Új privát üzeneted érkezett!

Junko!
A National Geographicon lesz...Nehogy hiába várd....Kép

Holnap kijavítok mindent a táblán, ígérem, de most dolgoznom kell..... Meg remélem Kamillát már másik helyre kell írni...KépKép Hajrá!!!

Mindenkinek szép estét!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Kamillának DRUKK!!!!!Kép

Kriszti!Kép
Akkor holnap kollektív UH!Kép
Drukk neked is!Kép

Angel!Kép
Hátha nem volt olyan nagy az a sérülés!
Minden lehet. És neked is drukk!

Junko!Kép
Úgy döntöttem, megkérdezek mindent a dokitól. Elvégre azért megyek, mert ő jobban tudja ezeket a dolgokat.Kép Aztán majd látom, mi lesz ott nagy zavaromban....
Sok erőt, türelmet, de leginkább sok-sok pénzt az épíkezéshez!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Kamilla!
Milyen lett a teszted! Ugye pozitív?

Tücsök
2.cn

Mesi

Kép
tücsök13

Jó reggelt Mindenkinek!

Kamilla, ne csigázz sokáig minket, nagyon drukkolunkKép

Látom mások is játszanak a nagy pénznyelő automatával, aminek én az építkezést hívom.Kép
Mi is belevágtunk tavaly, remélem nyár végére beköltözünk. Nagyon oda kell figyelni.
Junko, ti már elkezdtétek?

Felrakom a mai görbém, rakott pé-t!

Kép

Kép
Kép
sosi

Okr

Köszi a választ.Hát...tudom, hogy változnak a hormonok szülés után, de a második babóca is már 6 éves, régen szültem, ez a rövid mesizés pedig most fordult elő velem először. Illetve most egymás után kétszerKép
Akkor ez most rosszat jelent? Peteérésem van, mert a fertility jelölt múlt hónapra is, de lehet, hogy a beágyazódásnál gond lesz?
Amúgy az első babára fél évet vártunk, akkor is egy kis hormonstimulálás segített, a második babó meg elsőre sikerült...No, és vajon a harmadik? Lehet, hogy ő is megvárakoztat minket.

Kamilla!
Én is szorítok ám!
maryanne

Sziasztok! Üdv Mary! Kép
Mi újság Kamillla??? Ugye pozitív!!?????

Nagy hírem van lányok, ma, a 27. napon felment a hőm 3 fokot! És nem érzem, hogy meg fog jönni!

Okr, druszám, hogy van a kicsi lányod? Milyen bacit nyelt be? Lázzal is járt? Bocs, ha már írtad, de nem olvastam vissza az összes hozzászólást.
A fiam is megfázott, folyik az orra, köhög és valószínűleg a torkocskája is piros lehet. REmélem nem kaptam el tőle. Bízom benne, hogy a plusz három fok nem a bacit jelzi. Hess, negatív gondolatok, előre optimizmus!!!

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Sziasztok!

KAMILLA!!!!!!Drukkolok nagyon!!!!!!!!Kép

Sosi
Szuper!Akció is jó időben volt,most már megy a drukk!!!!!!KépKép

Kriszti
A miénk is megfázós vírusKépLázzal nem járt,csak kruppal.Kép
Jobbulást kívánok a kicsi fiadnak,neked meg erős immunitást!Kép

Mary
Reméljük most is hamar babás leszel!Kép

Zsóka
Akkor megyünk ma nézelődni odabentKépKépNekem már eléggé fáj a jobb oldalamKép

Tücsök
Szió!Hogy vagy?

KépKép

KépKép
okr

Üdv Csajok!

Kriszta, Kép
hogy vagytok? már te is jobban, ugye?
tegnap este? Kép

Kriszti,
ez igen biztató! Kép

Sosi,
gratula a pé-hez! Kép

Kamilla,
gyere, gyere, és mondjad a hírt! Kép

angel37

Angyal
Tegnap adtunk a tüszőnek!KépKépKépKép
Köszi a kérdést,javulgatunk.Kép

A párod ma már otthon lesz veled?Biztosan hosszú volt a hétvége nélküle!Kép

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok!
Csak most tudtam jönni, pedig már tegnap tudtam, hogy nem lesz teszt, ugyanis tegnap reggel megjött. Szombaton már gyanakodtam, mert csak 36,8 volt, aztán vasárnap már mérni se kellett.
Kép

Köszi azért mindenkinek aki drukkolt.
Látom Tücsök, te is hasonlóképpen jártál. Kép

Kamilla
2cn.

