Új privát üzeneted érkezett!

Én vettem is annyiért, kettőt Kép.
Nekem az anyum éli ki nagyihajlamait, már kötött neki 2 sapit, 2 pulóvert, meg egy gatyát is. Kép. Igazi vattacukorrózsaszín. Kép. Én majd képeket szeretnék neki csinálni a falra, mert azoknak is horribilis ára van. Bár a tesóm grafikus, mondtam is neki, hogy mit szeretnék, de nem nagyon aktivizálja magát.
De majd jön az ovi, és Edit nem lesz gondban a jelmezzel...Kép. Tudod mi marha praktikus még? a zsebes tároló. Az a sok kis kütyü tök jól elfér benne, mint hajkefe, hőmérő meg ilyenek. Én amúgy tuti minden nap keresném...

KépKép
pedina

Majd azt is akarok csinálni, de azt majd olyan anyagból akarom mint az ágyneműgarnitúra.
Egyébként ma tök jól aludtam (csak egyszer kellett kimenni wc-re), de fel kellett kelni, mert jönnek vízórát olvasni. Ráadásul ma reggeltől holnap délutánig nem lesz melegvíz. Nagyon örülök nekiKép

KépKép
editmaci

Sziasztok!
Megjöttem a dokitól. Az NST-m továbbra is "tökéletes". KépKép. Az elején Lili 130-as pulzusszámokat nyomott, meg nem is rúgott, csak mocorgott, kezdtem örülni, hogy lassul a gyerek, szülünk!!! Aztán odajött az NST-s néni, kicsit megpöckölte, amire Lili élénk felháborodással és mozgással reagált, alig akart leállni Kép. Holnap is mennünk kell persze, abban maradtunk a dokival, hogy majd megbeszéljük, hogy mi legyen a hét végén...Ma egyébként azt veszem észre magamon, hogy ingerült vagyok, nem tudom, hogy ez "előjel" vagy csak front...
Azt mondják, hogy hétfőn és kedden rekordszámú baba született.
Az jó, ha ennyi ideig nincs melegvíz. Nekünk gázmelegítőnk van, évente egyszer beadja az unalmast, persze mindig pénteken, nagyon imádom, amikor nagyis módszerrel kell a vizet melegíteni mosogatáshoz meg fürdéshez. A múltkor meg valakinél vizet szereltek a házban, amihez elzárták a főcsapot. Ilyenkor az a szokás, hogy T. Lakótárs kitesz egy cetlit, hogy ettől eddig nem lesz víz, bocs. Na ő nem tette meg, csak azt vettem észre, hogy a mosógép hörög... Szegénynek nem volt honnan vizet szívnia, még jó, hogy észrevettem, különben tuti leégett volna...

KépKép
pedina

Sokat várat magára Lili baba, de annál nagyobb lesz az öröm, ha végre előbújik!
Nem tudom mi a jobb. Kiírt dátum előtt szülni vagy várni. Már tudod miért vagy várandós! Lehet inkább előtte!
Csajszikám nagyon beindult reggel! Ha korog a gyomrom utálja és elégedetlen! A gép előtt meg biztosan rossz pózban ülök, mert ilyenkor is érzem, hogy mocorog. Persze Apának nem mutatja magát. Ma már kikelt magából és elmondta, hogy neki olyan szar, hogy én érzem ő meg nem! Ott vigyorgok, meg simogatom, ha moorog. Eddig nem szólt, de ma kibújt belőle, hogy ő is szeretné érezni. Meg az UH-t is mondta, hogy várta és csalódott, hogy nem is láthatja. Remélem jövő héten már mehetünk! Azt hiszem utána csak a 28. héten kellene, így szerintem beiktatunk megint egy 4D-t, ha ennyire örül Apuci, ha láthatja! Azért csak büszke valahol!

