Új privát üzeneted érkezett!

Beuka!

Húúú, nagyon örülök!!!! Szerintem minden rendben lesz, a következő tesztetk is pozitívak lesznek, sőt, a vérvétel is!!! Azért azt had kérdezzem meg, hogy milyen fajta tesztet csináltál és mennyire volt erős a csík???
Hogy hogy csináltál tesztet? Éreztél valamit?
Borsi!

Tanakodtunk a párommal és miután egyértelmű negatív volt a teszt, ezért várunk még pár napot, újra tesztelünk és ha az pozitív, akkor megy vérvételre. Kép Kép Kép

Zsebi!

Miku még sehol. Tegnap egész nap fájt a fejem, semmitől nem múlt el. Nekem ez mensi előtt szokott lenni, de most pont az idő is olyan, úgyhogy nemtudom, hogy annak a jele-e. Neked végül +jött rendesen??? Nem emlékszem,hogy írtad volna.

Tiko

tiko

Bea!
Gratulálok!
Bejött háromból egy így kell ezt csinálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne hülyéskedj, örülönük mindenki sikerének, te azon szerencsesek közé tartozol itt hogy beavatkozás nélkül sikerült babásnak lenned. Unique is így lett babás lassan kilenc hónapja. Kép

Tiko!
Igen nekem megjött rendesen, legalább ezzel nem húzta az agyamat.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

BeukaKépKépKépKépKépszuper látvány, igaz?KépKépKép
grrrattuuu

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kép
Kép
Kép

Wish, Éden, Mka!
További drukk hegyek mennek. Most jó széria van remélem ti is boldogok leszetke a héten.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszönöm Lányok!! Kép Kép Kép

Tiko! Kép
One step-et vettem.
Hőmérőzök már egy jó ideje, és a hőgörbém szerint pénteken kellett volna megjönnie.
Mivel minden mensi előtt már 2-3 nappal barnázni szoktam, és most nem volt semmi megkockáztattam reggel a tesztet. Persze csak azután, hogy láttam ma sem esett le a hőm (ma vagyok a 35. napon).
Amikor megcsinálta, lefektettem, kezdze átvenni a nedvességet, még nem láttam semmit. Kimentem a fürdőből egy percre, és mire visszamentem ott volt a 2. csík. Nem hittem a szememnek. Először halványka volt, de ahogy teltek a percek egyre erősebb lett.

Bea

Kép
Kép
beuka

Zsebi!! Kép Kép Kép
Köszönöm!!! Remélem nem pottyanok már le Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Akkor te azon szerencsések közé tartozol, akinek a hőmérőzés mutatja a dolgokat, nekem tök össze vissza szokott lenni. Kép

Ne féljél nem fogsz lepottyani az a szebra ott fog maradni az első uh képig. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Beuka Kép
ez fantasztikus. Drukkolok, hogy minden rendben lesz!

Zsebi Kép
a hőmérőzéssel éns em jutottam 1ről a 2re... pl. babásan sem mutatta, amit kellett volna Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Beuka!

Szerencsére ez nem olyan teszt, amit én csináltam. Kép
Szeritem az tuti pozitív, nagyoooon örülöööööökkk. Kép
Most te bebizonyítod, hogy kevés kiskatával is lehet spontán babásodni!!!
Gratulálok!!!

Wish, Éden, Mka!

Sok-sok drukkkkk!!!
Álljatok be a zebrások sorába, hamarosan követünk titeket!!!!

Nagy tavaszi zebrásodást szeretnék!!! Kép

Tiko

tiko

Sziasztok Lányok! Kép
Végre van egy cseppet több időm, de tudjátok, most olyan hatalmas változások vannak a munkahelyemen, hogy szinte minden nap legalább 7-ig bent vagyok, s mire hazaérek, már tiszta hulla vagyok. A 7végéken meg szerencsére jó sok programunk szokott lenni! Kép

Beuka! Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
IGENIS VANNAK CSODÁK !!!!

