Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
Dobok egy görbét. Ebben a hónapban végre odarakja a pé-t, amikor szerintem is minden jel arra mutatott.
Angel, akkor ma teszt?? KépDrukkkk!Kép

Kép
Kép
sosi

Ja, és tegnap levetettem a férjemmel egy progiszintet. Õ háziorvos és minden szerdán van vérvételes napja és most pont a ciklus 21. napjára esett a szerda. Egyébként külön nem szúrattam volna meg magam, de ha már így esett. Ha már vérvétel, akkor a pajzsmirigyhormon szintet is megnézzük, valahol valaki írta, hogy szülés után sok nőnél van alulműködés ami gátolja a teherbeesést. Holnap lesz eredmény.

Úgy tudom, hogy a megtermékenyített pete a pé után kb 3 napig vándorol a méh felé, aztán kb 2-3 napig lebeg a méhben afölött a hely fölött, ahová be fog ágyazódni és 3-4 nap alatt beágyazódik. Így a pé után kb 11-12 nap múlva már termel hcg-t. Szóval nálam ma kezdődik a beágyazódásKép Remélem holnap lesz beágyazódási leesésemKép

Tontica mikor lesz?

Kép
Kép
sosi

Sosi!

Én írtam a pajzsmirigyes dolgot. Én is ma megyek beutalóért, nézzék meg ezt is, biztos, ami biztos.

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Mi a helyzet Angel?

Csajok! Tudom már százszor írtátok, de nincs időm kikeresni. Mi az a minimális spermaszám, ami még elég a természetes úton történő fogamzáshoz? Ma este megyük nézetni. Szorítsatok, hogy minden OK legyen!

Kép

Kép
kamilla306

ANGYAL????????????????????????
Szorítok!!!!!!!!!!!

Kamilla
Fogalmam sincs.Kép

KépKép

KépKép
okr

Kamilla!
20 milla. Meg lesz az ne aggódj.

Angyal!
Remélem...úgy szorítok.
Tudod én se tudok 1,5 éve tesztelni. Még csak azt az örömöt sem kaptam meg eddig, hogy késsen ez a szar.

Sosi!

Úgy legyen. Most én is kiszámoltam mikor kéne beágyazósan leesni. Ez tuti, hogy ilyenkor leesik?

Kriszta!
Én is hülységnek tartom a mérést egyébként, de már úgy megszoktam. Sztem egyébként csak a vége felé érdemes mérni, hogy van-e esély. Mert az a hő sztem nem nagyon hazudik. Nálam mindig bejött.
Viszont lehet te döntesz jól ezzel a kedv-szexel. Sőt biztos is.

Netty!
Tuti most van pé-d, húzzatok bele.

Regina!
Ügyes vagy. Engem Tontica ki fog nyírni. Kép
És mint az előre jelezhető én sajnos nem tudok segíteni.

Ildi!
Te hogy állsz? Elkezdett emelkedni a hőd?

Nekem egynelőre papírforma szerint alakul.

Sziasztok.
j.
Vendég

Sajna ma megjött. Úgy látszik beállt a ciklushossz 29 napra. Majd írja át valaki légyszi...

Szia, Regina és Netty Kép

Angyal, HAJRÁ!!! Legyen már végre valakinek pozitív az a nyavajás teszt.

Okr,
legszívesebben én sem hőmérőznék, de járunk a Czeizel dokihoz és adott 3 papírost, amit tele kell pöttyöznöm mielőtt újra találkozunk. Most kezdtem el a haramdik lapot.

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kapni tőletek a fertility-vel kapcsolatosan.

A múltkori ciklusom 33 napos volt, így a fertility úgy rögzítette, hogy automatikusan 33 napos grafikont adott ki még hó elején. 18. napra tette a pé-t, és nagyon úgy néz ki, baba van a pocimban. Én viszont folyamatosan szeretném tovább töltögetni a táblát, viszont, ha tovább írom a 37.1-es hőt, áthelyezi az ovulációt a 30. napra. Szerintetek nyissak új grafikont, vagy hogyan tudom ezt tovább vinni úgy, hogy a pé-t ne mozdítsa el a 18. napról?

Nagyon köszönöm a segítségeteket!

