Új privát üzeneted érkezett!

Ilba,
kipróbáltuk végülis az ülőkét, nagyon jól érezte magát benne Lívi, de tényleg egy kicsit furán áll a gerince, úgyhogy csak 5 percet volt benne. Gondoltam, kihasználom az alkalmat és csinálok sírós képet végre, de amint meglátta a gépet, csak pislogott, nuku ordítás.

Kép
Kép
Kép

Ilyen pózban kell öltöztetnem...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ági,
megnéztem. Kékszem nyáron még 16 éves volt, tegnap este is még az volt a profiljában, mára már öregedett 10 évet. Gondoltam, biztos elírta nyáron és nem 16 hanem 26, de amikor írta neki valaki, hogy biztos nem szülni akar, ha ilyen fiatal, nem helyesbítette, hogy 26 helyett 16-ot írt.
Júniusban nőgyógyászt keresett, Picimaci_anyuja és Moflymaci ajánlotta neki Boros Juditot.
Milyen gyorsan rátaláltál, Õ 21.38-kor írta.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, és Picimaci_anyuja is kecskeméti egyetemista, még az is lehet, hogy ismeritek egymást!

Bocsi, Kékszem nem tavaly volt 16 ,hanem tavaly előtt. Két év alatt sem rossz 10-et öregedni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Látom, mindenkinél zajlik az élet! Voltunk Szegeden anyukáméknál. Olyan szuper idő volt. Kár, ogy ma már nem süt annyira a nap.
Gabuska,
Livi nagyon édi ebben a kis ülésben.

Ilba,
Én is fenn vagyok a wiw-en és Benedek is! Kép

OKép

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok,

végre megint itt. Kép
Szombaton nem volt netünk, vasárnap meg anyukáméknál voltunk, ott meg időm nem volt feljönni.
Sikerült visszaolvasni is Kép
Először is nagy gratula Korminak és kisfiának (NAgyfiának Kép) Leventének.
ÉS NAtasának is, már biztos megvan a bébi. Kép
Eszti te nem mész? Csakhogy együtt legyetek a kórházban. Kép

Köszönjük mindenkinek a hófordulós köszöntéseket! Végre elértük a 3. hónapot és lekopogom, de mintha jóval kevesebbet fájna a hasa.

Mi is boldog hófordulót kívánok Szilvikének, Marcinak és Gergőnek. KépKépKép

Bubek, igazán aranyos vagy, hogy azt írtad, valamiért neked Andris hasonlít Marcira. De ne felejtsük el, neki is MArci a második neve. TAlán ezért is?

Gabuska, tündéri Livi a fürdős képeken és nagyon tetszik az ülöke a kádba. Ezek szerint bevált? Kép

Lldicsi-Dia,
neked is köszönjük a szép szavakat. Nagyon szép kisfiad van. Kép
A sörről meg annyit, hogy nem én ittam, hanem a férjem, csak meg kellett fogjam, míg fényképezett. Kép Nem nagyon szeretem a sört. Kép
Boros vagyok inkább. Kép

Füge, én a bal első szülőszobában szültem a vajúdó után közvetlen. Nálunk se volt fény, sőt amikor már majdnem félhomály volt a doki kapcsolt be egy kislámpát az ágy fejénél, ami nem volt zavaró. Kép Aztán meg már nem emlékszem a kitolásnál mi volt. :o A varrásnál persze teljes kivilágítás. Kép

Bumpy, fel a fejjel!!! Még nagyon fiatal vagy, koncentrálj most a tanulásra, és hamarabb feldolgozod az egészet. És lassan jön a tavasz is Kép

Ma is megyünk sétálni, süt a nap. Biztos azért nincs senki, mert mindenki sétál.Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Ja és képek:
Szilvi, azt a levelet én írtam KépKép
Ilyen angyal vagyok, amikor alszom:Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Újra itthon Kép Nem sok időm volt a 7végén gép elé ülni, olyan gyorsan elment ez a pár nap, kirándultunk, sétáltunk a szüleimmel, tesómékkal. Voltunk a miskolci Kocsonyafesztiválon Kép

