Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kátya!
Én Rákoscsabán lakom.

Eszti!
Merre laksz a 11. kerületben?? Ugyanis én született kelenföldi vagyok. Csak december óta lakom Rákoscsabán!!

Kiscsillag!

Jól emlékszem, hogy holnap mésza Gozárhoz?? ÉÉn is holnap délelőtt megyek hozzá a kórházba.
Örülök, ha megnyugodtál! Mi is az a vizsgálat, amit csinált neked??

Megy még valaki holnap délelőtt a kútvölgyibe??????

Üdv: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok Dóra, Kátya!
Én Gazdagréten lakom,anyósék pedig Rákoskeresztúron.Kicsi a világ!
Dóri!
Én nem megyek holnap a kórházba,csak este a magánrendelésre.Kíváncsi vagyok,nem nőtt -e kukink.Remélem nem.

Kátya,milyen vizsgálatra mész holnap?
Szép estét mindenkinek!
Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Eszti,

a szülőszoba látogatás minden hónap első keddjén van, március 7, április 4, május 2.... és azt hiszem, minden előadás fél 6kor kezdődik.

én az áprilisi sorozatra megyek

üdv,
Jube

Kép

Kép
jube

Szia Eszti!

Én csütörtökön megyek majd a Vidához ez lesz még csak az első talink. Még csak párnapja tudom, hogy babát várok, remélem minden rendben lesz, nics semmi gond. Tudod nálunk tulajdonképpen "baleset" eredménye a mostani állapotom, de úgy döntöttünk, hogy megtartjuk, ha tényleg minden ok. Kicsit azért izgulok.
Üdv: Kátya
kátya

Kátya!

Gratula!! Biztos mindne rendben lesz!!!!!

Dóri

Kép
nagydora

Jube!
Köszi az infót,még nem tudom hogy megyek-e vagy sem.
Kátya!
Gratulálok,biztosan minden rendben lesz,ne izgulj!
Várjuk majd az infót!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Köszönöm, jelentkezek amint tudok valamit.

Kátya
kátya

Sziasztok Lányok!
Tudnátok nekem segíteni? Infó kellene a Kútvölgyi szülészetéről Kép Az a kérdésem, hogy mennyire lehet alternatívan szülni (szülőszék, vajúdókád és társaiKép és a szülés után a baba a mamával van egy szobában, vagy külön "babagyűjtőbe" kell vinni?
Köszi előre is Kép
Eszter és Manó
nyuszoka

Szia Eszter!

Sztem elég jó a szülészet, igaz kád az nincs, de zuhanyozni tudsz. Szülöszék, labda, zene, állítható ágy ezek vannak. A baba ha nincs semmi gond akkor veled lehet szülés után, ill. a kórtermekben i sveled lehet akár egésznap és éjjel is csak fürdetésre kell bevinni a csecsemősőkhöz. Elégé szopi pártiak( legalábbis én ezt tapasztaltam), van egy két nagyon aranyos csecsemős aki nagyon sokat segít abban, hogy jól megtanuljátok a technikát. A gyerekorvos is előtted vizsgálja a picit és mindent elmondanak föleg a Pétsh doki nagyon aranyos ( bocsi ha rosszul irom a nevét).
Egyébként egy tologatos kis kocsija van minden babának ez az ő ágyikojuk elég jópofa.
Üdv: Kátya
kátya

Szia Kátya!
Köszi a segítséget KépMost már tisztábban látom a jövőt =)
Eszter
nyuszoka

Helló Lányok!
Voltam az orvosnál,és minden!Szerencsére nem nőtt kukink,és nagyon szépen fejlődik.
Mindenkinek szép estét!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Szia Eszter!

Itt fogsz szülni a Kútvölgyiben, vagymég nem tudot?
Ha igen ki az orvosod?

Szia Manó4!
Örülök, hogy minde rendben, ezek szertin akkor kislány lesz, hacsak még nem nő ki addig valmi.
Te most ho lis tartsz?
Jó pocakodosást : Kátya
kátya

Sziasztok lányok!

