Új privát üzeneted érkezett!

Én is próbálkoztam a Petőfivel, de nekem egy kicsit magas a honlap felépítése (vagy túl elavult) Kép
pirinyocska

Sziasztok!
Este jövök, ma lesz angolKép
A gyerkőcök jól tudnak péntek óta szájról olvasniKép A beszéd az nem igazán sikerül, a fülem is elkezdett fájni. Megyek melegítek rá sót.Kép

A Tali táblázat halad lányok? Amneris tovább küldte Rvannak. Tőle megkapta valaki? Ha nem szóljatok és küldöm én.

Visszaolvasok és este jövök.

Süni
süni_renóca

Sajnos én sem tudom meghallgatniKép
süni_renóca

Pirinyócska! Kép = kettőspont és nagy O betű.

A táblázatot megkaptam gabszitól, benne is voltálKép Én Boszikának küldtem tovább, remélem, én is benne voltam - a másodikban.Kép Elsőre elbénáztam ugyanis.Kép

Süni: Fokhagyma, mézes forralt tejcsiKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni: köszi Kép
pirinyocska

Süni!

Én Ildikónak küldtem tovább a talitáblát, de ha jól olvastam Szuperboszi most küldte tovább Di_ti-nek.

Sajnálom, hogy közben te is beteg lettél, remélem hamarosan meggyógyulsz, hang nélkül különben sem lehet könnyű a gyerekekkelKép.

Pirinyocska!
Teljesen normális, hogy így készültök a babára. Nekünk sokkal távolabbi, mégis már most veszünk, illetve kapunk bútorokat, stb, amire majd szükségünk lehet és nem 1-2 nap a beszerzése.

Töltike!
Nagyon édes Nikike a képeken és étvágygerjesztőek ezek a tortákKép

Di_ti!

Köszönöm szépen a képet, nagyon helyes kisfiú Máté. Igazán nagy öröm, hogy az egész család így örül neki. Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!!

Rvan

Kép
rvan

Sikerült meghallgatnom, próbálom leírni hogyan.
www.petofi.radio.hu
Fölöl megjelenik egy kék sor, ott ráklikkelsz a Hangtár feliratra. Megjelennek a különböző rádióadók és a piros petőfis négyzetre megint klikk. Ezután megjelenik fölül a mai dátum és előtte nyíl, utána nyíl, ezzel lehet lépni a különböző dátumokra. Nekünk vissza kell ugranunk 2 napot. Ha ez megvan "Hallgat 06 ó" -ra klikk és indul. (először hírek lesznek!)
Hildus
Vendég

Süni! A táblázat megy, Amneris*Rvan*Ildiko*Gabszi*Marci_anyu*Kelimoni*Szuperboszi*Diti a sorrend, ha jól okoskodtam eddig. Azért megy lasabban, mert többen (titkos, hogy ki, de én igen!!) elbénáztuk és elküldtük úgy, hogy nem mentettük el. Így két kört is futott, egy embernél!Kép

A röhögő száj: az nem Kép) ? Vagyis: :+)+). Majd most kiderül.

Hildus, néha jó bögőmasinának lenni! A program jó sűrű, az már igaz. Így kevesebbet fogsz jönni és írni magatokról? Kép Mi is fogunk költözködni és építkezni is, de a költözéssel először megvárjuk a babát.
Szuperboszi, könnyűszerkezetes házat szeretnénk mi is. Mi a titka, hogy jó is legyen?
Minket inkább a lustaság vezérel: 3 hét alatt szerkezetkészen áll, ez szuper!! Kép)

Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Mi a röhögő száj???????

