Új privát üzeneted érkezett!

Olvasok, olcasok ám, csak láttam, hogy Katus etetőszéket néz ma, és írok gyorsan, amíg még itthon vannak! Kép
Katus,
én tuti ilyet fogok venni, láttam már több ismerősömnél is:

Kép

Itt le is írják, hogy milyen:

http://www.moebelix.at/moebelix/ProductDetailAction.moebelix?pk=QItFi89GYz45cMFxdAON1d-1

Szerintem nagyon jó, mert később át lehet alakítani kisszékké és asztallá, és ami még nem elhanyagolható, hogy jó minőségű fa és az ára is jó! 25 Euro.

Szóval mi ilyet tervezünk. Majd. Kép Akkor. Kép Amikor. Kép Már nem csak cicin lóg a baba! Kép

nadine81

Nercsi!Mi az a vadhús!Szépen gyarapszik Alíz.Ügyik vagytok!Kép

Eszti!Én ha kijön a jö idő minden hónapban haza megyek.Szonja nagyon édes!Micsoda állatfarmal fürdik.Nagyon arik.A vasalós kép nagyon tatszik ahogy utánozza a mamiát.

Ági!Nem semmi lehetett a sztori.De ez már csak így szokott lenni,hogy a gyerekere mindíg akkor jön rá a pisilhetnék v. kakilhatnék mikor nem ideálisak a körülmények.Nem irigyellek,hogy ennyi fele kellett figyelned.Mikor olvastam a Dámb és Dámber jutott eszembe mikor a Jim Cerrit alakító nem tudom már melyik volt a neve és belepisilt az üvegekbe.Az nagyon mókás volt,de gondolom a tiétek már nem annyira.Kép
Vendég

Mi is ilyet akarunk venni a husinak.Jövő hónapba vesszük meg neki most nincs rá zsé.Otthon milyen az idő?Itt jó szar reggel esett a hó most meg az eső és a szél is fúj.A plázába ma farsangi buli lesz el akartunk menni,de ez sem jön össze.
Egy kis segítséget kérnék.Levi egy hete borzasztó hisztis.Ha csak kimegyek kidobni a pelusát már bömböl ha kimegyek fát vágni már bömböl állandóan a lábamon csüng,hogy vegyem fel ha nem lát már rázendít.Olvastam,hogy most kezdődik ez az időszak amikor elkezd félni idegenektől és mégjobban ragaszkodik.De már ott tartunk,hogy szinte semmit nem tudok tőle csinálni.Néha úgy érzem megőrülök.Ti,hogy vészeltétek át ezt az időt ha volt ilyen?
Vendég

Szóval! Kép
Sziasztok! Kép

Vero,
köszönöm azt a félszocpolos oldalt, most már annyival okosabb lettem, hogy ez sem olyan egyszerű! Kép A mi esetünk annyival bonyolultabb még, hogy amikor épült a ház (az egész), már akkor két lakásosnak készült, csak pénz és igény (bátyámnak és nekem sem kellett még) nélkül, nem csináltuk készre a tetőteret. Nősülés után ő elköltözött, és mi ekkor álltunk neki megcsinálni a felső részt. Addig nem is kaptunk az egész házra végleges lakhatási engedélyt, amíg a fenti rész el nem készült, mert csak úgy jelentett kész házat. Addig csak ideigleneset kaptunk. Szóval lassan kész lett a fenti rész, mindenről eltettük a számlát, hátha kell még.. Viszont ekkor még nem voltunk házasok, így minden az én lánykori nevemen van. Ez nem tudom mennyire baj, vagy mennyire sem.. Szóval nem tudom, hogy így ez a fajta "épülés" vagy "bővítés" vagy mit tudom én minek nevezzem, mennyire fér bele nekik azokba a fogalmakba, amik alapján ők megállapítanák, hogy jogosultak vagyunk-e rá vagy sem.
Ja, és korábban nem úgy voltunk tesómmal fele-fele részben tulajok, hogy pl. egyikünké a fenti rész, másikunké a lenti, hanem a telek és az egész ház összértékének a fele. Így ez van most a nevemen, az egész hóbelebanc.
Szóval azt hiszem ezt valahol személyesen kell megérdeklődnöm.. Kép
De tényleg köszönöm! Kép

Az abortuszos dologról még én is azt írnám, amit Eszti is, hogy valószínű felelőtlenség volt az oka a csaj teherbeesésének, mert ilyenkor azért ott van gondolom a doki kezében a kórelőzmény és tudnia kéne, hogy miért volt az előző.
Én előkotortam pár hónapja a doki által adott papírjaimat és azokon olyan is volt, hogy "pozitív családtervezési szándék". Szóval ezek ott még azt is tudják, hogy mi akartuk azt a gyereket, és nem nem kívánt terhességről van szó.
Szerintem 17 évesen az a csaj inkább felelőtlen volt, mint hogy egyéb problémája legyen.
De teljesen egyetértek abban, hogy vannak olyan esetek, amikor sajnos az anya akarától függetlenül "muszáj" a megszakítás..

