Új privát üzeneted érkezett!

Ildi!
Remélem már az ágyban vagytok!KépNa látod,ez tüsző,az enyém az bakfitty volt!

Titi
Azt hiszem,szégyen szemre nem gratuláltam.De most!Hatalmas gratula!!!!
képet is akartam,de most nem tölti felKép

Bali
Már,ha zabatéma van.Tudod estére mit ettem?Fél üveg lekvár kekszel,és zsemlével Kép

Ancsa
Neked mikor kell UH-ra menni?

KépKép

KépKép
okr

Szia Kriszti!
Ada jobban van??????????
Nekem majd hetfon kell mennem!
Neked mikor kell menni?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Köszike,jobban van!Mára,mintha kicserélték volna,az étvágya is a régi!Kép
Nekem nem kell menni,csak következő ciklusban.Gondolom úgy a 10.napon ,mint most.A doki,kérte,hívjam föl,ha megjön,és akkor megbeszéljük a dolgot.
Hétfőre nagy drukk!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Orulok hogy mar jobban vanKép!
Mar a 2.adaggal biztos szep nagy tuszod lesz!
Koszi a drukkot!Az most nagyon ram fer,mert felek hogy most sem fog sikerulni!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Dehogynem fog!Most kiküszöbölitek az előző problémát,és megmarad a baba.Beszéltél erről a dokival?Vagy majd,most,ha UH-ra mész?

Nálam nagy áttörés nem várható most sem,napi fél tablettától.ÁÁÁ,csak megnyugtatásként kapom sztem.

KépKép

KépKép
okr

Nem hiszem hogy nem hasznalna neked!3honapig van hatasa es igy hogy megint szeded majd erosebb lesz!Igaz hogy nem tudom a masik gyogyszer mire van amit kaptal,de az is biztos segiteni fog!

Majd csak hetfon beszelek vele errol!Nagyon kivancsi vagyok mar a progeszteron ertekemre!Tenyleg az lehetett-e a hiba!A szurit viszont nem varomKép!De hat ez legyen a leg fajdalmasabb dolog amit kapnom kell!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
A másik gyógyi a PCO-ra van.Ha majd az hat,akkor jön a baba.Addig semmi esély.
A szuritól ne félj!Pik-pak túlleszel rajta!KépKíváncsi vagyok,hétfőn mit mond a dokid!

KépKép

KépKép
okr

Arra en is!!!!!!Kép
Biztos hamar hatni fog!Bizzal benne!!!!
En most mar elkoszonok,mert Marci addig nem alszik el amig itt ulok a gepnel!Kép

JO EJSZAKAT!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Jó sokáig bírja Marci,a fennlétet!KépReggel legalább délig szundizik!

Jó éjt nektek is!

KépKép

KépKép
okr

Titi
Végre működik a gomb!Szóval Gratula!
Kép

KépKép

KépKép
okr

Szia lÁNYOK, DOBOK EGY GÖRBÉT!
Angel???Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Sosi, elég szépen alakul a görbéd, csak így tovább!

Angel! Nagyon várom az eredményt ++++++++++

Tegnapi apa-vizsgálat eredménye jó lett, nincs semmi baja. Ó, je! Kép

Kép

Kép
kamilla306

Sosi
Nagyon bíztatóan alakul a görbéd!Kép

Kamilla
Ez nagyszerű!!!!!!KépKépKépKépKövetkező lépés mi lesz?

Angyal
Nagyon várom a teszt eredményét!Nagy drukk a pozitivitáshoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Hát a következő lépés a hormonvizsgálat. Csak azt nem tudom még, hogy az új dokimhoz menjek vagy a régihez, aki már ismer. Az eddigi dokimnál októberben voltam és akkor azt mondta, hogy várjuk meg az 1 évet (ez áprilisban telik le, de ha úgy vesszük ez már a 12 ciklusom az első próbálkozásunk óta) Szóval ő októbertben nem csinált velem semmit és ráadásul azt is közölte, hogy ő már szüléseket nem vállal. Ezért gondoltam, hogy váltok egy olyanra, akinél majd szülni is tudok. Már meg is van a jelöltem, de sose voltam nála, csak hallomásból ismerem, többen ajánlották. Most még dilemmázok, de szerintem az újhoz fogok menni. Csak nem tudom hogy kezdjem, hiszen nem is ismerem.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
Sztem telefonon,vagy személyesen kérj tőle időpontot,vagy ha van magánrendelése menjél el oda,és megbeszélitek.

