sziasztok, bocsesz az eltünésért, kicsit betegszabin voltam. Apával jól kiélveztük a gyerekmentes napokat
+ csináltuk a kecót is. Jelentem megvan a háló-falunk
Minden betegeskedőnek jobbulást - remélem ez azóta már megtörtént
Szilcsi - hó?? Mi most nagyon keressük valamerre, Dodinak beújítottunk egy sícuccot, egyenlőre otthon sí-alpin-rally-zik
de már alig várja, hogy élőben nyomassa. Amúgy most még a görkori lett nálunk a sláger, 3 napja mindennap előveszi és gyakorolnak apával. Határozott fejlődést mutta, bár egyenlőre még bőven elég neki a lakás adta lehetőség, utcára még fölösleges lenne menni
de nagyon lelkes
Kataa
Szülőit már meséltem, most fogadóóra volt, ami olyan hogy a szülőkkel egyenként beszélnek, ha igénylik, mert van egy csomó olyan téma, ami más szülőt nem érdekel. Én inkább a társas kapcsolataira kérdeztem rá, hogy az hogy alakul, arról tudok a legkevesebbet. Azt mondják tök jól beilleszkedett, van pár barátja is. Alapvetően agyondícsérték, csupa csupa jót mondtak róla
talán annyi negatívumot, hogy nem annyira harcos típus, vagy hagyja, hogy elnyomják vagy egyszerűen odébbáll és inkább mással játszik. Viszont szóltak, hogy vigyázzunk, miket mondunk neki, mert a mi szavunk egy szentírás, és ahhoz akkor is tartja magát, ha nem vagyunk ott. pl. egy "értelmes" szülő kólát hozott a farsangra és én ezt reggel meglátva, mondtam neki, hogy nem tiltom meg, de csak keveset igyon belőle, mert ez nagyon nem neki való, bőven van ott egyéb üdítő, ami jó. Persze kólaosztáskor mindenki ott tobzódott és ő külön szólt Bea néninak, hogy neki csak két kortyot, mert ő nagyon szereti, de a mami azt mondta, hogy ne igyon.... na, nem mondom, hogy nem bőgtem el magam... bár ez mostanában könnyen megy
Rit