Új privát üzeneted érkezett!

Kamilla!

Elküldenéd mailben milyen fizetős helyre mentek? Én is akarok: tucsok13@citromail.hu

Köszi

Mesi

Kép
tücsök13

Angel! Gyere! Fini lett nagyon.

Junkó! Hát a mai estéd nem hangzik túl jól! Szorítok az olaszhoz. Sajnos ilyen az élet. Nem egyszerű, de túl kell lépnünk a nehézségeken. De addíg is amíg olaszon vagy nem kell egyedül lenned otthon. Fogd így fel és akkor máris jobb!

Bali! Elküldöm majd! A héten minenképpen. Csak tudod be kell gépelni. Egyébként Sthal-os recept.
Vendég

sztem,ha holnap felmegy a hőm,tegnap volt p.é.-m.Kép

Orvosokról:Sztem embere válogatja,melyik milyen.Illetve azt mennyire ért az adott szakterülethez.Mert mindenki uabban nem lehet egy zseni.Meg kell találni a megfelelő embert.Én megtaláltam,és sztem szuper nőgyógyászom van!Kép

Jajj,visít a gyerek mennem kellKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti! Hát el nem tudom képzelni hova tűnt a tüsződ! Nem vagyok jártas a PCO dologban, hogy lehetséges-e, h felszívodott! De sztm nem, inkább az, hogy megrepedt! Véleményem szerint még kicsi lehetett! Hát az endó az elég vaskos. De akkor mikor fog megjönni? És eddig mitől emelkedett a hőd, ha így voltak a repijeid? Clostit nem kapsz még??? Azért kötötte a Met.. a lelkedre mert a bromót is magadnak állítottad be! Ismer már!!!
Vendég

Sziasztok!

Bali!
Koszonom szepen hogy kijavitottal!!!Kép

Kriszti!
Biztos megrepedt!KépVolt akcio boven????

Zsazsoka!
Gratulalok a 20mm-es tuszodhoz!KépKépRemeljuk celba er!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Lányok a drukkokat!Kép
Nem tudom, miért így mondta az orvos. Pedig most nagyon figyeltem.
Felteszem a görbém. Nekem ebből úgy tűnik, nem rég volt pé.

Kép

Kriszti!
Hogy van ez a laktózintolerancia?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Kétszer is visszaolvastam,de nem értem a tüszős dolgot.
Hogy 20 mm,ha megrepedt???Vagy a sárgatestet látta?KépNálam nem láttak ilyesmitKép
A méhnyálkahártya hány mm?Nem mondta?
Látom,nálad is volt sok apró.Arra nem mondott vmit?
Ezen alergiás teherbeesésgátlást vhol olvastam.Mindig ez van velem ,olvasom,aztán rémlik,de ,hogy honnan?!Kép
Sztem kérdezz rá,egy belgyógyásznál.Tücsöknek is egy tippnek adtam,hátha.
A görbédből valóban az látszik,már megvolt a p.é.-d.Apa itthon volt már akkor?

Ildi
A clostyt úgy kell szedjem,mint eddig.5 napig fél tabi.
Mellette pedig el kell kezdeni a Metformint.Ez utóbbi nem fog azonnal hatni.Hónapok kellenek,hogy visszaálljon az eredeti állapot.Ezért nem értem,miért kötötte a mensihez.Feltételezem,az esetleges terhesség okát,de a csajoktól tudom,7.hétig kell szedni,mert a PCO uolyan vetélési stasztikával bír,mint a magas prolaktin.

Bali
Ügyi vagy a táblával.Tontica büszke lesz nagyon!Kép
Légyszi az UH helyett csak annyit írj majd nekem 1.clostys ciklus.Köszike!
Vérnyomásod merre van?A babás topikban Potter Dr-néni kávét,teát rendelt az ilyen gondokkal küszdő kismaminak!KépAjánlom figyelmedbe!

DruszámKép
Nagyooonnnn ígéretes ez a görbe!!!!!!!Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyal
Tényleg,mikor lesz a HSG-d?Húú,azért sztem én már be lennék kicsit rezelve!Nem a fájdalom,csak én mindig ilyen betoji vagyok,egész addig,míg ott nem állok élesben,akkor aztán megtáltosodom.KépKépKépLehet a várakozást nem bírom??KépKépKép
Remélem te ügyesebb vagy nálam!!!!KépKépKép

Anyapoc
Végre jelentkeztél!KépKépA fránya vírus,ami most van,nagyon lebetegíti az embert!KépKép
Jobbulást nektek!!!!!!!!KépKépKépKép

Junko
A párod már elutazott?

