Új privát üzeneted érkezett!

Cat! Köszi megint! Kép

Szoszi! Átadom Kép
cicmerák

OrsiKép

Koszonom szepen a valaszt,tovabbitottam a baratnomnekKépSajnos nem emlekszik,mikor voltak utoljara egyutt,de bizakodikKép
Hetfon pedig mindenkepp elmegy a dokijahoz.

Pusz
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

SzösziKép
Az este nagyon szuper volt, köszi az érdeklődést. Semmi extrát nem csináltunk (bár mondjuk kölök mellett sajnos már ez is extra számba megy).
8-kor, mikor letettük aludni, balra el, be a város, séta, beszélgetés, vacsora, majd olyan éjfél körül haza. Azt kleszámítva, hogy mindketten taknyolunk mint állat, jól éreztük magunkat.

Képzeljétek, délelőtt azt hittem indul valami, mert valami hihetetlen módon elkezdett fájni a derekam, az összes medence környéki csontom, a szeméremcsontom és picir mensises görcsölgetni az alhasam. Hülyeség, de nem örültem neki, mert levegőt sem kapok a náthától. Aztán feküdtem 2 órát, amíg Bálint aludt, és most semmi nincs, csak hihetetlen buli a pocakomban Kép, amit nem csodálok, mert Bálint ugatós-sétálós idióta interaktív karácsonyra nagyszülőktől kapott szörnyedvény kutyája már fél órája vinnyog, miközben B hatalmasakat röhög, mert épp a házilag készített csúszdáján lökdösi nonstop lefelé Kép Kép

Na, nem okosítok tovább.

Edit
Kép

Kép
reditke

Elszállt az egész, amit írtam...Kép
Szóval köszönöm szépen a sok gratulációt, remélem nem lesz hiába és minden rendben lesz.
EditKép
Szépen kihúzod a végéig, nagyon ügyi vagy!
Zéti és Joci nagyon édesek!!!
Cat "boszi"Kép
Kérhetek én is jóslást?Kép
Lujza
lujza

LujzaKép
Még megvárom az első Uh-t, mert meg kell néznem, és utána oksi?KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok, ismét elökerültem!

Lujza, óóóriási gratula megy tölem is, szerintem te már dupla csodaszámba mész itt a BabanetenKép

Én is roppant kiváncsi vagyok a legfrissebb zebrákra, remélem nem maradok majd le a nagy hirröl...

Nálunk most már tombol a tél, a "most"-on van a hangsúly, végre esett normális mennyiségü hó igy február végén...

Ádám élvezi az udvarra járást igy is,kis Michelin baba beöltöztetve, de igy nem fázik.
Danim pedig nagyon gyorsan túl akar lenni a fogzáson, februárban 4 fogat növesztett ki,minden héten egyet. (most 8 hónapos)

Tervezgetem a hazautamat, de még jegyem az nincs, nem egyszerü anyukám már meglévö jegyével egygépre találni viszonylag olcsó jegyeket..(ö itt van velünk addig,amig nem megyünk haza)
Közben eladtuk a házikónkat, épül az új, szóval nem unatkozom egy percig se...

Most ennyi, futok is tovább...

BArbi

Kép
Kép
barbi

Köszi a tippeket, megpróbálom. Hátha valamelyik mégis segit.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Már megint én Kép
Úgy látom hétvégén mindenkinek jobb dolga volt annál, minthogy ide írogasson.
Én is csak azért jöttem most, mert lefeküdni még nincs kedvem, tv-zni, olvasni még kevésbé, babám alszik, apája meg Deep Purple koncerten, úgyhogy magánzós vagyok Kép

BarbiKép
Szuper lehet, hogy ott van anyud, drukkolok, hogy sikerüljön normális repjegyet szerezned.
Egyébként nálunk is újra kezdődik a tél, ma egész nap havazott.