Kép

KépKép
titi_27

Titi!
Sztem az adatokat írd be simán egy excel táblázatba és ott vezesd tovább, ha akarod. A Ferti-n nincs értelme, főleg hogy a gép úgy veszi, hogy nincs baba. Ezért gondolom átpakolgatja a dolgokat.

j.
Vendég

Szia Titi!
Először is gratulálok a babádhoz.

De nem értem miért akarod tovább írni, ha már van egy pozitív teszted?

Angel, mikor tesztelsz?

Kép

Kép
kamilla306

Üdv és köszi a drukkokat! Kép

Bocs, ha félreérthetően írtam Kép, de nem akartam ma tesztelni, úgy értettem, hogy holnap, ha ma sincs semmi nyoma miklósbácsinak...

Még mindig nincs pecsét se (ezzel már saját rekordot döntöttem ), de a hasam olyan megjövős érzés, cicik pedig veszítettek tegnapi csúcsformájukból, így nem igazán merek reménykedni...

Kriszti Kép sajnálom Kép

Kamilla,
másik topicba beszúrtam egy linket apa-eredményhez! Kép

Regina, üdv itt! Kép

angel37

Titi,
szerintem a fertility megbolondul, mert azt hiszi, hogy egy extrém hosszú ciklusról van szó, és próbál ügyeskedni, hogy tehessen pét...

tényleg, miért fontos, hogy tovább vezesd? ha már ott a baba Kép

angel37

Csak egy görbe beszúrás erejéig jövök.
Nincs semmi különös velem, a görbémen se. Kép
Kép

moni

Ha alacsony hőt írok be a 14. cn-ra, akkor folyamatos vonallá teszi, és hagyja a 13. napon a pé-t, ha magasabb hőt akkor meg átteszi 14. napra. Ki érti? majd bepötyögöm a hőket a wunschkinderbe is, kíváncsi vagyok ott miylen eredmény lesz.

moni

Titi
Van egy ablak ahová be lehet írni a pozitív tesztet.Próbáld meg!

Kriszti
SajnálomKépKépKépKép

Angyal
Akkor holnapra átrakom a drukkjaimat!Kép

Ma már nem mértem hőt!Na,mit szóltok?Kigyógyultam a függőségből!KépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta Kép
köszi, de nem tudom lesz a holnap teszt...

Üdv a gyógyultak között! Kép

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy mérek, és 37,2! Kép

angel37

sziasztok.

bali engem is vegyel ki a tablabol.
olvasgatlak benneteket de nem merem a homet.

Kép
monyoka

Okr: én még mérem... ez az egyetlen támpontomKép)))) (max. az FF véleményét nem veszem KP-nek... mert az a hülye nálam is korábbra rakta a PÉ időpontját...)
csakegysokadnick

Kriszti77!
Sajnálom!

Angel!
Holnapra drukk a teszthez!

Kép
Kép
zsazsóka73

Angyal
Sztem reggel mérj EGY hőt,aztán,ha bíztató,jöhet a teszt!A DM-ben van akciós Corax,ha érdekelKépPont most szedtem ki a reklámot a postaládábólKép

Csakegy
Á,nálam sztem p.é. sem volt.Felszívódott a tüszőm,legalábbis én ezt gondolom.Túl kicsi volt a repihez.

Monyoka
Sztem attól,hogy nem mérsz,még bennelehetsz a táblában.Én sem mérek,mégis ott vagyokKép(amíg ki nem raknak)

KépKép

KépKép
okr

Lehet, hogy igazatok van, és fölösleges már vezetni a fertility-t. Valószínű, hogy tényleg azt hiszi, megy tovább a ciklusom, és ezért teszi át a pé-t későbbre.

Junko, az excel tábla nagyon jó ötlet, tényleg az lesz belőle tovább.

KépKép
titi_27

Okr: akkor most hogy állsz a Metforminnal? Nálam szerintem tuti, hogy az csinált PÉ-t... (feltételezem, hogy az volt, mert nincsenek pattanásaim... ami nálam csodaKép)))

Titi: az FF-en Te is be tudod állítani a peteérés időpontját... csak törölnöd kell a "gyári" beállításokat (turning/override vagy micsoda gomb)
csakegysokadnick

Monyó,
én se mérek! a 37.2-t is csak álmodtam!