Zsebi, Borsi, Kis*! Kép
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így érdeklődtök: az események nem sodornak magukkal, az tény, de talán most felgyorsulnak egy kicsit. Márc.9-én megyünk majd endokrinológushoz, aki véleményezi a párom egyik rakoncátlan hormonját, hogy kell-e rá vmi gyógyi vagy sem.
Aztán közvetlen utána az eredménnyel 13-án megyünk az andrológus profhoz, hogy mondjon áment végre a biopsziára. Kép Még nem derült ki, hogy mitől van a bibi, de nem is fontos, - a lényeg úgyis az eredmény, hogy Mágusunk babá(ka)t varázsoljon nekünk. Kép

Annyira gáz egyébként ezekhez a professzor urakhoz időpontot kapni. Képzeljétek, jan.10-én voltunk a kromoszóma-vizsgálaton, aminek 31-én lett meg az eredménye. Akkor tudtuk meg, hogy endokrinológushoz is kell mennünk, akihez márc.31-re kaptunk volna csak időpontot!!! Én azt hittem, menten megáll bennem az ütő, mikor meghallottam. Azért időmilliomosok nem vagyunk, mégha viszonylag fiatalok is vagyunk a lombikhoz. Hogy jan.10 után márc. végéig ne történjen semmi, és csak az orvosainkra várjunk, az cseppet túlzás.
Szóval lehet, hogy kicsit ciki: én szépen elszomorkodtam az asszisztens hölgynek, hogy mi végre lombikoznánk, és jó lenne egy korábbi időpont. Erre ő azt mondta, hogy ha az andrológus prof. személyesen felhívja az endokrinológus pfof-ot, és elmondja, hogy "indokolt a korábbi konzultáció", akkor lehet, hogy tudnánk korábban menni. Kép Ebből az lett, hogy a két asszisztens hölgy egymás közt jól megegyezett a 9-ében. Kép Kép

Most azon filózok, lehet, hogy Mágusunkhoz is már most bejelentkeznék 14-ére, mert úgyis az lesz a következő lépés. Kép

Na, most aztán jó sokat írtam magunkról, nem panaszkodhattok! Kép

Jó éjt!
Puszi:
Seszi

Mka, Éden, Wish! Kép
Drukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukk!
+++++++++++++++++++++++++++
seszi

Sziasztok!

Tegnap nem ment a fórum nálam, de ahogy nézem másnak sem működött. Kép
De szerencsére mára megjavult. Kép

Hát mensi még sehol és még a jelei sem. Kép

Beuka!

Csináltál ma is tesztet??? Olyan jó, hogy neked legalább sikerült!!!!!

Seszi!

Elég borzasztó lehet,hogy ennyit kell várni. De szerencsétek volt,hogy sikerült elintézni egy korábbi időpontot. Szerintem mind1,hogy hány éves az ember ebből a szempontból, mert ha egyszer az ember elhatározza magát és szeretne babát, akkor minden időhúzás idegtépő lehet. Reméljük hamarosan megoldódik és indulhat a lombik. Drukkolok!!!

Tiko

tiko

Seszi!
Akkor mostmár reméljük,hogy a vége felé tartok ennek a nagy orvososdinak és indulhat a lombik. Kép

Tiko!
Ez elég érdekes, hogy még midnig semmi jele a mensinek. Remélem tényleg nincs nagy baj körülötted. És mit mondtak ha meddig nem jön meg menjél úrja?

Beuka!
Ma volt teszt?
Akartam kérdezni hogy nektek mennyire volt rossz akiskatonák száma?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Semmi ilyent nem mondtak. Azt mondták,hogy biztos,hogy meg fog jönni, lehet, hogy 2 nap, lehet,hogy 1 hét, lehet,hogy 2 hét múlva. Ez így marha jó, nem? Addig tuti nem fogok teljesen megnyugodni, amíg a mi jó öreg mikunk meg nem látogat.

Sikerült a pároddal dülőre jutni a következő lombikkal kapcsolatban?

Tiko

tiko

Sziasztok!

Szeszi! Kép
Köszi! Kép Ez tényleg durva, hogy ilyen "messzire" tudtak volna csak időpontot adni! AZért jó, hogy vannak ilyen rendes asszisztensek! Egyetértek Tikoval, hogy mindegy hány évesek vagyunk elég bosszantó, ha hónapokat kell várni, hogy bejuthass valahova!
Melyik hormonja rakoncátlankodik a párodnak?
Szorítok, hogy minden simán, és gyorsan és ami a lényeg, hogy sikeresen menjen!!!!