KépKép

KépKép
okr

Kamilla!
Ez nagyszerű hír.Egy probléma lehetőség kilőve. Nem semmi, hogy már van is eredményetek. Nálunk 10 napot kellett rá várni és morfológiát nem is néztek. Mai napig nem tudom miért, persze most ezen izgulok ezerrel...
Sztem válts, és a másik dokinál kérj időpontot.

Ildi!
Ez igen, ebből még bármi lehet. Kép Húzzatok bele.

Kriszta, Ancsa!
Remélem a köv. hónap nálatok is sikeres lesz.

Sosi!
Szépen megy föl a hőd, a köv. pár nap sorsdöntő lehet. Kép

Anett!
A puffadás állitólag jó. Persze attól is függ, hanyadik cn-en vagy. Ne haragudj, de nem vagyok ez ügyben képben.

Regina!
Neked is tökéletes a görbéd!

Bali!
Szalonna, hamma, legjobb a világon. Én ha tehetném minden nap ezt nyomnám.

Angyal!
Na?

j.
Vendég

Sziasztok,

Az enyém meg megy lefelé... ilyenkor szoktam azon agyalni, hogy tényleg volt-e PÉ-m vagy csak odaképzeltem... (ki is töröltem az FF PÉ jelölését, mert zavar ... majd ha megjött, visszaszámolok 13-14 napot... feltéve, hogy véges időn belül megjön)

Kép
csakegysokadnick

Angyal!

Mi újság??

Kamilla!
De jó! Az én párom meg nem akar elmenni a vizsgálatra! Viszont én ma voltam pajzsmirigy hormonos vérvételen.

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Tücsök: pedig ha van olyan vizsgálat a ffiaknál, ami nem fáj, hát az a spermavizsgálatKép (de hátha kaphatóbb lesz a dologra, ha megleped valami szaftos magazinnal... ki tudjaKép... bocsi;) )
csakegysokadnick

Csakegy!

Kicsit bizonytalan vagyok én is abban, hogy volt-e péd. Nagyon kusza a görbéd.

Angyal!
Ez nem jelent túl jót, hogy nem jössz. Na de...na jó több közhelyt már nem akarok írni.

j.
Vendég

Sziasztok!Kép

Ancsa!
Neked ez a harmadik Closty-s ciklusod, jól emlékszem?
Meddig írja fel az orvos.
Én még a második ciklusnál tartok, de kezemben a harmadik Closty-recept...

Kép
Kép
zsazsóka73

Junkó: hát ha most 36,5 lett volna, én sem agyalnék ezenKép Ráadásul az előző ciklusban a PÉ utáni hőm még délután is 37 fok körül volt (+ végig úgy fájt a hasam, mintha épp meg akarna jönni), most meg általában alacsonyabb, mint az ébredési...

Itt az előző görbém... hát az is ugrálósKép (igaz, én sokszor alszom rosszul mostanában és valszeg ez is kihat a dologra) Ja az előzőt csak a PÉ után kezdtem el normálisan vezetni... de ott utána lényegében napra pontosan megjöttKép

Kép
csakegysokadnick

SZiasztok!

Köszi a drukkokat, de sajnos mára megjött Kép Kép Kép

Tlidi, gratula a 24mm-hez, az hatalmas!

Junko,
köszi Kép (a másik topicbanit)

Kamilla,
itt is gratula a párodnak!

angel37

Sziasztok!

Kriszti!
Sajnos nem alszik deligKép!Kb.8 korul mar fent is van!

Junko!
Koszi!En is ezt kivanom neked!Kép
(Meg mindenkinek!)

Zsazsoka!
Nem tudom es ezert felek en is!Nem tudom hogy mi lesz a kovetkezo lepes ha most sem sikerul!Talan kapok MEG EGY Clostys honapot!
Igen,ez mar a 3.!Kép

ANGEL!
Annnyira sajnalomKépKép!!!

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Ancsa!Kép
Akkor majd látjuk!
De addig is bízzunk a 3.-ban!Kép

Angel!
Nagyon sajnálom!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok lányok!

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a jókívánságokat és a gratulációkat!!! Igaz, én csak néha ugrottam be közétek egy-két kérdéssel, tanáccsal, mégis úgy örültök nekem/nekünk, mintha valóban közétek való volnék. Szóval, még egyszer nagyon köszönöm. És az összes segítséget, amivel hozzásegítettetek ahhoz, hogy + tesztet produkáljak.

Csakegysokadiknick> írtad, hogy a turning/override beállítással manuálisan is be tudom állítani a pé időpontját. Ezt merre találom??? Kerestem, de egyszerűen nem látom.