Eszti,
igen, lesz pár ruhája a kiscsajnak. És még olyan helyen is van, amit nem fényképeztem.. Rengeteget kaptunk, ezek valamivel nagyobbak, mint ami most kell az elején. Jól átválogattam, mert voltak, amik már nem voltak szépek, de még így is sok maradt. Ezek megvárják, amig Dorka belenő. Kép
Amit mi vettünk, az egypár body és rugi. Persze később is veszek a régiekhez újakat, de az jó, hogy nem mindenből a maximális mennyiség kell.
Károly kilátónál én is régen voltam! Csak így télen nekem hideg van hozzá Kép, nyáron meg a kullancsoktól félek. Azok kb mikor vannak? Nyár? Vagy tavasz?
A sütős-főzős találkában én is benne vagyok, szuper ötlet! Kép Mi mobilok vagyunk ilyen téren, arra már talán valahogy bele is jövök a babázásba, egymáshoz szoktatjuk magunkat a lányommal és talán nem lesz nyügi. Ha ő nem, akkor majd én! Kép

Katus,
nekünk Bomann kenyérsütőnk van, és mi is kb 10-ért vettük. Nekünk eddig bevált, semmi panasz rá. Kép Süt okosan, ha megkérem rá! Kép

Nici,
szomszédunknak annyi teje volt az elején ,hogy hozta át a cicánknak. Apu találta valahol a macsekot, de annyira pici volt még, ha otthagyja, tuti nem éli túl. Tejet tányérból magától még nem tudott inni, így apu az anyatejet áttöltötte egy műanyag injekcióstűbe, és úgy szopiztatta. Kép Olyan picike volt, hogy menni is alig tudott és majdnem eltűnt apu kezében. Sajnos ez lett a veszte is.. Egy kis ládában tartottuk, amíg meg nem erősödik. Már annyira erősödött, hogy miután apu visszatette a ládába, secperc alatt kimászott, és amikor apu tolatott ki a kocsival.. Hát vágigment rajt. Olyan rossz volt, mert a tény, hogy már tuti megmarad az jó volt, erre egy ilyen szerencsétlenül hülye véletlen miatt mégsem..
Szóval visszakanyarodva az anyatejhez, tedd csak el, ki tudja.. Kép De azt én is hallottam, hogy később, amikor a picinek csinálsz főzeléket vagy ilyesmit, akkor higíthatod azzal is. De ezt az anyukák biztosan jobban tudják már! Kép

Amica,
megyek én is szerdán! Kép Szerinted adni fognak UH-on is papírt?

Erika,
én is örülök, hogy így sikerült a bútor. Mivel nem nagy a szoba, nem is lett volna jó, hogy kész bútort veszünk. Lehet, hogy azok túl "mélyek" lettek volna, így viszont kiszámoltuk, hogy mekkora az a hely, ahol nem nyúlna bele nagyon a szobába és nem venne el nagy teret és inkább magasabbat terveztünk. Én megálmodtam, Gábor kiszámolta miből mennyit, Bástyában levágták, ő pedig megcsinálta és megvan. Hagytunk helyet mindennek, mert később (pár év) lesz még egy ruhásszekrény is az akasztós holmiknak. Ezt korábban akartuk, de most láttuk csak, hogy mennyi mindennek van még hely ebben is. És a pelenkázónak is van szekrénye, illetve a falban is van két beépített szekrény, szóval ez egy darabig elég lesz!
Alíznak mitől lehet a vadhús? Még a köldökcsonk miatt? Mit mondott a védőnő, kb mennyi idő alatt múlik el? Reméljük hamar..

Ági,
hát veletek nem mindennapi dolgok történnek! Izgalmas lehetett. Bár te gondolom már inkább ideges voltál.. Ahogy olvastam, azt hittem az lesz a vége, hogy ki az ablakon.. Kép De akkor sikerült az eredeti terv! Kép

nadine81

Nadine!Hát nem tudom,hogy ti fel tudjátok-e venni,mert már kész a ház.Én is elolvastam,mert nekünk is utánna kell majd járni ha veszünk házat,hogy mi és hogyan jár.Ja és nekünk igyekezni is kell,mert apa májusban már 32-lesz és csak 35-lehet igénybe venni.De én olyan szemétségnek tartom,hogy egy ilyen juttatást ami jár feleznek.Mert nem mindenki teheti meg,hogy új lakást vegyen v. épüljön,mert ha jól tudom csak erre adják meg az egész szocpolt.Jó persze 450.000 sem kevés,de mégsem 1.200000.Nem mindha telhetetlen lennék,de ez nem fer.Én így látom.Persze mindennek utánna kell járni személyesen.De az már jó pont,hogy élettársak is felvehetik ezért nem kell most gyorsan összeházasudnunk.
Vendég

Sziasztok!
Csak gyors vagyok...

Gabó, kitartást, nálunk hármasával jártunk még wc-re is, ma már csak a kisebb jön be velem...Kép
Az igazi hiszti majd két év körül jön, az a durvább! De ha hiszitek ha nem a 4-5éves is kiborító tud lenni időnkéntKép

NAdin, ha hétfőn kapnék papírt akkor megpróbálom, ha nem ,szólók úgyis akkor szerdán valószínű találkozunkKép

Ági, tuti a sztori!!!!!!!!!Kép

Nici, nercsi, ügyesek vagytok!Kép

Katus, gondolkodunk nagyobb lakáson, csak amit nekünk ott ajánlottak az új igaz, mert senki sem lakta, de mivel van már tulaj nem jár nekünk sem az egész szocpol. Az meg már nem mindegy, 3,8m vagy 1,9m...