Tücsökmami,
nekem is van (és az öcsémnek is) Jancsi és Juliskás gyerektányérunk + bögrénk! Kép Van belőle zöld szélű és barna szélű is, meg van még Piroska és a farkasos is, meg még vmi mesés. Annyira szerettem ezeket kiskoromban, pont most nézegettem meg őket, ahogy otthon voltunk a szüleimnél Kép

Gabuska,
tök jó ez az ülőke Kép És legalább a macsek is nyert valamit abból, hogy megvettétek Kép Bújkálhat a dobozba. Figyu, tudom, hogy a múltkor megírtad már, de most nem tudok utánakeresni, írd már meg légyszi az emilcímedet! Köszi!

Ilba,
hogy vagytok? Az a tokás kép... édiiiiiii! Kép

Kormi,
nagy-nagy-nagy gratula!!!! Várunk vissza, Levikével együtt! Kép

Vuka,
nagyon szépek vagytok! Olyan édes a Petra, ahogy mosolyog Kép

Natasa,
??????????? Tegnap annyit gondoltam Rád, még a férjemnek is mondtam, hogy most drukkolok Kép
Lányok,
tudtok valamit Natasáról?

Holnap megyünk UH-ra Kép Már nagyon várom, kíváncsi vagyok, mekkora a lurkó. A náthám még mindig nem múlik levegővétel orrcsöpi nélkül kizárólag szájon történik Kép Viszont a szám már OK. Van egy új herpeszkrém, Vectavir a neve, sokkal jobban bevált nálam, mint a Zovirax. Hamarabb hat, és nem hámlik le tőle a fél pofám Kép

Páááááá!

Mancs (33+1) (Vagy majd holnap kiderül, mennyiisazannyi Kép)

Kép
mancs

Csá Csajok!

Itt volnék.

Bubek:
téged egyedül is, a többiekkel is, bárhogy szívesen látlak, ez rajtatok múlik. Ha a többieknek messze vagyok, gyere Te. Jó lenne már valaki hasonszőrűvel élőben is trécselni. A ruhák meg ha nem kellenek nem vesznek kárba, mert kitaláltam,hogy odaadom valami alapítványnak, egyháznak vagy ilyesminek aki tudja használni. Hangsúlyozom ezek inkább otthoni rucik, elég használtosak.
Egyébként gyönyörű ágyneműtök van, irigykedtem is egy sort Kép Marci meg tündéri. Teutánad szabadon én is készítettem a kölekről ilyen szopi előtt és utáni képet.

Vuka:
eszméletlen haja van a picidnek. mit haja ez már hajkorona, lassan viheted frizurát vágatni Kép

Gabuska:
Livi annyira, de ANNYIRA tündéri azzal a kutyussal. már alig várom, hogy Gergő is ekkora legyen. tényleg nagyon jópofi. egyébként hol altatod? kanapén? vagy földön?

Ilba:
te honnan veszed ezeket a jó kis animációkat?
nálunk sajnos a gyereket mindenhonnan éri a tv-támadás. gyerekszobánk nincs, mert nem komolyan álltunk a készítési projekt elé, és a lakást úgy rendeztük be, hogy nappali+hháló. mindkét helyen van tv (ugyebár védekeznem kell a focimeccsek miatt) így akárhol van, mindenhol láthatja. sajnos bámulja is. de hátha tudunk nyáron majd venni egy minimum 1 szobával nagyobbat. álom-álom édes álom. Gergő baba remélem nem éri be súlyban Benit, mert a csuklóm már így is kivan Kép
Õ rövid, de tömör Kép
Nem talállak az iwiwen Kép

Novum:
ez a huncut kisjányka azt hiszem tarolni fog a pasik körében. A Gergő legalábbis már rácuppant, gagyarászott neki egy jót, amikor meglátta a monitoron. Itt ült az ölemben és figyelte kikkel cseverészek Kép

Ja és még Gabuska+Ági
Idegesítő amikor dilisek azzal játszadoznak hogy komoly dolgokkal viccelnek és jóhiszemű embereket vágnak át a palánkon. Hát igen ez az internet csapdája, mindenki azt mond amit akar, ellenőrizni nehéz. Igazam van? És ez nem az egyetlen ugye?

