Sziasztok!
De jó, hogy ilyen élénk lett a topic!!
Erzsi, üdv Neked és boldog babavárást!
Banig és Jankica!
Köszönöm Nektek a kedves biztatást testedzésileg, talán így most végre kitartó tudok lenni, mert volt már néhány "fellángolásom" ami elmúlt...
de most, a következő kb. négy hónapot a próbálkozásig intenzíven szeretném tölteni
eddig jól haladok, másnaponta edzek, mert elég erős izomlázam van, és eléggé el is fáradok
hiába, nem szokta a cigány...az elmúlt pár évben
és délutánonként, ovi után Melissa is igénybe vesz rendesen, jól gondoltad Jankica
Te hogy boldogulsz Jankával, így a "finisben"?
Lányok, őszinte leszek: nagyon irigykedem Rátok, persze szigorúan jó értelemben
bárcsak nekem is kismama gondjaim lennének újra...
érdekes, hogy napról-napra jobban vágyom rá, talán ez jó jel...és az is, hogy úgy érzem: ezúttal nem lesz baj...
Igazad van Jankica abban, hogy talán jobban tud az ember kötődni, ha előre tudja a baba nemét...
én az első két babánál nem tudtam, mert akkor még nem nagyon tudták előre megmondani ( vagy nem szerették ) de Melissánál már a 18. hét körül tudtuk, és ez nagyon jó volt
tavaly októberben, mikor jöttünk haza Telkiből a lesújtó UH diagnózis után ( elhalt a baba),
azt mondta a párom, hogy ha legközelebb sikerül, ne is kérdezzük meg a nemét előre...így biztos, hogy bent tud lenni a szülésnél, mert azon is izgulhatunk, hogy lány v. fiú lesz-e...
(sajnos Melissánál hasmenése volt végig, annyira izgult és féltett engem, ezért mondtam, hogy inkább kint várjon)
de legközelebb mindenképp bent szeretne lenni
én is jó ötletnek tartom, hogy ne kérdezzük meg, talán az én figyelmem is jobban elterelődik így a fájások alatt...
abban is megegyeztünk, hogy lánynevet Õ választ, fiút én, és nem mondjuk meg egymásnak, csak ott derül majd ki...most nagyon izgalmasnak találom ezt, aztán majd meglátjuk.
Banig!
A sclossgold szerintem is jó, nekem is bevált.
Melissával rengeteget megittam, szegény tavalyi babánál is jó volt émelygés ellen.
Szerintem nyugodtan fogyaszd, egészségedre!
egyébként én is vörösbor párti vagyok!
további jó gömbölyödést Nektek, Jankica Neked nagyon drukkolok, és izgatottan várom a hírt!!!
Janka is izgatott már nagyon, ugye??
írj Róla, mit szól a leendő húgocskához??
Melissa minden nap elmondja: "rózsaszín" kistesó legyen, és EGY
ezt azért hangsúlyozza ki, mert szombatonként nézzük a Spektrumon az ikres műsort, és megrémül az egyszerre bömbölő picik láttán
Sheila