Új privát üzeneted érkezett!

Tiko, ne haragudj rám, eszem ágában sincs téged idegesíteni. Nem tetszik, hogy halvány csíkos teszted volt, mensid késik, a HCG szinted meg negatív (a terhességhez). Sajnos voltak már, akik jártak így, ellentétes eredményekkel, és ez végülis terhességet jelentett, de rossz helyen. Én azt mondom, nyugodjunk meg, zárd ki ezt a lehetőséget, ezért nem érdemes várni a teszteléssel. Szerencsére ennek előfordulása csak pár %.
s_norka

S-Norka

Dehogy haragszom, köszi, hogy figyelsz ilyenekre és figyelmeztetsz.
Csak én erről nem hallottam és nemis nagyon értem, a HCG az HCG, nem? Mert ha van a szervezetemben, akkor a vérvételből kiderülne, nem. Lehet, hogy hülye vagyok, de komolyan nem értem. Ne haragudj.
De asszem azért reggel tesztelek.

Tiko

tiko

Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Antoa Kép
csak annyit tudok Neked mondani, hogy van egy kedves ismerősöm olyan magas FSHval, hogy a kaáliban Kr. doki azt mondta, hogy lombikkal is max. 1% az esélye... már a tesóval babás... spontán Kép
mindez alig 2 éve történt Kép
Fel a fejjel.

Sajnos az FSHval semmit sem lehet kezdeni. Legalábbis én nem tudom, hogy mivel lehetne.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Antoa! Kép
Ez tényleg nem hangzik jól Kép. Kíváncsi leszek mit mond a doki.

Mka! Kép
Én meg nem merem elmondani a melohelyemen, de tök jó Neked, hogy így fogadták!
A hysteroscopiát nem én akartam, hanem a Kaális dokim kérte. (a következő találkáig) Egyáltalán nem említette, hogy ezt altatásban végzik, de épp most olvastam én is a lombikbaba.com-on. Jól meg is rémültem.
Csak azt nem értem, hogy majd a punkcióhoz kellenek ugye olyan vizsgálatok, melyek után engedélyezhető az altatás. De akkor nem lenne egyszerűbb már azon eredméynek birtokában elmenni az histero-ra is? Igaz az már nem a Kaáli felelőssége, hisz ezek szerint nem ott csináltatom.
Modjuk nem is biztos, hogy az én nődokim csinál ilyet. Ráadásul kb 20 napom van az egészrem, hogy elintézzem.
na de az a biztos, ha holnap felhívon a nődokimat.
Köszi az infót!

Bea

Kép
Kép
beuka

Kedves Lányok!
Bár nektek idegen vagyok, de rendszeresen olvaslak titeket a Dévais fórumról. Gondban vagyok, s a segítségetekre lenne szükségem!
Dévai felírt nekem újabb adag Decapeptylt, amit egész Budapesten nem lehet kapni. Vagy elmentünk vagy felhívtuk az összes ügyeletes gyógyszertárat, de még csak nem is bíztattak. Nincs valakinek véletlenül elfekvőben? Holnap reggel kapnom kellene. Dévai persze holnap nem dolgozik, így teljesen tanácstalan vagyok, most mit csináljak!?

Eszter
Kép
roxal

Roxal!
Nekünk van 3 darab Deca-injekció itthon. Egyenlőre nem szükségesek!Ha gondolod, írj a privibe, és megbeszéljük a részleteket!

Borsókás

Borsi
borsókás

KiscsillagKép
Mizujs? Még nem értetek haza?Ugye nem hagysz hírek nélkül holnap reggelig?

TikoKép
Most már én is aggódom érted rendesen!CSinálj mindenképpen egy tesztet holnap reggel, hogy mindenki megnyugodjon!Kép

AntoaKép
Ez tényleg elég sz.rul hangzik. Remélem a dokid tud majd valami megnyugtatót mondani!

AnnaKép
Végre egy újabb zebrácska!NAgyon örülök nektek!Kérlek vigyázz nagyon magatokra, és gyere minél sűrűbben, hogy nőjőn bennünk is a harcikedv!Kép

BeukaKép
Az öreg miku még csak messziről kerülget, egyenlőre csak barnázgatok. De ez is nagyon szokatlan, nem nagyon szokott előfordulni!?Kép

OrsiKép
Hogy megy az önsanyargatás?Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás, mail ment...

