Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm-köszönöm a dicseket, dagad is a mellem! Kép Csak nem durran szét, Nici, vigyázz te is!
A ruhák már tényleg kész vannak, mosáson és vasaláson is túl. Most szárad egy rahedli pelenka, most ők vannak soron. Kép
Nem korai ez még szerintetek?

Amica,
neked még azt felejtettem el az előbb írni, hogy nekünk is pindurka a konyhánk, de érdekes módon kupi valahogy mindig akkorára tud sikeredni, hogy hihetetlen! Kép

nadine81

Köszönöm-köszönöm a dicseket, dagad is a mellem! Kép Csak nem durran szét, Nici, vigyázz te is!
A ruhák már tényleg kész vannak, mosáson és vasaláson is túl. Most szárad egy rahedli pelenka, most ők vannak soron. Kép
Nem korai ez még szerintetek?

Amica,
neked még azt felejtettem el az előbb írni, hogy nekünk is pindurka a konyhánk, de érdekes módon kupi valahogy mindig akkorára tud sikeredni, hogy hihetetlen! Kép

nadine81

Viol!Akkor anyud most pihizik?Hát igen ez az adminisztráció!Azt hiszik az ember ráér fél napokat egy papírra várni.Az a csaj nem semmi!Majd eljut odáig,hogy nem lehet gyereke ha így dobálózik az abortuszokkal.Fehér volt a csaj v. roma?4-hósan vetette el az elsőt.Ez tiszta hülye.Csodálom,hogy elvették neki.Na mindegy vannak ilyen analfa emberek.Én 35-hetesen álltam neki mosni.vasalni,pakolászni.de nem hinném,hogy korai lenne.
Vendég

Gabi,
ó anyu nem pihen! Kép Illetve most nem tudom mit csinál, de ebédet azt főzni akart. Pedig azt már megcsináltam. Sok dolga úgysincs, mert mielőtt elment, rendet hagyott maga után. Szóval csak úgy elvan. Kép

A csaj nem volt roma, hanem az ellenkezője. Olyan plaza-cica féle.. Ez a másik véglet.

nadine81

Sziasztok!

Végre ide jutottam, annyi mindent irtatok, képtelenség mindenre válaszolni!

Gabó!

Nagyon jó volt otthon, de egyben fárasztó is. De nem panaszkodom, ez a fáradság nem fáradság, megéri.
Máté nem sokat aludt, mindig felébredtem, amikor sírt, úgyhogy hiába volt anyuék szobájában.
Tánc sajnos nem volt, elmaradt, de esténként azért csavarogtunk.
10- dikén megyünk megint haza. Máté mióta hazajöttünk nagyon jó kisfiú, ura átalussza az éjszakákat. Lehet, hogy a homeopátia segít, kijött a 4dik foga, meglepiként, nem az, amelyik annyira ott van már az ínye alatt, hanem egy alsó. Szóval az ötödik meg már szinte majdnem kint van.
Én nagyon szerettem lakásokat nézelődni annak idején, szocpol nekünk sincs, mert kint vettük fel a hitelt.

Vero!

Mi az a fél szocpol?

Gabó!

Nagyon ügyes a Levi, kis huncutok. Otthon üldögél az óta? Máté meg olyan a héten, mint a kis büdösbence, tologatja föl a fenekét, tök édi.
Egyszer elküldöm, hátha közben felébred a fiam és nem tudom befejezni.

katus78

Viol!

Szerintem így nem lehet, eleve a haszonélvezet miatt + van egy csomó plussz feltétel: a lakótér növelése, ilyesmik de olvasd el itt mindent leírnak:
http://bankweb.hu/index.php?modul=iskfelszocpol
Klassz a szekrény, és hogy tele van!
A pocid is helyes!