Tiko! Kép
2nap, 1 hét, 2 hét, hát nem mindegy! Én az elsőre szavazom! HA már kell, akkor jöjjön meg minél előbb! Vajon miért csinálja ezt a szervezeted?
Jól emlékszem, Te csináltál teszteket, aztán bementél a kaáliba vérvételre? Rögtön levették a vért, és mondták is az eredményt? vagy vissza kellett telefonálni?
Igen csináltam ma is tesztet, kettőt is Kép

Zsebi! Kép
7 milla volt, 30% jó, célirányos, 30% kp.jól 40 % alig, mozdulatlan (szó szerint ennyi volt a papíron) Ez 2005 oktober elején készült.
Csütörtökön megy a párom az andrológushoz, megnézeti megint (egyébként is ment volna a here UH, miatt, és elkiséri az egyik barátját, és ha már ott van..), kíváncsiak vagyunk, hogy ennyit javult a helyzet, vagy ennyire ügyes volt az az egy Kép.

B.

Kép
Kép
beuka

Szóval reggel újra teszteltünk, most ilyen bemártósat. Ott állt mellettem a párom, és mit ne mondjak eléggé megijedtünk, mert az első teszt alig akart csíkosodni. Gyorsan ijedtemben felbontottam a másikat is, és végül (5 percen belül) megjelent mindkettőn a 2. csík is. Felrakom, eléggé halvány, a tegnapi sokkal erősebb volt.

Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka!

Ezek szerint azok is pozitívak lettek. Hurrááá!!!
Igen, bementem vérvételre, aztán megkérdezték, hogy megvárom, vagy vissza telefonálok. Megvártam, kb. 1 óra alatt lett meg az eredmény.
Hát annak a kiskatona vizsgálatnak az eredményére én is kíváncsi vagyok, majd írd meg lécci.

Tiko

tiko

Beuka!

Szerintem azért is lehet, hogy halványabb, mert ez más fajta teszt és a csík erőssége a teszttől is függ.
Mikor akarsz vérvételre menni?

Tiko

tiko

Beuka!
Az a lényeg hogy ott van a csík. Kép
Akkor valóban nagyon ügyik voltak a kiskatonák. Kép

Tiko!
Azért ez tényleg marha jó, hogy talán két hétig is eltarthat. Megértem hogy csak akkor fogsz megnyugodni ha megjön a miki.
Aztán megint jöhet a dilemma honnan számoljátok rendbe van e minden, annyira igazságtalan az élet.
Most egyenlőre nem foglalkozunk a köv. lombikkal majd alakul, de rábolintott, hogy amikor én úgy érzem itt az idő menjek.

Megyek ledölök egy kis ebéd utáni pihire. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko! Kép

Elvileg mikor kell menned megint a Kaáliba?

Elég ciki volt, amikor mondta párom, hogy Õ azért megnézetni a katonákat, rögtön megkérdeztem, hogy ennyire nem bízik bennem Kép. persze rögtön rávágta, hoyg dehogy!

kicsit aggaszt, hogy néha néha érzem, és szurkál a hasam. Normális ez?

Bea

Kép
Kép
beuka

Beuka Kép
ennyire az elején az erősség semmit sem számít, az nagyon függ a teszttől.
Szuper, hogy ott a csík!
Szurkálás maximálisan normális! Kép sőt a rendes hasfájás is, nekem a 22. hltig fájt.

drukkolok nagyon Kép

kicsit ez nekem is erőt ad a spontánhoz Kép mert 2szer már volt Knak is ennyi az eredménye Kép szóval még minden lehet Kép
bár azóta is azon agyalok, hogy megbeszélem vele, hogy menjen el analízisre, az uts-t 2 éve csinálták, lehet, hogy változott azóta valami.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsbi! Kép
Jó pihenést!
Akkor nagyon aranyos a párod! Kép

B.

Kép
Kép
beuka

Orsi! Kép
Köszönöm! nagyon megnyugtattál!!!
nagyon szeretnék mindenkinek erőt adni ezzel!!!!
Hajrá csajok!
Az jó ötlet, hogy menjen el újra analízisre! Biztos változott!!
Nagyon drukkolok a spontánhoz!!!

LÁnyok! Kép
KÉrek szépen "tapasztó" kaja és pia tippeket Kép
Köszi előre is!

Bea

Kép
Kép
beuka

! Kép
Folyamatosan eszemben vagyok ám, és nagyon nagyon nagyon drukkolok Nektek!!!!
KépKépKép

Borsi! Kép
Hogy sikerült a hétvége?

bea

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Egy napig nem tudtam olvasni a topikban, túl nagy volt a nyüzsi a melóban és itthon is, most látom, hogy mi történt!
Te bezebrázodtál???!!!
Nagyon-nagyon gratulálok!!! Reméljük a csíkok magukért beszélnek.
Nagyon szorítok!
Antoa
antoa

Beuka!