Előre is köszi,

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép
Ment a válasz, és a mobilszámom!
Hívj!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Lányok
Nekem - lett. Már kisírtam magamatKép Azt hiszem majd télen megyünk újra. Addig is a párom döntése álltal orvost fogunk váltani.Babásodjatok, majd sűrűn olvasok rólatok. Bocsi de most muszáj egy kicsit össze szednem magamat.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló!!!
Annyira sajnálom!!!!!!Kép
Pihend ki magad, és nyugodj meg, de addig is kitartást, és sok erőt kívánok Neked!!!

Kép
Kép
beuka

KAgyló
Kép
NAgyon sajnálom!!!Megvolt a vérvétel is? VAgy ez még csak a teszt eredménye? Úgy döntöttetek, hogy másik intézetet is kerestek?Vagy csak dokit váltotok?
Megértem, amit most érzel.De azért ne hagyj itt minket!Írj is,kérlek!Kíváncsi vagyok, hogyan alakulnak a továbbiak!

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
dátthás vagyok.... így nehezen megy.

Kagyló Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Jobbulást neked!Amíg nem gyógyulsz meg teljesen, felejtsd is el ezt a fajta önkínzást!
Kép

A kis fickók jól vannak?Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Lányok
Köszönöm a kedves szavakat. Még nem tudom, hogyan folytatjuk tovább csak azt, hogy nagyon fáj a szívem, és szenvedek.Szerintem intézet váltás lesz, nem merem megkockáztatni, hogy ott maradjak. Ki tudja milyen lenne a további.Igen volt vérvétel, ne kérdezzétek mennyi volt, mert a doikmat hívtam és azt mondta nem sikerült. Én nem teszteltem. Féltem tőle. Egyenlőre még gondolkozni sem tudok, csak a páromat hallgatom, hogy mit mond. De szerinte nem is így kellett volna csinálni. VKorsikám, Zsebikém,majd hétvégén küldök mailt.
Szerbusz Anna
Tiszta szívemből GRATULÁLOK! Ha elmondanád nekem miből áll egy orvos, intézet váltás meg köszönném.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló! Kép
Nagyon sajnálom ami veletek történt, ez hihetetlen.
Kívánom,hogy minél előbb folytatni tudjátok az életeteket és hidd el fog ez sikerülni még akkor is ezt mondom, ha most nem úgy látszik.
Te melyik intézetbe is jársz? Kaáliba, ki a dokid? Merre gondolkodtok, hogy váltotok?

Tiko!
Holnapra nagy durkk. Jó lenne ha mégis ott lenne a babó, csak esetleg valamit elkavartak volna. Mindenesetre remélem semmi bajod nem lesz.

Orsi!
Jobbulást!

Beuka!
Ugye nálad még semmi mikis dolgo nincs? Mert drukkolok ám neked!

Éden, Mka!
A Ti babóitoknak is mennek a drukkok ezerrel. Csak lassan a munkával és a többi teendővel.

Zsebi Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kagyló! Kép
Kitartás!!

Orsi! Kép
jobbulást!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!
Kép

Kép
Kép
beuka

Zsebi! Kép
Még nincs Kép Kép Köszönöm!!!

Kép
Kép
beuka

BeukaKép
Mikor kéne befutnia az öregnek?Mikor drukkoljak még erősebben?Kép

Szép álmokat!

BorsókásKép

Borsi
borsókás

Jó reggel mindenkinek!

Csináltam egy tesztet és..... Semmivel nem lettem okosabb. Ott az a k. csík, talán picit erősebben is, mint a múltkor. Ez a teszt azt írja, hogy eredmény 3 percen belül és 10 perc múlva már nem értékelhető. Nekem kb. 7-8 perc telt el mire megjelent a csík. Mondjuk a 10 perc már rég eltelt, de még mindig látszik, csak picit halványabb. Most mi a büdös francot csináljak???????
Ajánljatok egy másik teszt márkát, mert most mindig a Gábrielt használtam. Megcsinálom még ma és ha az is pozitív, akkor felhívom a drnőt.

