Sziasztok lányok!
Drága, Mili, Lucia, Zsebi, Stella, Fanny, Hajnoca, Zozo, Lillus, Anyec, Wish!!!!
Köszönöm neketek a vígasztaló szavaitokat.
köszönöm érdeklődésetek én már jól vagyok a szerdai nap katasztrófális volt, és szerencsére mára már kutya bajom.A puffadás és fájdalom elmúlt Csak a lelkem sírdogál még egy kicsit
....viszont ma reggel felébreve,olyan érzésem volt, mitha ez meg sem történt volna, és már legszívesebben azonnal elkezdeném ismét...egyszerűen nem tudom azt mondani, hogy nem ,most pihenni kene, meg várni...nem , mert ugye én gyereket akarok és kész....a többi dolog me mellékes....
Lillus!
Ahogy írtad: "összeszorítottam a fogam"- de szerncsére nem kellett....
remélem még mindig csak várod, hogy megjöjjön!!! Ugye???
Hajnoca!
Igen sajnos ez a legrosszabb ez a kemény KOPP.Tetszett a hasonlat amit a méhedre mondott a férjed..találó
igazi férfias megnyílvánulás..
Nagyon jók az idézetek amiket írtál, de sajnos ilyen elkeserítő helyzetben nagyon nehéz ezekbe kapaszkodni.tudja és érzi az ember, hogy mit kéne ilyen helyzetben tenni, de egyszerűen a szívnak-léleknek nem lehet parancsolni, most még nem
Mi az hogy nem akartad megosztani velünk, hogy milyen sikeres volt a punkciód??? A te sikered a mi sikerünk is. Nagyon ajánlom, hogy most helyettem is babásodj be!!!! Oké????
Anyec?
rég jelenkeztél... nekem is azt mondta a doki, hogy amíg szedem az utrot addig nem kell megjönnie.Ezért is kell mennem jövő héten vérvételre, hogy nézzenek egy HCG szintet hátha összejött spontán... ha igen akkor az utrot szednem kell tovább, ha nem akkor nyugodt szívvel hagyhatom abba....nem tudom hogy van e értelme elmennem a vérvételre egy teszt is kimutathatja nem,???
Lucia!
Remélem valóban ez a mi sorsunk amit te is írtál, a spontanitás.Én is sokat elgondolkozok azon, hogy valóban csak ez az út járható...lehet azért megy ilyen nehezen, mert nekünk más az utunk, csak türelmetlenek vagyunk?? érdekes a sors az biztos..
Stella!
most így utólag és csendben megemlítem, amit te is említettél, hogy az motoszkál bennem, hogy megrepdtek korábban csak nem mondja senki...eddig mindig megvolt a punkcióm a 11-12 cn-on most meg a 15 cn.ig tolódott.Próbálom ezt a gondolatot elhesegetni, de nehéz.... nagyon bízok a dokimban. Az a furcsa, hogy a punkcióra menet a férjemmel még poénkodtunk is azon, hogy ha az eddigi számadatainkat nézzük akkor most 0 sejt következik, amitől nagyon féltünk és tessék.... "amitől nagyon félünk, az bekövetkezik"
Hogy vannak a fiúk????
Fanny!
nagyon örülök, hogy ilyen jó hírrel zárult a vizsgálat (fájdalmakat eltekintve) Most akkor minden esélye megvan egy spontán bébinek!!!Akcióra fel!!!
Zsebike????
Hol vagy????
Wish???????