Kriszta,
köszi a tippet Kép
az rápisilős? bár már mindegy, mert a múltkor vettem egy csomag műanyag káváspoharat a lógatósoknak! Kép Kép

Zsazsó,
nagy a pofám, de nem tudom merni fogok-e! Kép
na vagy lesz-e még miért! Kép

angel37

Angyal.
Csak lesz.

j.
Vendég

Angyal
Fogalmam sincs.KépA reklámanyagból nem derül ki!

Csakegy
Tegnap vettem be az első negyed tabi Metformint.Ja,és ma már hasmenésem volt tőleKép

Zsóka
Remélem kihasználtátok a hazatérést!Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr: én minden nap megeszek 2-3 evőkanál (néha sokkal több, mert szeretemKép olyan, mint a tejbegrízKép)), forró vízzel felöntött zabkorpát... szerintem nekem ezért nincs miatta hasmenésem (ld. rostbevitel).. így még 2*1 után sincs és szerintem soha nem is volt! (Ja, és én 500 mg-os Adimetet szedek, mert a 850mg-os nekem soknak tűnt... de még nem szántam rá magam a 3*1-re... nekem az is soknak tűnik... )
csakegysokadnick

Junko,
a próféta szóljon belőled!
egyszer már tényleg megérdemelnék egy élesben tesztelést! Kép

Kriszta,
ha rászánom magam, ezzel a Corexszel vagy mivel fogok tesztelni Kép! remélem nem azért akciós, mert átveri az embert!!!

angel37

Sziasztok!

Van itt valaki? Nem latok tablat igy nem tudom megnezni van-e uj babasunk, meg par percig vagyok netkozelbe irja meg gyorsan valaki! Kép
Mi nagyon jol vagyunk, az egesz csalad a fiammal akar lenni igy nekem szabim van Kép
Gyorsan irja meg valaki a hireket. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Nem tudom feltenni a grafikonomat a tanácsaitok ellenére sem. Pedig hogy örültem tegnap, hogy sekerült megcsinálnom....

Itt a hozzászólásnál a Művelet sorban a Melléklet feltöltése gombra klikkelek és nem történik semmi.

Kép
regina3

Angyal!
Akciós, mert csak kétcsíkos eredménye lehet. Kép
Abszolult mergértelek. Néha azt gondolom mit bánom én ha 1-2 nap munlav meg is jön, de legalább egyszer késsen, hogy tesztelhessek.
Amúgy ez még bosszantóbb, hogy atompontos menzink van, elvileg a pé-is akkor mindig ugyanakkorra esik, könnyen kiszámítható aztán mégsem jön össze.
De majd most. Tényleg jó volna.
És ilyenkor úgy óvnálak titeket, hogy azért ne éljétek bele magatokat, de mégis inkább bíztatlak, hogy hinni kell benne. Jó egy kicsit izgulni.

Kriszi!
Nem is írtam, Kép. Akkor mégis csak ezt jelezte a leesés.

Csakegy!
Jó hogy mondod ezt a zabkorpát, nekem is van a spájzban és szeretem is. Ne teljesen elfelejtődött mostanában. Én kefírrel szeretem.

j.
Vendég

Szia Tontica!

Van egy babásunk, Titi, már két poz. teszten van túl. Másról nem tudok.
Jó itthon?
Hiányzol a topicból!Kép

Kép
Kép
sosi

Ja és Angel holnap tesztelKép

Kép
Kép
sosi

Szia Tontica! De jó!

Azt hiszem nem történt semmi jó. Megjött Kamillának, Tücsöknek, és Krisztinek is.

Kamilla embere ma megy este hadosztály ellenőrzésre.

Krisztának volt egy 13 mm-is tüszője ami eltűnt, feltételezés szerint felszívódott. Ja és nem mér tovább hőt, mert besokallt. Kép

Többiek várakozó állásponton vannak.

Azonban jó volna ha Angyal holnap domborítana egy kétcsíkosat.

Bocs ha valakit kihagytam.

j.
Vendég

Titi: Nagyon nagy gratula!!!!
MOst akkor tobbiek!!!
Nekem is hianyzik a topik de nem tudok surubben jonni mert mindig foglaltak a gepek. Kép
A falu osszes hulyegyereke itt jatszik es nem hagyjak a normalis embert babanetezni. Kép
En minnel jobban gondolkozom rajta annal jobban nem akarok bogyot szedni ugyhogy tutti visszaterek hozzatok boszorkanykodni. Kép
Hetfon voltunk a hugommal ultrahangon es el voltam szornyulkodve hogy 2 perc alatt elinteztek es amikor a nemere kerdezett a hugom akkor azt mondtak hogy meg nagyon kicsi pedig most 16 hetes es nekem is akkor mondtak meg hogy fiam lesz.