Eszti, júli 20-ra vagyok kiírva. Hétfőn lesz a 20hetes, ezt azért várom már, remélem nagyot nőttKép

Kép
Kép
Kép
amica

http://bankwebforum.netcenter.hu/forum.php

itt lehet kérdezni szocpollal kapcsolatban. Jövök később!
Vendég

Sziasztok !!

Mar megint rengeteget termeltetek! Kép
Ugy körülbelül sikerült visszaolvasni.
Elöször is,szeretnek eldicsekedni a kislanyom mereteivel, mert mi is ma voltunk dokinal!
4750 g es 56 cm , születesi meretek 3570 g es 53 cm. Megneztek a csipöjet is, es szerencsere minden rendben. Ultrahangon megneztek a veseket is, es ott is mindent rendben talaltak. Majd valamikor mennünk kell( nem kötelezö) egy hallasi vizsgalatra. Nagyon megkönnyebbültem, hogy makk egeszseges a picurka!

Eszti!

Ez a kerti parti dolog nagyon jo ötlet, es ha augusztusra szervezitek meg talan mi is ott tudunk lenni. Sajna jun. es jul. kizarva, mert akkor van
a foci VB, es a ferjem nem kap szabit.

Agi!

Nalunk is meg eleg hidegek vannak, ugyhogy overal meg kell ra. Ez a pisis sztori nem rossz! Meg szerencse, hogy beletalalt! Kép

Nercsi!
Meddig kell hasznalnotok ezt a specko pelust? A multkor irtad, hogy nem teljesen gyogyult be Aliz köldöke, lehet, hogy ezert a vadhus dolog miatt? Mik vannak? Meg erröl nem is hallottam! De biztosan hamar rendbe jön majd. Aliz nem eszik mostanaban többet? Lara valahogy megint sürübben bömböl a cici utan. Ma kivancsisag kedveert üvegböl etettem es 100 ml-et pillanatok alatt bedörgölt. Kép Nem akartam a dokinal szoptatni, es azert fejtem le neki a tejcsit, mondjuk kisse eltulozva a mennyiseget. 180 ml-et! Kép Az mar lehet egy feleves gyerek adagja! De inkabb több legyen, mint kevesebb!

NAdine!

Remelem anyukad mar jobban van! Az en anyumnak is ki kellett venni mindenet, mar vagy 12 evvel ezelött. Es meg csak most volt 53 eves, mondjuk nala orvosi hiba miatt kellett a mütet!

Kép
Kép
reni76

Reni!Jó evőkéje van Lara ha ilyen szépen fejlődik.Ügyesek vagytok.Hát persze,hogy minden rendben van ennek így is kell lennie.Majd úgy lesz a buli,hogy te is itthon legyél.Mindent megoldunk.Mi köze a foci vb-nek,hogy a férjed nem kap akkor szabit?
Vendég

Gabi,
Reni férje biztosan valami világhírű focista, csak nekünk nem mondta el! Kép
Nem ám, azt hiszem rendőr a foglalkozása. És gondolom ilyenkor mindenkire szükség van. De majd Reni megmondja, nem akarok hülyeségeket beszélni. Kép
Úgy néz ki, hogy nekem eddig elkerülte a figyelmemet (pedig már az eleje óta itt vagy velünk, illene tudnom Kép), hogy ti nem vagytok összeházasodva.. Bocsi. Vagy csak nem jött szóba még.. Nemtom. Szóval bocsi. De a szerelem naaagy, és ez a lényeg! Kép

Vero,
ezen a bankwebwes fórumon ki válaszolgat? Valami hozzáértő személy? Vagy csak egymással diskurálnak a "tudatlanok"? Kép

Reni,
ezek nagyon jó hírek, szuper, hogy így gyarapodik Lara és hogy tökéletes az egészsége! Kép Csak így tovább! Kép
Anyu jól van, köszönöm mindenkinek! Kép Lelkileg is és fizikailag is, mintha semmi nem történt volna. Tényleg jól van.
Anyukádnál valami olyan nagy dologban hibáztak, hogy amiatt kellett kipakolni teljesen? Durva.. Hol hibáztak? Itt Sopronban?

nadine81

Semmi baj!KépÍgy van ha szerelem nagy akkor mindegy.Akkor így már érthető.
Vendég

Gabo!

A ferjem rendör es a VB alatt teljes szabadsag tilalom van naluk.

Nadine!

A mütet termeszetesen a soproni korhazban volt. Azt hittek, hogy terhes, mert 40 evesen kesett a mensije, es ö azt mondta, hogy nem akar mar egy 3. gyereket es abortusz közben valamit jol elbaltaztak es emiatt kellett kipakolni. Ja, es ami meg lenyeg nem is volt terhes! Majd a mütet utan a doki az ajtofelfanak tamaszkodva közölte anyuval a dolgokat aki a narkozistol meg nem is volt teljessen eber. Hat ennyit a soproni dokikrol!