Voltam a kútvölgyibe, megtaláltuk simán. Kép Sok-sok doktorral találkoztam és még több kismamával és kisbabával. Kép
Sajnos a vizsgálat nagyon rossz volt. Kép Majdnem elájultam. A Gozár doki viszont végtelenül rendes és úgy döntöttem én is nála fogok szülni. Csak már ott tartanék!! Kép

Mindenkinek kellemes babavárást!!!
*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Nagydora! Ha még nem vetted meg a párnát, akkor még egy tipp. Lesz a bababörze ismételten, én tavaly ott vettem meg 5.000 Ft-ért, és azóta is nagyon szeretem az alváshoz használni.

Hétfőn megvolt az első CTG-m, a dokim azt mondta, hogy aludhatott a lánykám... Kép De nagy élmény volt a szívhangját hallani.

Mostmár rendes olvasó, író kismama leszek, mert hétfőtől nem megyek dolgozni! Remélem többet tudok hozzászólni a dolgokhoz. Mondjuk ehhez a kislányom is hozzájárul majd, hogy mikor akar kibújni. Most kezdtem meg a 37. hetemet.

Lenne egy kérdésem. Hallottatok már, vagy próbálta már valaki a Caulophilung nevű szirupot? A védőnőm javasolta, hogy szerezzem be szülés előtt. Ismeritek?
A szülésznők mennyire "támogatják" a homeopátiás készítményeket szerintetek?

Szép napot mindenkinek!
Dina

bdina

Sziasztok!!!

Kiscsillag!
Örülök, hogy meg voltál elégedve Gozár dokival! Szabad érdeklődni, milyen vizsgálaton is voltál pontosan???

Képzeljétek, én tegnap voltam nála, és kikaptam a +9 kilómért! :-( (24 hetes vagyok)
Szóval most egy kicsit vissza kell fognom magamat. :-(
De egyébként viszont minden rendben!!

Reemélem, Ti is jól vagytok!?

Üdv: Dóri

Kép
nagydora

sziasztok!
rég jártam erre, vagyis régen irtam, csak be be olvastam.
most szeretném megkérdzeni hogy ki mivel kezdte a babát mellétáplálni. van még elég tejem de maj dkinéz mindent a szánkból és gondoltam mutatnék vmi izt neki.. talán alamlét 1-2 kanállal naponta vagy ilyesmi.. nem etetni, csak izleltetni..

mivel kezdjek? mikor merjem ezt megtenni? most 4 hónap 1 hetes az Alex.Kép
ildisz1

Hello!
Kiscsillag, mi történt, hgoy ilyen rosszul lettél?? Vagy inkább nem is beszélnél róla? Nem irigyellek!
Ja, szopipárna téma: én most rendeltem meg, 3990+690 postakoltség, a http://szopiparna.uw.hu/szovetmintak.html oldalon lehet megnézni, kiválasztani, megrendelni.. Remélem megjön, és jó leszKép Majd jelzek.

satuk

B.Dina
A Caulophyllum nem szirup, hanem homos bogyó, amiből 2x 5 bogyót kell beszedned szülésig. A másik ilyen amit nekem szednem kellett és jó volt a cimicifhuga, szintén 2x5. Ezeket vidd be a szüléshez is, mert ott óránként be lehet venni.

A szülésznők pedig majdnem minden esetben homeo pártiak.

Jó szülést

Zsófi

cooper

Kiccsillag!
Ha szabad érdeklődni,milyen vizsgálaton voltál ami ilyen szörnyű volt?A lényeg,hogy túl vagy rajta!

Kátya!
Hát,nagyon szeretném ha csajsz lenne!
Holnap után töltöm a 24.hetet.Én viszont meg lettem dicsérve,hogy csak 3kg-ot híztam.
Viszont nem nagyon értem,hogy miért olyan nagy probléma ha valaki többet szed fel az átlagnál.Az előző 2 terhességem alatt nagyon sokat híztam és semmi bajom nem volt,a szülés is gyorsan és könnyen ment,és utánna gyorsan és könnyen lefogytam.Persze egy hirtelen súllynövekedés rendesen megterhel a szervezetet,de gondolom mindenki érzi,mi a jó neki.Fogyóztatni egy kismamit szerintem kegyetlenség.Én biztosan nem tudnám megcsinálni.
Sok sikert hozzá Dóra!
Jó pocakoskodást!
mano4

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Dóri,
Én is tegnap voltam a dokimnál a kórházba és a +12 kilóért engem sem dicsért meg. (ja és ma kezdem a 29. hetet, eddig úgy tudtam, hogy a 28.-at, de azt mondta a doki bácsi, hogy el lett számolva) Sőt, kedvesen közölte, hogy a héten búcsúzak el a munkatársaimtól és jövőhéttől pihi otthon.