Már nem is tudom, ki kérdezte, hogy hogy sikerült? Kép Képzeljétek, ez volt az első hőmérőzős hónapunk, és jó időben, jókor akcióztunk, 2 naponta, és úgy látszik bejött.

Sok sikert mindenkinek, szerintem egyszerűen hinni kell benne, hogy az a bizonyos gólya mindenkiért eljön egyszer. Ha pedig valakiért csak később, annak is meg van a maga oka, amit mi sajnos nem tudhatunk.

KépKép
titi_27

Titi,
köszi, a jókívánságot, és tudom, hogy jóindulattal írtad, de ez dumadumaduma Kép annak akinek már egy éve v. annál régebben nem megy... és nem biztos, sajnos, hogy hozzám is eljön a gólya...
vagy majd egyszer mégis, és nekem akkoris békát hoz! Kép Kép

Bocs, nem akartalak megbántani Kép, amint rányomok a küldésre megbánom, de most nagyon kimondós vagyok... Kép

angel37

Semmi baj Angel, én hál' Istennek nem tapasztaltam meg még eddig ezt az érzést, de szörnyű lehet hónapról hónapra csalódni. Én biztos, hogy sokkal nyűgösebb és csalódottabb lennék, mint Ti, és sokan mások. Talán abból lehet erőt meríteni, ahogy mások is tovább tudnak menni, és próbálkozni, küzdeni érte. A másik topikban, ahol én is fórumozok, írtam a lányoknak, hogy nem kényeztetett el az élet engem sem, ezért csodálkozom is, hogy ez ilyen "egyszerűen" ment. Mi nyár óta várjuk a babát, de az első komolyabb próbálkozásra sikerült. (Legalábbis nagyon remélem, hogy tényleg baba lesz belőle!)

Szóval, én azt vallom, az élet kárpótol. Eddig szinte mindenért meg kellett küzdenem, ingyen semmit nem kaptam az élettől, de mióta megtaláltam a férjem, és most a baba... valahogy úgy érzem, mindenért kárpótol. Ezért már érdemes volt a sok "szenvedés"! Szerintem akkor is hinni kell benne, hogy minden jóra fordul.

Ti mióta próbálkoztok?

KépKép
titi_27

Angel! Békát? Hát azt már csak meg kell csókolni, nem nagy ügyKépKép
Mi a következő lépés? A Hsg? Már többször kérdeztem, mikor lesz, de még mindig nem mondtad... vagy nincs konkrét időpont. Úgy látom, kezd zavarni az idő... Elhiszem, de talán a türelmetlenség előbbre visz... Én ajtóstól a házba típus vagyok és neked is ezt javaslom... Szerintem, légy egy kicsit még türelmetlenebb... Nagyon hülyén fogalmaztam meg, amit mondani akartam?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Titi: örülök, hogy így látod a dolgot. Én meg úgy látom, hogy eddig mindenért meg kellett dolgoznom... akkor pont ezért ne kellene?Kép)))) Május óta csak azon vagyok, hogy rendberakjam a szervezetem... aztán most meg szurkolok, hogy PÉ is legyen... de úgy látom, nálam pl. már az sem egyértelmű... de előbb utóbb szerintem nálam is az leszKép (májusban anno 1 évvel számoltam... mindjárt itt az egy év... szóval a szervezetemnek még 2 hónapja van arra, hogy összekapja magát... de reggelente nekem is rossz ránéznem a hőmérőre... hogy lehet, hogy most sem volt PÉ-m...)

Én csak akkor szoktam felkapni a vizet, amikor olyan emberek szólnak rám, hogy ne agyaljak ezen ennyit, akiknek világéletükben rendszeres volt a menstruációjuk és PÉ-jük is volt... mert ők nem hiszem, hogy érzik, mire is megy ki nálam a játék... és nem dolgoznak már majdnem egy éve azon, hogy legalább nagyjából olyanok legyenek, mint a többi nő... na értedKép Valszeg ugyanez a helyzet akkor, amikor valaki már egy éve várja a babát...
csakegysokadnick

Angyal.
Nem gond amiket írsz, nem lehet belőle sértődés. Sajnos nekünk már megvan rá a jogunk, hogy néha odadörrenjünk és morogjunk másoknak, vagy csak úgy. Sokszor fogom én is vissza magam. Talán ez a baj.
Annyira tudom hogy mit érzel.

j.
Vendég

Angyal.
Nem gond amiket írsz, nem lehet belőle sértődés. Sajnos nekünk már megvan rá a jogunk, hogy néha odadörrenjünk és morogjunk másoknak, vagy csak úgy.

