Na, itt vagyok, amíg Bendegúz alszik.
Hétvége nagyon jó volt, miután túléltem a hányós pénteket. Gyerkőc imádnivalóan viselkedett, megint sikkantgatott nagyokat a nagyiknak, majd elolvadtak tőle.
Viszont jól beijesztett, mert hat napig nem kakilt a szentem. Eddig meg ugye naponta többször. Igaz mióta eszünk gyümit is ritkábban, de ez nagyon soknak tűnt. A dologhoz hozzátartozik, hogy a múlt héten keddtől csak üveges papit kapott nem rendes gyümit. Szerintem ettől dugult így be. Aztán vasárnap otthon csináltam neki két fél barackbefőttből, meg kis almából pempőt (tudom hogy a befőttet nem kellene, de muszáj volt valami olyat adni ami hatásos), és itattam vele jó cukros vizet. És szerencsére estére meg mára lett eredménye. Kijött a kis dugó (egész kemény kis kakagombócok, aztán jött a többi
) Ha tudnátok hogy megkönnyebbültem én is. Meg biztos ő is
.
Tünde!
Remélem minden rendben ment Zitánál. Mi holnap megyünk Bendegúzzal csípőröntgenre, mert ugyan fizikális vizsgálattal rendben volt legutóbb a csípője, de kiknyeráltam egy UHt, mert neki egyáltalán nem volt még.
Oréka!
Gratula az éjszakához!
Manka!
Biztos klassz volt a koncert!
Én eddig csak sétálni, meg boltokban voltam egyedül, amióta Bendegúz megvan, se mozi, se semmi.
Az almával tényleg vigyázz, nehogy leszippantsa amit leharap belőle.
Mi újság fogfronton?
Az a járókás kép csúcsaranyos.
Jack nagyobbnak néz ki szerintem a koránál. Olyan nagyon kisfiús már, és nagyon helyes.
Szerintem az éjszakai átalváshoz kell nagy adag szerencse is, mert Bendegúz is nagyrészt szopizik este, és csak kicsike tápit kap (40-50 et, ha kér utána), és ő már régóta átalussza az éjszakát. Szép fokozatosan tolódott ki az éjszakai szopi ideje a reggel fél 6-fél 7körülig. Ami most a reggeli.
Persze hajnalban általában benézek hozzá, mert néha felmászik egész az ágy végébe, és az zavarja ha a feje nekimegy a fejvédőnek, olyankor hallom hogy mocorog, én meg gyorsan lejjebb pakolom.
Közben megebédeltünk, és aludtunk egy nagyot együtt, amit nem szoktunk gyakran, de most elaludt rajtam, és én is olyan álmos voltam, hátradőltem, és szunyáltunk másfél órát. Olyan aranyosan ébredt, teljesen döbbent arcot vágott, hogy felemelte a fejét, és én rögtön ott vagyok
.
Manka!
Közben olvastam az éjjeli kálváriátokat, ez tényleg nagyon fárasztó lehet, nem lehet hogy éhes , és nem is a hasa fáj? Ez lehet hogy hülye kérdés, Te biztos jobban tudod mi a baja. Bár simán kelhet ennyiszer a foga miatt is szerintem.
Pénteken egyébként Bendegúz szabadulóművészt játszott
. Dokumentáltam hogy milyen pozitúrákban találtam a nappaliban:
Jó sokat írtam, most be is fejezem.
Márti