Tünde, Te hány kilót híztál Benével?

Ildisz1,
Gyönyörű Alex. Annyira aranyos!!!!!!!!!! Vannak még képek?

Jube, én is szeretnék menni az áprilisi szülőszoba látogatásra.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Évi,

szuper, akkor megyünk együtt!

Nem tudom feltölteni a 4Ds képet, túl nagy... majd még próbálkozom....

Kép

Kép
jube

Szia Ildisz!!
Cuki a kisfiad!!és látszik hogy jó húsban van.Általában azt szokták tanácsolni manapság, hogy ha van elég tejcsi akkor 6 hónapig szopizzon a baba.6 hónapos korban azonban kiürül a babából az a vastartalom amit a magzati korban felszedett, ezért ajánlják azt hogy ekkor kezdjük a hozzátáplálást. De azért ez nem törvényszerű, előbb is el lehet kezdeni .Általában alma és barack levével szokták.Először 3-4 napig alma aztán más!!Bár még nincsenek friss gyümölcsök érdemes azokat megvárni, főleg ha van elég tejed.Egyszerre eggyel próbálkozz hogy legyen ideje megszokni az ízt.Az én kislányom pl félévesen 9,5 kg volt, és mivel nagyon gyorsan gyarapodott, sokat bukott is emiatt-rengeteg tejem volt, egy lánynak még adtam is rendszeresen-a doktornénink ajánlotta nyugodtan kezdjem a hozzátáplálást hamarabb, így én 5 hónaposan elkezdtem.Eleinte kiköpdöste, és nagyon nem tetszett neki semmi, de aztán szépen fokozatosan hozzászokott, és megszerette az új ízeket.Remélem tudtam segíteni.Mindenkinek szép napot!!
martinik

Sziasztok
bár nem akarok senkit elbizonytalanítani, de a gyümölcsökben sincs több vas, mint az anyatejben. Esetleg a mama vehet magához vasat. Hathónapos kor alatt nem kell semmiféle hozzátáplálás, semmiféle ismerkedés új ízekkel, mert a babábnak elég a mamatej. Hat hónapos kor után lehet kínálni és rendszerint a babák meg is érnek rá, hogy szájukba véve megkóstoljanak más ízeket is. Nem láttam olyan felnőttet, akit az anyja nem választott el és még most is szopik :-))))
Süt a nap, szép napot kívánok: Rita a szülésznő
nováky_rita

Sziasztok!!

Még nem sikerült beszereznem a párnát, pedig már nagyon fáj a hátam! :-(
Köszi a bababörzés ötletet, mindenképp szeretnék kimenni oda!

Satuk!

Nem akarlak elkeseríteni, de náluk is megrendeltem, és le sem sajnáltak!! Neked visszajeleztek?? Szólj, ha nagyobb sikerrel jársz, akkor megpróbálom újra!!

Eszti!
Nem fogyóznom kell, csk jobban odafigyelnem, mivel már iígy is nagyon hamar kifulladok. De azért nem csinálok belőle nagy ügyet!! Csak a hasamra ment!!

Kép

Ez egy múlt heti kép!! Jó nagy már a Manócskám! :-))

Vica!
Te kihez jársz??

Egyébként mindenki jól van???? Kicsik, nagyok egyaránt???

Tudja valaki esetleg a legközelebbi szülőszoba látogatás időpontját??

Kedves Rita!
Esetleg tudna segíteni Ebben??

Üdv mindenkinek: Dóri

Kép
nagydora

Szia Dóra!! Fúúúúúú de jó a kép Rólad!De gyönyörűKép
Annyira belefeledkeztem, hogy elfelejtettem, hogy válaszoljak..Kép
Szopipárna: Nekem írtak emilt, és utaltam is a pénzt már nekik.. nem lennél boldog, ha nem küldik a párnát ez után..
Én is csinálok ilyen képet!!!!!!!(bár nem vagyok ilyen szép..Kép)

satuk

Ja, és ZSu11!! mi van Veled??

satuk

Szia Dóri!