Abortusztémáról annyit, hogy ez így ahogy leírtad elég durván hangzik(17 hetes meg ilyenek). De nem szabad minden abortuszt egy kalap alá venni, mert még ha védekezik is valaki teherbe eshet mellette.
Azonkívül van egy csomó olyan dolog ami lehetetlenné tehet egy szülést, például a meglévő gyerek(ek) jóléte, az anya egészsége, (például szívbeteg)vagy simán romba döntené anyagilag a családot. Ne adj Isten még egyedülálló is a nő, vagy a férfi nem vállalja,ki tudja ki miért megy nem szabad így ítélkezni, kerülhet még bármelyikünk olyan helyzetbe amikor nem tud másként dönteni. (Például, mondjuk X teherbe esik, közben elhagyja a férje vagy meghal, vagy munkanélküli lesz, vagy mittomén bármi ilyesmi történhet bárkivel!) Viszont csuda kellemetlen, én tudnék mesélni, eleve a vetélés után ugyanúgy elveszik a babát és küretet is csinálnak, altatnak minden. Akinek ez jó az vagy idióta, vagy idióta. Ráadásul az abortusz még jó sokba is kerül.
Mondjuk a 17 hét tényleg nagyon brutális (a 12 is sajnos, onnantól van idegrendszere, előtte elvileg nem képes érzékelni fájdalmat de mást se), nem lehet hogy genetikailag indokolt volt?

Nicika,
Ha nagyon feszül fejhetsz le belőle egy picit, csak annyit hogy ne feszüljön...
Nekem is volt hogy sokat aludt, örülj neki elégedett kisbaba...
Kép

Amica,
Nekünk is kicsi a konyhánk (az albumban látszik is a kupi Kép) most meg a bbkocsi is ott van!
Vendég

Vendég

Vero!

Nagyon szép kismama vagy, nem látszik meg az a tíz kiló.
Jó nagy a pocid, azt mondják a második, harmadik babánál hamarabb nő meg az ember pocija.
Hogy vagy?

Amika!

Te hogy vetted ezt észre? Gyerekeid hová járnak oviba? Biztos nagyon édik, gondolom nagyon várják már ilyenkor a farsangot, beöltözést.

Nadin!

Anyukádnak jobbulást. Gondolom már otthon, pihen.
Az én anyukának is kivették már a méhét. Szerencsére ő sem hízott el és a haja sem hullott.

Á hajhullásról lányok
Nektek hullott a hajatok terhesség után, az enyém 2 hónapja csomóban hullik, és nem akar abba maradni, és már fele van meg.
Sajnos a PCO mellék hatása is, ugyanis nálam is több a férfi hormon, teljesen el vagyok keseredve.Kép

Nadin!

Szerintem nőt a pocid, kerekebb lett.
Bútor is nagyon szép, ügyesek vagytok, szerintem nem vagy korán, ki tudja mi lesz még, jobb készlenni mindennel, mint később kapkodni, később a nagy pocival nehezebb lenne, legalább is fárasztóbb.

Reni!

Nagyon szép, és aranyos kislány Lara, és nagyon csinos a rucija

Eszti!

Mekkora kenyereket lehet készíteni, mi nem sok kenyeret fogyasztunk, max egy- két zsemlét naponta.
De nagyon imádom a magos és barna kenyeret,
Ha vesz az ember milyet érdemes venni, mármint kenyérsütőt? Mennyibe kerül?
Tegnap este megnéztük az, Aki bujt, aki nem 2. Láttad? Megvan az egy is.
Horror, nem rossz, egyszer meglehet nézni, ha érdekel.

Nici!

Vigyázz a cicidre!
Örülök, hogy ilyen jó alvó kislány Szinti.
Patriknak van ideje rajzolni? Küldhetem majd a képet.
Lenne két kép húsvétig a Mátéról a nagyszülőknek, szeretnénk.

Sziasztok, szép napot!

Kata

katus78

Sziasztok!
Nicika!Szerencséd van Szintivel,hogy ilyen nagyokat alszik.Õ az ideális kisbaba,eszik és alszik.Kép
Szonja evett és üvöltött.Éjjel is.Egészen addig ameddig nem kapott tápszert.Na akkortól vált ideálissá.A tejem valószínűleg nem volt elég tápláló neki és mindíg éhes maradt.Kép

Viol!Durva az a 2 abortusz fél éven belül.Aztán majd ha akar gyereket meg késő lesz.Akkor majd verheti a fejét a falba.
Anyukád pihenjen!
Klassz a szekrény.Szép rend van benne.Jó sok rucija van Dorkának.Kép

Vero!Hát nem brillírozott a szöszi tegnap.Jó volt amikor a kérdésre,hogy a Búbos vöcsök miért eszi meg a tollát azt felelte,hogy biztos rejtőzködik.(magába bújik bele)KépKépKépKépKépKépKép

Amica!Emlékszem még a tavalyi "bárányhimlő akcióra"Csilla mesélte.KépIgen,Szecső beteg és úgy néz ki Míra is elkapta.Szombatra egy búcsúrandira jönnek hozzánk remélem nem dönt le mindenkit a lábáról a betegség.
Márton biztosan nagyon vagány a szerkóban!Én a Szecső cicajelmezét láttam csak.