Járt már valaki így közületek? Még arra is gondoltam, hogy elmegyek vizeletből megnézetni, hogy mi a pálya.

Ti el tudjátok képzelni, hogy elkeverték volna a vért vagy az eredményt? Mert én igazából nem. Még azt is láttam, hogy ráírták a nevemet a kémcsőre.

Bocsi a kifakadást, de már kezdek ténlyeg kiborulni. Kép Kép

Kagyló!

Kép Kép Kép Kép
Nagyon-nagyon sajnálom!!!

Orsi!

Jobbulást!!! Remélem ma már jobban vagy!!!

Zsebi, Beuka, BOrsókás!

Köszi a drukkokat! Kép

Tiko

tiko

Beuka Kép
Bizony ez az!!! Kép Jobb minnél elöbb túlesni rajta! Kép Én is ettől vagyok beparázva, de nagyon! Kép Kép

Kagyló Kép
Kép

Orsi Kép
Jobbulást!!! Gyógyulj meg hamar!!!!

Tiko Kép
Én is a medilab-ot tudom ajánlani. Én azt használom és még sose volt két csíkos. Kép Kép Tehát elég megbízható. Aztán értesíts, hogy mi újság! Nagyon izgulok érted!!! Ja, és köszi mégegyszer a pirulákat. Kép

Borsókás Kép
Bocsi, hogy reggelre hagytam, de tegnap úgy kimerültem (szerintem az egész napi idegeskedés miatt), hogy egyből bedőltem az ágyba, még nem is vacsiztam. Kép Megvolt a vizsgálat, a doki nagyon szimpatikus és aranyos. Kép Viszont a hsg-re csak keddre kaptam időpontot. Kép Így idegeskedhetek még egy pár napot. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Jó reggelt!

TikoKép
Szerintem hívd fel a doktornőt, és mondj el neki mindent!Inkább gondolja azt, hogy pánik-manci vagy, minthogy baj legyen és csak később derüljön ki!
NAgyon izgulok érted!

KiscsillagKép
Gondoltam, hogy hazavágtad magad az izgulással!De látod, nem volt rá szükség. A kedd pedig mindjárt itt van.Szervezzetek valami jó kis programot a hétvégére, hogy akkor ne gondolj rá!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

KagylókámKép Dévais topicban már írtam. Ha gondolod, mailben részletesen leírom. A győri Kaálit ajánlom, persze, mert nekem ott sikerült!Kép

ZsebiKépKép Olyan jó zebrát látni a nevem mellett!! Tegnap minden órában legalább százszor megnéztem a tesztet, tényleg nem álom-e? le is fotóztam.
Ja, az öribabás dolog nem is indult el teljes melllszélességgel, mert a zuram egyáltalán nem szánta rá magát... úgy néz ki, igaza volt!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

dokim neve, megérdemli, hgoy a tábliba bekerüljön:KépKépKép Dr. Kőrösi Tamás

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Tiko,

én biztos vennék még legalább 2 különböző tesztet, meg fel is hívnám a dokit. Bárcsak úgy lenne, ahogy a teszt mutatja!

Beuka

én 14-én megyek legközelebb, 10-én elkezdem az injekciót (amit már ki is váltottam) és a 4-ik napon nézik meg először UH-n.

Antoa,
ez nem valami jó FSH szint. ezzel elkezdik a lombikot? nem is tudtam, hogy neked is a Zádori a dokid. bromot én isszedek, de a prolactinra.

zsuzsi

Kép
zsuzsi73

* Kép
Azért kapcsolódjatok ki hétvégén, nehogy végig a keddre gondolj!

Kagyló Kép

Tiko Kép
Remélem nincs baj...
Nekem még sosem volt hamis pozitív teszetem (csak fordítva). Én ilyet még nem is hallottam... mármint hogy többször is fals +.
Szerintem is hívd fel a drnőt.

Orsi Kép
Jobbulást!

Hogy vagy Wish Kép ? (Bár úgyis átnézek a Dévais topikra megtudni!)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Ági vagyok Zsu barátnője.
Még mindig kórházban van, tegnap este még ici-picit barnázott, de közérzete nagyon jó már, Uh-on nem volt kedd óta. Nem kap semmit, csak mefigyelik.
Továbbítom neki kedves szavaitokat. Szerintem a héten bent tartják.

Mennem kell.
Sziasztok!
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Tiko : ha lehetőséged van, menjél be a Káaliba, a teszteddel együtt és dugd a dokid orra alá !
Két teszt nem hazudhat csíkosat, ott meg sántít valami, hogy nincs vérből kimutatható HCG a szervezetedben. Ez általán fordítva működik, alacsony pl. nálam 10-es HCG, de negatív teszt.
Ne hagyd magad lerázni, ennek bizony utána kell nézni sürgősen !!!

Kagyló KépKépKép ha már elgondolkoztatok a váltáson, meg kell lépni !!!

Madaran Kép gratulálok !!

mniki

Tiko! Kép
Én mindig a Clearblue-t használtam, mindig az igazat mutatta! Nem tudom, mi lehet nálad a probléma, de az első beültetés nálam méhenkívűlire sikeredett, rendesen megjött, és a Kaáli-s teszt teljesen negatív lett, aztán a teszt után két héttel újra vérezni kezdtem és görcsölni, akkor derült csak ki, hogy eltévedt a csemetém Kép
Én inkább abban reménykedem, hátha tényleg csak elkeverték a leleteket (a Kaáli-ban is emberek dolgoznak Kép), mert még ha méhenkívűli is esetleg (ami nagyon remélem, hogy nincs így), a vérből valamennyi Hcg-t akkor is látni kellett volna!
De szerintem is hívd a doktornőt, tuti be fog hívni még egy vérvételre!!

Rozsagi Kép
Zsunak üzenném, hogy ilyen sajna nálam is előfordult (nálam is kitört a frász Kép), és csak jó pár nap múlva mondták meg, hogy részleges méhlepényleválás volt a probléma. De Esztiti jól megkapaszkodott, most már elmúlt 20 hónapos KépKép!

Üdv. mindenkinek Kép

Kriszta/L.
Üdv. Kriszta

Kép
lujzika

Lányok! Kép
Tiko most hívta a doktornőt és megy be a Kaáliba. Szorítsatok, hogy ne legyen semmi baj!!!

Veled vagyunk Tiko!!!!
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Tiko Kép
A Kaáli-s teszten azt értem, amit ők adtak otthonra, vérvétel nálam egyáltalán nem volt!

Kriszta/L.

Kép
lujzika

TikoKép
Veled vagyunk!NAgyon szorítunk!!!!!!

B. Kép

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
Igyexem elterelni a gondolataimat, bár nem könnyű. Hétvégén rossz programom lesz, (ha nem esik a hó) megyünk aláírni az adás-vételit a házra. Kép Már most ideges vagyok emiatt is.
Köszi a szorítást Tiko nevében! Én is nagyon izgulok érte!! Csak minden rendben legyen!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Nem rossz program az!Legalább túlestek ezen is, és nem nyomaszt tovább!küldöm a fölös energiáimat hozzá!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

megyek, mert vár a meló!Este jövök, és remélem Tiko jó hírei várnak majd!

BorsókásKép

Borsi
borsókás

Tiko Kép
elég érdekes a helyzet.
szerintem kellene egy kontroll vérvétel ill. azt tudni kellene, hogy a múltkor semmi HCG nem volt a véredben, vagy csak nagyon alacsony volt.
Hívd fel a drnőt és menj be vérvételre. A vizeletteszt nem pontos, tehát jobb ha még egy kontroll vérvétel lesz.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Tiko most várja a vérvétel eredményét!!! Amúgy minden rendben. Még babás is lehet!!! Juj, de izgulok!!! Kép Szorítsatok nagyon!!!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Tiko,
szorítok Neked, hogy baba legyen a dologban!!! Lehet, hogy láttalak is a Kaáliban, mert én 10.30 körül voltam ott szurin...

Éden
Éden

Lányok!