Sokszor fogom én is vissza magam. Talán ez is baj.
Annyira tudom hogy mit érzel.

j.
Vendég

Titi Kép
biztos, hogy baba, ne aggódj! Kép

sajnos van nekem már egy elég szörnyű előzmény a baba-dologhoz, azért nem illene a sorsnak v. a gólyának, hogy ennyit várasson!

Jubilálunk, egy éve! Kiszámoltam, 14 ciklus volt...

Bali,
királyfim már van! Kép
Adjuramdeazonnal vagyok én is Kép , de a héten nincs a dokim, nem tudtam elérni.
Ciklus elején kell ezt a HSG-s izét csinálni, így a következő megjövetel utánra tervezem!

angel37

Angel: 14 ciklus és még nem volt HSG? Akkor tényleg hajráKép

(Én is csak arra várok, hogy valaki hajlandó legyen kiírni rá... meg van még egy összeférhetetlenségi vizsgálat is amit érdemes megcsináltatni... de azt se tudom, hogy hol tudnának rá kiírni... én a Sote1 meddőségijébe vagyok bejelentkezve, de ott még egyetlen emberrel se találkoztam akit kiírtak volna rá...)
csakegysokadnick

Junko,
Kép
Múltkor azon b*szódtam fel, mikor egy ötgyerekes nő vigyorogva azt mondta, hogy türelem, 1 év az semmi! (by the way, neki mind az 5 azonnal sikerült...)
És igencsak olyan szitu volt, hogy nem mondhattam semmit, csak mosolyoghattam! Kép

angel37

Csakegy,
arra a postciotalis vizsgálatra gondolsz, amikor azt nézik, hogy méhnyak nyákja nyírja a kiskatonákat? (immunológiai összeférhetetlenség asszem)
az nálam tárgytalan Kép Kép

Tavaly még annyira nem erőltettem a vizsgálatokat, csak a hormont néztük, most meg a doki csak a pasivizsgálat után akart macerálni, és őszintén bevallom én se vágytam rá, de most már tényleg hajrá! Kép

angel37

Csakegy,
arra a postcoitalis vizsgálatra gondolsz, amikor azt nézik, hogy méhnyak nyákja nyírja a kiskatonákat? (immunológiai összeférhetetlenség asszem)
az nálam tárgytalan Kép Kép

Tavaly még annyira nem erőltettem a vizsgálatokat, csak a hormont néztük, most meg a doki csak a pasivizsgálat után akart macerálni, és őszintén bevallom én se vágytam rá, de most már tényleg hajrá! Kép

angel37

Angel: Arra...

Én még csak a hormonálisoknál tartok... de nálam az legalább nem fog meglepetést okozniKép

Én az átjárhatóságitól és az immunológiaitól tartok inkább (ld. az a "halálos" ítélet a szemembenKép mert akkor nincs mese... vagy inszem, vagy lombik... és akkor jönnek a hormonok)

A kiskatonák hála a jó égnek rendben vannak, pedig nagyon tartottam tőle, hogy nem lesznek (99% volt a valószínűsége, hogy a férjem által szedett gyógyszer végzetes tömegmészárlást végez köztük... de még szerencsére még így is 40 milliónyian maradtakKép (fú... vajon hányan lehettek eredetileg?Kép)))Így most nálam a labdaKép
csakegysokadnick

Igen, az átjárhatósággal én is így vagyok... ha az nem jó, akkor mesterséges út marad, én meg arra nem érzem magam késznek Kép Kép

Legalább csak egy oldalról legyek elzáródva...

Férjednek nagy gratula! Még mindig szedi a gyógyszert?

angel37

En is kaptam mar kedves megjegyzeseket!Olyan kellemesen szoktak ram hatni,hogy ezt az 'eros"lelki allapotomat megjobban megtepazzak!Ilyenkor bogok vagy 2napig,de utana kicsit legalabb jobb!Az utolso ilyen kedveskedes az volt,amikor mentem a nagy pocakos baratnommel es egy kedves szomszed neni megkerdezte hogy nekunk nem jon meg a masodik?Mondtam hogy sajnos meg nem sikerult,erre ilyet mond,hogy LATOD OK UGYESEBBEK VOLTAK!Hat koszonom!
Sot mostmar ott tartok hogy szinte kisem mozdulok a lakasbol hogy nehogy talalkozzam ilyen kedves emberekkel!

