Sziasztok Csajok!
Végre itt!!
Ranita!
Gyönyörűek a gyermekeid!!!
Timurr!
No akkor hajrá az ikreket illetően!!! Asszem tényleg megvan rá az esélyed!!!
Édes Maja a képen.
Cerzsebet!
Nos, igazad van, Jázmin valóban nagyon eleven, virgonc, "rossz" gyerkőc, de nem tudom, hogy ez valóban a vörös hajától van e így!
Egyébként szeretném, ha vörös maradna a haja, mert ez annyira különleges, de a barnának azért örülnék, mert nekem a kék szem barna hajjal a gyengém.
Juszti!
Édes Boldi a képen!!! ÉS nektek még ilyen jó állapotban van az a könyvetek? Jázi már teljesen szétrágta, pedig jó lett volna majd a kistesónak is
Dorka!
Utólag boldog névnapot kívánok Bálintnak!!! Sajna nem jártam erre
Szandra!
A pelenkázással én is így vagyok, sőt egyszer már leesett Jázmin a pelenkázóról, de szerencsére a kiságyba, és nem a földre. De így is szörnyű látvány volt, pedig meg sem ütötte magát!!!
Jázi általában 3× alszik egy nap, egy-egy órát. Persze van, amikor csak 40 perc. Vagy a másik változat, hogy 2× alszik, akkor általában 1,5 órákat. Viszont éjszaka abszolút nem alszik jól, de nemtom miért??!!
Köszönöm mindenkinek a talpmérést. Ezek szerint kicsit hosszabb Jázi talpa a többiekétől, de legalább most már tudom, hogy ezek alapján mennyi is lehet az átlag. Olyan rossz, hogy ilyen adatok sehol sem szerepelnek, még ha egyesek szerint hülyeség is!!!
Jelentem, Jázmin jár. No, még nem kell km-es távokra gondolni, de 7-8 lépést már megtesz önállóan!!!
No, nem hiába az én jányom.
Elvileg a hétvégén itt a tavasz!!!
Bár kíváncsi leszek rá, mert nálunk még ma is zuhogott a hó!!!
Puszi mindenkinek,
Brigó