Kép
Kép
ggabszi

Hildus!
Nekem is sikerült. Érdekes volt, és egy kicsit elgondolkoztatott.
Nekem ezek akkor sem mennek. Lehet,hogy öregszem?
Kelimoni!
Talán majd szerdán megmutatod.
simineni

Gabszi: röhögő száj: kettőspont és nagy O betű

Simineni: csak próbálgasdKép

Töltike: nagyon szépek a torták és aranyos Nikike, ahogy a képét "megnézi" a tortán:Kép

Steiff: nagyon ügyi vagyKép

Diti: olyan jó olvasni téged, minden sorodban a boldogság hallatszikKép

Pirinyócska: Nekünk is be volt rendezve Gergő kuckója, megvolt a ruhatára és a babakocsija is meg volt véve. Mindenki maga dönti el, hogyan nyugtatja a lelkét. Kép Az ügyintéző valószinüleg sosem várt örökbebabára, így honnan sejthetné, mi játszódik le a lelkedben?

Hildus: remélem, sokkal jobban vagytok és elkerülnek a nyavalyák titeket a jövőbenKép Pici cicáról rég láttunk képetKép

Képzeljétek, Gergő olyan szinten rákapott a rongyizásra, hogy kénytelen voltam neki egyet "gyártani", mielőtt megszokja a textilpelust és a fél életünket azzal kellene töltenünkKépKép
Egy Mc döncis mókus kezébe belevarrtam egy kéztörlőt, mintha fogná. Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!
Az angol elmaradt, de azért itt vagyok.Kép

Robi letöltött nekem egy programot:RealPlayer, amit a ugyanott találtuk meg, ahol ki lehet választani a műsort. Lejátszók címszó alatt.
Így sikerült meghallgatnom.
http://forms.real.com/real/player/blackjack.html

Töltike
Utólag, de nagy-nagy szeretettel kívánok Nikikének boldog születésnapot!Kép

Rvan
Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok Neked nagyon boldog szülinapot!
Kép

Rvan, Ggabszi
KöszönömKépRemélem jó sokan leszünk!

Nagyon szépek a képekKép

Kelimoni
Gergő napról napra szebbKép

Steiff, Kizsó
Szuperek voltak a jelmezek.

Marci-anyu
Ez aztán a pociKép

Pirinyócska
Hasonló mániánk vanKép A toalett tisztogatásaKép

Az iwiw engem is kíváncsivá tett.

A betegeknek jobbulást!
Holnap égetjük a Kisze babát, minden betegséget nekiadok a ti nevetekben is!
Akit érdekel, hogy mi ez:
http://vmek.oszk.hu/02100/02152/html/07/110.html
Virágvasárnap-nál találjátok.

Szép estét mindenkinek!
Süni
süni_renóca

Ma esti vers/ ének: (én még nem hallottam, ha valaki rábukkan a neten szóljon)

Roy és Ádám : Kis hős űrhajós
Messziről jöttél, olyan régen itt voltál
Csak a semmiből szöktél, nálam landoltál
Messziről jöttél és úgy is szólt a hang
El se hittem még, de tudtam, hogy Te vagy
Kis hős űrhajós most már jó kezekben vagy
Kis hős űrhajós én foglak!

Messziről hoztak, vagy három ajtón át
Még meg sem kaptalak már úgy vigyáztam Rád
Olyan messziről jöttél, pont olyan voltál
Kócos marslakó lennél, de mire is gondoltál
Kis hős űrhajós most már jó kezekben vagy
Kis hős űrhajós én foglak!

Ez az első kép, ami készült ott Rólad
Hiába eltűnt rég, mégis gondolok rá, hogy így volt
És így lesz már, így lát majd Apád
Míg itt van, s rám nem vár a messzi táj ahonnan jöttél Fiam!

Messziről jöttél, még nem is fogtam fel
A gyermekem lettél és most kezdődik el
Messziről jöttél messze van még most
De feléd is fúj a szél majd egy kis űrhajóst
És megérted majd miért mentél át itt mindenen
Megérted majd miért volt minden

De az első kép, ami készült ott Rólad
Hiába eltűnt rég, mégis gondolok rá, hogy így volt
És így lesz már, így lát majd Apád
Míg itt van, s rám nem vár a messzi táj ahonnan jöttél!
süni_renóca

Sziasztok!!

Lányok én is kérem a tali táblát légyszi!!

Di-ti küldenél nekem is képet a kisfiadról? :-))

Ma én feküdtem magas lázzal.. Elég pocsékul vagyok...

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!