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!Kép
Jobb oldalon 20 mm ..... (itt latinul mondta az asszisztensnek).
A nyh-t nem mondta.
A laktózintoleranciát mondtam neki, mikor a gyógyszerérzékenységeket kérdezte. Sztem szólt volna,ha ez gond.
A 14.napig itthon volt apa is Kép

Neked ez a második Closty-s ciklusod?

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
zsazsóka73

Kép
Zsóka
Az jó,ha Apa itthon volt.KépHúú,de izgi!!!!
Még mindig az első clostys ciklust taposom.Kép
Sajnos reggel a hőm ezer óraig történő hőmérőszorítás ellenére is 36.5 KépElőször 35.7 mutatott,majd rosszul lettem,de aztán följebb mentKép
Sztem felszívódott a tüsző,így ma el is kezdem a metformint szedni.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Nekem ma 36.8 volt, mja ddu. otthonról felteszem a görbém, mert innen a m.helyemről csak csatolni tudom. ELvileg hétvégén volt pé-m, de se szurkálást, se váladékot, semmit nem éreztem. Csüt.-ön voltam UH-n, akkor nekem is 20mm-es tüszőt mért az orvosom meg 12 mm-es nyálkahártyát. Akkor voltam a 12. napon.

moni

Kriszta!

Õszintén megmondom nem teljesen bírom követni neked mit kell hogy kell szedni. Viszont ha a 13 mm-is eltünt akkor az meg is repedhetett és nőhetett is a vizsgálat óta. A mnhy-d nagyon jó. Most ebből nem lehet valami?

Zsazsó!
Remélem érkezett utánpótlás tegnap este. Ja és jól alakul a hőd.

Nekem ma felment a hőm 36,9-re 14. cnen. 11, és 12. cn-en voltunk együtt. 13. cn-t kihagytam partner hiányában. Azért hátha átvészeltek a kiskatonák egy napot és célba értek.

Ildi!
Végül is nem volt vész otthon lenni. Olasz után hihetetlen mennyiségű kacsasültet magamhoz vettem és beájultam a jégtáncon. Oszt már reggel is volt.

Kriszta 77!
Neked is igen jó a görbéd.

Angyal!
Basszus megint elfelejtettem behozni a férj eredményeket. Én annyira megbízhatatlan vagyok. Kép
A görbém is, minden nap nyomaszt, hogy még mindig nem regisztráltam.

j.
Vendég

Moni
Én tegnapig szurkálgattam,de váladék nem volt.
A 20 mm-es tüsző nagyon jó!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt Mindenkinek! Sajnos ehhez a tüszős-dologhoz nem tudok hozzászólni. Nekem kínai amit itt írtok. Bocs... (Nem azért nem szólok hozzá, mert nem érdekel, hogy mi van veletek.)
Sajnos ma reggelre 2 fokot esett a hőm. Kép Viszont éjszaka semmit nem aludtam. A kismanó csúnyán köhögött és borzasztóan zavart, hogy nem tudok rajta segíteni. Ez esetleg befolyásolhatja a hőt??? Egyébként még nem jött meg (28. nap) és már két napja érzékeny és feszülős a mellem. Menszikor is szokott feszülni, de akkor fáj a hasam is és a lábam is. Már úgy tesztelnék, de még van KÉT NAPOM! Nem bírom ki!!!! Kép

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Kriszti
Sztem az a két-tized fok,még simán belefér!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
írtam neked a másikban! Kép
és itt is gratula a mnyh-hoz! Kép

Tlidi,
de rendi vagy, hogy tényleg meghívtál! Kép maradt még? Kép

Moni,
jók az adataid! Kép
ja, és azt álmodtam éjjel, hogy kétcsíkosod lett! KOMOLYAN! Kép

Junko,
semmi gond, van időm megvárni! Kép
sztem az időzítésetek esélyes! Kép

Kriszti,
drukk neked! Kép

HSG:
be vagyok én rezelve rendesen, mert naggyon nem bírom a fájdalmat Kép küszöböm a béka segge alatt Kép a méhszájtágításról már nem is beszélve...
úgy rémlik azt mondta a doki, hogy m. után, a ciklus első napjaiban kell megcsinálni, és asszem a köv. megjövetel utánra tervezem (a mostani ijesztően közel van Kép Kép)

Kriszta,
én sajna nem táltosodom meg, csak ha benyomnak egy jó kis beavatkozás előtti nyugtatót! rám az úgy hat, mintha ittam volna egy kicsit! Kép Kép
egyébként meg bekerülök a mostmármindenmindegy állapotba, és egyszercsak vége lesz! Kép

angel37

Sziasztok,

Fura kérdésem lenne.