Na de most már sokat dumáltam, jöjjön egy sztárfotó
így játszom apával:
Kép
Vendég

szopi előtt:
Kép

szopi után:
Kép

így kakálok a pelenkázón:
Kép
Vendég

Tücsökmami,
képek KépKépKép
kakilós kép KépKépKépKépKép

Kép
mancs

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Most csak annyi,
Gabi, a mailcímből az derül ki számomra, hogy honvédség??? (a bátyám is katona...Kép)

Kép
----------------
B&M
bubek

Kedves anyukák,
kérlek ha van egy kis időtök világosítsatok fel.

Nagyon szeretnék a Szent Istvánban szülni, ehhez úgy látom az kell, hogy olyan orvosa legyen az embernek, aki vezethet ebben a kórházban szülést. Az én nagy bánatom az, hogy ha jól számolgatok, ez a terhesgondozással együtt legjobb estben is 100e forint körül van, ha valakinek a magánrendelőjébe járok. Eddig abban reménykedtem a hozzászólások alapján, hogy ezek az orvosok rendelnek bent a kórházban is, ahova azok mennek, akik nem tudják megfizetni a magánrendelést, és ennek fejében sokkal rosszab körülmények között és hosszas várakozás után történik a vizsgálat. Hát ma felhívtam a Szent Istvánt, és tájékoztattak, hogy ezt rosszul gondoltam, mert oda egyáltalán nem lehet terhesgondozásra menni, csak a lakhelyem szerinti orvosi rendelőbe, vagy magánorvosi rendelőbe. Ez azt jelentené, hogy ha nem tudok terhesgondozásonként 5-10e forintot fizetni egy magánrendelőben, akkor nincs esélyem az Istvánban szülni??? (én úgy számoltam, hogy a szülésre még össze tudnánk kapargatni 40-50-et, de a magánrendelések sehogy nem jönnek össze)
zöldfülü

Zöldfülü,
van az Istvánban olyan orvos, aki bent rendel.

Bubek,
nem nyert!!!!!!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia Gabuska,

csak mintha nem lehetne terhesgondozásra menni hozzá, nem? mert én is olvastam itt, hogy, van aki a kórházba megy az orvosához, csak most a telefonba azt mondták a kórháztól, hogy terhesgondozásra nem lehet oda menni. akkor most mit tegyek? Tudom, hogy Te Gajdos doktornőnél szültél, és nagyon-nagyon örülnék, ha az én orvosom is ő lehetne, de szerinted ez lehet valahogy ha én csak össz-vissz a fentebb említett összeget tudnám összeszedni erre a célra?
zöldfülü

Sziasztok!

Isteni idő van!!!Egy jót sétáltunk,Szilvi még mibdig alszik!

Gabi:
Ezek a fürdős képek haláliak!Szilvi is élvezi ha fényképezik/Azt hiszem ez látszik is a képeken/.Ahogy elővesszük a gépet ezerrel vigyorog!
Fotómodellnek már jó eséllyel indulnak a babák!Kép

Wolga:
Hát elmondhatom,hogy Andris nemcsak akkor angyal amikor alszik!Kép
Gondoltuk,hogy a levelet Andris küldte,mert Szilvi csak a boritékot mutatta megKép

Tücsökmami:
Örömmel látjuk Gergőt is a hódólók sorában!!Kép
Látom neki is van sárga rucija!Jól áll neki!!Kép
A kakilós kép szenzásiósKépKép

Bumpy:
Készülödsz a felvételire?Te most Kecskeméten vagy?
akkor hogy tudtál a hétvégén olyan gyorsan Pestre feljönni a dokihoz?És hogy hogy ilyen hamar elengedett egy vetélés után és engedte hogy vonatra szállj?Vagy kocsival voltatok?Bocs de egy kicsit elgondolkodtam ezen!