Töltike jobbulást kívánok, remélem már jobban vagy! :+)=

A gyerekszobát babonából még mindig nem mertük berendezni, pedig meg van minden! Egyre többet gondolok arra, hogy mi mindent kell még beszereznünk, de a férjem türelemre int. Szerinte ráérünk még! Majd ha megszületik a baba!

A ház felújítását is elkezdtük tavaly és az idénre maradna a befejezés, de ha jön a pici, akkor nem lehet falat bontani! Nem tudom, hogy az ügyintéző mit fog szólni a jelenlegi állapothoz! Rend és tisztaság van, de már az új villamoshálózat kiépítését megkezdték és az új falak felhúzása után tudják csak befejezni! Remélem nem lesz semmi gond! A baba érkezéséig sajnos nem tudjuk teljesen befejezni!

Kelimóni
Gergő nagyon aranyos, minden gyereknek kell lennie egy "rongyának" amivel gaizhat!

Kép
madri

Sziasztok!

Jövő hét végén nyelvvizsgázok angolból (alapfok csak, de azért iszonyúan izgulok) és emiatt heti háromszor van most tanfolyamunk, közben meg tanulok, meg hát ugye a gyerekek, háztartás, szóval most ez nem könnyű. Igyekszem olvasgatni Titeket, de ne haragudjatok, reagálni most nem igazán tudok!

Puszillak Benneteket, és amint lesz egy kis szusszanásom, jövök!!!
ildi_ko

Sziasztok!
Töltike, Süni és minden betegnek jobbulástKép

Madri, amikor az első környezettanulmányokon voltak, még nem volt meg a babaszoba nálunk sem, csak a tetőtérben levő helyet tudtuk megmutatni (na jó, faház, nem egy akkora dolog kialakítani még 1-2 szobát, szigetelés be, gipszkarton fel, glett, és már kész isKép Ezért is imádom annyiraKép

Kelimoni! Jó a rongyikátokKép Biztos élvezi Gergő baba. Bobi most már keresi, hívja, hogy baba-baba, és a múltkor a kocsiban jó negyedórát beszélgetett veleKép

Ildikó, szorítunkKép
szuperboszi

Jó reggelt!

Di-Ti köszönöm a képet a kisfiadról. Gyönyörű:-) Gratulálok..

Madri: Hát mivel mindket váratlanul ért,hogy Nikike érkezik ezért 1 napunk volt a gyermekszoba berendezésére és az összes babaholmi bevásárlására. A babás barátnőim irtak listát és az alapján a családdal bevonultunk egy babaáruházba. Mindezt szombaton és hétfőn jöttek családlátogatni..Vasárnap meg etetni-pelusozni voltunk a kórházba Nikikét..

Már jobban vagyunk.. alakulunk:-))

Pusz Tölti

Kép

Kép
töltike

Boszi, írj nekem a könnyűszerkezetes házakról!!
Mi is ilyet szeretnénk, és most nézegetem a lehetőségeket... Ti milyen céggel építkeztetek?

Ildikó, drukkolok, csak hiányzol, ám! Kép

Tölti, egy nap alatt vásároltatok?? Szuper ügyesek vagytok! Hogyhogy ennyire váratlan volt Niki érkezése?

Süni, a vers(dal) most is szép. Készülj a következőre!! KépKép

Kép
Kép
ggabszi

Ggabszi! Épp el voltunk foglalva a donoros lombikkal.. Nem is figyeltük soron vagyunk-e vagy sem.. Hétfőn a dokik végleg elküldtek.. csütörtökön jött a telefon Gabikától..

Kép

Kép
töltike

Ggabszi, a miénket a Syntec Kft. készítette. Győri cég, de van honlapja, meg tudod nézniKép
www.syntec.hu
Majd írok részletesebben is, ha érdekel.
Boszi
szuperboszi

Sziasztok,

Egyenlőre nagyon izgulunk, ma mennek orvoshoz, így várom a doki hívását, hogy mi a helyzet a babával:+) Az orvos szerint 32. hetes terhes a leány! A férjem nyugalomra int, hogy ráérünk még a gyerekszobával és a ruhákkal, de titkon már készülök! A családban összeszedték már a kisruhákat, de még nem hozhatom el!(Babona) :+(

Töltike
a férjem is azt tervezi, hogy pár nap alatt elrendezünk mindent (kiságy összeállítás, korházba rohangálás, mosás, vasalás...), de valahogy most lenne időnk mindenre csak az a ... babona!