Kép
tokajkincse

Orsi! Nem nagyon veszik figyelembe azt a 4 UH időpontot általában. Elvileg ugye 12-18-28-38 hetesen kell, de én utoljára a 36.-on voltam. Ill. a flowmetria is az, de akkor "csak" az áramlást nézik...
Apa meg majd érzi a gyereket, ha nagyobb lesz. Kép. Addig meg a te kiváltságod. Kép. Mondd a férjednek, hogy beszéljen hozzá, Lili megismeri az apja hangját, mindig kalimpál ha meghallja. Kép. Amúgy meg kis önfejűek, anyukám órákig is tarthatja a kezét a hasamon, neki akkor se akar rúgni.
Ha engem kérdezel, hogy a terminus előtt vagy után jó szülni, azt kell hogy mondjam: előtte. Kép.
Az ülésben volt egy időszak, amikkor fél óránál tovább nem lehetett, mert Lili lerúgta a bordáimat...Most már nyugodtabban tűri.
Apuka meg persze, hogy büszke. Az enyém fűnek fának újságolja, hogy mit csinál a gyerek. És még meg se született. Kép.

KépKép
pedina

Lehet, hogy névnapi ajándéknak szánja magát!!Kép
Meg van az AFP-m, a normális tartományon belűl szerencsére!
Egyszer egy albérletben nekünk is gázmelegítőnk volt, de én nem szerettem, mert vagy nem melegített, vegy nagyon forró volt a víz. ráadásul egyszer a konyhában belobbant a falon a melegítő! Akkor nagyon megijedtem, mert persze egyedül voltam otthonKép
Igaz, hogy az már egy régi szerkezet volt, de én akkor úgy megijedtem, hogy soha többé nem kívánok fali melegítőt!

KépKép
editmaci

A büszkeségről csak annyit, hogy az Imi telefonjának még a háttérképe is a gyerkőc ultrahangos képeKép
Régebben én voltamKép

KépKép
editmaci

Ha az ingerültség, a hullámzó kedélyállapot a szülés előjele, akkor egy darabig nem írok...Kép. Ma aki elémkerül leverem, valami ilyen érzésem van. Közben fáj a hasam, jön ki a szememen az agyam, néha ok nélkül kiráz a hideg, és olyan, mintha buborékok ugrálnának valahol a gátam környékén. Lili betelepedett a hasam közepére, következetesen boxolja a hólyagomat, szóval valami történni fog....Kép. Ha nem ma, akkor is rövidesen. Kép.

KépKép
pedina

Na, hátha!

Kép
tokajkincse

Hajrá! Kép SzorítunkKépKépKép

KépKép
editmaci

Hogyan tesztek be ilyen vigyorokat?

Kép
tokajkincse

Elmúlt...Kép. De biztató Kép. Vasárnapig van idő. Mindenki azzal szívat, hogy Lili névnapi ajándék lesz. Sőt a szüleimnek is aznap van a házassági évfordulója, a tesómnak holnap a szülinapja. A 25-e egyelőre szabad, de ha gondolja Lili: lehet akkor az ő szülinapja. Kép.

KépKép
pedina

Kép: kettőspont, és zárójel; a másik ugyanígy, csak fordított zárójel.

Kár, pedig azt hittem, hogy ma már történik veletek valami izgalmas Kép

KépKép
editmaci

Kép Kép

Kép
tokajkincse

GratulaKép Kép Kép Kép Kép

KépKép
editmaci

Megjöttem a dokitól. Ma abban egyeztünk meg, hogy az én időpontom akár 14-15 nappal is el lehet számolva, úgyhogy március 4-ig nem zargatja a gyerekemet, ha nincs vele gond, naponta NST-re kell járnom, meg néha flowmetriára, esetleg amnioszkópiára a biztonság kedvéért, de csak a terminustúllépés miatt nem indítja meg a szülést. Azt mondta, hogy a természet okosabb, mint az orvosok, tudja az a gyerek, hogy mikor kell kijönnie Kép. Ezért imádom, mert ilyen, és nem lihegi túl a dolgokat. Amúgy babadömping van. 3 apukát láttam egy óra alatt beöltözve, meg állítólag csurig van a szülőszoba meg az egész osztály. Nem is lenne jó ilyenkor szülni. Kép.

KépKép
pedina

Mondtam én neked, hogy el vagy számolva! Jövő héten én is megkérem a dokit számolja át, mert szerintem én idősebb vagyok, mint amennyit számoltak. Bár akkor hamarabb szülök és kész! Az nem gáz! Kép

Kép
tokajkincse

Sziasztok!