Kép

Kép
novum

Ja és még egy kép a tegnapi kendő próbálgatásból:Kép

Kép

Kép
novum

Ilba:
Nálunk a tévé napközben nincs bekapcsolva,inkább estefelé nézünk tévét!
Szilvi a hiradó, Barátok közt szignálját szereti,a fejét rögtön odakapja,és minden reklám ami jó zenés bejön neki!Kép

Most elmegyek kotyvasztok ebédet!
Sziasztok!

Kép

Kép
novum

Hali!

Csak visszaolvasni volt időm, megkaptam a maileket, látom elkezdődött. Kép
Majd jövök.

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka, gratulálok nektek is. Kép

Novum:
a kendős képért cserébe Andris elénekelte Szilvikének a Love me tender-t Elvistől és be is öltözött hozzá. Kép
Kép
W.
Tücsökmami, a képek nagyon jók! Kép Én is fenn vagyok a wiwen.

Kép Kép
Kép
vvolga

Ilba, mi kezdődött el???

Kép Kép
Kép
vvolga

Gabuska,
köszi a címet, mail ment Kép

Kép
mancs

Gabuska,
köszi a címet, mail ment Kép

Kép
mancs

Bocs Kép

Kép
mancs

Gabuska:

én is írtam mailt neked
Vendég

Kedves anyukák,

látom, többen is itt vagytok, nem tudtok véletlenül
felhomályosítani, hogy hogyan működnek ezek az orvos dolgok? Konkrét kérdésem 13 bejegyzéssel ezelőtt.

Ha valaki tud valami bíztatót, kérem ne rejtse véka alá!
zöldfülü

Jucus 73-at megtaláltam az iwiwen a többieket nem. KépKép valami fogódzkodót kérek
Vendég

Na megebédeltünk.
Gabi, mielőtt kérdeznéd rakott zöldséges, húsos tészta volt. Kép

Natasa,
naggyon boldog névnapot!!!! Azt hiszem az idei ajándékod a legszebb eddig. KépKépKép

Vannak jó híreim és egy rossz is:
Jók: SÜT A NAP ÉS TAVASZ VAN!!!! Voltunk a Hajógyári szigeten, annyira jó volt. Napoztattam tini koromat idéző arcomat, azaz a pattanásokat. Kép
Aztán, Beni most 150et evett!!! Kép

Rossz: megyünk dokinénihez, Beni arca egyre randább és most már a füle mögül is indul egy folt és a nyakáig lemegy. Kép

Vvolga,
levél ment az iwiw-en.
Andris baba nagyon szép! Kép

Orsi,
nem tom a vezetékneveteket és Orsiból és Benedekből is egy rakat van. Nem szeretném végignézni. Kép
Szegedi képek????

Mancs,
köszi megvagyunk, most látom, hogy már Te is befordulsz mindjárt a finisbe!!! Hajrá!!! Kép

Tücsökmami,
animációkat lopdosok más topikokból, de a google-ban rá is tudsz keresni, sok ilyen oldal van. Csak időigényes. Kép
Én sem talállak Téged. Kép
Gergő nagyon cuki, tudom, hogy nem szép dolog, de nekem a sírós képen tetszik a legjobban, iszonyatosan bírom, ahogy görbül a pici szájuk. Kép

Timi,
ez a mostani kendős kép... ezt be lehetne simán küldeni ilyen versenyekre!!! Nagyon profin pózol a lányod! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Zöldfülű
szerintem nagy fába vágtad a fejszédet. ha egy dokit felkérsz szülni, az szereti, ha hozzájársz terhesgondozásra. azt csinálhatod még, hogy a kerületedbe jársz tgond-ra és amikor megindul a szülés egyszerűen az Istvánba mész be. Olvasd el az ügyeletesnél szülni topicot is.
én sajna nem tudok orvost mondani neked, akinél én szültem, az is magánba csinálta a gondozást. én végül is kb 1,5 havonta jártam hozzá az 5000 Ft volt alkalmanként. a szülés meg ennek 10x-e az uh meg a vérvételek mind a kh-ban ingyen
Vendég