Holnap megyek dokihoz. Ma megint voltam ctg-n. Baba jól érzi magát, fájás egy darab sem, pedig én már érzek keményedéseket. A végén tényleg úgy kell kirobbantani a kis tökit Kép
Edit 38+2

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
Most már bármikor jöhet Milán, szépen kihúztátok a végéig. Bíztatásul, én a szülés előtti este 6-kor voltam CTG-n, és semmit nem mutatott a gép. Másnap délelőtt 11-re meg is született Zéti.Kép Remélem, szép és könnyű szülésed lesz.

Puszi, Alena
18+6

Kép
Kép
alena9

Sziasztok!

Talán még emlékeztek rám, eddig nem írtam net hiány és költözködés miatt. Talán most már lesz időm. Minden pocakosnak gratula és irigykedem is, már én is kész lennék a kistesóra, egyenlőre apuka nem lelkesedik.Kép
Augusztus óta amerikai lakosok vagyunk és nagyon szeretjük. Berci nagy vagány, nagyon jól viselte a hosszú utat, az átállást, stb. egyetlen problémám van vele, hogy éjszaka nem akar az ágyában aludni. Alszik 2 órát, majd sírva felébred és onnantól a mi ágyunkban alszik, apuka pedig a nappaliban a heverőn.Kép
Nagyon szépek a gyerekeitek, jól megnőttek.Kép
Bertold Manó is 19 hónapos lesz maholnap...nagyon szalad az idő.
Mostmár igyekszem majd gyakran jönni és bekapcsolódni.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

AlenaKép
Igen, tudom, hogy benne van a pakliban, de valahogy szülnék is meg nem is. Húznám-halasztanám még, mert nincs kedvem se szülni, se éjszakázni, se szoptatni, de tudom, hogy már nem menekülhetek Kép, meg már azért kezdek nyűgös is lenni, meg nehézkes. Majd jön, aminek jönni kell és akkor, amikor jönni kell.
Ági ma említett, hogy milyen gyönyörű a fiad, mekkora hatalmas fekete szemek.

EgcsiKép
Csak nem??!! Gyere most már sűrűn. Nagyfiúról képek?
Mesélj egy kicsit többet magatokról is meg legényről is!
Puszi

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép

De igen!KépRaknék fel képeket, de valamiért nem engedi a rendszer.Kép Klikkolok a melléklet feltöltése... gombra és semmi.Kép Azért nem adom fel. Egy kép van rólunk a profilomban.Kép
Legyen könnyű és gyors szülésed!

Pussz:Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Edit Kép
én is még egyben és egyre nyugösebben..nem könnyu a vége.

Egcsi Kép
szia!!!!!

Kriszta
39+0
soraya

Szia Kriszta!
Hajrá, te is egyben??!! Szorítok nagyon Kép
Puszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

ReditkeKép
Lesem, hogy írsz-e még, de látom nagyon jól bírjátok Ti egymást a manóddal!
Kiváncsi vagyok mit mond majd a doki.
De azért még nem vagytok elkésve!
Pihenj sokat!

KrisztaKép
Kitartást a finish-hez! Dokid mit mond? Nem jósol semmit? Méhszáj zárva és zéro fájás?
Neked is drukkolok!

NoémiKép
Hol vagy? Hogy vagy? Róka koma ott lakik még nálatok? Pocakod gömbölyödik már?

Nálunk lényegében minden oké, bár most már naponta többször kell lefeküdnöm, mert görcsöl a pocakom. A fiúk persze továbbra is hiperaktívak, főként este és éjszaka, csak hogy tudjak aludni Kép!
Tegnap apa tök jófej volt, rájuk szólt, hogy viselkedjenek rendesen, mert különben meg lesznek mondva az anyukájuknak!
Szerintetek megijedtek?? Dehogy, sőt...
Szerdán megyünk dokihoz, kiváncsi vagyok a gyarapodásukra, mert már nagyon nehéznek érzem őket.
A pocakom 114 cm és szerintem megint nagyon nő.
Azért parázok rendesen, de bízom benne, hogy továbbra is minden rendben lesz!

