Sziasztok!
A Bumpy ügyhöz annyit tennék hozzá,hogy azóta találtam még 2 babanetes nicket,ami nagyon erősen rá utal(az egyik:fixnek tekinthető,a másik esélyes).Ezeket nem teszem közzé,nagyon kevés hozzászólást inditott el ezekről,többnyire ártalmatlan témában.Más(nem babanetes) fórumokon további tucatnyi(cirka) nevét azonosítottam be.
Miután Apa(nevezzük rendszergazdának,helyesebb a site admin.csak az olyan nem magyaros szó)intézkedett,igy elvileg búcsút vehetünk tőle.Persze,ez a módszer csak a JELENLEGI gépétől véd meg bennünket,nem örök és végleges védelem(sajnos).Most pedig az utolsó szegecsek Bumpy "koporsójába",avagy miért nem hiszem,hogy elvetélt.(Kicsit ugyanis sajnáltam,amiért ekkora vihar közepette távozott,de aztán "megacéloztam" magam,hogy miért is ne kelljen sajnálkozni utána..
1.Kedden észleli a vérzést,hány és többszöri biztatatásunk ellenére nem csinál semmit.
2.Pénteken,21óra 57-kor(topikidő szerint)irja,hogy telefonált a doktornőnek,aki AZONNALI HATÁLLYAL berendeli..Hmm,miért is?
3.Az első "helyzetjelentése" alkalmával közli,hogy ultrahang után,spontán vetélést észleltek nála,de amúgy megmarad..(szó nincs semmiféle orvosi beavatkozásról).
4.Miután kiborult a bili,közli,hogy mégicsak volt egészségügyi hm."kürete"(eszébe jutott?) és az orvosnő végigvirrasztotta vele az éjszakát,majd hazaengedte a saját felelősségére..Namármost ez felveti,hogy:
1.Ki végezte el a műtétet,aznap éjszaka?Létezik olyan,hogy mondjuk éjfélkor megműtsék?ELÕKÉSZITETT műtővel várták?Miért is?Élethalál esetén sem biztos,hogy igy menne a dolog,de ha igen,akkor ELSÕ DOLGA LETT VOLNA,hogy elmondja,nem?Vagy a vizsgálóban elvégezték?Na ne..
2 nicket hajlandó volt beismerni(Moflymaci és Bumpy)és ezeket nekünk értékelni kellett volna,mert állitása szerint simán letagadhatta volna..Namost,amikor anno rákérdeztem,hogy nem ő Moflymaci,akkor már tudtam,hogy ő(a feltöltött képeik ugyanazok voltak),ezért LE SEM TAGADHATTA VOLNA(igaz,nem próbálta meg).Mézescsuporról(akinek minden külső paramétere egy az egyben az övé és Boros doktornő fan,stb)pedig egyértelműen kiderült,hogy SOHASEM szült az általa megadott időpontban lásd
http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?id=18&forumid=17500 Szerintetek lehet olyan véletlen,hogy egyazon babafórumon 2 KÜLÖNBÖZÕ kecskeméti 18 éves Boros doktornő fan nemlétező szüléseit olvasgassuk(a másik Picimaci_anyucija)?Ugye,nem.Tehát beláthatjuk,hogy hazudott a "csak 2 nickem volt" kérdésben is.
Még annyit tennék hozzá,hogy Moflymaciként az egyik helyen Mankovics
Krisztina@freemail.hu vagy ilyesmi volt az elérhetősége(miért Krisztina,nem Ági?) és micsoda véletlen,Mankovics Krisztina=Picimaci_anyucija,a profil szerint.(persze az ő szülése is kamu volt,de ezt most had ne kelljen belinkelnem).
MONDTAM NEKI,HOGY NYOMOT HAGY,MINT A CSIGA!!!Ez a válasz egyúttal Jucus73 kérdésére,vagyis igazán nem volt nehéz kikutatni ezeket a dolgokat,ha az ember tudja,hogy mit keressen..Sajna,szegényke bizonyos dolgokhoz nagyon ért,de nagyon sok dologhoz meg bámulatosan nem..
Na jó,hagyjuk Bumpyt,megvan neki a saját keresztje.Tényleg fogalmam sincs,hogy miért ezen a fórumon próbál(t) barátokat keresni magának,de így biztosan nem fog..Sajnos sztem is orvosi eset,ő magától nem keveredik ki ebből.
VVolga:
Tudom,hogy Andriska udvarol,olvasom ám a topikot!És nemcsak ímmel-ámmal!
Emlékszel,még szóvá is tettem,hogy hol van Szilvike lovagja..
Achmed
Olga nem Bumpy.
Volt egy szerencsétlen eset anno,amiben Boros doktornő is szerephez jutott.Ezt vissza lehet keresni az interneten,ezzel most nem fárasztanék senkit.Lényeg az,hogy erősen megoszlik Boros doktornő megitélése.Nekem nem tisztem eldönteni,hogy kinek volt igaza,maradjunk abban,hogy ez a kérdés nem eme topik keretei közé való.Csak kiváncsiságból(nem akarlak számonkérni):miért is szeretnél 47 évesen 18-19 éves lánnyal levelezni?Ha nem akarsz,ne válaszolj.
Tücsökmami:
Megértem,hogy miért nem voltál bátrabb.Ne félj,nem tartunk ezért még "nyuszinak"
És nagyon jó,hogy szorgalmasan teszel fel Gergő képeket.Tündéri!
Natasa,Eszti,Kormi:
Szívből gratulálok,aztán jöjjenek a sztárfotók,nem unjuk ám meg..
Gabuska:
"felragyog az ég is.."
.Óriási.A kutyusos kép is csudajó.
Ilba:
ejnye-bejnye bal cickó!(ettől biztos észhez tér
)
Várjuk ám a rövid(sportos)frizurás fotókat,nem úszod meg!
Tibi