Zsu-nak tovább mennek a drukkok hogy mindét babával minden rendben legyen.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Zsebike, Kavicska, Wish
Kép

Beuka
Kép

Kis*
Én is gondolok Rád holnap!Kép

Mka, Éden
Drukkolok nagyon!!!!

Süni
süni_renóca

BeukaKép
Hát hogyne örülnék nektek?Kép
Én is azért kérdeztem a vérvételt, mert szerintem nyugodtan bemehetsz a KAáliba megcsináltatni.KépNem számít, hogy még csak konzin voltatok ott!
Én a helyedben már holnap reggel ott kezdenék!HA korán, fél8-8 körül leveszik a vért, még aznap megvan az eredmény!Meg fogják mondani mikor.Kép
Hát, a madártejnek sikrült ellenállnom!Kép KEzdek egyre jobban belejönni a dologba, csak az a baj, hogy most egy kicsit leállt a fogyás. Okosabbak szerint most jönnek majd a mélyebben fekvő "tartalékok". Remélem, mert mégegyszer enyit jó lenne ledobni!Kép

TikoKép
Ez a nyáknézegetős, vagy ez a teszt:már nem emlékszem pontosan. Én csak a BabyMark-ot próbáltam, de nem jött be.Sok sikert a következő két ciklushoz!HAjrááááá!KépHátha itt várakozik még néhány spontán zebrácska!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

ÁgiKép
Köszönjük a friss híreket. Remélem Zsu mihamarabb hazamehet a kórházból, és minden rendeződik vele.

Innen messziről is nagyon szorítunk neki!Kép

Borsi
borsókás

Zsebi! Kép
Akkor lehet, hogy holnap felvíhom a kaálit.

Ági! Kép
Köszi az infót! Zsu-nak mielőbbi felépülést, és drukkolok!!!

Süni! Kép
Köszi!!

Kép
Kép
beuka

Borsi! Kép
De szerinted akkor is beállíthatok, ha nem is telefonáltam oda?

Nagyon ügyes vagy a fogyival! Le a kalappal!

Kép
Kép
beuka

BeukaKép
Nekem az első lombiknál a beültetés után a doki azt mondta, hogy a 14. napon teszteljek, aztán telefonáljak neki. Én utálom már a teszteket, így meg sem csináltam. A lányok itt meggyőztek, hogy már a 11. napon lehet menni vérvételre.
Nem telefonáltam be előtte, csak odamentem és a recepción megmondtam mit szeretnék!Kép
Szóval szerintem menj bátran!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi! Kép

Köszi a választ! Kép

JÓ ÉJT! Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Helló Csajok!
Ma délelőtt mindenki téli álmot alszik? Kép

Szakértők!
A Suprefact-tól nőhet ciszta? Azért ellenőrzik UH-val "időközben"?

Köszönet!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok,

nekem úgy görcsöl a hasam, mintha mindjárt megjönne, én már attól félek, meg se érem a pénteki tesztelést. Úgy utálom ezt az időszakot...

Éden
Éden

Éden! Kitartás! Azt hiszem a dokink ilyenkor azt mondaná vegyél be Magne-B6-ot és igyál egy pohár vörösbort. Lazíts!
Nekem csak csendben szurkalodik a hasam, néha fájogál, de leginkább a petefészkeimet érzem.
Mka
Vendég

Éden Kép
A vége a legnehezebb, kétségtelen.
Nagyon drukkolok, próbálj megnyugodni és tényleg igyál egy kis vörösbort...!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
Nekem az első lombiknál a 2hét Decapeptyl szuri után lett cisztám, előtte sosem volt.
Bármi lehet.....

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Köszi Viki Kép
S akkor mi lett? Leállították a lombikot? Kivették? Vagy...?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mka,
azt hiszem, Te jobb helyzetben vagy, mert a szúrkálás az reménykeltőbb, mint a rohamszerű görcs. Ha hazaérek, elkapom a boros üveget, de itt a melóhelyen egyelőre nem lehet :-)) Addig is eszem még egy MagneB6-ot.