Kép

Kép
kamilla306

Szia Kamilla!
Akkor teljesen sorstársak vagyunk. Pedig annyira drukkoltam neked, hogy mivel egyedül tesztelsz, tuti sikered legyen!!!

Lányok!
Most olvastam, hogy a pajzsmirigy alulműködés meggátolja a teherbeesést és szülés után minden 5.nőnél kialakul. Jellegzetes tünete még a hajhullám, a száraz bőr, hízás, stb. Nos nekem ezek a tünetek mind megvannak. Azt hiszem kérek vérvételre beutalót, lehet, hogy ez az oka, hogy nem leszek terhes, és nem is vagyok elzáródva!!

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Kamilla,
Kép Kép Kép
jobb híján legalább helyreállt a ciklusod a múltkori kimaradás után...

Kriszta,
na azért! Kép Kép

Igen, a Drága ma már előkerül! Kép
Hiányzik persze, de nem gond egy-egy ilyen hétvége! Kép

angel37

Tücsök,
sztem pajzsmirigy alulműködéssel nem lenne normál ciklusod ilyen szép hőgörbével!
úgy tudom, nekik nagyon alacsony az alaphőjük!
látom nem csak én tudom magam ijesztgetni! Kép
de ha gondolod, a biztonság kedvéért kérj egy vérvételt és hipp-hopp kimutatja!

angel37

Kamilla
Nagyon sajnálom!Kép
Nagyon drukkoltam pedig!

Tücsök
A vérvétel sosem árt!Figyu,nem te írtad azt a puffadásos dolgot?

KépKép

KépKép
okr

Kristi! De igen, én puffadok nagyon. Miért?

Mesi

Kép
tücsök13

Végülis annak örülnöm kéne, hogy 14 DPO-ra jött meg. Sőt annak örülök is. De mikor az életbe leszek már egyszer én is terhes!!!!!!

A párom ma megpróbál csütörtökre egy időpontot kérni. Kiszámoltuk, szombat este együtt voltunk, csütörtökre letelik az 5 nap, azt hadd szóljon! Bár még egyáltalán nem biztos, hogy ilyen gyorsan kap időpontot. Azazhogy időpontot gyorsan fog kapni, csak nem biztos, hogy erre a hétre. Értitek, na!

Kép

Kép
kamilla306

Bocsi,rohanok!
Nem lehet nálad lisztérzékenység,vagy tejcukor intolerancia?Ezek egyik fő tünete a puffadás(=no persze még más betegségnek is),és úgy tudom,ezek gátolják a teherbeesést !
Sztem nem ártana megnézetned!KépEgy próbát megér.

KépKép

KépKép
okr

Tücsök, Kamilla!

Sajnálom, hogy megjött.Kép

Tücsök!

Vérvétel nem árt, de a te görbéd elég rendbenlévőnek tűnik.

Angel!

Alacsony alaphő. Mint az enyém?Kép Ne ijesztegess!KépKép

Sosi!

Mi is építkezünk, de a végét még nem látom...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kamilla!

Próbáljatok meg több helyet is, sőt van fizetős is, ahol hamar elvégzik.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

itt vagyok,csak betegség,nyűg fogak miatt és egyebek... Kép
Ráadásul szülés óta most jött meg először...Bár számítottam rá,mert a peteérést már érzékeltemKép...de azért még bírtam volna nélkülözni...Na jó,hogy itt ezen szenvedek,mi?Kép

O-Kriszta

Jobbulást nektekKép!Látom,Ti sem hagyjátok ki a tél végénKép:Sajnos mi is belestünk,tegnap Bulcsú kruppozott is,pedig már régen nem csinálta,már dicsekedtem is vele,hogy elnőtteKépKép...

Tontica már elutazott?Jó utat utólagKép!

Angel

Olvastam,hogy túlestél a dolgokon és jól emlékszem,hogy nem is olyan vészes a helyzet?KépReméljük,tényleg segített egy kicsit a piszkálásKép!