Nekem áprilisban kell mennem legközelebb UH-ra és ha minden rendben kezdődhet a felkészülés a 2. lombikra. Eddig még reménykedtem egy spontán babában, de ha ennyire nem akar jönni a miku, akkor nem tudom hogy lesz.

Borsi!

Sikerült a kajálást megoldani? Nem volt gond belőle?

Tiko

tiko

Először is
Beuka Kép
Ez szuper!!!
Kép
Szedett valamit a párod vagy csinált valamit?? Áruld el a titkot!!

OFF
Sajnos nagyon szomorú vagyok!! Az "öreg" kutyánk ma reggelre az örök vadászmezőkre távozott. Kép Teljesen magam alatt vagyok. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Beuka Kép
Minő szuper hírt találtam hétfő reggel Kép
Nagy drukk a továbbiakhoz!

* Kép
Oh, szegénykém. Az én kutyum is 12 éves... bármikor megtörténhet... Félek is tőle, de azért remélem, minél tovább él és egészséges marad...

A héten 3 tesztelőnk van, nagggyon szorítok!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kiscsillag!

Nagyon sajnálom. Kép Nekem fiatal kutyám van, de már most előre félek, hogy egyszer csak nem lesz...

Lányok!

Engem ma reggel meglátogatott a miku. Elég kegyetlen, nagyon fáj a hasam és rosszul is vagyok. Kép
De legalább meglátogatott végre.

A 3 tesztelőnek mennek a drukkok!!!!! Kívánok nektek kétcsíkos teszteket!!!!!

Tiko

tiko

Beuka,
ez nagyon jó hír, gratulálok Nektek, jó, hogy nem jutottak el a lombikig.

Kiscsillag,
tudom, hogy nagyon fáj a "kis családtag" elvesztése, az én kutyusom 17 évig élt, és akkor is nagyon fájt, amikor elment.

Lányok,
köszi a sok drukkot, de én úgy nem várom a pénteket..., annyira félek, hogy mit mutat majd a teszt, vagy a vérvétel eredménye, nem érzek semmit, és ez nem olyan jó jel. Az előző sikertelen lombikoknál is így volt.
Ma tiszta idegbeteg vagyok (vagy hormonzavaros), senkihez sincs türelmem (szegény férjemet már reggel "kiosztottam"), bent a munkahelyemem is igyekszem inkább csendben maradni, nehogy valakit akaratlanul is megbántsak, ilyenkor olyan hülye bírok lenni.

Éden
Éden

Jó reggelt mindenkinek!

BeukaKép
NAgyon gratulálok nektek!!!!Hát léteznek még csodák!!!!KépKépKép Mikor megláttam a friss híreket, még a könnyem is kicsordult!
Kép
Hát elhiszem, hogy azonnal te sem hittél a szemednek! De ott van az az apróság a pocakodban, az már biztos!!!Vigyázz nagyon magatokra!!!Kép
Csináltál ma tesztet?Mikor mész be vérvételre?Kép

Borsi
borsókás

Éden drágaKépKépKép nyugi!!! Valamivel kösd le a figyelmed!! Sétálj, olvass valami jót, ami régóta érdekel, vagy vesd bele magad a munkábaKép Tudom, mit érzel, iszonyú rossz várni. Szorítok!!!Kép

BeukaKép Röhej, hogy az ember állandóan szorong. Mi is megcsináltuk pénteken is a teszteket (2-őt), mind a kettő pozítív volt, mégis tele vagyok kételyekkel.
Csinálhatnánk egy tesztjavaslatos kitérőt.
Nálunk a helyzet -eddig :
legjobbtól (ahol legerősebb volt a 2.csik) a leggyengébbig:
Coralene
Be sure!
Clear B.
Juva-lab
InteX/Gravi-Hcg

Úgyhogy legközelebb One step és Coralene lesz a menüKép
a

madaran

KisKép
Nagyon sajnálom a blökiteket.KépRemélem rövidesen lesz majd, ami megvígasztal!Kép
Megkötöttétek hétvégén az adásvételi szerződést?Túlestetek rajta, ugye?Kép

TikoKép
Végre, az öreg mikubá hozzád is odért! Ez most már legalább teljesen megnyugtató a történtek után!KépRövidesen indulhat a következő spontán hónap!Kép

