Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ismét van egy kis időm olvasni benneteket.
Réka!
Mi majdnem egyidőben szülünk. Én 6 nappal előbb vagyok kiírva, mint te.
Vizesedek én is, kezem lábam egyaránt. Persze a hajszálerek is megjelentek a lábamon. Nagyon zavar, de igyekszem úgy felfogni a dolgokat, hogy átmeneti állapot. A körömvirág kenőcs tényleg segít ezeken az ereken? Most is érdemes kenegetni, vagy csak szülés után?
Tudom, hogy a legjobb a pihenés lenne, de még egy hetet ki kell bírnom a dolgozdában... Kép

Kicsit visszaolvastalak benneteket és Zizi77 feltette már nektek a kérdést, amit én is szerettem volna, hogy a CTG-n "illik-e" fizetni? Teljesen bizonytalan vagyok, segítsetek légyszi.
Ezt a doki vagy a szülésznő csinálja?

Na most behoztam a lemaradásom, írtam bőven Kép Bocs lányok.

Jó éjszakát!
Dina

bdina

A CTg-t a szülésznő csinálja. Ha választott szülésznőd van, akkor legjobb esetben ő, mert akkor is lehet egvy kicsit beszélgetni. Ha ő éppen hazament, mire beértél, vagy az orvosod más időpontra hívott be, mint ahogy ő be tudna jönni, akkor a szülőszobára beosztott szülésznő csinálja. és egyébként is ő. És nem szokás/kell fizetni :-)Ha saját szülésznőd van, akkor azért, ha nincs, akkor meg azért. Általában a kismamák utána találkoznak az orvosukkal, és neki megmutatják a regisztrátumot.
Remélem, segíthettem.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Kedves Rita!

Köszönöm szépen a válaszod.

Dina

bdina

Sziasztok!
Ma Benét el kellett vinni az ügyeltre, mert annyira megfázott, hoyg éjjel már levegőt sem kapott. Állítólag megelőzhettem volna, ha ahéten a kis szörcsögését is leszívom, én meg gondoltam, nem kínzom Kép Hát most szegényt félóránként porszívózzuk. de legalább nem olyan nyűgös.
Vizsont az ügyeletes dokinő közölte, messziről látszik a gyerek szeme alatti részről, hogy atóiás redője van: vagyis valamire valamikor allergiás lesz, és 1 évigg no tejterméks, mindenből hipoallergén, bőrét nem szabad olajozni, mert az marhaság, stb. Szóval jól feladta a leckét... mondjuk a mi dokinőnk nem eg yszuper, majd váltunk is, de ő nem mondott ilyeneket. Hallottatok már ilyesmiről? Most bízzak egy ügyeletes dokinő véleményében, aki egy beteg, náthás, dagadt szemű kisabát látott? és nem a midnennapokban?
Tünde
Szilvi! Miért nem engedett Hegedűs dolgozni? (engem sem Kép anno, bár előszőr én kértem, mert már nem bírtam tanítani, mindig elkaptam valamit, de utána ő nem engedett vissza.)

mtunde

Sziasztok!
Tünde! szerintem egy vélemény nem vélemény, biztos jót akart a dokinő, de kérdezd meg a sajátod is. Jobbulást Benének!

Dina! Lillaadri szerintem már terhesség alatt kente magát evvel a körömvirág cuccal, holnap én is szétnézek ezügyben, jobb azért a gyógynövény, mint a többi kenőcs.

Közben a derekam behalt a frontokra, ma éjjel kettőtől kukorékoltam, kisebb megszakításokkal, remélem, ma éjjel alszok majd. Kép Elég ramaty így kialvatlanul.

Legalább az idő szép volt Kép Máris minden jobb napsütésben Kép

Jó éjt!
Réka
sampa

Szia Tünde!
Jobbulást Benének!
Anno az első gyerkőccel rám is a frászt hozta egy doktornő,mert állította hogy tejalergiája van vagy lesz.Én is megilyedtem,de azért tettem néhány próbát tejtermékekkel,és(lekopogom)azóta sem jött elő semmiféle tejallergia nála.Persze ez nem azt jelenti,hogy tuti tévedett az ügyeletes orvos,de kérdezz rá a háziorvosotoknál is elvégre csak jobban ismeri már Benét,mint aki most látta elősször.Sok szerencsét!
Lillaadri,Anide, hogy vagytok?
Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok!
Én is ezt gondolom. Látott egy fáradt szemű, beteg gyereket. Honnan tudja, hoyg az az árok tuti allergiára utal. persze jó vigyázni, és tudni, lehetséges, de azért nem fogok 1 éves koráig nem adni semmi tejterméket. Pláne, hogy a táp is jólkezelt tejszármazék Kép
Tünde

mtunde

Szia Tünde,

nekem az első 3 hónapban kellett pihennem, és progreszteront szednem, mivel eléggé barnáztam, és a hasam is fájt, de szerencsére rendbe jöttem. Utána meg mr engem sem engedett vissza dolgozni. Pedig én még szívesen mentem volna. :-(

Szilvi

Ui. Jobbulást a picinek!
szilva78

Hegedűs szerdán jön haza (azaz holnapután) Én is nála fogok szülni, remélem a baba megvárja, hogy hazaérjenKép
fóka

Szia Fóka!

