<font color="ff6000">Sziasztok!
Akinek tudtam az e-mail címét, annak elküldtem egy érdekességet az alvás-nem alvás témáról.
Odex!
Köszi
Igazából nem apuka 5lete volt a mez. Én is vettem volna neki, hiszen nekem is van. De tudtam, hogy ilyenekre nem kell költenem, mert elég nagy a baráti körünk, és mindenki Újpest drukker. Én is nagy drukker vagyok, és nagyon szeretek meccsre járni. Most is már (meccs)hiányom van, és kivoltam, hogy nem lehetek kint, "csak" tv-n nézhetem. De legalább ott nézhettem.
Szal amint lehet, megyünk a fiammal együtt. Soxor jobban be voltam már zsongva, h menjünk meccsre, mint apa. Volt, hogy nélküle mentem el.
Nagyon édes lehetett Aisa a kacagással!!!
Már én is kaptam teliszájas óriásvigyor, pici hanggal kísérve, de ez még nem volt tudatos.
Sajnálom, hogy nehezen eszik. Bizti a visszatérő hidegfront miatt volt, és nemsokára rendeződik. Ne aggódj! Én remélem, hogy csak ennyi a gond.
Otyka!
Köszike.
Szinte ugyanezt játszotta velem a kicsi fiam. Éjjel alig alvás-nappal no alvás-egész nap sírás-csak kézben nyugvás-ha letesznek ordítás. Öt napja, nem tudom mitől, mintha elvágták volna. Sokkal nyugodtabb, bár még igazán kézben van el, de többet alszik, és nyugodtabb. Nemsoká neked is nyugisabb lesz.
Esetleg a figyelmedbe ajánlom, amit e-mailen küldtem. Én még csak egyszer próbáltam. Fél óra után elaludt. Tényleg az a lényeg, hogy valahogy próbálj kicsit megnyugodni. Nagyon megérzi!!! Nálam nagy gond volt ez. Nekem az a szerencsém, hogy anyu itt van, és picit átvette, és lezavart sétálni, amikor már nagyon kivoltam.
Igaz, a tegnapi és mai nap lidérces volt.
Tegnap: Valamiért délelött nem akaródzott aludni. Délután végre letettem, erre megjelent anyósom két rokonnal, és 5 perc alvás után kikapták a kiságyból, és addig rázták, míg fel nem keltették. Közben mondták neki, hogy "kelj fel, vendégek jöttek hozzád!" A párom még az elején szólt az anyjának, h ne keltse fel, de kb 2 percet bírt anyuka. Közben pedig én kértem, hogy ne keltsék fel, mert most aludt el , egész nap nem aludt, és íg az este is nyűgős lesz, nehezebben fog aludni. Mintha a falnak beszéltem volna.
Meg is lett az eredménye. Miután elmentek egy óra múlva, utána éjfélig nem bírtam vissza altatni, és a fáradtságtól végig ordította a napot!
Ráadásul, amitől a hhideg rázott: Bejöttek, no kézmosás, és folyamatosan a gyerek kezét morzsolgatták, meg csókolgatták. Anyósommal pont két napal azelött beszéltem meg, hogy már folyamatosan a szájába téved a keze. A legdurvább: anyósom szipogás közben a kezébe(!) törölte az orrát, és ugyanazzal a kezével rögtön a baba kezét fogdosta. Majdnem elájultam!!!
Mai nap: Tegnap reggel óta nem volt kaka. Máskor napi minimum 3 volt! Ma reggeltől már folyamatosan erőlködött a kicsim, nyomni akart. Egy idő után, mikor nem jött semmi, és már fájt a hasa, sikítósan sírt! Egész nap ez ment. Szörnyű volt nézni, hogy nem tudok segíteni neki. 3* próbáltunk lázmérővel rásegíteni, próbáltunk tornázni, masszírozni, egész nap lekvárt ettem (mert átmegy bele, hogy ami engem fog az őt is, ami nekem lazít a székleten, az neki is), Infacol-t is kapott, meg itattam enyhén cukros kamilla teával. A védőnő is ezeket mondta a telefonban. Meg, hogy 3-5 napig normális, ha nincs széklete. Hát ezzel nem győzött meg. Persze normális, ha nem is erőlködik, és nem fáj neki. De így nem normális!!! Meg szopinál is mindig reménykedtem, mert akkor többször kakilt eddig. És az egész napos kín után este 10-kor végre sikerült!!!
Kirobbant. Egy 0 perces szopi végén 3 oriás robbanás, és nyakig kakis lett!!
Sosem hittem, hogy egy merő sz...os gyereknek így foghok örülni
Miután 5 popsitörlő is kevésnak bizonyult , ésa feléig sem sikerült letörölni, mentünk a csap alá. Azóta elaludt, és nyugi van
Zseppy!
Én is úgy gondolom, hogy az a jó, ha minél több sportot kipróbál, és majd akkor kiderül, mi tetszik neki, meg mihez van érzéke.
Cas!
Nagyon édi az ásító 1 évesed!!!
Silpa & Kende
1 hó + 6 nap (5+2)</font>