Nagyon jó kép! Nem is látszik a 9kg!
Nagyon csini kismami vagy. Szerncsére nekem is csak pocakra ment idáig.Illetve cicire, alig férek a melltartóimban,jövő héten vennem kell egy párat.
Neked mikor lesz a terheléses vérvétel?Én izgulok,mert utálom a tejet.
A szopipárna segít a hátfájásban is?
A bababörzén már én is voltam,de arra készülj fel,hogy nagy lesz a tömeg.
Szép estét mindenkinek!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Satuk!

Állj a terasz ajtó, vag yablak elé, mikor kinnt süt a nap!! Mi is úgy csináltuk. Igaz, hogy az egyik jó barátom fotós, és ő készítette.
Én is csak azért látszom szépnek! :-)

De nagyon köszönöm a dícséretet!! Nagyon- nagyon jól esik!! :-)

Mindenképp számolj majd be, hogy megkapod e az oly áhított párnát! :-)
És ne mond, hogy nem vagy szép! MINDEN KISMAMA SZÉP!!!!!

Kép
nagydora

Ja, egyébként én úgy rendeltem, hogy érte megyek, mivel a 17. kerületben vannak, és én ott lakom.
De most megrendeltem újra! Ugyanúgy. Hátha!!!!

Jó pihenést!
Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!
én anno megkérdeztem Hegedűst, miért nem szabad hízni? Azt mondta, őt nem az érdekli, mennyit szedek magamra, hanem ha nsok van rajtam, nem tudom úg yfelhúzni a lában anyomáskor majd. Aztán nálunk a 18. hétwn kiderült, hog ycsászár lesz, és ezt már 24. héten tutira mondták, így utána nem kérdezgetett a kilókról... Megúsztam a leszúrásokat, pedig 15-öt híztam a végre. Igaz, csak 5 volt rajtam, amikor kijöttem a kórházból.
Dóri, nagyon jó a kép...
Mi is akartunk, de aztán kimaradt Kép Majd legközelebb.

mtunde

Ja, és iszonyat vírus-baci invázió van nálunk. Én 4 napja fekszem és wc-re járok, hol így, hol úgy, alig eszem, a férjem és nagymamém a torkukkal küszködnek. Eddig én nullázódtam le legjobban, ma a nagymamám követett, én már pár órát fent voltam. Nos, a férjem már csak akkor jöhet, ha én bíroom a strapát... Kép
De azért javulok. a doki szerint egy nagy 0 lett az immunrendszerem, azért kaptam így el ezt a durvaságot, és nem csak egy nap volt... Na, majd meglátom, holna mit mond.
T

mtunde

Sziasztok! Szépséges Kép mindenkinek! Kép

Dóri Kép
Gyönyörű kismami vagy!! Kép Ez igaz, hogy minden kismami nagyon szép!! Kép Nagyon csini vagy és szép a pocikád! Kép Mikorra vagy kiírva?? (bocsi lehet, hogy már kérdeztem, de elfelejtettem)

Én egy fájdalmas HSG vizsgálaton vagyok túl, itt a petevezeték átjárhatóságát nézik. Szerencsére átjárható vagyok!! De a vizsgálat maga volt a pokol!!! Kép Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

:-(

Szegény Kiscsillag!! Akkor Te egy hős vagy!!
Köszönöm a bókot!!
Június 16- ra vagyok kiírva!

Remélem, tényleg olyan szép lesz ez a nap, mint amit "rajzoltál" ! :-)

Kép
nagydora

Sziasztok,
Ildi, rég voltál már erre, Alex milyen nagy baba már. Figyu, a hozzátáplálással kapcsolatban: van egy tuti kis könyv, nekem a védőnő ajánlotta. Én Áront eszerint etettem:Devics Józsefné:Csecsemők szakácskönyve.Ez egy kis füzetke inkább, mint könyv, de nagyon jó.2 éve 900 Ft volt.Végig leírja az egész elválasztást, mit mikortól lehet adni.Szoptatáspárti könyv és nagyon jó, a mostani elveket követi.