Kép
madri

Madri! Mi megvettük az ágyat és a pelekázó szekrényt.. darabokban volt.. a férjem és Apukám késő éjszakáig szerelték. Mókus ágy a neve...

Kell a segítség. Ha nekem a szüleim nem lettek volna nem tudom,hogy végzünk..Igaz az áruházba csupa semleges színt vettem nem mertem rózsaszínt vagy ilyesmit babonából..

Kép

Kép
töltike

Hol vagytok Lányok???

Nálam van a gond vagy tényleg nem írt senki dél óta?

KépKép
KépKép
marci_anyu

Marci_anyu, szerintem, nem nálad van a hiba, ma egy ilyen nap vanKép

Töltike, Süni jobbulást nektek.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok lányok!!!!

A számítógépünk 1 hétig nem működött, most tudok csatlakozni hozzátok. Egyenlőre nincs időm visszaolvasni és nem sok esélyt látok a lemaradás bepótlására.
A lányok gyönyörűen fejlődnek, Sára 3060gr., Janka 2860gr. Gömbölyödnek és hurkásodnak!!! Szavakkal leírhatatlanok az érzéseim, nézem a lányokat és a férjemet, s könny szökik a szemembe. Ez a kincs az enyém, hihetelen és mégis igaz!!!!! Az egész életünk megváltozott, minden átértékelődött.
A lányok kicsit hasfájósak, az éjszakák a nehezebbek, de szerencsére nem egyszerre nyűgösek, hanem felváltva. Infacolt használunk és speckó cumisüveget. Nagyon érdekes ahogy működnek, elcsúszik a napirendjük, van hogy 1 óra külömbség van köztük, mégis a nap egy pontjára, utolérik egymást.KépKépKép

KépKép
gilice

A fele lemaradt, a szervíz után a beállítások megváltoztak,holnap megpróbálom újra.

Jó éjt! Gilice

KépKép
gilice

Gilice!
Gyönyörűek ezek a lányok, a képekből itélve egész jól megszervezted a babázást. Sok boldogságot és jó egészséget hozzájuk.
A betegeknek jobbulást.
Szandra is újból elkezdett köhögni, éjjel még magam mellé is vettem, de egy fél óra múlva visszament az ágyába, mert nem bírta az apja horkolását.
Kelimóni!
Nemsokára indulok.
simineni

Sziasztok!
Sajna nekem sincs túl sok időm manapság, de itt vagyok!!Kép
Gilice!
Gyönyörű a családod! Annyira érződik a BOLDOGSÁG!

Madri!
Nagyon szorítok nektek, hogy minden sikerüljön!!!

Simineni!
Szandrának gyógypuszik mennekKép

Puszi mindenkinek!!Itt nagy hó van, máshol is??Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Gilice
csodálatosak a lányok :+)), örülj neki, hogy elcsúszik az időbeosztásuk, így neked is kicsit könnyebb. Nagyon ügyesen beosztod az idődet:+))

Képzeljétek jövő hét elején találkozom a leányzóval és így többet tudhatok meg a piciről. Egyenlőre annyi infóm van, hogy kisfiú és április végén május elején érkezik. Furja az oldalamat a kiváncsiság:+))

Jobbulást a betegeknek!

Kép
madri

Tegnap egész nap szinte nem engedett belépni ez a piszok oldalKép Már úgy hiányoztatok Kép

Madri: szorítok nagyon!

Gilice: a lányok, nagyon édesek! Sok boldogságot kívánok hozzájuk, reméljük a hasfájás hamarosan elmúlik Kép
pirinyocska

Gilice, nagyon kis tündérek a lányaid.Kép

Süni, nem tudod merre jár a tali tábla?