Edina, nagyon sokat gondolok rád! Kép A barátnőm éppen ma szülte meg első gyermeküket, Marcellt! Már kaptam fotókat is a papától, nagyon édes kisbaba. De valami hihetetlen paraméterekkel született: 3900g és 54cm. Mondjuk erre számítottak, de akkor is brutál! KépKép Nem is látszik újszülöttnek, inkább egy 2 hónapos babának! KépKép Hajnali fél 3-kor született, és kaptuk is rögtön az sms-eket, számszerint 2-t, 3-kor és 4-kor hajnalban. Olyan jó érzés volt erre ébredni!!! KépKép Már nagyon vártam.
Zsombi egyébként nagyon jól van, viszont hólyagom már nincs.
A terheléses vércukor értékemet tanítani kellene: éhgyomri: 4,8, cukros: 5,2! Vagy egészen hasonló. Mindenki azt mondta, hogy előtte 12 órával már nem célszerű szénhidrátosat enni. Ahhoz képest és este negyed 9-kor faltam be egy vaníliás krémtúrót, és előtte vacsiztunk. A cukros lötty annyira nem gáz, olyan, mint a nagyon cukros tea. Viszont vigyetek magatokkal majd citromlevet ( én facsartam egy egészet egy kisüvegbe, és a felét beletettem a kb.3 dl teába). Azt nem mondom, hogy azlett, de meg lehett inni.
Hétfőn megyek németórára, akkor lehet, hogy benézek még, vagy előtte, vagy utána.

Jók legyetek! Puszi: Kriszti

KépKép
KépKép
anittik

Nem igaz, mindenki szül!!!! Kép. Irigy vagyokKép. De gratula a barátnődnek Kriszti, szép nagy baba. Kép.Első körben 03. 04-re voltam számítva, aztán az UH miatt módosítottak 02.20-ra (mit nekik 2 hét) most lassan kiderül, hogy a drága Tibi bácsi szeme és tudása többet ér, mint az összes UH-os méregetés. Kép.
Jaja, terheléses cukorhoz vigyetek citromot...
Orsi! Szerintem az AFP-s UH-n lehet, hogy módosítanak neked, de inkább hagyd a későbbi időpontot, akkor is, ha úgy érzed, hogy nem jó. Látom mit művel némelyik doki, ha úgy tűnik, hogy túlhordás esete forog fenn. A Semmelweisben simán bavágnak a kiírás napjáól a terhespathológiára... Mondjuk a Megyeiben is néhány doki, de most szerencsére nincs hely Kép. Meg én közel lakom Kép. Meg amúgy is, el vagyok számolva Kép.

KépKép
pedina

Majd eljön a te időd is Edina!Kép
Azért azt remélem, hogyha én is túlhordásos leszek, akkor azért nem kell bent "nyaralnom" a kórházban.Kép
A terheléses cukrot hanyadik héten csinálják?

KépKép
editmaci

Ma is voltunk NST-n, jó lett. Semmi jele, hogy Lili rosszul érezné magát bent, hát hadd maradjon, ameddig akar. Csak már nem bánnám, ha apája cipelné fel a negyedikre...Kép.
Nekem a 30. hét környékén csinálták...Mármint a cukorprofilt. Kriszti hol tart? 22-24? Inkább az ő időpontja a mérvadó. Mármint, hogy azon a terhességi héten csinálják ált., mint neki.

KépKép
pedina

Nekem azt hiszem a 26. hetet mondták a laborban. De úgyis küldenek, ne izgulj! Nem kímélnek minket sem!

Tegnap megjártuk Pestet. 2 bevásárlókp.-ot másztunk végig, lekajáltuk Gianni éttermében a nyereményünket. Kipurcantam. Gyermekem pedig a cityn méltatlnkodott, hogy ülünk és nem rázom a kis popsiját!

Kép
tokajkincse

KépKépKép Boldog névnapot Edina!KépKépKép

KépKép
editmaci

Sziasztok!

Edina, Isten éltessen! Lilinek küldök némi kíváncsiságot a világ felé, hátha az majd hat, és kibújik. KépKépKép

A cukros-buli ideje elég tág: 22-26. hét között. Én 23+5 naposan voltam.
Tettem fel képeket a képtárba.