Pusza
StellaKépKép
33+4

Kép
stella9

Hello csajok!Kép Talán még van, aki emlékszik rám. Múlt héten szerdán és pénteken is pozitívat teszteltünkKépKép Remélem ott vannak a babók. Sajna, csak márc. 10-én tudjuk meg. Addig nyugi... és persze aggódás, hgoy tényleg lehetséges-e???
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaKép
Jó, hogy ide is bejelentkeztél!!!
Remélem minden rendben lesz!!!
Nagyon szorítok! Hamar elrepül majd ez a pár nap!!!
Vigyázz magatokra!!!

Kép
stella9

MadaranKép
Nagyon drukkolok nektek.

StellaKép
114 cm? Jujj!!! Szerdára sok-sok jóhírt!

Doki ma: elindulgatott valami, még hátul nagyon a méhem, de már a méhszáj 2-1-1, és szépen felpuhult. Szóval indulgat valami, kérdés milyen gyorsan mennek a további lépések, akár napok, de akár hetek is lehetnek Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Azt hiszem nem irtam hogy megvan a párom kontroll eredménye, megint lombik kellKép

Madaran! Én emlékszem rád, örülök a hirnek!

Stella, Edit! Kitartás!!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Anna Kép
Nagyon-nagyon szoritok nektek!

És persze a finiselö kismamiknak is :Ö

Közben elgondolkodtatott amit irtatok a napirendröl, most mi is "szigorúbbra" fogjuk a kiscsávót. Kérdésem: Nándi néha elalszik este és bele alszik a 8 órás alvásba. Aztán felébred persze, fürcsi, eszik és alszik. Ilyenkor felköltsem 8-kor, hogy tartsuk a rendet? Ált hetente 1-szer vanilyen, szóval nem túl sürün, és akkor, ha valami miatt a déli alvásnál nem piheni ki magát.

Na, pusz mindenkinek.
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

De lüke bvagyok, szóval belelaszik a 8 órás fürcsibe. Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

AnnaKép
Már vártam, hogy mikor jelentkezel be! Nagy-nagy gratuláció!KépKép Ne izgulj, mostmár jól kapaszkodnak a babák, nem lesz semmi gond. Addig is gyönyörködj a pozitív tesztekben!KépKép Azért majd gyere és számolj be az UH-ról!

ReditkeKép
Csütörtökön akarsz szülni, nem? Akkor pont jó ütemben haladnak a dolgok.KépKép

StellaKép
Ez igen! Én 113 cm-es hassal szültem. De az már mozgásilag nagyon kemény volt, én is többet feküdtem mint álltam. Nem dagadsz ? Kezed-lábad ?
Drukkolok szerdára!

EgcsiKép
De jó, hogy jelentkeztél. Ti aztán gyorsan leléptetek amcsiba megint. Hol éltek? Hogy telnek a napjaitok Bercivel? Ha elemailezed a képeket akkor felteszem szívesen.

SorayaKép
Jól kihúzod Te is az idődet! Martin hogy van? Várja már a tesót?

MinyuKép
Én azért fel nem ébreszteném a fiatalurat, de próbálnám a 8-hoz közeli fürdetést tartani.

Cat

Cat
Kép
cateye

Hello,

Edit Kép
köszi Kép én is neked!!
Remélem nekem is azt mondják szerdán h beindultak a dolgok..

Stella Kép
holnapután megyek, fájásaim vannak néha, de ezek még csak jóslók. Kisfiammal szépen tágultam az utolsó hetekben, remélem most is így van Kép
Jó nagy lehet a pocakod Kép

Cat Kép
Martin jól, köszi! A kistesó dologból nem tudom mennyit ért, azt nem hinném hogy várja..tudod nekik az ido mint olyan még elég megfoghatatlan. De mondogatja a hasamra hogy baba, simogatja, meglátjuk mi lesz Kép
Mindenesetre öcsi hordozójában már lelkesen trónol Kép
Kép

és egy furdos, ha már képezek Kép
Kép

Remélem nálatok is minden oké!!