Madri szorítunk nektek.Kép
A mosolygó jelhez nem kell + jel, és csak egy zárójelet tegyél a : után.Kép Remélem nem veszed zokon, hogy beleszólok.Kép

Kép
Kép
atan

Szia Lányok!

Reggel próbáltam belépni a Babanetre, de nem sikerült. Azt hiszem, a rendszerrel lehetett valami hibaKép

Ma meglátogatott minket SimineniKép Egy kimondottan kedves, rokonszenves embert ismerhettem meg.Kép Köszönöm, hogy eljöttél hozzánk!

Gergő ki is tüntette a mosolyával.Kép

Ildikó: te egy ügyi csajszi vagy, sikerülni fog a nyelvvizsgádKép Én mindenesetre küldöm a szerencse sugarakat!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Gilice!

Bevallom őszintén, kezdek irigykedni a "dupla Boldogságra" KépKép
Megpendítettem a férjemnek, mi lenne ha, legközelebb mi is ikreket...Kép

Gyönyörűek a lányok és úgy fekszenek a kezedben, mintha egész életedben ikreket nevelgettél volna. Látszik, hogy egy hullámhosszon vagytok!
A hasfájásra mi is használtunk Infacolt, de csak Espumisan sziruppal együtt volt hatásos.

Ezt az itteni topicban kaptam hasfájós korszakunkban:
http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babmasz7.htm

Madri!

Szorítunk neked! Nekünk is volt egy magán akciónk, ami balul sült el. Nehezen heverte ki a lelkünk. Sok erőt Neked/Nektek! És remélem, rövidesen arról számolsz be, hogy egy picurka beköltözött hozzátok örökre.Kép

Betegek: Gyógyulást kívánok!Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Köszi Atan, hogy beleszólsz és remélem, most sikerül Kép

Kép
madri

Sziasztok!

Gilice!Nagyon szépek a lányok!

Madri! Szurkolunk nektek, hogy most sikerüljün az örökbefogadás!

Lányok, ma kaptam az Ágacskától is e-mailt, hogy márc 6-án a Hír TV adja a Gólyamesét, de én nem találom az ő TV műsorukban. Csak én vagyok béna, vagy tényleg nem szerepel?!

Kép
rvan

Megtaláltam, a HírTV honlapján lévő műsor szerint vasárnap lesz ( márc. 5.) 21.35 órakor.

Kép
rvan

Sziasztok!

Ma voltunk először babakocsival sétálni. Nagyon szép idő volt, a lányok is élvezték. Az éjszakánk békésen telt, jól aludtak, így mi is kitudtuk pihenni magunkat.
Kelimoni, köszi az információkat.
Küldjetek nekem is tali táblát.
Ildikó, az adatokat a táblázathoz már régebben elküldtem, lehet, hogy nem sikerűlt? Segítsetek mit, hova küldjek! Köszi!
A lányok abszolut két emberesek, egyedűl nem is tudnám megoldani. A férjem márc. végéig szabin van, utána GYES-en lesz, én ápr.-tól heti 2x 1/2 napot dolgozom, addig anyósom segít majd.
Füge kutya kukucskál a gyerekszoba felé.
Kép
A boldog apuka!Kép

KépKép
gilice

Sziasztok!

Először csak próbálkozom.

KépKép
ancsúr

Sikerült. Kép
Ugyanis engem mikor géphez tudtam ülni eddig kidobott mindig, nem küldte el a hsz-em. Aztán meg nem jött be az oldal.Kép

Gilice: Nagyon édesek!Kép

Ildikó: Nyelvvizsgázol? Megy a drukk neked!

Rvan: Nekem is egy kedves ismerősöm márc 5-öt írt.

Madri: Megy a drukk nektek! És nekem se enged a család semmit vásárolni. (babonaKép)

Diti: Gyönyörű a kisfiad!Kép

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Az Ágacskától én is megkaptam az e-mailt, de hiába kerestem a műsort az újságban. Örülök, hogy Rvan megtaláltad márc.5-én! Kép

Gilice!
Nagyon aranyosak a babák, büszke lehetsz rájuk!!KépKépKép

Kép
madri

Sziasztok!