Lányok,ma akkorát kirándultam Szonjával a Károly kilátóhoz,hogy remeg a lábunk a fáradtságtól.Van fent egy jó kis játszótér,még nem is láttam.
Tavasszal még jobb lesz oda felmenni.Ma elég hideg van.

KépKép
eszti76

Katus!

Közben írtam a félszocpolról, de ha van még kérdés,nyomassátok én már mindent megkérdeztem!!!
Vendég

Szerintem azért nem volt genetikai vagy eü.oka a csaj abortuszának mert az orvos az olyan nőt nem cseszi le akinél ez áll fenn.A felelőtleneket szokták leszúrni az orvosok.Hiszen ők minden abortusz elött informálódnak az okokról.
Abban viszont maximálisan egyetértek veled,hogy a nőtől független oka is lehet egy abortusznak és akkor tényleg nem tisztességes ha megszólják.Ám ez esetben az orvosok is empatikusabbak vele.

KépKép
eszti76

Katus!Máté akkor már nem is nyügi?Hál isten,hogy kibújt végre az a fránya fogacska.Most talán nyugottabb lesz.Jövő hónap 10.-én mentek haza?Édi lehet ahogy puccsosít.Én is bírom Levi ezt csinálja.Itthon azóta sem üldögél olyan szépen a védőnőnél.Kis lusti.Úgy látszik itthon nincs ami motíválja.A fél szocpolt akkor kapod ha használt lakást akarsz venni.Meg ha esetleg bővitessz.a dokidnak mondtad?Õ nem tud valamit javasolni ez ellen?

Nadine!Hát a pláza cicák tényleg a másik véglet!Én hülyét tudok kapni tőlük.
Vendég

Károly kilátó!De rég voltam.Nyáron tervezem oda a sétát.Már nagyon rég jártam arra.Odáig elsétáltatok v.egy darabig tütvel mentetek?
Vendég

Katus!A mi gépünk max 1,3kg-os kenyeret süt.Én a német dolgokra esküszöm.A miénk Hausmeister és akciósan vettük 10ezer pénzért.Vagyis kaptuk karácsonyra de én választottam ki.
Egyébként már bármelyik 10ezer körülit érdemes megvenni.Olcsóbbat nem mernék.
A film első részét láttam de a másodikat még nem.

KépKép
eszti76

Gabóca!A parkolóig tütüvel onnan pedig nagyon lassan gyalogoltunk,ágakat szedtünk,favágókkal csevegtünk,játszótereztün.Nyáron isteni ott hűsölni a fák alatt.

KépKép
eszti76

A kőfejtőhöz is szoktatok menni?Szeretk én is az erdőben nagyokat sétálni mikor kicsi lányka voltam rengeteget jártunk a lőverekbe.Olyan jó volt.
Vendég

Nem,a kőfejtőhöz nem szoktunk de én gyerekként sokat lógtam ott.Az Ibolya lakótelepen nőttem fel és ez közel volt hozzánk.KépMeg moziba is oda jártam.A kőfejtő mellé.Már megszünt régen.Jesszusom,akkor én még régebbi vagyok.Kép

KépKép
eszti76

Katus!