Miután össze-vissza ijesztgettek, hogy mindig ugyanakkor kell mérni, különben semmit sem ér a dolog, 2 napja éjszakánként is arra riadok, hogy nekem mérnem kellKép)))))

Gáz, de 2 napja ez megyKép

Szóval íme a szitu:

Tegnap 03:30 - 36,2; 6:50 - 36,4
Ma: 05:48 - 36,1; 6:50 - 36,5

Ti melyikkel számolnátok? Én mindig az alacsonyabbakat vettem figyelembe, mert tegnap 3 óra után még felébredtem egyszer - tehát nem volt normális az alvásom, így a magasabb hőmérsékletet az állandó felébredéssel -pontosabban felriadással, mert végig félálomban voltam - magyaráztam. Ma reggel pedig azért az alacsonyabbat, mert a 2. és az 1. között nem telt el 3 óra...

Szóval Ti ilyenkor melyiket veszitek figyelembe?

(felrakjam a görbém? Nem sokat mond, de nem tudom, itt mi a szokásKép

(A fura ebben egyébként csak az, hogy eddig hiába riadtam fel az éjjel, 1 tizednél soha nem volt több eltérés... most meg olyan nagy, hogy igazából úgy érzem, nem ér semmit egyik mérés sem....)

(Ja... nekem a "coverline"-om 35,99-nél van az FF szerint - tehát tök alacsonyan, ezért is fura ez az eltérés... de simán lehet, hogy csak egy torokgyuszi közeleg)

(Ja... és azért mérek ahányszor csak felriadok, mert nem tudom, hány óra van... és ha mondjuk 6-kor riadok fel, akkor a 7 órás mérés már kevesebbet ér szerintem, mint a 6 órás... mert akkro csak 1 óra alvás van mögötte... én legalábbis így logikázokKép
csakegysokadnick

Csakegy
Sztem,a 6,50 -t vedd alapul.Kép
Az,ha felriadsz nem gond,mérés szempontjából,csak az a lényeg ne kellj föl.
Kérjük a görbét!

KépKép

KépKép
okr

Angyal
Akkor mensi után lesz(ha lesz mensi)a hSG?
Látom 23 cn!Már küldök egy kis elődrukkot!Kép

KépKép

KépKép
okr

Hmm... na jó, szóval a görbém az alacsonyabb értékekkel:
Kép

(az FF elvileg PÉ-t jelzett, de szerintem ez nem volt az - és a többiek kedvéért PCO-s vagyok és az előző ciklusom is 63 napos volt... egy 50. napi PÉ-vel... de már az is csoda, mert előtte soha nem volt PÉ-m... ja, és kb. 1,5 hete metformint szedek, szerintem az vitte feljebb a hőm)

Ja... és notórius rosszul hőmérőző vagyok (ezért is ilyen ugrálós a chartom... )... hétvégén pl. 1-2 óra eltolódás simán benne van a pakliban és 3-4 hetente egy héten át 1,5 órával korábban is kelek...
csakegysokadnick

Na szóval azért is érdekelt, hogy mikori érték számít, mert a magasabbakkal "kicsit" másképp nézne ki a görbém és akkor végképp nem érteném...

(de szerintem tutira nem volt PÉ-m, nem szurkált semmi, nem volt érzékeny a mellem, nyák meg ebben a ciklusban lényegében soha nem volt... se ilyen, se olyan... vagy ha volt is elenyésző mennyiségű volt)
csakegysokadnick

Sziasztok!

Én ma meglepően alacsony hőt mértem, pedig ma biztos nincs pé és még a menzesz is korai. Lehet, hogy azért, mert rosszul aludtam, de ahhoz meg kicsit sok az esés.

Kép

Csakegy!

Az ugyanakkor mértet vedd figyelembe. Ha csak felriadsz, de nem kellsz fel, és visszaalszol, az még nem olyan gond 3 óra alvást én úgy értelmezem, hogy akkor, ha mozogsz, akkor fontos). Viszont pont ezért én nem mérném többször egy éjszaka, csak abban az egy fix időben.

Kriszti!

Ilyen van, hogy egy domináns tüsző végül csak úgy felszívódik?

Junko!

Remélem a apabogyók élnk érdeklődéssel várták még a petét!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Csakegy
Ha később kelsz eleve magasabb hőt mérsz.Kb. óránkén 0,5-1 fokkal-tapasztalatom szerint.
A 25.cn-nél nem lehett,hogy p.é. volt?tudom se szurka,se nyák,de hátha!

Ez meg az enyém görbe:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti77!