ZsebiKép
Örülök, hogy közös nevezőre jutottatok a pároddal a kezdést illetően, legalábbis hogy ezt neked kell eldönteni.Kép
Hát lement ez a hétvége is, viszonylag kevés összezörrenéssel.KépCSak a diétámat viselte anyós nehezen.
Szombaton tésztanapom volt, vasárnap gyümi. Vittem magammal pestomártást, hogy ezután ne kelljen járniuk. Nem igazán esett jól neki,hogy nem akarom az ő főztjét enni.Aztán tegnap egész nap madártjjel, meg lekváros buktával kínálgatott.Kép

SesziKép
NA, ez már jobban tetszik!Kép
Ahogy olvastalak, rájöttem milyen szerencsésen, gyorsan mentek nálunk a vizsgálatok. Tényleg embertelen, hogy azzal mennek el értékes hónapok, hogy várunk egy orvosra. (Na persze lehet hasznosan is tölteni ezt az időt!Igaz Beuka?KépKépKép) De akkor a jövő héten már mehettek az endodokihoz, utána meg már gyorsabban peregnek majd az események!Kép

ÉdenKép
Az a szörnyű ebben a 2 hétben, hogy tényleg nem lehet semmi tünetet felfedezni. Sem a sikernek, sem a sikertelenségnek nincsenek fizikai tünetei! Tehát fel a fejjel!!!Ez még bármi is lehet!KépNe add fel!KépTovábbra is nagyon szurkolok neked!Kép

Mka, WishKépKép
Hogy vagytok?Mi újság?Nektek is mennek a drukkok!

Hát lányok, nagyon izgi hét áll előttünk!!!!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

AnnaKép
Ez egy nagyon jó ötlet!Rövidesen szükségünk lesz megbízható tesztekre mindannyiunknak (remélem)!Kép

Pocaknövesztők!Kérjük, várjuk a hasonló jótanácsokat!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Beuka : húúúú, nagyon nagyon gratulálok Neked ! Ne érzed rosszul magad amiatt, hogy sikerült még inszem/lombik előtt spontán babásodnod ! Nagyon megérdemelted te is, hogy így alakuljon !

Éden : elhiszem, hgoy most magad alatt vagy, az utolsó hét mindig a legnehezebb ! Rajtunk nem fog múlni, hogy pénteken kétcsíkosod legyen Kép

Kiscsillag : sajnálom a kutyádat Kép Mivel nekem is van egy rosszcsontom, át tudom érezni...
Puszillak !

Tiko : naaaa, kicsit megkönnyebbültem, hgoy meg is jött, már épp akartam írni, hogy azt azért látnia kéne a dokinak, hogy 1 héten vagy 2 héten belül várható a mensid Kép

Elújságolom, hogy már 3/4-1/2-3/4 adagot szedek az Adimetből és viszonylag jól bírom (eddig - koppkoppkopp)Kép Szerda körül megjön és ... hát kezdődik a fél éves spontán próba. Furcsa lesz, így x inszem és x lombik, 4 év után KépKép

mniki

Beuka

hétvégén nem voltam gépközelben, most olvastam a jó hírt Kép gratulálok, és nagyon vigyázz magadra!!! ez biztos ujabb reménysugár azoknak a lányoknak is, ahol a kiskatonákkal van baj.
Beuka, a szegedi topikban kettőtökkel is megtörtént rövid időn belül a csoda Kép
Wish Mka Éden
nagyon izgulok értetek!!!

Tiko
Azért ez jó hír, hogy megjött a menszid, ebben az esetben sajnos most ennek is örülni kell.
én az előbb épp azt számoltam ki, hogy ugye 3 ciklust kell kihagyni 2 lombik között. de a 2 punkció között összesen mégis 5 hónap fog eltelni.

Antoa
a magas FSH jelenti azt, hogy korai petefészek kimerülés?

Kép
zsuzsi73

Sziasztok,

Aranyosan vagytok, hogy drukkoltok.

Éden, ha ez kicsit is megnyugtat nekem sincs semmi tünetem, de szerintem nem érdemes keresni őket, túl korai lenne azt hiszem.

Nálam most bejött, hogy sok programot csináltam erre az időszakra, és extra jó, hogy a férjem is itthon van, bár lassan megy már dolgozni.

Lenne egy intim kérdésem: nagyon szeretnénk már összebújni apával (már ennyire jól van a biopszia után Kép), de az utro miatt valahogy nincs gusztusom a dologhoz. Szerintetek nagy bajt csinálok azzal, ha irrigálok előtte-utána? Bocs a hülye kérdésért, de mivel ez remélem így marad még két hónapig Kép, valahogy meg kellene oldani a dolgot, de eléggé tanácstalan vagyok.