Dóra, nagyon jó ez a kép, olyan, mintha valami magazinból tetted volna ide fel. Művészi kismamafotó.Ki fényképezte? Szép és csinos kismama vagy és még nagy pocakkal is karcsú.Gyönyörű a pocakod.

Kiscsillag, hogy csinálják azt a HSG-t? Ti még babavárás előtt álltok? Most dolgoztok az ügyön?

Adri, jól vagytok?
Andi
andry

Dóri
Igen, tényleg hős vagyok! Kép Bár az biztos, hogy mégegyszer ezt nem bírnám ki! Kép (de szerencsére nem is kell!) Szép, nyári babád lesz, de jó! Kép Tudjátok már, hogy fiú vagy lány? Nevek vannak?

Andry
Szörnyű volt! Kép Ilyen folyadékot fecskendeznek a méhbe, ami a petevezetőkön át a hasüregbe távozik. Ha minden jól megy, na ekkor átjárható. Igen még sajnos elötte. Kép Kis segítséggel, de dolgozunk rajta. Kép Most lesz az inszeminációm.

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag! HAJRÁ!! remélem ezzel a vizsgálattal túl vagytok minden rosszon, és már csak a jó jön!
Ja, megvan a vércukor eredményem, minden ok!
A szopipápna már bármikor jöhet, de ha keddig nem érkezik meg, akkor offot nyomok..Kép

satuk

Kiscsillag, most bocsi a tudatlanságomért, csak annak idején nekem is akarták ezt csinálni, de nem hagytam, mert hallottam, hogy fáj. A hüvelyen át csinálják? És nagy fájdalommal jár? Miért nem altatnak? Érzed, ahogy végigmegy a petevezetőkön a folyadék? Szegénykém.
Fel a fejjel, nekem is két évbe telt az első, aztán a lombik előtt, amikor már biztos voltam benne, hogy nem lehet gyerekem, becsúszott Áron.Csaba ripsz-ropsz összejött. Mióta próbálkoztok?
Ha túl indiszkrét vagyok, ne haragudj érte.
Andi
andry

Satuk Kép
Szuper, hogy jó a vércukrod! Terhelésesen is voltál? Nekem sajnos a terheléses magas lett, ezért kell szednem gyógyszert. Viszont sokaknak ez a gyógyszer segített és hozta meg az eredményt! Kép

Andry Kép
Semmi baj! Nekem azt mondták kötelező megcsináltatni mert az OEP kéri ezt inszem és lombik elött. Igen hüvelyen át. Van egy oldalam ha érdekel nézd meg ott leírtam részletesen. Katt a nevemre és ott saját oldal. Mi kb.4 éve. Kép Nálatok mi volt a baj??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Dóri,
Nagyon szupi a kép! Annyira csinos vagy, nem is látszik az a + 9 kiló. De látom, nem csak Nekem nagy a pocim. Én a Hegedűshöz járok. Rajtam se látszik a +12 kiló (szerencsére) legalábbis azt mondják, csak vizesedem nagyon. Azt mondta a doki, hogy valszeg ezért kaptam fel ezt a pár száz kilót. Ezért kapásból kaptam vízhajtót, jövőhéttől NO munka, csak kemény pihi. Mióta szedem a vízhajtót egy kicsit könnyebbnek érzem magam. Én kedden megyek a kórházba, ha gondolod megnézem ,hogy mikor van a köv. szülőszoba látogatás. Én áprilisba megyek.

Tényleg, szerintettek nem gáz ilyenkor vízhajtót szedni?

Tünde,
Vigyázz magadra!! Bene hogy van? Múltkor írtad, hogy Te is vizesedtél. Te kaptál vízhajtót?

Kiscsillag! Tényleg hős vagy. Az egyik munkatársam mesélte, hogy milyen fájdalmas ez a vizsgálat. De ennek hamarosan meglesz az eredménye. Remélem, hogy hamarosan már arról számolsz be, hogy babát vársz.

Mindenkinek szép napot!
Évi

vica10

szia Vica10!
tudsz még pár képet nézni az oldalamon: http://biii.atw.hu ott az Alex menü alatt vannak születése óta..

örülök hogy tetszik! :-)
ildisz1

köszi a hozzátáplálássl kapcsolatos irásokat!
ildisz1

Ildisz1!