Kép
Kép
reni76

Reni,
jujj, hát ez tényleg durva... Kezdve az elején, hogy hogyan lehet nekiállni egy terhességmegszakításnak, amikor észre sem veszik, hogy nincs is?! És legalább közölték volna normálisan...

Férjed dolgát hogyan eltaláltam, mi? Kép

Megyek, kiveszem a kenyeret Kép És fő egy egész sonka is, már jön az illata! Kép
Ez lesz a holnapi reggeli! Kép

nadine81

Gabi,
bocsi, had kíváncsiskodjak egy picit.. Később sincs tervben? Csak mert úgy írtad, hogy a hitel miatt nem kell "most gyorsan" összeházasodni. Szóval lesz dajdaj esküvő egyszer, fehér ruha, miegymás? Vagy szépen, meghitten csak a szűk család?

nadine81

Gabó! Ha majd nem kell a fagyasztott tejci, akkor valóban ki lesz dobva szerintem!

Eszti! Mélyhűtőben 3-6 hónapig lehet tárolni a tejcit! A nyári baba-mama-papa találkozóban simán benne lennék! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!Akkor a nyári bulit meg is beszéltük.

Most nem tudok többet írni mert a tegnapi nagy-nagy séta megtette a hatását és már nem is látok a náthától és hőemelkedésem van.Megyek lefekszem!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Eszti!

Jobbulást! Pihiz sokat!

Nicika!

Én nem rég kezdtem el elővenni a hűtőből a tejciket, összeszámoltam több mint 5 liter van, na ja a férjem fejőstehénnek hívott Kép
És a kis nyuszi nem eszi meg.
Ez 2 havi termés, de rengeteget ki is öntöttem.
Le akartam adni anyatejgyűjtő állomáson, de kiderült Sopronban megszűnt, mert nincs rá pénz....KépAzt hiszem ezt nem, kell tovább ragoznom mi erről a véleményem.

Ági!

Nagyon tetszik a sztori, bár a te helyedben én is tisztára ki lettem volna.

Reni!

Nem semmi, amit anyukáddal történt. Láttam ma olyan rucit, mint Larájé, a H&M-ben vetted?
Szépen növekszik a Lara, ügyes kislány.
Máté ilyen idősen 80, 100 at evett maximum, most 120-170 között, de az nagyon ritka.

Erika!

Alíz is szépen növekszik, látod, nem kell aggódni.
Jó adja a tanácsot, én is aggódós vagyok, de szerintem minden anya.
A vadhús is biztos hamar elmúlik. Mit adtak rá?
Máté fél 8 nyolc között alszik el, és 4-5 között ébred, akkor az ágyában megiszik egy kis tápot és 7 fél nyolc között kel fel.

Gabó!

Kitartás! Mi már sok mindent túléltünk, már nem lepődök meg semmin, úgy vagyok vele a 3 hónap hasfájásnál nincs rosszabb, vagy anyukák mit mondtok?
Csak nehogy meglepödjek miKép
Jó éjszakát!

katus78

Tegnap nem volt energiam vegigolvasni amiket irtatok, mara meg annyi az uj hozzaszolas igy, hogy csak nagyjabol tudom atolvasni oket.

Nadine!
A pocid szepen gombolyodik. Ne izgulj, hogy nem eleg nagy, szerintem pont jo!
Az etetoszek amit szernel, ennek egy itteni, muanyag verzioja van nekunk. Lefenykepeztem neked:
Kép
Kép
En is azert vettem (meg a Bencenek anno), mert ugye milyen praktikus, hogy lehet kisasztalt meg szeket csinalni belole, de az az igazsag, hogy osszesen egyszer hasznaltuk ugy. Mert amikor meg etetoszeknek is hasznaltuk, akkor nem raktam folyton ossze-vissza, kesobb meg mar kicsi is volt, meg az a helyzet, hogy egy kispad praktikusabb, mert itt az asztal meg a szek folyton szetcsuszik. A fa szonyegen talan jobban a helyen marad, de ez a kovon is meg a szonyegen is elcsuszik. Viszont etetoszeknek nagyon jo, most mar a masodik gyereket szolgalja.
A szekrenyetek nagyon jo! Ugyesek vagytok!

Eszti!
A nyari buliban en is benne vagyok! Mi juni vege fele (meg nincs fix datum) megyunk, es aug. vegeig maradunk. Merre van a kertetek? Nekunk is van egy, a Zerge utnal kell felmenni a Loverekbe. (Ha mar irtad bocs, de ugye nem olvastam eleg alaposan.)
Egyebkent jobbulast, remeljuk hamar kihevered a hoemelkedest es a tobbit.

Reni!
Mindig csak egyutt mentek haza Sopronba? (Csak mert irtad, hogy a ferjed nem kap szabit juni-julira.) En ezzel szembe majdnem mindig egyedul megyek, mert valakinek dolgozni is kell ugye. Kép Azonkivul o ugyis csak unatkozik, mert nem erti amit beszelunk, meg en mindig hosszabb idore megyek, o meg max. 2 hetet tud maradni. Az osszel otthon volt o is a keresztelore es egyutt jottunk vissza, de azelott 2001-ben volt otthon velem utoljara, en viszont minden evben mentem. A te ferjed tud valamennyit magyarul?

Tobbieknek most bocs, mennem kell, de majd ma meg jovok remelem!