Kamilla

Sajnálom...Kép

Beszti

látom,esélyes a hónap?KépHajrááá!

Tildi

Méhnyálkavastagításra azt olvastam még a megint megjöttbe,hogy sok kefírt és hasonló tejterméket kell enni.De kérdezz rá a Megint megjött babsainál,mert még anno náluk olvasgattam.
Az Aspirinből meg a bébi-aspirint kell szedni,az különböző véralvadási zavarokra jó,amennyire én tudom.Sajnos sok nő küzd ilyesmivel és nem is tud róla...

Na lépek,mert nemsokára ébred a bőgőmasinaKép!

Anyapoc

anyapoc

Beszti,
dehogy akarlak ijesztgetni! Kép most visszanéztem a hőgörbédet, és az alacsony hő alatt még alacsonyabbat értettem! az én alaphőm is ilyesmi, mint a tiéd! Kép

Anyapoc,
Jó, hogy benéztél! Kép
a párom esett túl a dolgon Kép, az én attrakcióm még hátravan! Kép

Kamilla,
Hova fog bejelentkezni a párod?
A dokim a pasi vizsgálathoz a klinikát ajánlotta (bár szerencsére nekünk volt ismerős urológus). Ha a párod bátor és elszánt, akkor bemerészkedhet a nőgyógyászaton az andrológiára, és sztem ott megejtik a vizsgálatot!

angel37

Angel. Dobtam egy mailt.

Beszti! Fizetős helyre megyünk, mert a nődokim nem ad beutalót. Szerinte még nem kell elkeserednünk.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
Hát szomorú vagyok.
j.
Vendég

Kamilla
Hát szomorú vagyok.
j.
Vendég

Én is nagyon puffadok, voltam is vele egy csomó vizsgálaton, egyedül a gyomortükrözést hagytam ki, de csak azért, mert a többi mind negatív volt és bevallom nagyon óckodtam tőle. A kórházban azt mondták nem találnak nálam semmi rendellenességet, valószínűsíthető,hogy a tükrözés is negatív lett volna, a doki csak annyit mondott "van ilyen" De voltam természetgyógyásznál is szedtem bogyókat, savkiegyenlítőt, teákat...de nincs igazán eredménye. Annyi kiderült, hogy fehérje allergiám van, de erre magamtól is rájöttem, mert semmi olyan ételt nem szeretek és nem is eszek amikben sok fehérje van. Szóval ötletem sincs mit lehet még tenni az ügy érdekében.
Na persze, ha nem eszek nem puffadokKép, de hát ugye enni meg kell!
maryanne

Kamilla!

SajnálomKép
maryanne

Kamilla,
jópofa a doki! Kép
persze, nem a világ vége, de az ember egy idő után szeretné tudni, hogy vaktában lövöldözik-e, vagy lehet is eredménye a dolognak!

angel37

Ezt sose értettem egyébként, hogy miért mondják, hogy várjuk ki az egy évet. Persze a komoly beavatkozásokkal tényleg jó, ha vár az ember, mert lehet, hogy teljesen felesleges. De egy spermakukkolás nem egy nagy ügy. Ezt miért nem lehet előbb? Lehet, hogy a nagy büdös semmire vár az ember egy évig.

Kép

Kép
kamilla306

Maryanne!
Azannnnya, de nehéz volt leírni...Kép Én a gyomortükrözést sem hagytam ki, végül azt mondták, biztos az idegeim, menjek az ideggyógyászatra.... Na tudod! Már jártam ott néhányszor, fiatal koromban volt néhány epilepsziás rohamom... és minden alkalommal több órányi várakozás után ezt javasolták: "Ne idegeskedjen!" Hát bocsi, de ezért a bölcsességért nem ülök ott fél napot.....

Kamilla!
Szerinte nem kell elkeseredni??? Hát reméljük, ő nem keseredik el, hisz minél tovább jársz hozzá, ő annál nagyobb kocsit vesz... Jaj, le ne vegyétek a fejem, tudom, hogy vannak kivételek, de bizony ilyen is van...
Én biztosan nem tudnék egy évet várni, inkább hazudnék a dokinak.... És nagyon sajnálom...Kép

Livi

bali78

Sziasztok!

Kamilla!! A fene egye meg, hogy megjött az a fránya mensi! Akkor most, ha jól értettem, ti is mentek apavizsgálatra! Szerintem, is már az elején el kéne végezni,hogy legalább egy lényeges dolgot ki lehessen zárni. Én a győri dokimnál egyből kaptam beutalót ilyen vizsgálatra, csak eddig ezt nem forszíroztam a páromnál, mert elég messze van neki Győr. Na szóval ez hosszú lenne így leírni. Amúgy meg ő olyan, hogy akkor mikor mondtam,h kaptam neki beutalót akkor egyből mondta, h oké akkor elmegy majd meg minden. Aztán egyszer ráilyesztettem: amikor a dokiváróban voltunk, volt egy csomó zöld köpenyes emberke, és a párom rémülten rám nézett, hogy neki is be kell jönnie?? De hogy ő most így nem fog akciózni, mert neki erre fel kell készülni meg ilyenek!!!! Persze nem az ő vizsgálatáról volt szó. Csak amikor azt hitte, hogy az oroszlán szájában van egyből beijedt. De asszem nálunk is sort kell rá keríteni hamarosan.

Kriszti! Akkor most vagy tüszőnézőbe!!! Várom ám nagyon az eredményeket estére!!!! Az jó, ha érzed a jobb oldaladat!!

Anyapoc! Köszönöm szépen az infókat. És gratula az első mensidhez! (Akkor jöhet a 3.) Ja és sajnálom a gondjaidat! Bár nálunk lenne már ilyen fogazás meg miegymás!!

Kriszti77! Görbét nem tudsz rakni??? Neked is ilyen későn van pé.-d?? Vagy már volt. pé. és azon kívül ment fel? Nálam sztm az cicka egy kicsit előrehozta, amikor ittam.

Tücsök! Nálad most piroska van ugye? Akkor sztm. előfordulhat a puffadás! Olyankor én mindent érzek odabenn.

Sosi! Jó a görbéd!! Látom akció is volt, úgyhogy mostmár csak várni kell! Én örülök, hogy ilyen sokan építkeztek! (a párom az építőiparban van, úgyhogy csak építkezzetek fiatalok minnél többen) Másrészt: el tudom képzelni, h nehéz, mi csak felújítottunk, de az is lekötötte mindkettőnket teljesen. A pénz meg sajna így is úgyis elmegy a nagyja, de így legalább van látszata. Nálunk a konyhai boltívet a párom éjszaka csinálta! Majdnem minden nap éjfélig dolgozott a házon. De teljesen ki is merült utána egy jó fél évre.

Mariannye: sajnálom az allergiádat! Sajnos az életben mindenkinek meg van a maga keresztje! Egyébként hanyadik cn.-en vagy? és van már babód? Bocsi, lehet, h írtad már csak figyelmetlen vagyok!

Junkó!! Remélem tegnap még belehúztatok!!!,hogy ne kelljen a closti a köv.hónapban.

Zsazsóka! Te is ma vagy tüszőnézőben!!??? Akkor téged is várlak este az eredményekkel!

Bali: a megjegyzéshez lécci, tedd oda, h az első clostis ciklus és csüt. uh.

Angel! Már régóta szeretnék az utsó mail-edre visszaírni priviben. Lassan kerítek rá időt!
Vendég

Bali! Teljes mértékben egyetértek veled! Egyszer már ezt a témát, kicsit durvábban kifejtve leírtam Okr-nak is (persze pont neki, akinek a férje...) Szóval bizony nagyon igazad van. Nem akartam leírni, mert lehet, hogy elítéltek, de én most per pill. két orvoshoz járok. Egyikhez uh-ra (mert ő nem akar labort,csak a páromat akarja vizsg. küldeni) Meg egy másikhoz is vérvételre. Mind a kettő felírta a clostit és ugyanolyan adagban, így most ellenőrizheti mindeggyik. Csak azt nem tudom, ha most az uh-s dokitól kapok v.mi gyógyszrt, vagy tüszőregi szurit. akkor mi lesz? Mit csinálok! Dehát ezt majd meglátjuk. Na ezt nem akaram leírni, de mindegy.
De pont ilyen okból kifolyólag csinálom ezt amit Bali mondott. Ja és ha már leírtam, várom a lehurrogó, vagy védelmező hozzászólásokat.
Vendég

Tlidi,
idő, mint a tenger!
a válaszod tuti hamarabb jön, minthogy teherbeessek! Kép

Nincs ezzel semmi gond, hogy így jársz dokihoz! Ahogy te úgy érzed, hogy kerek! Kép

Sztem nyugodtan lehet lódítani is dokinak! Én mondjuk nem tudtam volna átverni a dokimat a mióta próbálkozunk témában... 8 hónap után szóltam, hogy kezdjünk utánajárni, és rögtön küldött hormonvizsgára, pedig szerinte ott nem is volt baj (és valóban nem) Kép

És még azt nem értem, mit szórakázik némely doki azzal az egy évvel, vagy 2-vel! Már csak azért el kéne végezni pl egy vérvételes v. egy "tégelyes-anyagadós" vizsgálatot, ha ez az adott nőcit megnyugtatja! (persze most nem a hipochonderekről beszélek) És mellesleg nem minden rendelkezésre álló eszközzel (értsd akár egy beutaló) segítenie kéne a babagyártás folyamatát - ha már nődoki???

angel37

Tildi, a görbém:
Kép

Jaj, kerülget a nátha!!! Majd még írok, most ápolgatom fiacskámat.

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Még valami: a 15. napon nem mértem a hőt, így az az érték csak tipp (hogy rajzoljon pé-t).

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Angel! Ha lenne egy doki, aki úgy érzem teljes körűen foglalkozna velem akkor nem folyamodnék ilyen cselekhez. De még azt az embert nem találtam meg.

Kriszti! Nekem jónak tűnik a görbe! Jól felment mára. Csak maradjon is ezen a fokon. Bár pont akkor nem igazán volt ackió, ha jól látom. Bár a 12. napiak ha három napig élnek akkor jóóó. De én mindíg úgy érzem, h kijön az egész. És másnapra mintha már nem is lenne egy db.se. Viszont az is lehet, h csak a 16. napon volt pé.(a programoknak nem szabad mindíg hinni) akkor viszont még a srácok elérhették a petécskét. És akkor fiú lesz. Holnap kéne megjönnie!! Érzel v.mit?
Vendég

Kamilla!
Nagyon sajnálom....

Kriszti!Kép
A laktózintolerancia miért gátolja a teherbeesést? Én vagy tejcukor vagy tejfehérje-érzékeny vagyok ( még nem vizsgáltattam ki ).
De szerintem ez csak az emésztésre van hatással.

Voltam UH-on. Egyik oldalon sok pici, másik oldalon 20 mm.
De már valószínű, megrepedt, így kérte az orvos, hogy legközelebb ne a 17. napon, hanem már a 14.-en menjek. Újabb adag Closty!

Kép
Kép
zsazsóka73

Ma ezt főzök:
Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell füstölt sajtos kukoricapürével.

Jól hangzik!! Kíváncs vagyok olyan fini lesz-e amire számítok.
Vendég

Zsazsóka!!!! Ez szupi!!! És akció is volt???!!! Görbét tudsz rakni!!!
Mi az,h valószínű!??? Ezt neki látni kell!!!!Hogy egybe meg van e?!!! Vagy már csak a folyadék a helyén!!!
Vendég

Na, Benóca elaludt.
Nekem 30 naposak szoktak lenni a ciklusaim, úgyhogy még várni kell legalább 3 napot. Egyébként nem érzem, hogy megjönne, pedig ilyenkor már szokott fájdogálni a pocakom. Másfelől az is igaz, hogy kezdek megfázni. Tömöm magamba az immunerősítő narancsot. Kép Legszívesebben már most tesztelnék, de tudom, hogy még korai és biztosan csalódnék...

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Bali78!
Az idegeskedés sok mindent befolyásol (lehet, hogy nálam is bejátszik), de ugye a mai világban valamilyen szinten "muszáj" idegeskedniKép

Tlidi!

Két kisfiam van. Oh...miket is írok, két nagyfiam, 8 és 6 évesek.
Ez a második ciklus, amikor hőmérőzök, írogatom is szépen a fertilityre. Múlt hónapban volt is peteérés csak nem akkor amikor én azt gondoltam. És mivel kislányt szeretnénk a fiúk mellé meg akartuk próbálni, hogy csak peteérés előtt legyen akció. Na, a lényeg,hogy nem jött össze és most 4.cn-en vagyok.
maryanne

TIldi!Kép
A 20 mm-es az jó?
Görbét estére rakok, csak most el kell rohannom.
Nem tudom, hogy látnia kellett-e. Ezt mondta.
De csak ma reggelre ugrott fel a hőm.

Kép
Kép
zsazsóka73

Naná, hogy jó! Sőt szupi!!! Akkor v. tegnap v. ma volt, vagy lesz pé!!!
Vendég

Zsazsóka,
a 20mm az tökéletesre nőtt tüsző! Kép

De azt én sem értem, hogy valószínű már megrepedt... Vagy ott van, tehát nem repedt még meg, vagy már túl van rajta, és akkor folyadék van a helyén!

Tlidi,
megyek hozzátok vacsorára! Kép

angel37

Zsazsóka!
Ezt én sem értem. Ha látott egy 20 mm-est akkor az még nerm repedt meg. Vagy volt több tüsződ és volt olyan ami megrepedt, ez meg nem fog? Ezt mondjuk nem hiszem mert szép nagy.
Ma vagy holnap, és még rágyúrnék úgy istenigázábul. Kép

Ildi!
Belehúztunk, aztán majd kiderül. De nem hiszem. Olyan sokszor voltunk már együtt 11 és 12. cn.en mégsem jött össze. Nem is értem én ezt az egészet.
Igen jól hangzik a mai menü. Ne is mond olyan éhes vagyok. Aztán mehetek haza az üres lakásba, ám elötte még olasz óra, és nem tanultam és dogát írunk és és és...
Kép

j.
Vendég

Értetlenek klubbja. Kép
Vendég

Maryanne!

Gondolhatod, hogy 17 évesen az állandó bulizástól, hogy szétidegeskedtem magam...KépKépKép De egyébként, most arról beszélünk, hogy "ne gondolj a kockás elefántra"? Mert a ne idegeskedj az kb olyan....Kép

Tlidi!
Könyörgöm, (!!!!!) egy mailben írd le nekedm lépésről-lépésre ezt a csibés kaját!!!!!! Bármit megadok érte...KépKépKép
Az orvosokkal kapcsolatban egészen más okból vannak rossz tapasztalataim, és most már sajnos előítéleteim is... És egyáltalán nem bízom bennük, mindegy mit mondanak, én utána leülök és ezer helyen utánaolvasok, kérdezősködöm... De talán jobb is, ha nem fogadunk el mindent feltétel nélkül... Ja, meg azért ez itt Szabolcs megyeKép

Zsóka! Hajrá!!!

Kislányok! Kriszta ma van ultrahangon vagy valamit megint elnéztem? Persze csak a hormonok miattKép

Livi

bali78

Kép
Kép
Kép

Livi

bali78

Junko,
na ez lehet, hogy volt még egy tüsző, ami már megrepedt! Kép de azt miért nem mondta! Kép

Amint lehet, legyen egy biztonsági akció sztem is! Kép

Bali,
mi van a kockás elefánttal? Kép Kép

Ja, ha van kedved beírhatod a tábliba, hogy HSG lesz! Kép Köszi!

angel37

Angel!

nem tudom, mi van vele, nem gondolok rá Kép
...és mikor lesz HSG? nem baj, ha csak holnap jelenik meg?

Livi

bali78

Voltam UH-n.A pénteki 13 mm-es tüszőnek nyomaveszett. :D (Persze a sok apró tüszőcske megmaradt,változatlanul.) Lehet,hogy megrepedt,legalábbis a vizsgáló orvos szerint.A sajátomnak is mutattam a leletet,szte is lehetséges a repi,mert az endometrium 14 mm.Nem volt még ennyi,mióta vizsgálódunk tüsző ügyben.
Sztem meg túl kicsi volt .Szerintetek???????
Felírta a Metformint,én meg kis is váltottam,azonnal.A lelkemre kötötte,hogy csak akkor kezdjem el,ha megjött.2x500 mg-ot írt.

Később bővebben írok majd.Mondjuk úgy 21 körül jóó?Van ám véleményem rendesen,csak időm nincs per pillanat.Kép

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?