Nagyon szép baba Alex. És milyen ügyes már!! Gondolom nagyon jó baba.

vica10

Vica Kép
Igen, tényleg nagyon fájt, de én is remélem, hogy hamarosan pocakos leszek. Kép

Ildisz Kép
Nagyon aranyos baba Alex és gyönyörű kisfiú!! Kép
Ezt az oldalt nézd meg
http://csigabiga.com/otlettar/kismama/szilard_etelek.htm

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Ma voltam Vidánál, nagyon aranyos volt nem bántam meg, hogy őt választottam.
És annyira boldog vagyok megnéztek UH és van egy 7mm-es petezsákom és kb 4-5 hetes vagyok.Jaj nagy örülök maj kiugrok a börömből. Szülés várható időpontjára okt.31-et számolt a doki. Esetleg van valaki aki szintén? :-)
14-én megyek legközelebb szintén UH és addigra remélem már szívhang is lesz.
Szép napot mindenkinek
Kátya
kátya

Hello!
KátyaKép én nem akkor szülök, de nov. 1én születtem.. jó nap azKép
Mindenki engem ünnepel, mióta bevezették a munkaszüneti napot..
Na jó, a Babóddal megosztom a napomat, ha akkor jön világraKép
Jó a Vida, mi? Remélem akkor nem Téged zavartalak meg vizsgálat közben, mikor beszégettünk telcsin Vidával..

satuk

Sziasztok Lányok!Kép

Olyan jó,h. ilyen sokan lettünk!Alig tudtam visszaolvasni!
Velünk minden a legnagyobb rendben,Lilla és Bencus is jól van!Holnap megyünk vissza kontrollra Bencussal,vinni kell pisit!
Viszont időm nagyon kevés,mert az egyiki legjobb barátnőmnek nagyon romokban van a házassága és ma kiköltözik ide hozzánk!Szóval teltház lesz,hiszen 2 gyereke van,egyik annyi mint Lilla(2 év körüli),másik meg 12 nappal idősebb Bencusnál!Dehát ez van,segítenem kell,mert nagyon szeretem őket!
Puszi Mindenkinek!

Manóm!Most azonnal írok....
Szép napot,
puszi
lillaadri

Kátya,

Gratulálok, ez nagyon jó hír!! Neked is jó pocakodást.

Adri,
Örülök, hogy jól vannak a gyerekek. Azért nem semmi, ennyi pici gyerekkel nem fogtok unatkozni.

vica10

Szia Satuk!

Igen tényleg jó a Vida.Hát nem tudom, hogy te voltál e de amikor bent voltam 2x is hívták, kb :3/4 10 és 10 között voltam bent nála.
Puszi mindenkinek
Kátya
kátya

Sziasztok!

Vica! Én inkább a végefelé vizesedtem, és ráadásul nyár is volt, ezért nem kaptam vízhajtót, viszont ittam egy kis csalánteát, hátha segít rajtam...

Szerintem nem gáz vízhajtót sezdni, ha az orvos adja, nyílván tudja, miért teszi! (Én annak idején vérnyomásemelőt akartam kérni, mert állandóan az ájulás szélén voltam, de azt pl nem adott, mert méhösszehúzódéásokat csinál... Vigyáz Hegedűs, hogy mit ad!)

Ildisz! Hogyhogy már ül!!! Bene még csak ha tartju, és már 6 hónapos! És ő isnagyon mozgékony! Majd nem győzzükkergetni őket, ha elkezdenek mászni!!!

Jajj, ez a vírus... Bene tök jól van! Egy immunerős bajnok!!! (a kis tápos csibém... Kép) Hála Istennek, mert nála egy ilyen vacak vírus ngyon betenne.

Lányok, olyan jó ez sok kismama!!!

Tünde

mtunde

Kiscsillag!

Tényleg hős vagy! Drukkolok,hogy minnél előbb összejöjjön a baba!Kitarás!Van egy ismerősöm,neki is nagyon nehezen jött össze az első gyerek,azán a másodikkal is kipróbáltak mindent,de lemondott róla.Pár hónap múlva terhes lett,és már a harmadik is becsúszott nekik.Szóval fel a fejjel!

Adri!
Örülök,hogy nem tűntél el!
Kátya!
Nagy-nagy gratula!!!!
Vigyázz magatokra!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: