sziasztok,
na, végre
Andi, tényleg jó, ha lesz új munkahely, ez az egy hónap viszont nem jól hangzik
van valaki a családban , aki tudja apát "helyettesíteni"? anyukád? anyósod? testvéred? akiben maximálisan megbízol? ez lhet megoldás, ha másként nem megy. egyébként nem lehet az új főnökkel beszélni, hogy legalább a gyermek megszületése körül otthon tudjon lenni Bogaapu?
jó, hogy rajzol a csajod
én is úgy szeretném, de nem érdekli
a közvetlen szomszádaink beköltöztek, a köv. 2 lakást most burkolják és tavaszra ők is itt lesznek. egy fiatalpár a közv. szomszédaink, még nem kádereztem le őket
, nem tudom, mit dolgoznak, honnan jöttek. pár szót váltottunk, de kedvesek. a srác megjegyezte, hogy áthallja a gyerekem kiabálást, a lépcsőnél közös a falunk, nekik sincs ott semmi, és az építők főnöke a minap mondta, hogy tényleg nincs ott hangszigetelés
apa most odavan és profi hangszigeteléseket nézeget a neten, én meg beszélem le minduntalan az egyébként sok 10ezer ft-os mulatságról, ami csak mellesleg még a lépcsőház szétverését is jelenti, egyelőre én vezetek
Kriszti, anyámmal is másként viselkedik Liza, sokkal csendesebb pl.
megvannak a maguk közös játékai és ezzel együtt titkai is
de ez jó
ez az ekcéma nem hagzik jól. ha tudod, kitől örökölhette a családban (és miért ne tudnád
), akkor kérj tapasztalatokat (értsd anyósódtól, anyukádtól, stb.), és minél előbb szerezz egy jó bőrgyógyász-allergológust, ne körzetizzél, szerintem.
báb: örülök, ha bejött. Deék B Kastalin köynvét nem sem sikerült sosem ,aradéktalanul teljesíttetnem a gyermekemmel
mi legutóbb ragasztottunk is. Dorki adta az ötletet, mert mesélte, hogy a bölcsiben, ahová Nikivel járnak, egy megrajzolt virágra kellett kis papírgalacsinokat ragaszgatni a gyerkeknek, és mondta is, hogy ezt az óvodáskorúak tudják megcsinálni. én ezt az öteltet alakítottam át egy kicsit: vékony szalagokra vágtam a krepp-papírt, több színből. elővettem egy üres papírt, megkentem egy foltot rajta és rányomtam egy pár darab ilyen szalagocskát. aztán az ő kezébe adtam a ragasztót (nem folyós, hanem mint egy labello olyan
), ő is foltban megkente a papírt és a kis kezével rányomta a darabkákat.
emellett úgy gyumrázunk, hogy van formánk, ezek állatok, és neki tavat építünk (sima kígyót gyúrsz és abból kört csinálsz) vagy házat (uyganígy) és azokban játszanak az állatok, ezt nagyon élvezi, pedig nem nagyon gyúr és formáz, csak játszik.
megyek, mert itt nyaggat, hiába mondom neki, hogy dolgozok
panu