Ki is veheted a megkelt tésztát és ha olyan sütőd van (tehát jó, nem úgy mint a miénk) akkor abban is sütheted. Akkor csinálhatsz kis zsemléket is vagy kiflit vagy rudacskát vagy ami tetszik!!
Vendég

Katus! Cicivel minden oké, csak az éjszakát bírják nehezen, mivel ugye ritkábban kel Szinti mint napközben. Szóval reggelre mindíg bedurrannak és le kell fejnem! Már 3*150ml tejcsi csücsül a mélyhűtőben! Kép A képeket pedig küldjed nyugodtan, húsvétig simán meglesz! Kép

KépKép
nicika

Eszti! Azért nem csak eszik meg alszik ám, azt is igényli hogy foglalkozzak vele! Szeret nézelődni! Kép

KépKép
nicika

Nicika!Persze,tudom,hogy nem csak ebből áll a nap hiszen te sem bírnád ki,hogyha nem foglalkozhatnál vele.Ha ébren van szereti látni az anyut és ha anyu még szórakoztatja is akkor teljesen boldog.Amikor Szonja baba volt,amikor főztem kivittem magammal bébihordóban a konyhára,ráraktam az asztalra(biztonságosan)és mondtam neki mit csinálok és miért.Marhán élveztük mindketten.Õ azért mert foglalkoztam vele én meg azért mert volt kihez szólnom.KépAztán amikor visított már nem élkveztem annyira.Gyanítom ő sem.Kép
Most meg már hatalmas párbeszédeket bonyolítunk le és ezt most méginkább élvezzük.Valóban minden kornak megvan a szépsége és varázsa.

KépKép
eszti76

Nicika!És ha nem kell a fagyi tejci kidobod?Meddig lehet tárolni?Nekem nem volt annyi,hogy lefagyasszam.
Vendég

Fogalmam sincs meddig lehet lefagyasztani a tejcit de nekem még mindíg van a mélyhűtőben egy pici csak úgy nosztalgiából.Majd ha Szonja nagy lesz megmutatom neki de fel soha nem hasznákjuk.Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Katus, én tudtam már, hogy a barátok himlősek, azért mentünk, de apró kis hólyagszerű dologgal kezdődik és egyre több, pirosodik, viszket, de addigra már orvos is látja hiszen hamar kijönnek. Míg kicsik voltak a viszketés kevésbé zavarta őket.

Majd teszek képet!

Kiskonyhások, mi már négyen tolongunk benneKép, meg lassan majd a hasam se fér elKépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Nadin,
szerdán nem jössz?

Hétfőn megyek a 20hetesre, arra gondoltam kérek táppénzest akkor és aláíratom az uh-n. Megint órákat várni Jankával a gondozóban csak a papírért? bbrrrrr....

Kép
Kép
Kép
amica

Lányok,asszonyok!Az a merész ötletem támadt,hogy nyáron szervezhetnénk egy össznépi babanet(soproni)találkozót a kertünkben ahova babák,mamák,apák(akár nagymamák)jönnének és sütnénk szalonnát vagy babgulyást főznénk és mindenki happy lenne.Mit szóltok hozzá?Kép
Konfort nélküli a kert!
Vannak viszint árnyat adó fák,gyümölcs,zöld terület.

KépKép
eszti76

Eszti!

Szuper ötlet, én benne vagyok!Kép
A filmet kölcsön adhatom.
Holnap mikor jó neked? Mert a szerint alakítom a délután, ugyanis megyünk etetőszéket nézni, és kint is meg akarjuk nézni mennyibe, kerül.
Milyet ajánlotok?
Kenyérsütönben mi a minimum mennyiség?

Amica!

Tudom mi az a bárányhimlő, nem én kérdeztem, sajnos 20 évesen volt hozzá szerencsém.Kép
Kemény dolog voltKép
én is örülnél, ha a Máté minnél elöbb tulesne rajta.

katus78

Eszti!Ez király ötlet.Én benne vagyok.Hú de jó lesz!!KépKép
Vendég

Katus!Írtam neked emailt.Kb 3-ig dolgozom aztán megyek az anyuhoz a Szonjáért és kb 16.oo körül érnék rá.Mikor mentek etetőszékért?Nekünk Veroék vették ajándékba az etetőszéket a Tescoban és az maximálisan kiszolgál minket.Se nem dönthető se nem felszerelt bármilyen extrával és mégis szupi.A mai napig használjuk.
Szuper volna ha össze tudnánk hozni a nyári bulit.
Összeegyeztetjük ki mikor van itthon(külföldiek)és ki mikor nem megy haza(nem soproniak).)

KépKép
eszti76

A ki mikor van itthon egyértelműen a más városokban élőkre is vonatkozik.Tehát mindenkire aki a soproni topikban vesz részt.

Katus!A min.kenyérsúlyt nem tudom mert a max-ot szoktam csinálni de szerintem a fele.
Ha kölcsön adnád a filmet azt megköszönném.A Fehér zajt láttátok?Horror!Kölcsönadom ha akarod.

Most megyünk fürödni az állatsereglettel együtt.Lefényképezem,Nadinenak elküldöm,szépen megkérem,hogy rakja fel és akkor ti is láthatjátok.

KépKép
eszti76

Eszti!

Irtam e-mailt

katus78

Eszti!

Nem láttuk, nagyon jó lenne ha kölcsönadnád, köszi.Kép

katus78

sziasztok, bocsi a kisbetűkért, de alíz itt alszik a karomban. nem olyan egyszerű ígv gépelni.

eszti, nagyon jó ötlet ez a tali. én szívesen mennék. én is imdok a lőverekbe sétálni, bár a babával még nem merészkedek a kilátóhoz, csak itt a kis utcákban sétálgatunk. csak az a baj, hogy vagy hegynek fel, vagy le kell tolni a kocsit. de legalább megcombosodok.

viol örülök, hogy anyukád jól van. szép a szekrény, no meg apa is ügyes. mi is lapraszerelt bútorokat vettünk, jó volt itthon szerelgetni.
ja, és én is látom, hogy gömbölyödött a pocakod.

katus, jó hogy máté újra nyugis. mit jelent hogy végigalussza az éjszakát, úgy értem mitől meddig alszik

voltunk ma dokinál, 4010g, és 54 cm. és hogy ne legyen egyszerű az élet, vadhús van a köldökében. a dokinő bekente valami löttyel, azt mondta, ettől elmúlik. hát remélem...

nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek
erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Katus!Holnap viszem a filmet és hívlak!

Nercsi!Örülök,hogy ennyien benne vagytok a buliban.Rajtam ne múljék,én imádom a kerti-partikat.Ha még babák is vannak hát az a csúcs!Kép

Mindenki mondja meg mikor tartózkodik Sopronban vagy közvetlen környékén és akkorra szervezzük.Én mobil vagyok és akármikor ráérek.Kútvíz van kézmosáshoz!Kép

KépKép
eszti76

Katus, bocsKép
Itt sertepeltélt mindegyik mellettem, eltévesztettem a hozzászólástKép Hát 20évesen tényleg szörnyű lehetettKép

Eszti, mi is mehetünk, nekem semmi sem biztos, messze elkerültem mindig a kiírást, fogalmam sincs mikor tudok és nem tudok menniKép

Kép
Kép
Kép
amica

Katus, milyenek azok a lakások a Paprét, Füredi sarkon amiben laktok? Jók, szépek?

Kép
Kép
Kép
amica

Viol!Küldtem neked képeket Szonja fürdetéséről.Ha van időd és energid kérlek dobjad fel!Az állatsereglet fele a kádban dekkol a kép szerint.A másik felét nem engedtem belerakni.Végül is én vagyok a főnök vagy nem?Kép

KépKép
eszti76

Amica!

Mi nagyon szeretünk itt lakni, nagyon sok új építésű lakást néztünk annak idején, de ez tetszet elosztásilag, és kivitelezésben is a legjobban, kisebb hibákat eltekintve nincs gond semmivel.
Szeretnétek talán elköltözni, vagy csak kíváncsiságból kérdezed?

Eszti!

Egyébként imádom a babgulyást (nagyon rég ettem a szoptatás, hasfájás miattKép)
Meg a szalonnát is.
De csak akkor megyek, ha kapok a házi sütésű kenyérből kostolot.Kép

Jó éjt mindenkinek!

katus78

Amica!Mire vagy kiírva?

KépKép
eszti76

Az a minimum,hogy sütök pár száz kiló kenyeret!Mindenfélét!Kép

KépKép
eszti76

Viol!Küldtem egy"miért jó,hogy lányom van"képet is az emailedre.Kérlek azt is dobd fel.Köszi.

KépKép
eszti76

Az volt a kívánságom,hogy ha lesz második babám Õ is lány legyen.Nem tudom miért de most már fiút szeretnék.Ez csak egy szösszenet volt az érzelmeim tömkelegéből de ki kellett írnom magamból és nálatok jobb táptalajt nem is kívánhatok magamnak hiszen itt vegyes az eloszlás fiú és lány tekintetében.