Kép
Kép
agi

Eszti,
jobbulást! Kép

Holnap nem biztos, hogy leszek, mert délelőtt filmnézés lesz Apával, este meg vendégek jönnek filmnézésre Kép, vacsira, kártyára, szóval délután főzöcske! Kép

Jó éjt Mindenkinek, kellemes hétvégét! Kép

Viol és Dorka 32+1 Kép

Kép

nadine81

Eszti,
jobbulást! Kép

Holnap nem biztos, hogy leszek, mert délelőtt filmnézés lesz Apával, este meg vendégek jönnek filmnézésre Kép, vacsira, kártyára, szóval délután főzöcske! Kép

Jó éjt Mindenkinek, kellemes hétvégét! Kép

Viol és Dorka 32+1 Kép

Kép

nadine81

Ez nem normális..

nadine81

Nadine!De lesz esküvő úgy tervezzük,hogy a2. baba előtt.De aztán ez lehet kitolódik.Én nem szeretnék nagy dinom-dánomot csak a család és a legjobb barátaink.Így leszünk kb. 25-30-an.Persze lesz fehér ruha azt nem hagynám el semmi pénzért sem.A módját azért megadjuk.

Reni!És ilyenkor nem félted?Ezek a focirajongók olyan őrültek!

Eszti!Jobbulást!Pihenj sokat!

Ági!Nagyon jó a szék.Praktikus.Valami ilyesmit akarunk mi is amit szét lehet majd szedni.

Otthon is esik ez a bacamáré hó?
Vendég

Jó reggelt lányok!!
Reni, óriásit nőtt Lara egy hónap alatt. Ez tök jó. Bezzeg az én kislányom vigyáz a vonalaira, nem viszi túlzásba a hízást. Még csak 4 kg, de olyan nehéznek tűnik. Mi lesz később...
1 hónap múlva visszaviszem a csípőuh.-ra, remélem akkor már rendbentalálják mindkét csípőjét. Addig marad a pelus, meg a torna.

Katus, a vadhúst a doktornő valami fekete löttyel lekezelte, kedden megyünk vissza, remélem addig elmúlik. Legalábbis a dokinő szerint lehetséges.
Akkor Máté mellett lehet pihenni. Már ha nem a foga nő éppen, ugye?
Reni! Durva ami anyukáddal történt. Remélem az a doki már nincs itt, legalábbis én úgy gondolom hogy akik itt vannak, azok normálisak. Bár lehet tévedek.

Eszti! Nektek állatkert költözött a fürdőkádba?
Nem semmi. Mennyi ideig tart Szonjának a fürdés?
Remélem hamar rendbejössz.

Lányok, a lefagyasztott tejből nem lehet később főzeléket csinálni? Vagy az nem jó?

Nadine, jó szórakozást!
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabó, esik itt is. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!Köszönöm a jókívánságokat,megtették hatásukat ugyanis ma már egész tűrhetően vagyok.Kép

Nercsi!A fürdésből a játék része kb 1/2 óra nálunk mert annyira belejön a kiscsaj,hogy nem is akar kijönni.Aztán a csutakolást letudom 2 perc alatt és a törölközés közben be kell kapcsolnom a Pinokkió(zene)kazettát és még meztelenül eltáncolja a kedvenc dalára az egyénileg koreografált táncát.Minden este majd bepisilek a nevetéstől amikor nekikiezd.Egy élmény nálunk a fürdés!Ja,ez még nem a teljes állatsereglet akik a kádba kerülnek csak néha nem engedem meg,hogy mindet bevigye.Kell egy kis anyai szigor!Kép

Úgy látom az augusztus lesz a legmegfelelőbb a bulira!Mit szóltok hozzá?

A kert a Potzmann dülőben van Sopron és Kópháza között.Földút vezet oda de nem rossz a minősége.

Esik az a nyomi hó!Kép

KépKép
eszti76

Nercsi!Ha minden igaz fél évig lehet felhasználni a tejcit.Szerintem lehet belőle csinálni.
Vendég

Eszti!az augusztus tökéletes.Az nem baj ha föld út vezet oda!Az a rész ott nagyon szép.Ez jobb oldalon van a Kópházáról megyünk Sopi fele?
Vendég

Igen arra van.Klassz,nyugis hely.Anyukám a kertszomszédom és ő tavasszal kezd oda építkezni.Augusztusra talán már kész is lesz vele.
Biztosan ő is átjön a bulira.Egyébként egybe van nyitva a 2 kert így szabad az átjárás.

KépKép
eszti76

Jujj!Már alig várom.Csak már lenne jó idő annyira utálom már ezt az időt!KépSüss fel nap fényes nap kertek alatt a ludaim meg fagynak.Kép
Vendég

Sziasztok!

Gratula a babanövekedéshez minden anyucinak és kismanónak!
Én csináltam főzeléket anyatejjel, de őszintém bevallom hogy frisset fejtem bele. A mélyhűtöttet azért érdemes tartogatni, hátha addig nem lesz annyi de legjobb tulajdonképpen tényleg az ha ki kell dobni. (Mert ebben az esetben nem volt rá soha szükség, ugyibár)

Eszti, vigyázz magadra és gyógyulj meg hamar!
Kerti partira én is befizetek!!