Újra itt vagyok. A lányok ma rengeteg szabadidőt engedélyeztek nekünk. A férjem befejezhette az előszoba szekrényt, én meg letudtam űlni a gép elé, pótolni a lemaradásokat.

Di_ti, nagyon gratulálunk Máté kisfiatokhoz, nagyon sok boldogságot!!!!!! Ha lehet kérnék képet.
Nekünk a Chicco ferdenyakú alul szelepes cumisüveg jött be, kifejezetten újszülött cumival, ami a mellbimbó formáját és keménységét utánozza.

Rayo, ha jól emlékszem te készítettél keretet a fényképekhez, megírnád megint, hol lehet letölteni. Köszi.

Süni, tegnap próbáltam feltenni egy képet, amit neked küldök. Nem tudom mennyire látszik, Janka egy sünin cumizik. Neki nagyon bejön, Sárának nem annyira.Kép

Várakozók, kívánom, hogy mihamarabb beköszöntsön hozzátok a gólya! Tényleg minden örökbefogadás más, nincs két egyforma eset. Semmi nem véletlen. Nekünk volt egy sikertelen esetünk, ma már tudom, hogy az a kisfiú azért jött, hogy elvezessen minket a GÓLYAHIR-hez. A lányok akkor már pocakban voltak! Sorolhatnám a nem véletleneket, mondtam is a Gabikának, ez az egész szőröstől, bőröstől a miénk és ettől még csodálatosabb!!! Meglátjátok egyszer csak itt lesz!!!

Ja! Az iwiw-en engem is megtaláltok.
Puszi mindenkinek!

KépKép
gilice

Gilice!
Ha van időd, mesélj már arról, hogyan viseli Füge kutya, hogy kisbabák költöztek a házba? Bár a képen úgy tűnik, mintha vigyázna rájukKép

Olyan édesek a lányok!

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Azért olvaslak és nézlek ám Benneteket!! Gyönyörűek a gyerekek!

Gilice, én nem kaptam meg a táblázathoz szükséges adatokat. El tudnád újra küldeni? Címem: kildi1@enternet.hu Az egyes szám fontos a kildi után!! Köszi Kép Tündériek a lányok, gratulálok hozzájuk újra és újra Kép
És bár nem tőlem kérdezted, de a következő helyekről tudsz képkeretező programot letölteni:
http://www.galleriasoftware.com/
http://www.frameshow.com/

Köszönöm mindenkinek a drukkolást és a sugarakat, jöhetnek még, mert szörnyen izgulok!!!

Puszi Mindenkinek!
ildi_ko

Sziasztok!

Gilice: Gyönyörűek a gyermekeid:-)) Gratulálok:-))

Én is vagyok csak pár napja valami gáz van az egeremmel..

Ma ezt a versikét kaptam egy kedves barátnőmtől:-) Nem tudom ismeritek-e?

Mikor a gyermek gőgicsél,
az Isten tudja mit beszél!
Csak mosolyog és integet. . . .
Mit gondol? Mit mond? Mit nevet?

S mint virággal az esti szél,
az anyja vissza úgy beszél,
oly lágyan és oly édesen. . . .
De Õt nem érti senki sem.

Hogy mit beszélnek oly sokat,
apának tudni nem szabad!
Az égi nyelv ez. Mély titok.
Nem értik, csak az angyalok.

(Gárdonyi Géza: Mikor a gyermek)

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!

Már megint elszállt amit írtam, így most rövid leszek.

Gabszi, hogy sikerült a farsang??

Gilice nagyon édesek az ikrek, köszi a képeket!!!!

Ildikó, Renóca, Amneris írjatok úgy hiányoztok!!!!

Sünike nagyon köszönjük a meghívást, nagyon szép kertetek van jó bulit lehetne ott tartani!!!!

Amneris ugye lassan értetek izgulhatunk???

Pirinyócska megy a drukk ezerrel, hogy minden rendben menjen!!