Tücsökmami

megtaláltalak a wiwen és küldtem mailt. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Zoldfulu!
Sajnos sokat nem tudok en sem segiteni, mert en kifejezetten maganrendelesre akartam jarni es a korhazi nogyogyaszati ambulancian (ha van ilyen)meg soha nem voltam, csak a laborban, de egy par hete hallottam egy lanyt a folyoson, aki mondta, hogy o a lakohelye szerinti (sztk, vagy nem tudom, most hogy hivjak) szakrendelesre jar terhesgondozasra, viszont az Istvanban fog szulni es a csak korhazban vegezheto vizsgalatokra is oda jar(egyebkent valasztott orvosa sem volt es nehany hete volt a szulesig). Sajnos a dolog mikentjet nem ismerem, de ebbol arra kovetkeztetek, hogy meg lehet oldani. O is eppen azt serelmezte, hogy amikor errol erdeklotott a portan vagy hol, elkuldtek a sunyiba, hogy ide terhesgondozasra nem lehet jonni, es hogy mivel nincs sajat orvosa, nincs aki osszefogja, hogy milyen vizsgalatokra kellene jarnia es ezeket veletlenszeruen tudja meg. Ami undorito, mert egy szuleszetrol beszelunk. Az rendben van, hogy aki plusz szolgaltatast akar, az megfizeti a maganorvost, de aki nem akar vagy nem tudja, az a biztositotti jogan ugyanazokhoz az alapvizsgalatokhoz hozza kell hogy ferjen, ha tobb varakozassal es kevesbe szep rendeloben is.
Egyebkent ha van nogyogyaszati ambulans szakrendeles a korhazban (marpedig kell, hogy legyen, de ezt masok itt biztos meg tudjak mondani), akkor ott szerintem kotelesek terhesgondozast is vegezni, bar az valoszinuleg nem varhato el, hogy mindig ugyanahhoz az orvoshoz kerulj. Lehet, hogy direkt elkuldenek, hogy tehermentesitsek a korhazat vagy igy is a maganrendelokbe tereljek a nepet. En a helyedben megprobalnam, hogy mindenfele telefonos erdeklodes nelkul es a porta nagy ivben valo elkerulesevel (akik lehet, hogy minden jogalap nelkul kuldik el az embereket)
odamegyek rendelesi idoben, bemegyek a rendelobe es kozlom, hogy terhes vagyok es az aktualis vizsgalatra jottem. Megneznem azt az orvost, aki nem lat el, ha amugy feladata. Ha pedig tenyleg arrol van szo, hogy valamilyen ok miatt jogszeruen nincs ott terhesgondozas, akkor az orvos ezt megmondja (es elvarhato, hogy megindokolja, pontosan miert) es akkor marad a fenti verzio, hogy a helyi szakrendelesre jarsz, de majd az Istvanba mesz szulni. Persze akkor neked kulon oda kell figyelned, hogy mikor milyen vizsgalatokra kell menned, mert nincs, aki osszefogja, de szerintem ez megoldhato konyvekbol (pl. a vedono is ad olyan fuzetet, amiben fel vannak sorolva a kotelezo vizsgalatok, es hogy melyik heten kell azokat vegezni), meg ha itt a forumon kerdezel. A vedono egyebkent ingyenes es tole nagyon sok mindent meg lehet tudni.
Szoval, ha nem engedheted meg magadnak a maganorvost es ugy dontottel, hogy az allami ellatas megfelel, ehhez jogod van es a korhaz koteles ezt neked biztositani. Persze, hogy az ember ervenyesiteni tudja a jogait, ahhoz sajnos eleg nagy eltokeltseg kell, de szurkolok neked, hogy sikeruljon.

Es ha mar irok, nagyon koszi mindenkinek a vilagitassal kapcsolatos valaszokat, ez azert megnyugtato.
füge

Vvolga:
megkaptam, köszi, és már meg is találtam a többieket.