Nadine!
A bankweben egy szakértő válaszol, nekem még bankot is segített keresni, igaz h győrit talált és mivel még nincs meg a baba nem voltam ott. Plussz azért előbb megpróbálom Sopronban, álítólag a jereváni OTP-ben intéznek ilyesmit.

Ági!
Jól néz ki az etetőszék, csak nekünk az egész konyhánk ekkora!!! Kép Kép

Nekem is olyan volt az Áronnal mint amit a Viol szeretne, és nem bántam meg, még 4 évesen is használta...
Esztiéknek is olyan van. Kép

Reni!
Nem baj ha megkérdezem ki volt a doki? Ez annyira durva!! Kép
Mit csinál a férjed pontosan a VB alatt?
Vendég

Jaj lányok!Ma kitöltöttem vagy 6 tesztlapot és egyszer sem menetem át.mondjuk vannak olyan kérdések"műszaki"amit még nem vettünk.De akkor is ennyire süti lennék?Már a fejem is fáj.Ma nem voltam,mert nem ki vigyázzon a Levire,de holnap megyek.
Vendég

Gabó!

Nem korai még töltögetni?

Kép
Vendég

Akkor beírom a határidőnaplómba: Augusztusba buliiiiiiiiiii..........
Mert annyi programom van mostanában, hogy nem bírom fejbentartani. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Ne aggódj Gabó én a vezetés vizsga előtti nap simán behajtottam volna egy egy egyirányú utcába. Persze rossz felől..Kép Ja, és sikerült a vizsga.
Gyakorolni jó, de ne vonj le következtetéseket belőle!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Na tegnap megsem tudtam jonni kesobb.

Eszti!
Termesztetek is valamit a telken? Az Anyu egy volt kollegajanak is a Potzmannban van kertje, es emlkeszem olyan finom cukkiniket kaptunk mindig tole. En meg sosem voltam arrafele. En is felirom, hogy a nyari programomba beleferjen. Kép

Nercsi!
Az anyatejjel elmeletileg lehet fozit kesziteni, de en nem probaltam, mivel sosem fejtem. Azert, ha van lefagyasztott tej, majd ki lehet probalni.

Gabi!
Minel tobbet gyakorolsz, annal biztosabb, hogy sikerulni fog. A vizsgan is hasonlo kerdesek lesznek. Mikor vizsgazol?

Itt is esik a ho, most mar 3. napja. Az elejen meg nem volt tul hideg, csak -5 korul, de ma a szellel mar megint -30. Kép Pedig eddig olyan jo volt a telunk, tiszta tavaszi volt az ido.

Ezt a levelet mar orakkal ezelott megirtam, de nem hagyta elkuldeni, igy atmasoltam wordbe es most ujra probalkozom. Remelem most menni fog!

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

No, elmentek a vendégek, nem voltak itt sokáig, kb. éjfélig. Az "Egy szoknya, egy nadrág"-ot néztük. Nem volt rossz. Picit jobbra számítottam, de nem volt végül rossz! Kép

Gabi,
és mikor lesz az a 2. baba? Kép

Eszti,
nekem tökéletes az augusztus! Kép Anyukád mit épül a másik telken? csak valami kerti házat? vagy nagyobbat? Kép

nadine81

Eszti, akkor nálatok élmény a fürdés. A táncot megnézném, olyan kis majmok tudnak lenni. Igazi lány mi??

Nadine, ezt a filmet nem láttam, de a zenéje nagyon tetszik. Ez is egy lomonádé ugye??
Tegnap nálunk is vendégek voltak, anyukám, meg a tesóm a három keresztlányommal. Jó volt, Alízt körbezsongták. Szegényem kicsit el is fáradt, már 9-kor durmolt.
Már páran bejelentkeztek babalátogatóba. Nagyon kedves tőlük, de én a hátam közepébe sem kívánom most a vendégeket. Persze nem anyuékra gondolok, hanem olyan rokonokra, akikkel már évek óta nem taliztunk, most meg itt bájologjak velük. Brrr...

Ági, én sem fejek. Mindig van elég. Éjszaka kicsit több, mert akkor ritkábban eszik, olyankor érzem hogy feszít, de gond még nem volt vele.
Azt bírom mikor elkezd enni reggel, olyan sok megy szegényemnek, hogy el kell engednie, és spriccel a tejci az arcába.

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vero!Nem hiszem,mert már a suliban is töltögetjük a teszteket.Jövő héten jönnek a műszaki dolgok.Ma töltöttünk és 5 hibapontom lett.Úgy örültem magamnak.Itthon bezzeg mindíg 10-körül vannak a pontjaim.Egyépként hogy vagy?Minden oké?Tanítassz még?

Ági!-30 fok van nálatok!!!Úram isten.Ilyenkor ki szoktatok menni?Itt nálunk csak pár centi esett és már olvad.Remélem ez volt az utolsó hó.A vizsga március 16-án lesz.Jövő héten megyek be gyakorolni délutánonként.Remélem nem húznak meg,mert már nagyon szeretnék vezetni.