Kriszta
soraya

MinyuKép
Én nem ébreszteném fel.

SorayaKép
Hát te is? Hajrá!Látom megint fiúcska lakik a pocakodban?KépNeve? Martin gyönyörű!Kép

ReditkeKép
Hajrá!Kép

CatKép
Viva Las Vegas!Kép Újra kijöttünk a sivatagba!Kép Valahogy nekünk itt a helyünk. Nagyon jól érezzük magunkat, férjecském villanytszerel én babysittelek, tök jó!. Már most 21 fok van, virágoznak a fák.KépBerci általában egy tündér, de néhány napja nagyon hisztis, vásárolni vele katasztrófa, ha nem tetszik neki valami egyből üvölt és dobál.Kép Remélem hamar átlép ezen az időszakon. Képeket küldök, mert nekem nem akarja feltenni.Kép
Hogy vannak a gyerkőcök? Titkon reménykedem, hogy ha meggyőztem apát a kistesóról nekem is ikreim lesznek.Kép Mennyire nehéz kettővel az elején? Most vigyázok egy Bercivel egyidős kislányra, ilyenkor már nem olyan vészes.

AnnaKép
Gratula!Kép

StellaKép
Uh! Jó nagy pocakot növesztettél.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bertold babaKép

Kép
Kép

Cat
Kép
cateye

EgcsiKép
Ti aztán nagy világjárók vagytok!KépKép
Gyönyörű nagy fiú lett Berciből! Jó lenne egy kistesó neki!KépKép Ne akarj ikreket, mert nagyon megterhelő.
Ikrekkel az első 3 hónap a nagyon húzós, meg persze a terhesség is. Én el sem tudom képzelni, hogy mit csináltam volna akkor, ha van mellette egy nagyobb babám. Most van az ikres fórumon egy lány akinek a 20 hónapos kislánya mellé születtek ikrek. Teljesen kivan. A nagyobbik féltékenysége kikészíti Õket. Már pszichomókust keres. Jó lesz a tesó lépésenként. Először egy, majd rá 2 évre még egy.KépKép

KrisztaKép
Nagyon helyes fiú Martin! A hordozós képen már olyan nagy fiú, a kádason meg babás még.KépKép Vettetek kiságyat a tesónak és Martin is marad a sajátjában? Lesz segítséged eleinte?

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Ez a kistesó program nekem lépésenként is bejönne, de apukának az az egyik ellenérve, ha most lesz kistesó, akkor majd mégegyet akarok.KépHát akarnék, de egyenlőre az elsőn kellene dolgozni.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na dobok én is képet nagyfiamrólKép

Kép

meg még nagyobb fiamról Kép

Kép

38+4 Kép Kép Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Nagyon vagány! A képek alapján simán 4 évesnek nézném!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

sziasztok!

madaran halk gratula nektek, nagyon regota varjatok mar, biztos ott vannak a babok (tuti tobben vannak?Kép)

gyerkok gyonyoruek mint minidg, es annyira sokat valtoznakKép

Egcsi: en most merhetetlenul irigy vagyok rad, mert bar nem vagyok oda Amerikaert, de a hugom tavaly olyan sok jo es olcso rucit hozott haza onnan (tobbek kozott a las vegasi outletekbol isKép), hogy jajjj. es itt most kesergek kicsit, nem es nem ertem, nalunk miert meregdraga a jo minosegu gyerekruha (na meg a felnott is), ecceruen vicces hogy megha behozatja az ember kulfoldrol, a postaval egyutt is joval olcsobb mint itthonKép bruhuhuKép telleg Egcsi, nem vallalsz postazast?Kép

orsoly, aki alig gyerekruha es cipomanKép
orsoly

bocs, 2x ment el
orsoly

OrsolyKép
Én is beszállnék egy gap vagy old navy szállítmányba.KépKép

Cat
Kép
cateye

ReditkeKép
Jaj, de jó!
Akkor már tényleg nincs sok hátra! Remélem minden rendben és simán zajlik majd!!
Nagyfiúnak igen huncut kis mosolya van!!!!