Megjöttem, nem vagyok terhes. Kép Mondjuk igazából nem lepett meg, csak nem értettem a helyzetet. Viszont most megkönnyebbültem, hogy nincs semmi bajom. Volt vér, vizelet és UH. Azt mondták, hogy lehet, hogy nagyon eláztattam a tesztet és azért lett ott a csík. Az a csík most is ott van, de ha egy kis eláztatástól ilyen, akkor nem ér semmit. Majd ma ki fogom próbálni vízzel is.
Köszönöm szépen a drukkokat és hogy aggódtatok értem. Azt mondta még a drnő, hogy előbb-utóbb meg fog jönniés emiatt nem kell csúszinia az áprilisi lombiknak. Kép

Éden!

Mi volt rajtad? HOl ültél???????? Én fekete gatyában voltam egy vajszinű felsővel, kék kabát a kezemben. Kép

Tiko

tiko

Hű, de izgi! Bárcsak baba lenne (és a jó helyen...)
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Most látom... Kép
Azért jó, hogy nincs nagyobb baj Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tiko,
jobb lett volna a baba, de már az is jó, hogy egyéb gond nincs...
Ebből az "eláztatós dologból" következtetve (mert hallottam, amikor a nővér valami ilyesmit mondott egy rövidhajú lánynak) gondolom hogy Te is a folyosón ültél, én meg a másik végén, ott ahol a vérvétel szokott megtörténni. Egy kockás sál volt rajtam, és szorongattam a kezemben a szurijaimat.

Éden
Éden

Tiko Kép
Ennek örülök is meg nem is! KépKép Az a lényeg, hogy nincs nagyobb baj!!!
De azért az érdekes, hogy az összes tesztet eláztattad??? Esetleg nem járhatott le a tesztek szavatossága, bár lehet, hogy hülye a kérdés Kép

Üdv. Kriszta/L.

Kép
lujzika

Lujzika!

Hát én is ezt mondom!!! 3 cseppet már csak oda tudok csepegtetni. De ma du. ki fogom próbálni vízzel. Nagyon kíváncs leszek.

Éden!

Akkor te a folyosó másik oldalán ültél, gondolom. Nem láttalak sajnos. Kép CSak arra emlékszem, hogy ült ott valaki. Kép

Fanni!

Köszi. Kép Én is örülök, hogy nincs baj.

Az az érdekes, hogy az UH óta fáj a hasam. Kép

Tiko

tiko

Tiko!
Annak nem örülök,hogy nincs baba, annak viszont igen, hogy minden rendben van eled. Ez a teszt milyen névre hallgat, mert ezek szerint ezt messzire el kell kerülni. Kép

Éden!
Te közel laksz a Kaálihoz, hogy minden nap be tudsz menni a szuriért?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
a Kaálitól jó messze lakom (Mátyásföld), de a Délinél dolgozom, így mindennap kiszaladok a melóból egy szuri erejéig. A mai nagyon csípett, még mindig fáj, és egyre kisebb a fájdalomküszöböm :-)). Csak már látnám a végét, meg az eredményét.

Éden
Éden

Zsebi!

A teszt neve Gábriel. Nekem még van 1 itthon, asszem az lesz a sorsa, hogy kipróbálom vízzel is. Kép

Én is örülök, hogy semmi bajom, tegnap óta már ettől féltem. De legalább ez most megoldódott, várom mikit, most még ne nyugdíjazzuk Kép

Tiko

tiko

Zsebi!

Hát annak én sem örülök, de már ideges voltam, hogy esetleg van valami bajom. De most már megnyugodtam. Kép
Jöhet a miku, még egy kicsit halasztódik a nyugdíjazása. Kép

Gábriel a neve a tesztnek, még van 1 db, azt szerintem kipróbálom vízzel.

Éden!

Sajnálom, hogy nem tudtam, hogy ott leszel, talizhattunk volna. Kép

Tiko

tiko

Tiko ! Megnyugodtam, én is féltem, hogy valami gáz van veled ! Most már "csak" a mensidnek kell megjönnie Kép

Lányok, én a mai naptól elkezdem szedni az Adimetet és Mágussal megegyeztünk fél év szünetben. Ennyi időt adunk a spontán babának.
Furcsa volt eljönni a Kaáliból, bár áprilisban még be kell majd menni Kép

Továbbra is megy a drukk a nemsokára tesztelő lányzóknak !!!

Puszilok Mindenkit !!

mniki

Azt hittem nem ment el az előző, ezért újra írtam, bocsi!!! Kép

tiko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?