Sziasztok!
Jól vagyunk már. Sajnos úgy tűnik, hogy a bajaim forrása székrekedés volt. A dokim múltkor ajánlotta a Laevolacot. Most is segített.
Annyira jó, hogy korlátlan a netünk és az is, hogy RÁTOKTALÁLTAM!
Ilyen napsütésben és 'édes szobafogságban" csak így jó itthon lenni. VELETEK!
Lucia,
szerintem ez most megengedhető, hogy ilyen sokáig aludjatok.
Van mit kipihennetek!
Baba,
veled mi a helyzet?
Viki,
nem tudom mit tennék a helyedben. Hisz biztos mindkettő - nem kérdés - nagyon fontos jelen pillanatban.
Dönts úgy ahogy a szíved diktál! Akkor nem hiszem, hogy rosszul döntenél.
Wish,
nagyon eltűntél. Nincs semmi gond, ugye?
Tina,
vigyázz azért magadra. Ha vmi nem megy azt ne erőltesd. Azért vannak mellettünk a párjaink, hogy a 'nehéz" helyzetekben segítsenek. Nálad ez most az!
Nekem is nehéz megálni, de még jól is esik, hogy a párom mos, főz, takarít és persze babusgat minket. Nem mintha alpjáraton nem csinálná meg, sőt van amikor többet van ő kint a konyhában , mint én.
Szeret sütni (nem sütiket), főzni. Én viszont inkább sütiket szeretek csinálni vagy éppen agyagedényben finom, átsült dióját foghagymával és baconnal megtűzdelve, mellette főtt krumplival, köretnek krumplipüré céklával, ubival.......
Na, máris megéheztem!
Nehéz megállnom, hogy nem terigetem át a ruhákat (gondolom tudjátok miről beszélek)és nem mosogatok a fiúk (albérlőtárs)után, de hamár lehet, majd lassan rendberázom a lakást. Ezen most nem azt értem, hogy szalad és, hogy nemtudunk vendégeket fogadni, de nem az 'igazi". Ahogy én megszoktam.
De ez most egy ilyen időszak, hogy nekem/nekünk csak lustizni szabad.!!!
Kicsit jó ez a lazítás. Még!!!