Nercsi!Hát igen a látogatók!A közeli rokonokat az ember szívesen látja,de akivel jóformán évekig nem is beszélt azt minek kéne vendégül látni.Biztos kíváncsiak.Meg kell nekik mondani,hogy köszönitek szépen,de most nem aktuális.aztán vagy megsértődnek vagy nem.Ha igen akkor úgy kell nekik.

Nadine!Kik voltak?Barátok?Ezt a filmet én is megnézném csak nincs a gyerektől időm.Már egy csomó filmel le vagyok maradva.A Balázs mindíg mondja,hogy üljek azt nézzem meg.Mintha ez olyan egyszerű lenne egy izgő-mozgó gyerek mellett.A másodiknak jövőre akarunk"nekiállni" ez csunya szó volt.Úgy akarjuk ha a Levi 2-éves lesz.De most van valami új törvény ha a Gyed alatt nem esek teherbe akkor vissza kell mennem melózni fél évre,hogy legyen biztosítva 180-napom.Mert ha ez így van akkor már idén próbálkozhatunk amit én nem szeretnék.Ennek még utánna kell járni.
Vendég

Erika,
igen, valami limonádé szerű volt.. Kép Azt hittem jobb lesz. Volt benne egy -két jó poén, meg jelenet, de nem végig. Például a Miniszter félreképnek a nyomába sem érhet. Szerintem. Kép
A rokonok hadától már én is félek. Igaz még messzi vagyunk, de gondolom, hogy jönnek majd elegen. Valahogyan be kellene őket osztani. Mindenkinek azt kell mondani, hogy húú, a hétem már olyan sokan voltak, gyertek inkább jövő héten! Kép Így be lehet osztani, minden héten jön valaki. Alíz megvárja őket, nem szalad el sehova! Kép Én valahogyan így próbálom majd szervezni. Anyunak már azt is mondtam, hogy a kórházba sem kell becsődülni mindenkinek. Jöjjön az, akivel amúgy is találkozunk gyakrabban, de akit már rég nem láttunk, ne a kórházban akarja bepótolni. Jöjjön majd pár hét/hónap múlva. Kép

Gabi,
Gábor munkatársa volt és a felesége, velük voltunk szilveszterkor is. Néztük a Megasztár elejét, mert a csaj szereti a Hungária slágereket, de ezek most nem jöttek be neki, és nem sokkal azután, hogy elkezdődött, néztük inkább a filmet. Előtte volt a kaja, fűszeres husi rizzsel és kukoricás paradicsomsalival. Azért fűszeres, mert ez a neve! Kép Fahéjjal, stegfűszeggel, gyömbérrel, aszalt sárgabarackkal és mazsolával. Most csináltam először, végülis nem lett rossz, de én jobban szeretem a hagyományos ízeket.. Kép Egy jó kis pörkölt, az igen! Kép

Most egyedül vagyok, Gábor meccsen.. Reggel, mikor megláttam, hogy esett a hó, reménykedtem, hogy jön majd a telefon, hogy nem kell menni, mert sz.r a pálya, de.. Szóval ment. Én meg megnéztem itthon a Ragyogást.. Kép Az eredeti volt, Jack Nicholsonnal, csak képileg volt felújítva. Háát, izgi volt. Én még nem is láttam elejétől végéig. Amikor ment korábban, vagy lett volna lehetőség máshol megnézni, nem engedték, mert pici voltam. Csak jelenetek maradtak meg bennem, pl, amikor ömlik egy csomó vér a falból Kép, és hasonlók. De így egyben jó volt.

Lehet, hogy este pedig megnézzük a Narnia krónikáit, mert ahogy láttam az esti TV-műsort... Háát, az egyiken a Gagyi mami, a másikon a Daylight. Mindkettőt láttuk, nem is egyszer.

Holnap megyek UH-ra, kíváncsi vagyok mit mond a doki, mekkora a kiscsaj! És hogy mizujs a lepénykémmel, merre jár! Kép

Legyetek jók, majd jelentkezek!
Viol és Dorka 32+3 Kép

Kép

nadine81

Sziasztok!
Nercsi!Teljesen nőcis már minden amit csinál.A tánc pedig a csúcs!Kép

Viol!Anyu egy lakóházat építtet a kertbe.Oda fog költözni,reméli,minél elöbb.Kép

Ági!Vannak gyümölcsfák a kertben.Cseresznye,alma,barack de mivel nem nagyon vagyunk kint(apu ápolgatja néha)csak füvet nyírni évről évre kevesebbet teremnek.Nincs nagyon szükségünk rá.Lassan ki is lesznek vágva a fák.Már igen öregek.Még a nagymamámáké volt akik kb 30 éve vették.
Titkos vágyam oda egy téliesített nyaralót építeni de ez még a jövő zenéje.

KépKép
eszti76

Eszti,
bocsi, lehet, hogy nekem ez is kimaradt, de szüleid elváltak? Úgy vettem ki a szavaidból, hogy anyukád egyedül épülne...