Éden
Éden

Fanni,
Akkor az lett, hogy megkérdezte az orvos, hogy megvárjuk-e míg kiürül magától vagy leszívják.
Én azt választottam, hogy leszívják /altatásos megoldással, mint a punkciónál/ így ment tovább a stimu 1 hét csúszással.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki Kép
Nagyon köszi, akkor már nem izgulok annyira!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok lányok!
Kép

KiscsillagKép
Úgy bíztam benne, hogy itt leszel már! UGye túlestél rajta, és minden rendben volt! Kép

Éden, MkaKépKép
Kitartás, már nem sok van hátra a tesztig, és reméljük a zebrákig!Kép

BeukaKép
BEmentél a KAáliba vérvételre? Mit szóltak?

Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok lányok!

Kiscsillag rajtam keresztül üzeni nektek, hogy túl van rajta, nagyon fájt neki, most is rosszul van, holnap jelentkezik. Kép

Borsi!

Ez az a teszt, amihez nyál vagy nyák kell. Ez egy kis mikroszkóp.
Egyre kevésbé reménykedem a spontánban. Kép
Mi is most kezdtünk fogyókúrába, szénhidrátmentes fogyókúrát csinálunk. Ezzel már egyszer lefogytunk és jó, mert egész nap lehet mindent enni, csak szénhidrátot nem.

Tiko

tiko

Köszi Tiko Kép a híreket!

* Kép
Hős voltál! Ez egy olyan vizsgálat, ami mindenkinek nagyon fáj! Ha ezt kibírtad, a többi már sétagalopp lesz! Jobbulást!

Tényleg, Beuka Kép, mi a helyzet?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

TikoKép
Köszi a híreket!
NAgyon sajnálom, hogy rosszul viselte a vizsgálatot!Kép De ugye azért rendben van, átjárható mindkét oldal?

KiscsillagKép
Ügyes vagy, túl vagy rajta!Kép
Nagyon remélem,hogy minél előbb elmúlik a fájdalom!Kép

TikoKép
Ezt a tesztet gyógyszertárban lehet kapni?Lehet, hogy én is kipróbálom. Bár BEuka sikere ellenére sem nagyon bízom én se a spontán babócában.
MA végre a hosszú barnázás ellenére megérkezet mikubácsi: bár így a műtét után, szextilalom mellett az lett volna meglepő, ha elkerül. (Annyi pozitívuma azért van a dolognak, hogy lombik előtt ilyen rövid ciklusaim sose voltak. Ez a mostani is csak 27 napos volt.Kép)

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Nem tudom,hogy mi lett a vizsgálat eredménye, csak ennyit írt sms-ben. Holnap mindent megtudunk, de örülök, hogy túl van rajta. Nekem pl. nem fájt, inkább csak kellemetlen volt, de az is rövid ideig.

Igen, gyógyszertárban lehet, termékenységi teszt. Úgy működik, hogy pl. reggel ha felkelsz megnyalod az ujjadat és rákened a mikroszkóp üvegére. Ha össze-vissza formák vannak, akkor nem vagy termékeny, ha páfrány levél mintájú, akkor igen. Olvasgattam róla fórumokon, elég sokan így lettek terhesek, de persze van akinek nem jött be. Én kipróbálom, bajom nem lesz tőle. Kép

Na azért nem tartottátok ti be olyan szigorúan azt a szextilalmat, hihi. Kép

Tiko

tiko

Kiscsillag!! Kép
Ügyes voltál, túl vagy rajta!!! Sajnálom, hogy ennyire fájt Kép.
Várjuk a híreket holnap.

Borsi! Kép
Ez akkor jó, ha így lerövidül a ciklusod! Ha már meg kell jönnie. Kép
LÉgyszi ne haragudjatok rám, de több órás vívódás és a dokimmal történt telefonbeszélgetés után úgy döntöttem nem megyek vissza a kaáliba (elég messze van tőlünk kb 100 km).
A nőgyógyászom azt mondta menjek el hozzá csütörtökön, akkor már biztos fogjuk látni. Az meg már csak két nap.
Borsi
Nekem van ilyen nyalós szerkentyűm (PG) ha gondolod elküldöm.
(remélem nincs szavatossági ideje)

Bea

Kép
Kép
beuka

Tiko! Kép
Köszi az infót kiscsillagról! Kép

Nálunk szakad a hó, és már van is az úton! Kép
Marha jól kezdődik a március!

B.

Kép
Kép
beuka

Fanni! Kép
Neked lett cisztád?

Kép
Kép
beuka

Beuka!

Végül is mind1 melyik dokihoz mész szerintem. Ma hány tesztet csináltál? Kép

Te használtad ezt a PG/53-t?

Merre laksz? Ne keseríts el ezzel a hóval Kép

Tiko

tiko

Tiko! Kép
Ma nem csináltam Kép
Igen használtam.
Dél Mo.

Bea

Kép
Kép
beuka

Bea!

És volt páfrányos? Ebben a hónapban is használtad?

Nem akarok havat!!! Kép

tiko

Mka!
Ezt akartam délelött pont írni Édennek, de egyszerűen nem engedte a net elküldeni.

Éden!
Kitartás már nincs sok hátra és biztos csak a icsik feszítik a húrt odabent. Kép

Tiko!
Köszi az infot és mennyibe kerül egy ilyen teszt? Ha nem túl drága én is veszek mi vesztenivalóm van? És ilyenkor akkor kell csinálni amikor ott a páfrány levél? És akkor ez csak pár napnem?

*
Nagyon ügyi vagy, meglátod hamar feledésbe megy ez a kis szenvedés. Ma kipihized magad és mostám semmi akadálya az inszemnek. Kép
Kép

Bea!
Ezt megértjük, de csütin az uh. képet is várni fogjuk. Kép

Holnapra mindenkinek napos időt kívánok. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

A teszt kb. 2000 ft. AZ van benne, hogy kb. 6 nap a termékeny időszak és akkor páfrányos, na és akkor kell belehúzni a baba gyártásba. Kép
Szerintem sincs veszteni valónk, max. nem jön be.

Éden!

Kitartás!!! MInden jól alakul, meglátod!!!

Tiko

tiko

BeukaKép
Dehogy haragszunk, hogy nem mentél be! HA már csak 2 napot kell kibírni az UH-ig,akkor az még belefér!Kép De egyetértek Zsebivel, várjuk a fotót!Kép
Köszönöm, aranyos vagy hogy elküldenéd a teszted.(Neked egy darabig most úgysem fog kelleni!Kép) De ha valóban csak 2000 Ft. körül van, és lehet is kapni, akkor megvesszük. HA nem, akkor jelentkezem érte!Köszi

TikoKép
Hát, tényleg nem vettük komolyan a tiltást. MAx. annyira, hogy nekem mindig lelkifurdim volt, ha együtt voltunk. A páromnak még ennyi sem.Kép
Bíztatóan hangzik, amit írtál a tesztről. Azt hiszem, ki fogom próbálni.Kép Bár rövidesen én a következő lombikot is szeretném elindítani.Kép

Lányok!
Nehogy már havazzon! ÉN már tavaszt akarok! Meleget, ami idecsalogatja a zebrácskákat!Kép Elvégre holnap már március!Kép
Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Borsi

Borsi
borsókás

Beuka,
Hatalmas gratula neked a zebrához KépKépKép Én az első héten összesen azt hiszem legalább 4 tesztet csináltam (a pozitív vérvétel után Kép)

Wish,
Most látom csak hogy már tegnap eldőlt a dolog KépKép Tudom hogy a sajnálom szó már nem jelent semmit, inkább azt mondom hogy basszus ez nem lehet igazKépKépKépKépKép

Zsu,
Barátnődnek köszönjük az infokat és továbbra is drukkolunk és izgulunk értetek !!!

Éden, Mka,
Zebrát akarunk KépKépKép
Hát én is úgy tudom hogy a terhesség alatt nem lehet irrigálni, ahogy Orsi is írta, sőt, nekem azt mondták hogy a tesztig a házasélet sem javasolt....persze aki spontán lesz terhes és nem is tudja, az is valószínűleg űzi....hát én úgy emlékszem hogy 3 hétig nem engedtem apát rámugrani....nehogy már ezen múljon....és igen, az utro miatt nem volt túl kellemes...én mindig a zuhanyzás után, esti adag előtt javasoltam, akkor nem olyan gáz....aztán a 12. hétre már egész meg lehet szokni KépKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok lányok!!

Itt vagyok, nem volt semmi a tegnapi napom! Köszönöm szépen, hogy drukkoltatok és gondoltatok rám!!! Úgy döntöttem ma még nem dolgozom, ennyi szenvedés után jár a pihenés. Kép

Borsókás Kép
Igen, szerencsére átjárható vagyok!!!! Ez az egy, egy ici-picit vígasztalt!!! Kép Amúgy szörnyű volt, majdnem elájultam és utána nagyon rosszul voltam. Jaj, nem is beszélek inkább róla, jobb lenne valahogy elfelejteni!!! Kép

Zsebikém Kép
A lényeg tényleg az, hogy indulhat az inszem!!! Kép Most már csak 1-2 hét megjön és utána kezdődik!! Kép Jaj ennek nagyon örülök!!! Már meg is kaptam a gyógyszert amit majd kell szednem, mert tegnap délután még felmentünk a Kaáliba. Mindent megbeszéltünk, várom a mikut a jövőhéttől és utána teljes erőbedobás! Kép Kép Kép

Nagyon jó, hogy vagytok!!! Rengeteget segít tényleg!!! Kép Kép Kép

pusszilok mindenkit , drukkok akinek kell mennek!!! Megyek vissza az ágyba, holnap jövök.
*

Kép
Kép
kiscsillag

Helló!

* Kép
Reméljük ma jössz és beszámolsz!

Beuka Kép
Akkor holnap mész UH-ra? De izgi!
Én elég parázós csajszi vagyok és mindent szeretnék számításba venni. Még sosem volt cisztám, s vagy 1 hete UH-n sem találtak, de a petefészek működését gátló -Suprefact- injekció okozhat cisztát. De megnyugodtam, mert Viki is jót írt, meg írt egy lány a privi címemre, aki szintén megnyugtatott, úgyhogy happy vagyok és várom a pénteket, hogy már szúrhassam magam Kép

Borsika Kép
Ne legyél telhetetlen Kép A fő, hogy "Apa" már jól van, Piri is itt van és jöhet az éles próbálkozás. Talán a PG53 is segít, még ha nekem személy szerint nem is jött be. Drukkolok nektek!

Mka Kép
Azt hiszem, Te tesztelsz ma, ugye? (majd visszanézem, de sajna nincs most az oldalon Zsebi-tábla) Nagyon nagy drukk, egész összeszorult a gyomrom, ahogy rágondoltam!

Éden Kép
Hogy vagy ma?

Kriszta Kép
Hogy vagy????
Milyen otthon????
Nem lesz tali?... hiányzotok ti ott, a másik topikon! De hamarosan oda is írogatok ám Kép
Puszi

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok,

Nincs jó hírem.
Ezuttal sem sikerült Kép Kép Kép
Egy nappal korábban mentem vérvételre, mert holnap megyünk Debrecenbe a Yamato koncetre, nem akartam egy napra két nagy eseményt. Azt hiszem nem tettem rosszul.

Áprilisban visszamegyünk meghallgatni dokibacsi velemenyet, aztan majd meglatjuk.

Mka
Vendég

Mka,

Fel a fejjel! A harmadik sikerülni fog!
Jön a nyár meg minden ilyesmi.....
Én is ezzel bíztatom magam, túl 2 lombikon +
1 fagyin.
Miért kell meghallgatni a véleményét? Most nem mondta el?

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?