Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Junko,
néha kell egy kis önsajnálat, nem? Kép
a hőm nekem is mindig vhogy így alakult, ahogy az elején írtad...mindig u.az., ezért nem is mérek, mert tudom előre!

Monyó,
gratula a pé-hez, reméljük az volt! Kép
a hőd napközben változik, babásodás szempontból ne foglalkozz a npközben mért hőddel! Kép

Gyugyi,
ez a görbe igazán tanulságos! Kép

Móni,
ez így nagyon rövid ciklus lenne... ma tuti magas hőt fogsz mérni! Kép

Szia Kriszta! Kép
Márciusban mész vissza dolgozni??? Vagy rosszul kapcsoltam össze a dolgokat?

angel37

Okr: nálam akkor volt alacsonyabb, mint a reggeli amikor a nagy kiugrás volt a görbémben... 5 napon át aztán semmi...

Amikro viszont PÉ-m volt, az egész görbém el volt tolódva... este is 37 fok körül volt a höm... aztán onnan tudtam, hogy másnap le fog esni, hogy a délutáni lement (ld. nálam az elözöö délutáni jelezte a másnap reggelit)

(ma is 36,3... semmi mellfeszülés... csak a szokásos hasfájás és reggeli hányinger a Metformin miatt... de ez nem PÉ... tegnap még annak tűnt -néha szúrogatott- de ma reggelre megint semmi... de most már a tojásfehérje sincs.)

Jönne már meg... akkor végre új ciklust kezdhetnék...

(Ui: nem tudok hosszú ö-t írni...)
csakegysokadnick

Angyal
KépNagyon édi vagy!KépKépAugusztusban megyek dolgozni.Persze remélem szeptemberig kitart a szabim!Kép

Csakegy
Reméljük p.é.-t éreztél.KépSztem az csak egy napig szurkál+tojásfehérje.Volt akció?
Nekem még tegnap is szurkált a jobb petefészkem.Lehet egy cisztát növesztgetek?

Bali
Ha olvasod,dobnál egy táblát?

KépKép

KépKép
okr

angel csak kivancsisagbol szoktam napkozben is neha hot merni.mert ha az nagyon alacsony akkor a reggeli sem lehet magasKép
Most is csak ugy kivancsisagbol mertem reggel mert 31 napon vagyok es maskor ilyenkor 36-36,5 kozott szokott lenni es akkor tudom hogy bizti nem volt pe-m.
ennyit meg soha nem mertem reggel,de meg napkozben semKép

Kép
monyoka

Kriszta,
na jó! a március túl közel lett volna... Kép csak azért kérdeztem rá, mert írtad, hogy tuti akkor összejön, ha visszamész dolgozni (az élet szereti az ilyen dupla v. semmit! Kép)
Hogy csináltad a cuppantós és a nagyon röhögős smiley-t??? Én is, én is!!! Kép

Monyó,
mindenesetre biztos, hogy jó jel ez a hő! Kép
és annak is nagyon örülünk, hogy nem fogsz kihűlni! Kép

angel37

Okr: naná, hogy volt action... amióta nincs gomba, azóta bíztató a helyzetKép
csakegysokadnick

Sziasztok!!

Még élek csak alig van idöm jönni!!Na meg nálam nem történt semmi különös,a lakáson kivül nincs mit irnom!!
A festök dolgoznak ,a hétvégén költözünkKép!!
Annyira jó érzés hogy legalább ez összejött ha a babo még nem is!!
A topicon lett valaki babás mert eléggé lemaradtam??
Mindenkinek mielöbi babásodást kivánnok!!

Puszi!!Sziasztok!!

"azt se tudom hányadik napon vagyok,olyan jó hogy végre sikerül nem a babára gondolni"Hurrá!!
Vendég

ja... egyébként én már nem tudom, mi a szurkálás.. és mi nem... én már semmit se tudok...
csakegysokadnick

SZia Edtike,
de jó, hogy erre jársz! Kép

minden jót a költözködéshez! tök jó lesz berendezni az új lakást! Kép
és még gondolatelterelő is! Kép

angel37

Csakegy
Akkor bizakodjunk!Kép

Angyal
Elmented,és feltöltés gomb.Ilyenem is van:

KépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Köszi Angel ari vagyKép!!
Azt hittem már senki nem hiányol!!
" na jo csak viccelek"
Ma egy kicsit ráérek!!Kép
Vendég

Most akkor 3 szor!Nem küldi el az üziketKép

Editke
De jó ,hogy erre jársz!Gyere gyakrabban!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
hogy? egyenként mentsem el őket, vagy nem értemKép
nem lehet úgy, hogy kettőspont+vmi karakter?