KépKép
eszti76

Húúú, lányok, ti egy délután alatt többet írtok, mint máskor egy egész nap! Kép És persze én ilyenkor nem vagyok itt! Kép
Szóval úgy döntöttem most nem írok, csak futólag elolvastam a dolgokat, majd holnap délelőtt, akkor több időm lesz.
Eszti képeit gyors felrakom, az nem várhat holnapig! Kép

Kép
Kép

Ez most csak kettő, van még egy, de azt valamiért nem tudom feltenni. Pedig már lecsökkentettem, de még mindig azt írja, hogy nagy. Pedig gyakorlatilag már nem nagy. Holnap próbálkozok még. Amúgy 4 db kép jött a postafiókba, de ebből 2 ugyanaz volt. Végülis hány db különböző képet akartál küldeni?

Jó éjt Mindenkinek! Kép

nadine81

Drága Sógornőm!Írtam neked és kedvenc öcsémnek emilkét.Kérelek olvassátok el és reagáljatok(kedvem szerint)pusszancs

KépKép
eszti76

Viol!Asszem 3 képet küldtem de ha gondolod a 3.-at még egyszer átküldöm ugyanúgy ahogy az előző kettőt.Köszi,hogy feltetted Szonját a kádban.puszi

KépKép
eszti76

Kép

nadine81

No, sikerült. De most, ami jött e-meil, nem volt benne semmi csatolt file. De végül is sikerült az előző! Kép

Jóccakát!
És szívesen! Kép

nadine81

Szonja és anyuka vasal!Köszönöm Viol!Jó éjt!

KépKép
eszti76

Eszti!
Édesek a képek!!
Írtam
Kép-t!
Vendég

Sziasztok!

Eleg keso van, de gyorsan leirom a mai napunkat. Delutan elmentunk meglatogatni egy ismerost akinek a kislanya annyi idos mint a Balint. A varos masik vegen lakank, ami kb. annyi mintha Kapuvarra mentunk volna Sopronbol. Ez meg ok, csak delutanra megint elkezdett havazni, tok sz.rok voltak az utak. Ott voltunk egy orat, aztan jottunk is vissza, de addigra mar a csucsforgalom kozepen jartunk, ill. a rossz utak miatt balesetek mindenhol, igy egy olyan uton ahol 100 km a sebesseg hatar 10-zel araszoltunk. Kb feluton jartunk, korulottunk 4 savban autok, mi a legbelsoben, a Bence mondja, hogy neki pisilni kell. Ott sehol nem lehetett megallni, es mar jajgatott, hogy nagyon kell. Vegul nem tudtam mast kitalalni, volt egy vizes sport uveg a kocsiban, mondtam, hogy probalja meg, hogy abba pisil. Eloszor ugy probalta, hogy bekotve az ulesbe, ulve, de nem ment, mar nagyon kellett, ugyhogy mondtam, hogy akkor kosse ki magat es alljon fel. Na jo, felallt, lerangatta az osszes gatyat, harisnyat, alsogatyat, de a kabatjatol nem latta, hogy hova celozzon. Persze en meg kozben vezetek ugye. Vegul mar annyira kellett, hogy csopogott a pisi, gyorsan lerantottam a cipzarjat mikozben fel szemmel az utat neztem, es akkor vegre sikerult az uvegbe pisilni. Ezt utana a pohar tartoba helyeztem, es mondtam neki, hogy probalja meg visszakotni a biztonsagi ovet. Na akkor kezdodott a kovetkezo dili, mert nem ment neki. Uvoltott mint a fabaszorult fereg, en mar olyan ideges voltam, hogy legszivesebben kiraktam volna a hoba az utszelere. Vegul ujabb 20 perc araszolas utan sikerult lejonni errol a sugarutrol es megallni, hogy bekossem. Tobb mint 1.5 oraba telt amig hazaertunk, es teljesen lefaradtam, megyek is aludni.

Eszti!
Tok jok a kepek! Atyaeg mennyi allat!! Kép)) Es meg megvan a karacsonyfatok? Vagy ez regebbi kep?

HOlnap jovok, sziasztok!

Kép
Kép
agi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?