Ilba:
már akartam kérdezni, honnan lehet olyan apró cipőt szerezni, amit a Benin látok? Én is nagyon szeretnék olyat, most csak "tutyink" van.
Vendég

Ilba,
aha, finis... Kép Tegnap kicsit rámjött ez a "hogyfogunkmiezzelmegbirkózni" hangulat Kép De csak egy pillanatig tartott az egész. Néha van ilyen. Nem a felelősségtől ijedek meg, hanem attól, hogy úgy érzem, semmit se tudok a babápolással, neveléssel, akármivel kapcsolatban. OK, olvastam róla rengeteget, de az az érzésem, hogy ott leszek a kórházban, és csak bénázni fogok szegénykével. Nuku tapasztalat a fürdetésben, köldökápolásban, meg semmiben Kép Elég ciki lesz Kép

Tücsökmami,
írtam az iwiw-re Kép

Bubek,
egyforma az ízlésünk: olyan Mister Scoop in the city feliratú rugink nekünk is van! Imádom, az az egyik kedvencem Kép Már alig várom, hogy én is abban lássam a babucinkat! Kép

Kép
mancs

Kedves Tücsökmami és Füge!

nagyon köszönöm a válaszokat!!! azt hiszem nekifutok ennek a porta kikerüléses módszernek, hátha okosabb leszek valamivel

További kellemes babázást!
zöldfülü

Mancs,
én a férjem példájával bíztatlak. Zéró gyakorlat, zéró elméleti tudás, de az első naptól profin csinál mindent. Egyszer meg kellett mutatni, aztán ment mint a karikacsapááááás.

Lányok!
Sajnos meg kell osztanom/osztanunk veletek valamit. Bumpy, azaz Ági nem teljesen az, akinek vallja magát.
Többen utánanéztünk, és Ági évek óta(!) különböző felhasználónevekkel (Moflymaci, Mézescsupor, Banánchips, Milkyway, Picimaci_anyukája ... stb. és valószínűleg Kékszem is) különböző internetes levelező fórumokon van/volt jelen. Többféle sztorit előadott, szülésről, férjről stb. Hosszú lenne részletezni az egészet, a lényeg, hogy attól függetlenül, hogy a nekünk felvázolt "vetélése" igaz-e vagy sem, a nekem küldött észrevételekből és a saját szándékomból adódóan úgy döntöttem, hogy beavatlak Titeket is, ez így fair.
Nem akartam nekiesni Áginak, azért kezdtem el kérdéseket feltenni neki, de ma még nem tette tiszteletét itt.
Szerintem mi, akik itt vagyunk, nagyon kedveljük és tiszteljük egymást, ami engem illet Ági sem volt ez alól kivétel eddig.
Mostanra volt tervbe véve, hogy találkozunk. Én nem tartom közveszélyesnek, hogy bármi rosszat tenne, ha találkozunk, de a férjem megtiltotta, hogy beengedjem a lakásba. Érthető.
Ha valamelyikőtöket érdeklik a részletek az összes nevén előadott összes történetről, össze van gyűjtve szépen egy csokorba, bár biztosan mindannyiotoknak van ennél jobb dolga is. Csak azért írom ezt, hogy tudjátok, nem a levegőbe beszélek/beszélünk.
Ági, az utolsó mondat a Tiéd:
Nem volt még elég? Hányszor akarsz még lebukni? Mi szükség volt erre megint?! Mindenféle fantáziaszülemény nélkül is tartozhatsz akármelyik társasághoz. Nem értem, komolyan. És nagyon haragszom. Itt mindig jó a hangulat, felüdülni járunk ide (persze a problémáinkat is megosztjuk egymással) és Te most a butaságoddal belepiszkítottál. És ugyebár nem ez a topik az első. És nem is az utolsó?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

U.I.:
Az összes eddigi előfordulási helyén lebukott Ági.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Én is visszatértem. 5 napig suliban voltam Kaposváron. Fejtágítás ezerrel, meg intézkedés, hogy mikor vizsgázom, mert ugye júniusban szülök, nem fog menni a vizsga. (Persze uh szerint lehet, hogy május vége lesz.

Grautla az új babákhoz! Korminak jó nagy a babája. Bár én is ekkora voltam annak idején. Kép

Édesek a gyerkőcök, mindenki egytől egyig. Én is egyre jobban irigykedek, hogy ti már babázhattok, bár nagyon élvezem a várandósságot is, de azért kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni.