Mka
Vendég

SziasztokKép
Én kiszálltam a zebrafogathajtó versenyből. Este elkezdtem vérezni, amit követett reggel egy negatív teszt.
Mka, Éden rajtatok a világ szeme. Remélem nektek sikerül Kép

wish

MkaKép
Örülök, hogy minden rendben nálatok. Ahogy látom a férjed is felépült már teljesen a biopszia után.Kép
Hát, nehéz kérdés, amit írtál. Nekünk abban a 2 hétben nem jutott eszünkbe ez, de szerintem nem hülyeség amit írsz. Elvileg a hatóanyag gyorsan felszívódik. TEhát ha az utro felküldése után ezt az időt kivárod, akkor már csak a vivőanyagot fogod "kitakarítani" az irrigálással. Szóval szerintem hajrá!Kép
Remélem jönnek még okosabbak ebben a kérdésben, mert 2 hónap az még hosszú idő!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Mka Kép
TILOS irrigálni terhesség alatt! nem szabad. szóval ne tedd! inkább utrosan Kép

Wish Kép
Kép Kép Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Wish
Kép

Borsi
borsókás

Wish
Nincs rá szó Kép

Mka
Próbálj úgy időzíteni, hogy akkor legyetek együtt, amikor már az előző adag kiment, de még nem tetted fel az újat. Nekem úgy konfortos volt.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, Tiko, Éden, Borsi, Mniki
Köszönöm szépen a vígasztaló szavakat! Nagyon jólestek! Szörnyű ez az egész, nagyon megviselt most. Kép

Borsi
Igen, túlvagyok az adás-vételin. Azt nem mondom, hogy az egészen, mert nem lenne igaz, még mindig nem tudom, hogy jól tettem -e és fáj, hogy már nem az enyém. Kép De a pasi (aki megvette) aranyos volt (Holland) és mondta, hogy bármikor mehetünk oda nyugodtan, sőt még ott is aludhatunk. Szóval tényleg rendes!

Wish Kép
Nagyon sajnálom!!! Kép Kép Kép

Mka, Éden!
Nagyon, nagyon drukkolok nektek!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Wish,
B..ssza meg a világ!
Nagyon sajnálom....

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Wish

nagyon sajnálom Kép

Kép
zsuzsi73

Wish,
Basszuskulcs Kép Kép Kép

Lányok,
Hát lehet, hogy megpróbáljuk utrosan, koszi a tippeket. Muszaj Kép, apa már kerget pár napja, nagyon tetszik neki, hogy kicsit híztam, most minden elég gömbölyű rajtam Kép. Persze én sem vagyok egy ártatlan bárányka Kép

Még azt akartam megosztani veletek, hogy a hátsóm hozzászokott a napi Progeszteron injekcióhoz. KépMár masszírozni sem kell, gyakorlatilag kicsit érzem mindíg másnap az utolsó injkeció helyét, de más semmi Kép

Szép napot mindenkinek,
Mka
Vendég

MKAKép
Látod, még a hízásnak is megvan az előnye!Kép

BeukaKép
Merre vagy? Melózol? Teszt? Vérvétel?

Borsi

Borsi
borsókás

Wish!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ezt nem akarom elhinni. Kép
Rettentően sajnálom, ne haragudj, de nem tudok mit írni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish, alig hiszem el. Gondolok rád, legyél erős és menj tovább! Ölellek

ZSebike, nem mintha nagy jelentősége lenne, de most láttam a táblában, hogy azt írtad, a kiskatonák miatt jártunk lombikozni. Nálunk azok teljesen rendben vannak, mondhatni 110%-osak, a doki szerint. Tudod, velem volt a gond, petevezteék elzáródás. puszi
reno
31+3
renoka

WishKépKépKépKép

madaran

Wish,
őszintén sajnálom, hogy nem sikerült. Nem tudom, mi bíztatót írhatnék Neked, mert ilyenkor olyan sötét a világ... Sajnálom nagyon, főleg olyanoknál, akik már évek óta küzdenek a babáért, nálunk valóban igazi csoda lenne, ha egyszer ránkszakadna a kétcsíkos teszt. Az lenne a csoda.., nem félévi várakozás után.

Mka,
már én se érzem a progi szurik helyét, igaz kékes-lila a fenekem, de már nem fáj.

Éden
Éden

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?