A hétvégére elutazunk a férjemmel Bükfürdőre egy kicsit pihenni, kikapcsolódni. Már nagyon várom, nagyon sok volt a meló mostanában mindkettőnknek.
Vasárnap este vagy hétfőn jelentkezem.

Én nem kaptam talis táblát de nagyon várom, nagyon szívesen találkoznék veletek!!!!

Mindenkinek kellemes hetet, a betegeknek gyógyulást!!!!

Sok puszi:

Vicki
vicki

Sziasztok Lányok! Kép
Szia Vicki!

Hát bizony: már nagyon a finisbe értünk a mi nagy várakozásunkban! Kép

Amikor elindult a topic, társakra vágytam, mert borzasztóan végeláthatatlannak tűnt ez az egész.
Az idő meg közben szépen haladt, és hamarosan véget ér az én "örökbebabára várás"-om! Nemsoká biztos eljön végre hozzám is a kisbabám. Kép

Olyan jó erre gondolnom: lesz egy kislányom és én is igazi ANYUKA leszek!!!! Kép

Persze most már egyre több előkészület folyik mifelénk: a férjem a gyereküléseket nézegette ma a Tescoban, gyűlik a kis kelengye, szoktatjuk kifelé a gyerekszobából a macsekokat, rendezgetem az iratokat, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen mindenért szaladgálni...

Ha őszinte lehetek, én bizony kezdek nagyon izgulni! Kép

Jó éjt mindenkinek! - Amneris -

KépKép
amneris

Amneris!

Boldog Születésnapot!

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Amneris!
Olvasva Téged, csak nem? Mennyit kell még várnotok? Ti is a sor elején vagytok? Nem is tudtamKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Amnerois! Nagyon sok boldog szülinapot!! Kép Kép Olyan szuper ez a készülődés, ugye?!

Ildi! Te olyan szorgalmas vagy, nem lesz semmi gond! Azért nagyon szurkolok!

Vicki! Megkaptad?

Gilice! Nagyon édesek a kislányaid! Olyan jó látni a képeket és olvasni, amikor írsz!! Kép

Gabszi! Merre jársz? Balázs jobban van már?

Képzeljétek! Ma nálunk "Anyanap" van!! Itthon lesz a férjem és elvisznek a fiúk kozmetikushoz, hogy szép legyek, alvás utánra pedig sétát tervezünk hármasban. Már nagyon várom!
Beindult a házvásárlás projekt is, tegnap nagyon jókat mondott a hitelügyintéző. Ha kell valakinek, szívesen ajánlom, nagyon jó kondíciókkal tud lakáshitelt intézni. Most elkezdjük árulni a mostanit és nézzük az újat. Hurrrrrááá!! Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Dsida Jenő: Hálaadás

Köszönöm Istenem az édesanyámat!
Amíg Õ véd engem, nem ér semmi bánat.
Körülvesz virrasztó áldó szeretettel,
Értem éjjel-nappal dolgozni nem restell.
Áldott teste, lelke csak érettem fárad,
Köszönöm Istenem az édesanyámat!
Köszönöm a lelkét, melyből reggel, este
imádság száll Hozzád, gyermekéért esdve.
Köszönöm a szívét, mely csak értem dobban
itt e földön senki sem szerethet jobban! –
Köszönöm a szemét, melyből jóság árad,
Istenem köszönöm az édesanyámat!
Te tudod, Istenem – milyen sok az árva,
Aki oltalmadat, vigaszodat várja.
Leborulva kérlek: gondod legyen rájuk,
Hiszen szegényeknek nincsen édesanyájuk!
Vigasztald meg őket áldó kegyelmeddel,
Nagy-nagy bánatukat takard el, temesd el!
Áldd meg édesanyám járását-kelését,
Áldd meg könnyhullatását, áldd meg szenvedését!
Áldd meg imádságát, melyben el nem fárad,
Áldd meg két kezeddel az édesanyámat!
Halld meg jó Istenem, legbuzgóbb imámat:
Köszönöm, köszönöm az édesanyámat!

Ma ilyen napom vanKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?