Ahogy nézem ma sokunk mért alacsonyabb hőt(köztük én isKép. bár nálam ez még nem lényeges)szerintem ne kombinálj! Vissza fog az kúszni!
maryanne

Kriszta
Nem lehet,hogy beágyazódik a kicsike?Nekem nagyon úgy tűnik!
Hát sztem fel tud szívódni.Mert ha nem ez történt,akkor hol van a hőemelkedésem?

KépKép

KépKép
okr

Na most az FF szerint ekkor lehetett (21. nap)... (meg így néz ki a magasabb hőkkel...)Na szóval ez így nem kóser asszem... (ha meg később volt eseteg, akkor úgyis halál mindegy, mert kikaptam egy jó kis gombát, szóval a szexet azt max. hírből ismertemKép)))))
Kép
(egyébként valszeg torokgyuszi közeleg... napok óta kapar a torkom)
csakegysokadnick

Ja... egyébként meg hót kamu az egész, mert az előző hónapban a Pé után azonnal 36,6-8 körüli lett a hőmérsékletem... ez a görbe is csak így önmagában tűnik felfelé ívelőnek... az előző havi mellett marhára nem az....
csakegysokadnick

Kriszta,
köszi a drukkot! Kép
ha ma sem kezd pecsételni, akkor talán esetleg netán egy icipicit elkezdhetek reménykedni! Kép

Csakegy,
Kriszta látom, már okosít! Kép
Nekem sajnos anovulációs görbének tűnik Kép meg ahogy írtad nem volt más jel sem...
Bár most elkezdett felmenni! Kép
Ha éjszaka felriadsz, sztem akkor inkább ne mérj, nem gond, ha gyorsan visszaalszol! 6:50-kor mérjed!

Beszti,
fura ez az esés... sztem ez egy rosszul mért érték! vissza fog az még kúszni! Kép

angel37

Angel: hát izé.. kb. péntek körül szúrkált a petefészkem, de azt én a gombával magyaráztam (be voltam xarva, hogy valami begyulladt... de szombat estére abbahagyta ezért abbahagytam a parázást)... létezik, hogy az esetleg Pé volt? (a nyákot már vagy 1,5 hete nem figyelem a gomba miatt... és mostanában egy csomószor volt tojásfehérjés... de azt megintcsak a gombával magyaráztam)... na... inkább nem élem magam bele... majd ha végre megjön, visszaszámolok és meglátom...
csakegysokadnick

Köszi a biztatást lányok, nem kombinálok tovább. Türelmesen várok!

Okr,
mégis lenne egy kérdésem:
ha most ágyazódik be, akkor mikor lesz pozitív a teszt? 10 nap múlva???? (One Step tesztem van)

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Kriszti,
bevackolás után 3 nappal már jeleznek a tesztek! Kép

Csakegy,
a petefészek elvileg szurkálhat pé-kor, nálam ha jelt ad (mert nem mindig érezhető), akkor az inkább vakbeles fájáshoz közelít Kép a gomba nem tudom, szurkál-e...
a tojásfehérjére emlékeztető nyáknak is sajna lehet több oka Kép ha pé jelzős, akkor elvileg a pé előtti egy-két napon olyan!
nekem sajna nincs ilyenem, de az más tészta! Kép

Úgyhogy várni, annál jobbat nem tudunk tenni! Kép Drukk!

angel37

Lehet, hogy tényleg két tüsző volt...
De csak ma jön haza a párocskám. Azért megpróbálunk esélyt adni a mának Kép

Ez a felfázás sem nagyon akar javulgatni.

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
zsazsóka73

Jó estét!Van erre vki?

Zsóka
a felfázást nem említetted a dokinak?sikerült rá gyógyszert venned?

Kriszti
Angyal tökéletes választ adottKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!Kép
Adott valami port, amit tegnap,meg ma kell meginni.
Remélem holnapra meggyógyulok!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
De jó!Biztosan hatni fog!
Jó éjt neked is!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kép

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt!
Na,én a mai nappal befejeztem a hőmérőzést.A hőm alapján valószínű ,tegnapra rak majd p.é.-t mindkét program,holott már hétfőn délben meg sem volt a tüszőm.Kép

KépKép

KépKép
okr

Hát... az enyém is vicces... és a világért sem akarja átrakni szombatra... (de még nem írom felül mert várom, mit csinál majd, ha nem jön meg csak 10 nap múlva...) (mondanom se kell, hogy hála a gombáimnak, ezt a ciklust is elbuktuk...
Kép
csakegysokadnick

Sziasztok lányok!
Bocsi, hogy így eltüntem, de olvastalak ám benneteket.
Bali megkérhetlek, hogy vegyél ki a táblából, mert így hogy nem irogatok nektek kár benne lennem. De továbbra is olvasom majd hogy mi történik veletek és drukkolok mindenkinek. És ha nálam valami változás lenne, majd jelentkezem, már ha akarjátok.Ma én is kiváncsiságból mértem hőt 37,1 volt.
Kriszti77 már csak 1 nap. Milyen volt a hőd ma?
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Üdv! Kép

Kriszta,
azannyát Kép buta masina!

