Sziasztok!
Mi sem vesztünk el, csak csomó minden összejött itthon, meg a szép idő miatt sokat vagyunk kint. Tagnap játszótereztünk (csúszdázott is, nagyon élvezte), ma az IKEÁban voltunk. Beültünk kajálni és Panni a bébikaja helyett befalta a húsgolyóimat, meg apja sültkrumpliját
Én meg ehettem a brokkolis csirkéjét... A popcornt pl. két kézzel tömi az arcába, ha hozzájut (párszor elcsente már az asztalról). Úgy utánoz mindent, amit csinálunk! A múltkor, mikor porszívóztam, jött utánam és látom, hogy az egyik kis kezével simizi a szőnyeget, úgy mint ha ő is takarítana. Azóta ez mindennapos, együtt porszívózunk
Juc
Olyan édes Marci, ahogy jár! Nagyon ügyes. Sajnos Panni még közelében sincs a járásnak, néha feláll, de nagyon bizonytalanul. Megyünk újra gyógytornára, csak várólistán vagyunk
Hogy csináltátok ezt az animációt? Nagyon jó!!
Nálunk is viszonylag sokáig húzódott a hányós vírus és Panni sem akart semmit megenni (kivéve a husilevest). Kb egy hét volt, míg helyrejött az étvágya. Azóta meg mintha be akarná pótolni, egyfolytában kajál, hihetetlen mennyiségeket. Ne aggódj, ha rendbejön a pocija, újra enni fog!
MOMban nem voltunk a héten, de jövő hét elején találkozhatunk, ha jó Nektek. Illetve hétvégén elmentünk sétálni a MOM mögötti Gesztenyés parkba, ahol nyakig ért a sár, a babakocsi többször megfeneklett a dagonyában, a csizmám sípcsontog trutyis lett, de én toltam, toltam a gyereket a kocsiban, olyan jó idő volt
Szóval jövő héten mehetünk!
Jajj, hogy mindenki beteg!! Jöhetne már tavasz-tündér... Mindenkinek jobbulást
Képzeljétek, március végén elutazunk Sopronba! Már úgy várom, lesz szauna, pezsgőfürdő, nem kell főznöm,stb,stb... Közvetlen az erdő mellett van a szálloda, nagyokat kirándulunk majd!!! Remélem Panni is jól viseli. Tavaly, mikor nyaraltunk nagyon meg volt zakkanva, éjjelente óránként felsírt, nehezen viselte az idegen helyet. Haza is jöttünk előbb. Remélem, most nem lesz ez!
Holnap után Megasztár!!!