Sziasztok!!
Hát sajna már kezünkben a korházi beutalo!!
Nagyon gáz!!Tegnap már kezdett javulni,hányni egyáltalán nem hányt éjszaka 4-szer kakilt és már az se volt hig inkább kásás,de sajna ma délelött megint rosszul lett,de annyíra hogy nem tudtam egy korty vizet se belediktálni!!
Hányni nem hányt és ha minden jol megy ez a szerencsénk meghogy nincs láza!!Ugyhogy most délután megint iszik!!Délelött annyíra megijedtem mert olyan volt mint egy komás,csak nézett ki mozdulatlanul a fejéből és nem reagált semmire!!Na akkor mondta a doki,hogy menjek beutaloért,de mind emelett probáljam meg mégegyszer az otthoni ápolást,ugyanis csak a Lászlóba mehetnénk ahol sajna annyíra teltház van hogy én nem maradhatnék ott vele!!Hát azt már nem!!
A barátnőm felhivott egy korházi főorvost az is az otthoni ápolást javasolta!!
Ezt:
-Jéghideg víz -szőlőcukorral (jégkocka ís lehet) és azt kell 10 percenként a száján át befecskendöznőm kb 5 ml-t és semmi más legalább egy napig!!Azt mondja ez olyan mint a korházi infuzio!!
Egyenlöre ugy néz ki bejött!!
Remélem,már két ora alatt fél cumisüveg benne van!!Csak a hasmenés ís van még!!
Az ors 200 probáltuk de nem issza,ha erőltetem kihánnyja!!!
Hát ez van ma már Kírával kibögtem a lelkemet!!Egyébként tegnap egész éjjel ő is hányt,de ma semmi szerencsére
Annyíra sírt szegény hogy nem akarja,hogy Mírcsí korházba menjen!!Olyan édes volt azt mondta nem tud nélküle már élni!!
Eggyütt sírtunk!!
Na jo megyek,irok még a másík topikba ís mert a lányok ott ís hiányolnak!!
Roli!!Probáld amit leirtam,ja és nem jo ha sokat alszik,ébren kell tartani és ítatni!!
Vigyázzatok és gyogyuljatok!!
ANDI