Jók legyetek, holnap jövök!

Kriszti

KépKép
KépKép
anittik

Nekem a 23-24 hét környékén kell mennem tanácsadásra. Szerintem akkor elzavarnak.

Kép
tokajkincse

Köszönöm a jókívánságokat. Kép.
Kerekedsz Kriszti Kép. Nagyobb pocid van,mint nekem ilyenkor, sokkal. Kép. Biztos mert fiú, állítólag a lányok sokáig a keresztcsonton ülnek...Mikor költöztök?
Ma délig aludtam, reggel ugyan felkeltem, de nagyon szarul voltam. Kép.
Hát, Lili névnapi ajándék se lesz, ahogy most kinéz. Bár volt egy csaj egy másik fórumon, 12:50 -kor írta, hogy elindulnak a kórházba, mert fájásai vannak, és 15:40-kor megvolt a baba.
Holnap a változatosság kedvéért NST...Kép.

KépKép
pedina

Nekem a hétvégén Imi nagymamája megállapította, hogy akármit is mond az UH, szerinte akkor is fiunk lesz!
Mert szerinte ez teljes mértékben látszik rajtam( nagy a fenekemKép!)

KépKép
editmaci

A nagyi rég lehetett terhes, ha azt hiszi, hogy a gyerek a fenekedben van. Kép Kép. Ezek a nagy népi bölcsességek nem mindig jönnek be. De a hó tényleg meghozta a gyerekeket: a megyeiben 42 baba született a hétvégén! Kép. Mindenhol kismamák fekszenek szinte. örülök, hogy nem szültem meg, lehet, hogy Sanyit be se engedték volna a szülőszobára, meg rooming in-ben se lenne hely szerintem. Úgyhogy vagy 4 napot most ki kell várni, hogy azok, akik most szültek hazamenjenek Kép. Az NST szerint volt egy fájásocskám. Azért becézgetem, mert annyira kicsike volt, hogy meg se éreztem...Kép.

KépKép
pedina

Majd megerősödik az a fájásocska Kép Kép Kép!
Elképzelem milyen káosz lehet akkor most a kórházban, mindenhol kismamák és úszülöttek fekszenek!

KépKép
editmaci

Sziasztok:-)
Mindenkinek a legjobbakat kívánom! Kriszti, nagyon jól nézel ki, a hasad akkora szerintem, mint Edinának mindenórásan. Nem ikrek?:-) Nos, semmi gonoszkodás nem volt szándékos, bocsánat.
Edina, én drukkolok. Ma számomra szép nap van, épp fél éve mentem férjhez. Remélem, hamarosan tényleg csatlakozhatok hozzátok... pszt!
Puszi.
vbea

Azt hiszem ma nem lesz gondom Imire! Elhoztuk a bútorlapokat, úgyhogy neki is látott összerakni a szekrényt! Nekem elég képtelennek tűnik, hogy azokból a lapokból lesz valami, de szerinte: Minden tök jó Kép! Ha, ő mondja!
holnap megyek tanácsadásra, kicsit félek, mert biztosan lefognak tolni: azt hiszem ebben a hónapban többet híztam mint egy kilóKép Kép Kép Na, de majd elsejétől jobban figyelekKép!

KépKép
editmaci

Orsi! Meglett az AFP-d? Mi volt UH-n?

KépKép
editmaci

Sziasztok!

Edina! Éppen ma gondolkodtam azon, mi lesz 30/35/40 hetesen, ha már most ekkora a hasam. Elképesztő iramban nő ez a gyerek. Én eddig 5 és fél kilót híztam, ami nem lenne rossz, ha nem ingadoznék: 2.5, 1, 2 a havi mérlegelés.

Eni! Boldog féléves fordulót! Eddig mindig csak egy babukát láttak az UH-n. De nem lenne rossz egyben "letudni" 2 gyereket! Kép

KépKép
KépKép
anittik

Ne akard, Kriszti! A terhespatológián sok az ikres kismama, az egyiküknek 3-as ikrek. Hatalmas pocik, szegények csak vonszolják magukat. Kép
Az 5 és fél kiló nem sok, teljesen korrekt, biztos mind a hasadon van Kép. De tényleg.
Orsi merre van? Nem ma volt UH-n? Vagy még ott van?
Én megint egész délután aludtam. Vagy az idő, vagy edzek. Kép.