Tücsökmami, én is fent vagyok az iwiwen.
Esztipeszti? Veled mi van? Drukkolok, hogy mielőbb megérkezzen a baba.
Üdv: Melinda
(25+4)

Kép
Kép
szõkemelinda

Gabuska, küldtem neked mailt!!!!

Egyébként egyben még, ma volt vizsgálat, bő másfél ujjnyi méhszáj, CTG ok, kismanó pedig még mindig bent érzi magát a legjobban.

Puszi
Eszti
39+5
Vendég

Sziasztok!

Hú, nagyon nagy élet van, nem szabad itt több napig betegeskedni. Kép

Kis szülinaposok, Szilvike, Marcus, Andris, Gergő: Sok Boldogságot!
Kép

Kormi, Natasa,
Gratulálunk!!!!!! KépKépKép

A képek szenzációsak, gyönyörübbnél gyönyörübbek ezek a fiúk-lányok. Kép

Ilba,
Egyszer csak majd én is rakok fel, igérem. Kép

Gabuska,
Most már tudjuk, kitől örökölte Lívi a csillagszemet. Kép

Nagyon jó az ülőke. Már én is alig várom, hogy berakhassam Bogeszt a csajokhoz a nagykádba. Hát még ők...

Ma nálunk a teraszon 27 (!) fokot mutatott a babakocsi hőmérője a napon. Komolyan aggódtam, hogy hőgutát kap a gyerek a báránybőrben. De annyira jó ez a hirtelen tavasz!Kép

Újság: Tegnapelőtt Bogi megfordult a hátáról a hasára. A kezét még nem mindig tudja kiszabadítani, de nagyon élvezi.

Millió csók, majd jövök még, remélem.

Jucus
jucus73

Kép

Na, megjöttünk dokinénitől.
KépKépKép
Hát semmi komoly, azt mondta nagyon gyakori, valami tejekcéma, vagy mi a neve, kaptunk egy másik krémet, meg homeós golyókat. És át kell néznem a ruhatárát, CSAK 100% pamut érintkezhet a bőrével.

Tücsökmami,
ami Beninek van, az most a Brendonban kuponra 1200Ft. Ha nincsen kuponod, én szívesen elküldöm, vagy odaadom (Kép). De nem nagyon meleg, bár én harisnyára ezt adom rá és így jó a kocsiba, ha megyünk valahová.

Mancs,
szerinted mi szülés előtt hány köldökcsonkot ápoltunk? Kép No para!!!! Szuper Anyuka leszel!!! Kép Majd mi megmondjuk, hogy kell! KépKépKép

Melinda,
meglátod, mennyire gyorsan repül az idő!!! Megkereslek az iwiw-en mingyá. Kép

Eszti,
ez nagyon jól hangzik! Homeós bogyózol?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, a bő másfél ujjnyi hangzik jól? Hát jó lenne, ha az ifiúr most már tényleg kibújna. Nem homeozom semmivel, mégcsak málnalevél teát sem iszom. (csak csipkebogyót, amit ősszel szedtem a pilisben és szárítottam le) Kép
De amúgy meg semmi konkrét jel, csak ugyanazok, amik két hete is. Dehát csak nem fog bent maradni... Kép Kép
Vendég

Nézzétek ezt a "hajkoronát" Kép
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska:
Örülök, hogy megtetted ezt a lépést. Most már elmondhatom Nektek, hogy én február 14-én írtam neki mail-t, amiben szembesítettem a dolgaival. A válaszában el is ismert mindent, de állította, hogy ez most igaz. Szerintem így akart kiszállni a sztoriból. Nem sikerült, az viszont igen hogy egy csomó ember jóindulatát elveszítse.