SorayaKép
Irígylem a nyugalmadat! Én folyton prázom, ha érzek valami furcsát, ha meg nem érzek semmit, akkor meg azért Kép!
Martin baba gyönyörü!

CatKép
Néha már én is nagyon nehéznek érzem magam. Néha viszont meg sem kottyan.
Pocak meg tiszta röhej. Úgy áll, mint egy enyhén szólva is túlméretezett szilikonos cici Kép. És csak előrefele nő, hihetetlen! De legalább jókat mulatok a tükörképemen Kép!
Kezem-lában köszi, tök jól. Egyáltalán nem vizesedik! De nem is hiányzik. Kivizesedtem én már magam a hiperstimu alatt Kép!
Pusza
Stella

Kép
stella9

CatKép
Kicsit pici lenne 92-es ruhákkal 4 évesen Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

OrsolyKépCatKép

Lehet róla szó.Kép Tényleg jó és olcsó ruhákat lehet itt kifogni. A cipő gázosabb, mert szerintem azt fel kellene próbálni, de küldök, ha van akinek el tudod passzolni, ha nem jó.Kép

ReditkeKép

Nagyon aranyos a kisfiad!Kép

Most rohanok, ismét 3 gyerekes családanya vagyok, nem tudom mikor viszik el a 2 pótlányomat...Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi Kép
Jó, hogy újra jelentkeztél. Kicsit irigyeljük a 21 fokot, most már jöhetne lassan itt is a tavasz. Bertold nagyon nagy lett!
A ruhabizniszbe én is szívesen beszállok! Kép

MadaranKép szívből gratulálok! Drukkolok, hogy minden rendben legyen az uh-n.

Reditke Kép Nagyon helyes Bálint! Gyönyörű szeme van, lesz majd gondotok a lányokkal!

Soraya Kép Nektek is drukk. Majd valakivel üzenj, ha megvan a baba.

Puszi, Alena
19+1

Kép
Kép
alena9

Szia Alena!Kép

Látom te is gömbölyödsz.Kép Gratulálok!Kép Írjátok össze kinek mi kell, milyen méret, lehetőleg egy címet adjatok, mert a postaköltség miatt nem éri meg mindenkinek külön küldeni. Persze, ha nem megoldható, küldöm külön címekre is. Ha nem ragaszkodtok nagyon otthon ismert márkákhoz, rengetek jó minőségű és édes dolgot is tudok küldeni. Itt már bejött a nyári kollekció, úgyhogy hosszú nadrág, pulcsi mind le van árazva. Ha gondoljátok tavaszra otthon tökéletes.Kép Minden óhajt-sóhajt írjatok össze és ami rajtam áll az meglesz. Imádok vásárolni, most legalább lesz rá okom!Kép

Pussz:Edina

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Edina, te nem tudod mit vallalszKép mar kezd itt sorakozni a babaszobas torzsvasarlo szovetsegKép de en asszem benne lennek, kozos posta is mehetne szerintem, simanKép cipot meg mi pl sosem probalunk, mert pl Lackonak cipobolt fobiaja van, rongylaba lesz az ilyenekben, nem hajlando raallniKép na de ciponk mondjuk most van betarazva, asszemKép

meg majd a penzugyi oldalara talaljunk ki valamit, hogy legyen, hova utaljunk, kuldjunk-e eloreKép wow, fel vagyok villanyozodvaKép
orsoly

OrsolyKép

Pénzügyileg nem lesz gond, előre nem kell semmit küldeni, mert nem tudom mit, mennyiért, kapok. Szerintem küldök egy szép nagy csomagot valahova, mindenki elosztja amire szüksége van és remélhetőleg mindenkinek tudok jót küldeni. Otthon van számlánk, majd megbeszéljük az utalást, amikor aktuális lesz. Gyorsan szedjetek össze egy kívánságlistát, hétvégén megyek vásárolni, mert Bercinek kell egy csomó póló. Körbenézegetek és ha már ottvagyok a ti csomagotokat is feltöltöm.Kép Ha bejön a dolog, tudok küldeni máskor is.
Szívesen segítek, nekem alig kellett vennem otthon ruhát a fiamnak, mindene innen volt. Tudom, hogy drága és nem is a legjobb minőség az otthoni, vagy ha jó minőség akkor gyűjteni kell rá.Kép
Szóval hajrá lányok!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi Kép
hát azért nem vagy semmi Kép szerintem most mindenki írogatja a kis listáját Kép
nálam is készül Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