Gyümölcsfáink nekünk is vannak, de nekünk meg azért nincs rajt sok gyümi, mert még fiatalok! Kép
Téliesített nyaraló?? Húú, ez tényleg jól hangzik! Kép Hajrá! Az a jövő is eljön egyszer! Kép

nadine81

Viol!Jó megfigyelő vagy!KépValóban,5 éve elválltak a szüleim.Az apu maradt a soproni lakásban anyu pedig eddig albérletben lakott,most pedig építkezni fog.
A próféta szóljon belőled a nyaralóval kapcsolatban.Kép

KépKép
eszti76

Ááá, Kép ez nem megfigyelés kérdése ám, csak olyan egyértelműnek tűnt..
Akkor prófétikusan: "Úgy legyen!" Kép

nadine81

Nadine"Jól hangzik amit csináltál.Fincsi lehet.A megasztárt én is szeretem,de ezt nem néztem végig,mert nem tetszett.A Ragyogást sem láttam,de ha horror meg sem nézem.Horror?Kíváncsi vagyok én is mit mond Berkes.Biztos minden oké.Amicával találkozol?A Narnia azt mondja a Balázs,hogy jó volt.Én azt hiszem a Gagyi mamit nézem bár láttam már 100*.De ez van.Leírod a fűszeres husit?

Eszti!Ennyi év után váltak el a szüleid!KépSajnálom.Az tényleg jó ha anyud tudna épitkezni.kint a szabadban a jó levegőn messze a város zajától nincs is ennél jobb.Kép

Ja képzeljétek!Ha két hét mulva jó idő lesz akkor hétköznap haza megyek a husival olyan honvágyam van már és egy kis feltöltődés sem árt.Most már nagy baba a husika nem félek vele haza menni csak a csomag lesz nehéz.Nem akartam húsvétig menni,de már nem bírom.Hát ez a honvágy.És ha haza megyek elmegyek megmutatom a várost a husinak.Lőverek,kresszpark,Erzsébet-tér stb.Remélem össze jön ha az anyagiak és úgy engedik,mert nagyon sok a kiadásunk.Kép
Vendég

Sziasztok!

Eszti!

Hogy tetszet a film? Jobban vagy már? Írtam neked, megkaptad?

Nadin!

A Ragyogást, nem is láttam, de lehet, hogy nem emlékszem rá. Miről szól pontosan?
Kíváncsi vagyok mi lesz az, uh, mekkora már Dorka.
Milyen pontosan az a paradicsomos kukoricás sali, az nagyon érdekelne.
Láttad az eredeti Egy szoknya egy nadrágot (Latadár) szerintem sokkal jobb, én imádom a régi filmeket, szereti valamelyiktök?

Erika!

Megvan az új és a régi Egy szoknya....kölcsön adhatom, ha szeretnéd.

Gabó!

Tuti sikerülni fog, ne aggódj, ha nem is elsőre az sem gond, nekem a vezetés jött össze harmadszorra.

Ági!

Hogy bírod ezeket a hidegeket, ilyenkor mit csináltok egész nap, gondolom nem mentek ki, igaz azt írtad idén egész jó teletek volt.
Ha jól értem a dolgokat már 10 éve kint vagy, mit dolgoztál? Biztos írtad, de nem emlékszem, bocsi.

Sziasztok
Jó éjszakát!

Kata

katus78

Lányok! A honlapomon csinálok egy blogot Szintia fejlődéséről! Szülés történetet is írtam! Kukkantsátok meg!
http://nicika.gportal.hu
SZINTIA FEJLÕDÉSE a menüben!

Jó éjszakát!

KépKép
nicika

Nadin,
holnap én is megyek uh-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Este 1/2 10 van, csak egy pillanatra jovok, mert meg meg akarom sutni a Balint szulinapi tortajat. Holnap (27-en) lesz 1 eves! El sem hiszem, ugy elrohant ez az 1 ev!

Nicika!
Elolvastam a szuletestorteneted. Olyan meghato. Nekem is le kene irnom oket, mert most meg emlekszem (a Bencere mar nem is annyira reszletesen), de meg nehany ev es akkor mar csak egesz homalyosan fogok emlekezni.
Nagyon edes a kislanyod! Vannak friss kepeid is?

Katus!
Egy epitesi vallalatnal dolgoztam, penzugyeket inteztem. Egeszen egy honappal ezelottig alltam alkalmazasban, es most "csak" itthon vagyok a gyerekekkel.
En is imadom a regi filmeket! A film muzeum csatornan mindig nezem oket amikor otthon vagyok.

Eszti!
A teliesitett nyaralo jo otlet! Az meg foleg, hogy anyukad a szomszedod!

Na megyek, mert holnapra sem lesz kesz az a torta.

Kép
Kép
agi

Sziasztok!
Végre két éjjelt átaludt a Márton két hónap óta erre Janka lett lázas hajnalra... Már megint alig aludtam.
Gabó, lesz a hisztinél még sokkal húzósabb isKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
December2-án kezdtek "megkergülni" a gyerekek, ez már három hónap, még senki sem tudta, hogy terhes vagyok, de ők már lereagálták a maguk módján!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vero, elfelejtettem, lányod lesz? Mert akkor már csak én maradtam kérdés a topikban, remélem ma kiderülKép

Kép
Kép
Kép
amica

Ejfel van, torta kesz. Majd holnap teszek kepeket a "bulirol" Kép Szuk koru lesz, csak 4-en leszunk.

Amica!
Nagyon izgi, hogy melyik iranyba billen az ivararany a csaladotokban! Kép Kivancsi vagyok en is!

Kép
Kép
agi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?