Editke, Kép
most akkor bunkóság rákérdezni, hogy hol tartotok éppen? (nem a költözéssel)

angel37

Jönnék én gyakraban csak idöm nincsKép.Ma nem dolgozom és azért vagyok itt,ma még a háznál se lehet dolgozni,ennyi pihi rám fér!!!
Vendég

Huhaa hogy hol tartok az-az igazság hogy nem számoltam utánna de az utolso menszeszem febr.10 én volt!!kb.18 nap.Szeretnék babát de nem görcsöltem annyira hogy most kell együtt lenni meg ilyenek!!Sokal könnyebb igyKép,de még egy akorra csalodást nem élnék tul mint januárbaKép!!Remélem a költözéssel végzünk utánna hamarossan bekopogtat!!Hisz mindjárt itt a tavasz és jönnek a gólyák!!
Vendég

Angyal
El kell menteni egyenként.Nálam a képek mappában vannak.Aztán melléklet feltöltése,tallózással kiválasztod,és feltöltés gomb.
Kettőspont + vmivel sajnos ezeket nem lehet ide berakni!

KépKép

KépKép
okr

Biztos egyszerűbb így az élet, hogy az ember nem számolgat! Kép Gondolom rendszeres akció megvan! Kép
Remélem a gólyák hoznak nekünk vmi szépet, nemcsak madárinfluenzát! Kép Kép
Január Kép Szívből remélem, hogy ilyen nem fordul elő soha többet (egyikünkkel sem)...

Kriszta,
nekem ez most bonyolultnak hangzik Kép asszem megelégszem az eddigi smileykkal...
aki ilyen segg, az ne akarjon többet! Kép

angel37

Sziasztok!
Mai hőm: 36.4 Na ezt adjátok össze!

moni

Angyal
Ne mondj már ilyet!KépKépKép

Moni
Hát,gőzöm sincs,miért ilyen alacsony a hőd.

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
Kép

Móni,
én sem értem Kép
meg se jött (mondjuk ez jó), de hát 10. sárgatest napon korai is lenne...
talán egy pici biztatás, hogy minden lehet gyanús, ami eltér a megszokottól Kép
(de nem akarlak ezzel idegesíteni Kép)

angel37

Moni
Gyugyi görbéje a példa rá,nem mindig a szabályos a nyerő!Kép

Annyit beszéltünk mérésről,hogy gyorsan a hónomalá csaptam egyet(hagyományost) 37,1C.Azt hiszem megint beteg leszekKépKépKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Képzeljétek, a hétvégén felfedeztem a táskámban a hőmérőt! Én abban a tudatban voltam, hogy régesrég elzártam a szekrénybe! Erre ez a dög, fogggalmam sincs mióta itt van velem!
No most alvajáró volnék, vagy magától mászott bele...Kép

angel37

Kép
Kép
Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali
Köszi a táblát!Mesélj már magadról is,mi újság veled/veletek?Kép

Angyal
Ezek a hőmérők rafináltak ám!Kép

KépKép

KépKép
okr

Ancsa,ma van UH-n,ha jól tudom!Mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++,és várunk a hírekkel!

Zsóka,Timocska,Sosi,Anett pedig lassan tesztközelbe érnek!Hajrá lányok,előre a zebrákért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Lehet, hogy szaporodnak, és egyszercsak elkezd dagadni a táskám, kidurran, és kidől belőle többszáz hőmérő! Mondjuk itt a munkahelyen v. a mozgólépcsőn! Kép

Bali,
köszi a táblát! Kép
hú de megijedtem most hirtelen a megjegyzéstől!!!

angel37

Ancsa,
akkor nagy-nagy drukk Neked, min. 20mm-es! Kép

angel37

Ja! Láttátok a tv-ben?
Szidják a higanyosokat, hogy milyen ártalmasak! Kép

angel37

Sziasztok!

Kriszti!
Mar meggyogyult teljesen Marci!Kép
Igen,ma van az UH!Majd csak 19 orara kell mennem!Mar nagyon ideges vagyok!Mult honapban azert fajdogalt mar ilyenkor a hasam,most meg nem erzek semmitKépKép!A homet sem tudom merni,mert nincs olyan hogy 2 orat tudnek egyszerre aludni!
Ti jol vagytok????

Monyoka!
Remelem jot jelent ez a magas ho!!!!!Teszten meg nem gondolkodtal???

Moni!
En sem tudom hogy miert lehet ez!Kép

Editke!
Jo munkat az uj hazikobanKép!!

Angel!
Nagyon ragaszkodik hozzad!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
attól még bármi lehet odabent, hogy nem érzel semmit, ezen ne aggódj! Kép Drukk! ++++++++++

angel37

Sziasztok!!

Köszi AncsaKép még rengeteg munkánk van a háznál azt a sok holmit mire átpakoljuk Kép!!