Kép
Kép
ancsa81

Álltalában én is csak mosolygok. Akkor is amikor kéredzik hogy
- Na mi van?
Mondom semmi.
- Majd jön, ne aggódj, akkor amikor nem is számítasz rá.
Igen - mondom én is és mosolygok.

j.
Vendég

Angel:

Hát én úgy vagyok vele, hogy mostanában volt néhány gyulladásom, ezért parázok... de nálam PÉ nélkül eleve macerás a dolog...

A férjem valszeg egész életében szedni fogja a gyógyszert. Amikor elkezdte szedni, azt mondtuk, kivárjuk a babaprojekttel, amíg abbahagyhatja... azóta meg felemelték az adagját így esélytelen lett a kivárás... ezért mondtuk azt, hogy akkor belevágunk... csak ne keljen hormonokat szednem... (félek, hogy akkor egy olyan baba is megtapadna, akinek nem kellene... mármint a férjem gyógyszerének az esetleges génkárosító hatása miatt...) de nálunk sajna majd eleve az összes genetikai vizsgálat bejátszik majd...

Szóval most lelkesen hőmérőzökKép
csakegysokadnick

Júj, szegény férjed... az a gyogyi még génkárosító is? Kép Kép

Mikorra tervezed a HSG-t?
Sajna nekem is van esélyem néhány belső hegre Kép Bízom benne, hogy ha találnak vmit, akkor az laparoszkóposan esetleg megnyitható...

Nem tudom megnyitni a profilod... mennyi idős vagy?

Junko,
ezen valóban csak mosolyogni lehet - kifelé...

SZia Ancsa! Kép
Ez f*sza megjegyzés volt a néni részéről... Kép
Fekete dög? Kép

angel37

HihiKép Nálunk semmit sem kérdeznek az emberek... a férjem miatt nem mernekKép))) (ld. max. annyit, hogy hogy ő van aztán teljes kussKép)))))) a babára már rá se mernek kérdezniKép (gondolom fel se merül bennük, hogy az nálunk témaKép))))
csakegysokadnick

Angel: 30.. na jó, majdnem 30 és 1/2 Kép

(az a gyógyszer sajna bivaly erős... lerombolja az immunrendszert és hasonlók... a férjem meg megpróbálja menteni a menthetőt... egészséges kaják stb. úgy tűnik, műxik, különben az összes kiskatona kihalt volnaKép)) (de most hallottam valakiről, akinek a férje ugyancsak ezt a gyógyszert szedi és náluk egy elment baba után a mostani az előzetes vizsgálatok szerint egészségesKép
csakegysokadnick

Ja... HSG. Hát én akár most is megcsináltatnám, de amíg nincs meg a férjem 2. spermavizsgálata, a meddőségiben nem állnak velem szóbaKép (a kötelező vérvételeket már letudtam). Szóval ha az is megvan, akkor kérhetek tőlük időpontot az első konzultációra... és ott megpróbálom majd kiharcolni az átjárhatóságit és az összeférhetetlenségit. Ha ők nem csinálják meg, fizetek egy magándokinak, hogy ő írjon ki rá. Fiatalabb már nem leszek, ezeket tudni szeretném... (mert ha tényleg csak PCO akkor beszedem a gyógyszereket stb. és várom a hatást... de ha más is van, akkor nem akarom az időt vesztegetni)
csakegysokadnick

Csakegy

Akkor nálatok sem fenékig tejfel az élet.

Na de lányok majd lesz valahogy.

j.
Vendég

Az ismerősök nálunk miattam nem mernek kérdezni, a saját szüleim se...
és megy az idő is, úgy érzem egyre gyorsabban Kép

Miért meddőségiben csináltatod? Nekem sima nődoki fogja... mondjuk az tény, hogy pasivizsgálathoz kötötte, de hát nálatok is megvan a kellő számú hadsereg, nem?

Junko,
bizony, úgy még sosem volt, hogy sehogyse lett volna! Kép

angel37

Angyal, sajnálom, hogy nem jött össze. Kép

Hú lányok, nem semmi gyeremkpróbálós háttérrel rendelkeztek.
Kicsit szégyenlem magam, hogy itt nyafogok nektek, hogy nem sikerült még december óta összehozni a kis manócskát...
Én szerencsés vagyok ilyen téren. Már kétszer is sikerült három hónapon belül... Igaz, hogy a másodiknak nem lett jó vége, de az más tészta.

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Kriszti!

Ne viccelj, ez nem jelenti azt, hogy neked kevésbé van "jogod" gyermekre vágyni...... Neked is mielőbbi babásodást kívánunk!Kép Nem igaz lányok?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?