Amikor tavaly egyik alkalommal a párommal a szokásos ellenőrzésen voltunk uh-án, mondja a dokim, hogy a nagy ultrahangos gép is tud ám 3d-s képeket csinálni. Ja ez a Semmelweis alagsorában van. Szóval kérdi a csendes vasárnap reggelen a dokim, hogy nézzünk babát 3d-ben? Mondom, naná. Hát az én babómról akkor sem sikerült valami káprázatos felvétel, de a dokim humoránál volt, és hogy legyen mit mutogatni a nagyszülőknek, megmutatott a telefonján egy 3d-s képet egy fiúcskáról, király volt. Át is küldte emilen, és még úgy is kitűnő volt a kép. Mesélem később kismamagondozáson Sylkének, néhányan talán emlékeztek a nevére, hogy milyen jópofa volt a dokink (egy orvoshoz jártunk), mire rámnéz: Te az az én kisfiam képe!! Annyira jól sikerült azzal a szar géppel, hogy a doki még a telefonjára is átküldte és mutogatja mindenkinek, mintha a sajátja lenne
Ez csak arról jutott ezsembe, amit Emese írtál, hogy egyrészt gépfüggő a dolog, de hidd el, nagyon sokat számít, hogy a babóca hogyan helyezkedik el, nem árnyékolja-e a magzatvíz, a köldökzsinór, vagy maga a lepény...nekünk eccerűen menet közben hátat fordított
Slyke egyébként már 24 hetes körül elment a Litoterápiás Intézetbe 3d-re, és azt mondta, ragyogóan sikerült, végig mozgott a baba. Úgyhogy nagyban múlik a babán is, és a szerencsén is. Talán ennyiből humánusabb a Diósgyőri, a díjazás tekintetében.
Lányok!
Nagy fába vágtuk apjukkal a fejszénket. Holnap elkezdjük az ötnapos, vagy Level-diéta néven is ismert fogyókúránkat...nem tudom, meddig bírjuk ki, eléggé sovány a menü, bár éhen halni nem lehet mellette
Itt írom le a kezdősúlyunkat:
enyém:90 kg, párom 112.
remélem hamarosan szebb számok lesznek itt...olyan jó lenne, ha végig tudnám csinálni..talán így, hogy ketten csináljuk, könnyebb lesz...
Szorítsatok nekünk!