Már kerestelek! Hogy vagytok? Feltennél egy friss képet a lurkókról?Kép
Írjátok a listát, az e-mail címem a profilomban. Egyezzetek meg kinél akartok osztozkodni, oda küldöm a csomagot.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi Kép
ksözi megvagyunk Kép ma épp kiborítottak a fiaim, mert isznyú hisztisek és önfeljűek voltak.
képeink: vaczko.atw.hu címen vannak Kép
friss kb. 1 hónapja nincs, mert a párom kölcsönadta a gépünket az egyik ismerősünknek.
már nagyon várom, hogy visszaérjen.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egcsi, es ha valamibe belezugunk a gap, oldnavy stb oldalakon, azt te meg tudod venni a boltokban? vagy megrendelni?Kép a hugom egyebkent a legtobb cuccot a ross nevu boltokban vette, te azt ismered? allitolag szinte turijellegu, de potom penzert vannak benne a markas cuccok....Kép
orsoly

OrsiKép

Láttam a profilodban, gyönyörűek! Mennyi idősek is most? Majd megnézem a többit is, este, ha az én önfejű és hisztis tündérem nyugovóra tér.Kép
Nagy hiba volt a gépet kölcsönadni! Mindig ilyenkor lehetne a legjobb képeket csinálni.

Lányok!
Akinek van márkabeli kikötése, az közölje a rendelésnél!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi Kép
huhh az már egy ezer éves kép Kép 16 hónaposak már Kép
nekem a minőség számít és nem az, ami rá van írva Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsolyKép
Megpróbálhatom megszerezni, ha kifejezett kívánság van. A Ross az egyik kedvencem és van még más hasonló jellegű titkos helyem is.Kép
Mint említettem kifejezett kívánságot a rendelésnél jelezni. Megveszem a Gap és Old Navy cuccokat is a boltban, de lehet, hogy az nem lesz olyan olcsó, mint mondjuk a Ross.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

tettem fel frisset a profilba Kép

méretet hogyan egyeztetünk?
lemérjük mondjuk az itthoni nacikat/pulcsikat és Te is mérsz?
(mi egyébként 9-12 hós méretek vagyunk... nem vagyok óriások Kép)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egcsi tudom hogy az nem olyan olcso, csak ha latok valami beleszeretostKép ross telleg tuti, jajj de beszabadulnek en is egybeKép tulkepp nekem is mindegy, csak jo minosegu es szep legyen a cucc, bar teny, van bennem nemi sznobsag, naKép majd jelzem a listamnalKép
orsoly

OrsiKép

Kész vagyok ettől a képtől! Annyira aranyosak! Elhiszem, hogy két energiagombóc és vannak nehéz pillanataid, de annyira megéri!Kép
Mérhetek is, talán az a legtutibb. De nam baj ha kicsit nagyobb, majd belenőnek. Nem méterekkel nagyobb persze.Kép

OrsolyKép

Mikor vásárolok és látok édes cuccokat, mindig a barátnőimre gondolok, akiknek lányaik vannak, ha egyszer beszabadulhatnának ide...Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Húúú, látom Egcsi Kép nagy fába vágod a fejszédet.
De ha már tényleg, akkor én is nagyon szeretnék csatlakozni a ruha igénylők táborához Kép Kép

Hogy legyen mindenki írjon egy listát péntekig és elküldje neked mailen? Te meg majd összesíted és közösben küldöd?

Edit 38+5

Edit
Kép

Kép
reditke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?