Csajok én lépek,és nem tum mikor leszek legközelebb ,mert az új házba nem lesz egyböl internet!!Addig is
legyetek jokKép

Sziasztok!
Vendég

Koszi!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Angyal
Minden ártalmas ma már!Főként ,hogy a higanyos dolgok olcsóak,ezért megpróbálják vhogy rádtukmálni a digitális dolgokat,amik persze pontatlanok,megbízhatatlanok.Csupa jóindulat vagyok ma!Kép

Ancsa
Már Ada is jól van.KépÉn még mindig taknyolok+köhögésKépremélem egész nyárig azért nem tart majdKép
Drukk az UH-hoz.Várunk a hírekkel!Kép

Editek
Gyere,amint tudsz!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
én maradok a higanyosnál, főleg ha már így ragaszkodik ő is! Kép
sztem is fos a digitális! Kép éljen a jóindulat! Kép

Editke,
mi itt várunk! Kép

angel37

Angyal
Kép

KépKép

KépKép
okr

Basszus én már egyfolytában csak várok...
mensi végére, pé-re, cicfeszre, esetleg sikerre v. mensi megjövetelére, de előtte a pecsételésre... és be is zárult a kör!
ja, ezzel párhuzamban várok vizsgálatokra ill. eredményekre!
gyönyörű! Kép Kép

angel37

Na és eszembe jutott Murphy kisasszony törvénye a mensiről:
Közeledik, késik, megvan, elhúzódik, már megint közeledik Kép
Ezt marha viccesnek találtam akkor (a szabályos ciklusommal) Kép Most már egyáltalán nem vicces, főleg a zebravárással megspékelve...

angel37

Angyal
Ezzel én is így vagyokKépMost ,hogy hét végén meg kell jönnie,már tűkön ülök.Jöhetne már,és kezdhetnénk a dolgokat elölről.KépAztán persze megint jön az idegaskedés,UH,tüsző egyebekKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kicsit ideges vagyok a munkám miatt, ezért nem írtam semmit az utóbbi időben.... Ma voltam a védőnőnél, aki azt mondta, nem lehet szexelni és hogy a magzatvédő-vitamint a 12. hét UTÁN kezdjem el szedni... és csörögjek, ha elvetélek. Mondtam, hogy első dolgom lesz...
Ma 7. éves a szerelmem!!!!! Micsoda nap volt....Kép

Majd még írok és kérdeznék, csak le kell higgadnom....

Livi

bali78

No,még ilyet!Hallatlan!KépKép

a gyerkőcnek boldog szülinapot!
Kép

KépKép

KépKép
okr

Miféle a szöveg ez a védőnőtől??? Istenem! Kép

Boldog 7. szülinapot! Kép

angel37

Na igen, én nem vagy meglepve, mert a barátnőmnek is ő a védőnője, de könyörgöm 2006-ban ilyet, hogy a 12. ét után kezdjem szedni a vitamint....... Mert, hogy csörögjek, ha elvetélek, azon nem lepődtem meg, itt mindenki ilyen....
Ez a nő még tavaly ott tartott, hogy 3 óránként kell szoptatni, de azóta volt továbbképzésenKép
Hurrá!

Livi

bali78

Bali!

Boldog szulinapot a 'kis"fiadnakKép!!!!!!!!!!!!!

Ne is foglalkozz vele!!!!!!!!!!!Szerintem szedjed nyugodtan,mert artani nem art!!!!Mas meg azt mondja hogy addig kell szedni!En mar csak magamnak hiszek,ezert mar mar egy honapja szedem!

Kép
Kép
ancsa81

Bali
Felháborító,hogy ennyire maradi legyen egy védőnő.Naprakésznek kellene lennie a dolgokból.Sajnos nem lehet válogatni.

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Nem is magam miatt zavar, hiszen én utánaolvasok, nem hiszek el mindent akárkinek stb. De oooolyan sokat tud ártani a tudatlanság, nem?

Ancsa!
Valóban, a fejlődési rendellenességek a 15-77 nap között alakulnak ki. Tehát a rohadt életbe, addigra már nyitva van az a kis gerinc, mire ez el kezdi szedetni....!!!!Kép

Livi

bali78

Bali!
Hatha az orvosoknak tobb eszuk van!!!Nekem is anno a doki mondta hogy szedjem!A mi vedonenink nemreg ment nyugdijbaKép!Minden honapban ment tovabbkepzesre es nagyon-nagyon jo szakember volt!Felek hogy milyen utoda lesz!

Kép
Kép
ancsa81

Szia Mindenkinek!
Dobok egy görbét. Így a ciklus végefelé olyan lassan vánszorognak a napok.

Kép
Kép
sosi

Íme:Kép

Kép
Kép
sosi

Sosi
Szuper a görbéd!Még 4 nap,és kiderül,baba -e a vége!Remélem igen!Kép

Ancsa
Gondolom már ott csücsülsz az UH előtt.Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

totál negatív az LH tesztem... viszont tojásfehérje az van... Ki érti ezt? Én már feladtam...
csakegysokadnick

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?