Sziasztok Lányok!
Hát megoldódott munkavállalásom ügye, az óvóda megoldotta. Közölték, hogy szeptember elõtt, ne is álmodjak róla, hogy felveszik a gyereket, és különben is két hét múlva kezdõdik a szünet, 1 hónapra. Utána meg összevont csoportok vannak, és ha nem akarom a gyerekemet kikészíteni akkor jobban járok, ha nem ebben az idõszakban akarom beszoktatni. Nem ilyen durván mondták, de ez volt a lényege. Úgyhogy egyelõre maradok itthon.
Fönököm is megértõ volt, meg mondta hogy tényleg nagyon kicsi még Tomi, Õ úgy emlékezett, hogy egy évvel idõsebb. Nem tudom amikor valóban vissza kell majd mennem, akkor is ilyen megértõ lesz-e.
Kanga!
Remélem már jobban vagy, a hormonok is elcsitultak és jobb már a kedved.
A kicsomagolás módja meg lényegtelen, fõleg ilyen esetben, a végeredmény a fontos, hogy van egy gyönyörû és egészséges kislányod.
Emese!
Örülök, hogy újra vagy, de azzal fenyegetõztél, hogy állandóan leszel. Hol vagy?
Nagyon ügyes Lili, hogy már pelus nélkül szaladgál.
Edóka!
Egyszem fiadnak, így utólag is sok boldogságot.
Kati!
Megértem anyai büszkeséged! Nem kis teljesítmény volt Alextõl!
Osztálykirándulás nagy szám lehetetett. Kitti élvezte a gyerekeket? Csak azért kérdezem, mert amikor hozzánk jönnek a kisebb sógóromhoz az osztálytársai, Tomit le sem lehet vakarni róluk. Követi a fiúkat mindenhová mint egy kiskutya.
Lépcsõzés jó kis torna lehetett, megvolt a napi edzésadagod.
Évi!
Egyetértek az elõttem szólókkal, én is csak sajnálni tudom azt a kisfiút. Az enyémet már erõszakkal sem lehet a kocsiban tartani., és természetesen a kedvencei a pocsolyák (mint minden hasonló korúnak).
Dehát nekik még tényleg ez a dolguk, hogy mindent kipróbáljanak és tapasztalatokat szerezzenek. Egy kis kosz meg nem árt, azért van az Anya, hogy kimossa. Nem?
Tényleg nagyon egy húron pendülnek a fiaink. Tomi is úgy tudja rúgni a labdát, mint akinek a génjeiben kódolva van. Belõle még lehet focista, nálunk Apa nem tör autóversenyzõi babérokra.
PM!
Torokfájás elmúlt? Te karcsú nõci, ha másra nem is önbizalom erõsítésre jó volt az osztálytalálkozó!
Andi!
Én is sajnálom, hogy nem jött össze, de majd legközelebb.
Mondtam ,hogy Timi nagyon fáradt volt. Képzeld el a Keletibe úgy mentünk ki, hogy az én lányom menetközben elaludt. Alvajárva vonszoltam magam után.
Felvenni szegényt nem tudtam, mert rajtam meg a Tomi aludt, úgy sajnáltam a kiscsajt. Szerencsére az esõt megúsztuk.
Bográcsozás most végülis mikor lesz, mert én a pontos dátumot sem tudom, és addig nem tudok nyilatkozni sem.
Ezen a kukaclevesen én akkorát nevettem. Elképzeltem magam elõtt a szitut.
Nem hiszem el, hogy ma még vannak ilyenek, marhatokány 5 hónapos gyereknek!
Ez ám a modern csecsemõtáplálás.
Napocska!
Fog
Szerencsére így még nem jártam, de minden együttérzésem a tiéd. Szörnyû lehet.
Hajni!
Az elsõ bekezdésed, mintha az én páromról szólt volna. Néha Õ is beindul és akkor össze-vissza telepítget mindent a gépen. Nálunk is volt már, hogy egyszerre volt fenn a gépen a ME és az XP.
Örülök, hogy ilyen jól rendbejött Viki komolyabb beavatkozás nélkül.
Zsóka!
Felkeltetted az érdeklõdésem az állatkerti bérlettel. Szerintem megéri még így is. Igaz nem olcsó, de mikor mi tavasszal voltunk a családi belépõért is fizettünk 2800 Ft-ot. Apa nem sûrûn jön velünk, tehát akkor kell 1 felnõtt, és egy gyerek bérlet. Két családi belépõ árából kijön, és egész évben járhatunk az állatkertbe. Megéri, határozottan megéri. Azt hiszem mi is csatlakozunk.
Ja és benne vagyok én is a sûrûbb találkákban. Szerintem heti egyszer mi is be tudnánk menni.
Ja, megnéztem az állatkert honlapját (www.zoobudapest.com) az árlistában nincs családi bérlet. Kár...
Te jó ég már megint mennyit írtam, elolvassa ezt valaki?
Puszi mindenkinek
Ancsa