Ági:
Most hozzád szólok és nem leszek könyörületes. Szerintem Te beteg vagy, méghozzá komolyan. Pszichiáter, pszichológus, nem tudom ki tudná a problémádat kezelni. Ahelyett hogy a neten lógnál és hülyeségekkel szórnád meg, inkább tanulj és foglald el magad mással. Mindenhol le fogsz bukni mert fiatal vagy, nincs tapasztalatod, és még ráadásul buta is vagy. Nem veszed észre, hogy nem tudsz más bőrébe bújni, a stílusod mindenhol felismerhető.
Ha nem élsz, sosem lesz barátod (mert ugye nem hiszed el, hogy elhittük a sztorit) élettársad vagy férjed, akkor meg sosem lesz babád. Mindenhonnan úgy kell távoznod, hogy utálnak. Megéri ez? Ha nem is válaszolsz úgyis tudjuk, hogy olvasod. Már nem vagy egy arctalan valaki a gép mögül, többen találkoztak veled személyesen, úgyhogy többszörösen szégyellheted magad. Na jó nem is folytatom mert most még szalonképes vagyok.

Melinda:
megyek keresni téged
Vendég

Benike!
Tündérvirágszál vagy!
Ma Lívi is ilyen szerkóban van, harisnya+póló.Kép

Jucus,
megérte odatolakodnom a gép elé!KépKépKépKépKépKépKépKép Gyermek szeme szerintem nagypapáé.

Még mindig szeretem a Nagyit! Hát, akinek ilyen finom arca van!
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok,

teljesen meg vagyok döbbenve. Kép((
Én először fórumozok itt a Babaneten és nem feltételeztem rosszat itt senkiről. Kép

Amúgy mellesleg, nekem már a kórházban is fura volt Ági viselkedése, és éppen ezért emlékeztem rá. KépKépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Jancsi és Juliska? Hm..
Kép
gyerekkori tányérkám, a mai napi imádom. emlékszem utáltam enni (nem úgy most) és mindig az volt a jutalom, ha már bukkant elő a kép.

Ilba:
Iiiigen, szeretném azt a kupont. Meddig érvényes?
A tejkiütés nálunk azóta rendeződött amióta megvonom a tejtermékeket magamtól. azóta is ahogy eszem egy kis sajtot, vagy habart főzeléket rögtön jönnek a pöttyök. Gergőnek még az egész háta is tele volt. A csúnya kiütések olyan 2-3 hét alatt tűntek el, de máig vannak azért. Kérdeztem a dokinénit mennyi esély van arra, hogy ekcémás legyen (én 4 éves koromtól az vagyok) azt mondta ez mindenféleképp jelzi, hogy az átlagnál érzékenyebb a bőre.
Te kocsival viszed a Benit a sétahelyekre és ott rakod babakocsiba?

Mancs:
csatlakozom a többiekhez, Gergő 2 hónapos múlt, és tegnap fürdettem először Kép Eddig apa dolga volt. Majd leszakadt a hátam, olyan nehéz.Kép
Jucus73:
na végre itt vagy KépKépKép
Vendég

Gabuska,

Olvastam régebben valami ilyesmi ügyről a nlc-n. Ott valakiről szó volt, hogy a szüléstörténete nem is az övé és nincs is gyereke. Ez ugyanaz a sztori? Ha tudod, küldd el lszi a mailemre, amit összegyűjtöttetek. Kíváncsi vagyok. mrsuszo kukac freemail hu

Ilba,
Mi a mailcímed? Elküldöm a nevem. Vagy küldd el a te vezetékneved és rádkeresek a wiwen.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Orsi,
aha, ugyanaz.
A gyűjtőmunka Tibié, nehogymááá learassam a babérokat helyette!
Mail ment!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok, olyan e-mail forgalmam lett, kéne egy titkárnő, helyesebben egy titkárfiú!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsökmami,
kérdezted az altatást.
Különösebben altatni nem kell, csak rágyorsítok ha látom, hogy álmos. Nappal a szőnyegén alszik, mert a gyerekszoba alatt építkezés vanKép, éjjel meg velem, de remélem már nem sokáig, mert ha elmúlik a refluxa, akkor éjszakára be merem majd tenni az ágyba. Lefekszünk, egy darabig még hancúrozik, magyaráz, aztán egyszer csak csönd lesz. Szerencsére nincs leragadva egy helyen, bárhol el tud aludni. Most is ennek hódol, azért lógok itt. Apának megint mázlija van, ő lenne most vele, de ugye az alvó gyereket nem kell pesztrálni.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?