KépKép
pedina

Szia!

Na okés, inkább vol ez vicces, mint komoly, láttam az unokanővéremnél, mennyire nem egyszerű az ikerterhesség. Kép
Remélem már edzel KépKép! Orsi volt ma UH-n, de azt mondta, mérges volt a doki valami miatt, és nem mert kérdezni. Lemérték neki a babucit, minden rendben. Kép

KépKép
KépKép
anittik

A pelenkázó kész Kép Kép Kép !!!

KépKép
editmaci

Ja, most beszéltem a főnökkel, és még kivettem 14 napot, és így is marad 7 bent. Persze ez is az én matek tudásomat mutatja: nekem 46-25=18, és nem 21, de nem baj. Szóval így hivatalosan március 24-ig vagyok szabin, utána táppénz. Kép Akkor már 28 hetes leszek! Kép

KépKép
KépKép
anittik

Írni akartam, de nekem nem engedte...
Minden rendben van, de nem erősítették meg a nemét. Majd a következőn!

Kép
tokajkincse

Fényképet, Edit! Kép. Küldtem nektek ma reggeli pocakosat. Amúgy olyan megfontolásból csináltam, hogy hátha ez lesz az utolsó 2:1 képem Lilivel. Kép.
Akkor mindenkinél minden o.k. Kép.
Nekem is maradt tavalyról szabim...Vagy 3. Kép

KépKép
pedina

Edina, te hol voltál 4D uh-n? A Megyeiben?

Kép
tokajkincse

Megyeiben, de nem privátim, nekem a doki írta ki, mert nem volt AFP-m.
Lili a héten valószínűleg meglesz, ezt mutatják a leletek. Én mondtam, hogy március Kép.

KépKép
pedina

Milyen ott az Uh? Mert a Semmelweis elég drága. Állítólag ott olcsóbb és ha jó minőségű,akkor nem éri meg a drágább helyre menni.

Lilit a tavasz hozza meg! Vegy Lili hozza a tavaszt? Kép
A férjednek írjál egy címlistát, hogy kiket kell értesítenie, ha megvan a Picurka! De ha eltűnsz 1-2 napra, mi már tudni fogjuk mi a helyzet!

Kép
tokajkincse

Sziasztok!
Ma voltam a terhesgondozóban; 1,5 kg-ot híztam. Én azt hittem, hogy vagy 5-öt, úgyhogy ennek most örülök Kép. Persze lehetne kevesebb is, de amennyi édességet ettem az elmúlt hetekben....

Én úgy láttam a Megyeiben 10.000 ft. az Uh

Tényleg jó lenne, ha Lili meghozná a tavaszt!!!!

KépKép
editmaci

Én is 10.000-re emlékszem, pedig ma voltam ott, de nem néztem. Egy 4d-s kép:1000 Ft. Ha ez jó valami viszonyítási alapnak...
Lili és atavasz együtt jár, remélem. Kép . Ma reggel -10 fok volt, azt hittem belefagyok a kocsiba.
Ma meg tegnap csak 4 baba született, tényleg van valami ebben a frontban...Bár Lilinket nem zavarta Kép.

KépKép
pedina

Most indul a szekrény project!Kép

KépKép
editmaci

No, elemeztem a számokat: nyakcsatorna majdnem eltűnt, külső, belső méhszáj, nyakcsatorna egy ujjnyira nyitva. Más ilyen adatokkal szülni megy. Kép. Holnap március. Azt mondtam, hogy Lili március 1-jén jön....Kép.

KépKép
pedina

Ez így már elég izgalmasan hangzik! Nem érzel még semmit? Kép

KépKép
editmaci

Időnként nyilall a derekamba meg a hasam keményedik, de amíg nem tudom eldönteni, hogy ez szülési fájdalom-e, szerintem nem az Kép.

KépKép
pedina

Március van Edina! Mindent bele Kép!!!

KépKép
editmaci

Szerintem holnapi baba lesz Lili. Kép

Kép
tokajkincse

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?