Csakegy,
pedig tök szépen megy fel a hőd!

Kriszti??? Hír?

Rólam:
25. cn és még nem volt pecsét! Kép
én ugyan már nem dőlök be semminek, meg érzem is a hasamban, hogy meg fog jönni Kép

Mellesleg mi ez a csönd itten???

angel37

Sziasztok, köszi az érdeklődést.
A hőm ma tovább esett egy fokkal. Siralmas!!!! Kép
Teszteltem. Nem bírtam ki. Negatív lett... Kép Egyébként nem jött még meg és továbbra sem érzem, hogy meg fog jönni. Vagy a teszt volt korai, vagy úgy jön meg, hogy nem kísérik a szokásos előjelek.

Csakegy,
neked milyen hosszú egy ciklus?

Okr,
majd biztos termelődik másik tüsző, ne ess kétségbe! Vagy az nem lesz csak úgy???? Bocs, nem értek hozzá.

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Kriszti77: Hát nálam bazi hosszúKép Eddig a rekord 63 nap volt, de ez PCO és ott még olyan is van, akinek évekig nem jön meg... de most majd rövidülni fogKép))) (most talán 45 nap körüli lesz... aztán ki tudjaKép)
csakegysokadnick

Kriszti!Kép
Nekem is két nappal ezelőttre rakta a fertility a pé-t. Akkora a dokinak látnia kellett volna valamit.
De azért én még nem tudok szabadulni a lázmérőtől.

Angel!Kép
Drukkolok neked!!!

Kriszit77!Kép
Hátha korai volt még a teszt.

Kép
Kép
zsazsóka73

Angyal.
Szurkolok. Azért kísérlet képpen holnap reggel mérhetnél egy hőt.

Kriszti!
Hát sajnos ez a leesés nem túl jó.

Én is csalódtam a lázmérőzésben. A pé nélküli ciklusom ugyanúgy alakult, mint amikor volt pém. Ki érti ezt?

j.
Vendég

Zsazsó,
köszi! Kép

Junko,
neked is köszi!
nem látom sok értelmét, mert nekem szinte mindig megjövetel után esett csak le!
De ha semmi piros holnap se, akkor dobok egy tesztet! Talán végre valagára megejthetném életem első éles tesztjét...Kép

Kriszti,
Kép

angel37

Angel37,
szurkolok neked holnap a teszteléshez. Kép

Még én is reménykedem, hátha...

Mióta elment Tontica, kihalófélben a topic, nem gondoljátok???

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Angyal
Látom holnap teszt nap lesz!Drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Csikítás volt a doki kefe?KépKépKépKép

Csakegy
Nagyon szépen megy fölfelé az a görbe!Kép

Kriszti
Nem tudom,miért esett le a hőd!Mensihez még korán lenne!

Zsóka,Junko
No,én nem mérek tovább.minek,ha nem jó eredményt ad?Akciózgatunk kedvünkre,aztán vagy lesz baba ,vagy nem!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Végre nekem is sikerült összehoznom két grafikont a Fertility-n, Tontika korábbi útmutatása alapján.

Csak még feltenni nem tudom...

Második hónapja hőmérőzőm (és sajnálom, hogy ez hamarabb nem jutott eszembe) és 9 hónapja próbálkozunk a harmadik babával.

S.O.S. valaki segítsen, hogyan tudom feltenni a grafikont ide!

Kép
regina3

Sziasztok!
Mi meg hazajöttünk a sokadik "nászutunkról".
Még nem tudtam visszaolvasni, de holnap bepótolom. Remélet sokan babásodtunk!

Regina!
Üdv kis "táborunkban"!
A képet JPEG-ban kell elmenteni,utána melléklet feltöltése, tallózás, feltöltésKép
Dobok és is egyet. Mit szóltok hozzá?
anettgy

Anetty
Sztem most van p.é.-d.A ferty kissé megőrült.Nálam is szokott ilyet csinálniKép

Regina
Üdv.KépMár Anetty válaszolt a kérdésedre.
Hagy lássuk a görbéket!

KépKép

KépKép
okr

Angyal!
DRUKKKKK! Milyen lett a teszt?

Nálam semmi esemény nincs:
Kép

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13