Kitartas mindenkinek, senki ne adja fel es babaesot!!!!!!!!!!!!

Igyekszem majd jonni meg de nem tudom mikor tudok.

Sok pusszancs!!! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Junko,
ááá, nem éltem bele magam, egy év után már nem ilyen az ember lánya! úgy veszem, hogy most újabb trükköt agyalt ki a szervezetem, bármilyen biztatót is! Kép
annyi mondjuk igaz, hogy idáig még sose húzta pecsét nélkül, ma már megjönnie lenne időszerű, de legkésőbb holnap! Ja, pé-t 11. napon éreztem...

Igen, ahogy mondod, elvileg sose marad a pé akció nélkül, és mégse Kép

Tontica! Kép
De jó, hogy benéztél! Kép Üdv itthon! Kép

Sosi,
tényleg nem tudom, merek-e holnap Kép

angel37

Kriszti!Kép
Természetesen!
Most a kétnapi akcióra tértünk vissza. Hátha....

Angel!Kép
Bátorság!És drukk!!!!

Kép
Kép
zsazsóka73

Úgy tűnik,hogy az én gépem furcsán viselkedik. Már néhányszor sikerült feltölteni a hőgörbémet, de nem engedi elküldeni, pedig regisztrálva vagyok és a méret 58 KB (jpg-s kiterjesztés is stimmel).

Ha valaki vállalná, hogy felteszi, akkor e-mailben elküldöm. Előre is köszi.

Kép
regina3

Totica
De jó,hogy benéztél!Kép

Regina
Küldjed!Mail cím a profilomban!

KépKép

KépKép
okr

Regina,
sajnos nem tudok segíteni, mert sose csináltam ilyet! Kép
De látom Kriszta megteszi! Kép

angel37

OKR

Elküldtem

Kép
regina3

Titi!
Bocs kifelejtettelek, természetesen nagy-nagy gratula,

Angyal!
Akkor hát törd meg az átkot. Kép

j.
Vendég

januárKép
februárKép

Regina:Kicsit nagyobb volt a kelleténél,és lehet a babaneten is hiba.Nekem sem jelenített meg képeket délelőtt.

KépKép

KépKép
okr

Hurrá!
Köszi szépen!!!
Ez nagyon gyors volt....

Kép
regina3

Jaj, lányok!

Úúúúúúúúgy beszalonnáztam! Komolyan mondom, felért egy orgazmossal!KépKép Tudjátok jó füstölt szalonna diszkrét húscsíkkal, hagymával , paradicsommal, puha kenyérrel........mmmmmmmmmmKépKépKép
Ezt muszáj volt megosztanom veletek!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Kép
Kép
Kép

Livi

bali78

Tlidi!
Naaaaaaaaaaaaa????????

Livi

bali78

Csajszik!
Puffad a hasam 1000-el.

Bali78!
Kösznjük a táblicskót!
Jaj de izé vagy tökre megkívántam most én is a szalonnát.De akkor mi lesz a lepedőgyűréssel?

Angel!
Szorít+Szorít++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tontica!
De jó, hogy végre itt!Gyere haza!Mármint hozzánk, ide Topikországba!

Titi!
Jaj de JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
Hülye kérdés, de hogy csináltátok? Na jó lelőhetsz!!!Tudjuk a Gólya hozza!
Kép
anettgy

Sziasztok!

Tlidi!
Mi volt az UH-on????????????????????

Kamilla!
Szoritottam nagyon!Remelem jok lettek az eredmenyek!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Csajok! Most nem tudok visszaolv. de gyors leírom az eredményt!

Bal ovi.:26 mm érett tüsző. Aztán kaptam egy szurti v.mi Merional a neve :az van ráírva a dobozára, h magas fokon tiszított hMG hormon. Holnap estétől meg duphaston.
Jobb ovi: kicsi tüszők.
Vendég

HUuu!Ez tok jo!
Holnap akkor akciozzatok sokatKépKép!!!
Mennek drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?