Örülök, hogy Te is itt vagy. Lassan, de biztosan bővül a Hegedűs paciens csapat. Ezek szerint Te már a finish-be vagy. De jó Neked!!!!!!!! Én is hívtam a kórházat és akkor mondták, hogy szerdán jön haza. Pontosan mikorra várod a babát? Kisfiú, kislány?

Tünde,
Benének jobbulást kívánok!

Itt a tavasz, süt a nap!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok,

már régen olvaslak Titeket, és úgy látom én vagyok itt az egyetlen Molvarec-páciens. Most vagyok a 22. hétben, és már a kezdetektől nem dolgozhattam mindenféle komplikáció miatt, de Molvarec nagyon észnél volt szerintem, és nem lett hálistennek semmi baj a babával. (kopkopkop)
Remélem nem ő az, akit nem bírtok... vagy ha igen, akkor megvédeném, mert velem mindig nagyon figyelmes volt, és biztosnágban éreztem magam, ami nem utolsó.

De volt, hogy rohannunk kellett az ügyeletre, mert véreztem, és akkor láttam a híres-neves Mészit Kép, és ő is rendes volt nagyon.

Kovács doki nagyon szűkszavú.

Egy másik pedig, amikor kb a 6. hétben remegve mondtam neki, hogy megint vérzek, lazán kerdezte, hogy meg akarom-e egyáltalán tartani.... hát köszi, erre egy orvostól nem számítottam.

Hegedűst nem ismerem.

Szathmáry doki csinálta a 12. hetes ultrahangot, azt mondta, valószínűleg kisfiú lesz, azóta nem mertek modnani semmit.

nem tudja valaki, megjött-e már az új ultrahang a szülészetre?

Mivel a babám akciói a kútvölgyis dokik elég széles palettáját "mutatta be" nekem, gondoltam leírom a tapaszatlatokat.

De a pocakosodás csodálatos, a babám nagyon aktiv, sokat bulizik odabent.

üdv mindekinek,
Judit

Kép

Kép
jube

Szia Judit, első baba?
Én Sipos páciens vagyok és remélem,hogy nem ő az, akit nem bírnak a lányok,mert akkor nekem meg őt kell megvédenem.
Amúgy a szülésnél az ügyeletes doki vett fel, egy idősebb, állandóan köpeny van a vállára terítve.Na az volt még egy kismamagyűlölő, azt hittem betojok vizsgálat közben.
Andi
andry

Szia Andi,

igen, első baba. kijutott a nehézségekből, volt nagy petefészek cisztám, görcseim, vérzéseim. a ciszta felszívódott, a vérzések és a görcsök már egy ideje nem jelentkeznek, remélem azoknak is végleg annyi.

Lehet, hogy ugyanaz a te kismamagyűlölő dokid, mint az én abortusz-lelkesem, ő is egy idősebb doki volt. a nevét nem tudom.

a héten megint megyünk ultrahangra, remélem megjött az új gép, és meg tudják mondani, tényleg kisfiú-e. nem mintha egy kislánynak nem örülnék ugyanúgy, de szeretném tudni.

Kép

Kép
jube

Jube, Te nem decemberben feküdtél a kórházban mert véreztél?
andry

Szia Judit!

Üdvözöllek a Topic-on. Szerintem az a lényeg, hogy Te meglegyél elégedve a saját orvosoddal. Én is decemberben voltam bent a kórházban, mert belázasodtam és nem ment le a lázam és az ügyin kötöttem ki. Pont szülés volt, vártam kb. 1 órát mire megjelent az ügyeletes orvos. Kicsit kiakadt, hogy mit keresek ott lázasan (amivel teljesen egyetértettem), de pont az egyik szülésznővel beszélt a férjem és Õ mondta, hogy menjek be, a babát akkor is megkell nézni. Hát Nekem is elég rosszul eset az orvos viselkedése, kicsit lekezelő volt. De leginkább engem az érdekelt, hogy a picur jól van-e és így fel sem vettem.

A lényeg, hogy most már minden rendben van, és jól vagytok. Most már csak növeszteni kell a pocakot és pihenj sokat.

NEm is tudtam, hogy lesz új ultrahang gép. Szuper

Üdv
Évi

vica10

Andi, nem, én november elején feküdtem bent, a többi vérzésnél pedig a saját felelősségemre hazajöhettem. de nem voltak szerencsére erősek, csak Rutascorbint kellett szedni, és feküdni 3-4 vérzésmentes napot, aztán lehetett megint kicsit sétálni.

Évi, köszi a biztató szavakat. Melyik doki beszélt Veled lekezelően?

itthon vagyok egész nap, ugyhogy a pihenés garantált. Kép eleinte nagyon rossz volt, mert nagyon stresszes, pörgős munkám van, és nehéz volt az átállás, de azóta megszoktam, és csak a babára koncentrálok.

és még 2 talán hasznos info:

a Lövőház utcai Waiting for you kismamaboltban leárazás van, kevés, de szép dolgokat árulnak.

a megatoyst pedig átalakítják, elmegy onnan a Kenguru Gold, és kizárólag Outletként működik majd tovább a Megatoys. a kuponok is megszűnnek sajnos. egy eladótól hallottam pénteken.

Kép

Kép
jube

Sziasztok!
Az UH gépről már én is hallottam Vidától (Õ is jó doki!! Kép) , nekem csak annyit mondott róla, hogy reméli, hogy megjön a gép még a babám idejében.. most vagyok a 27. hétben.. Tök jó lenne, ha ilyen hamar lenneKép
Ha valakinek van frissebb infója, magába ne tartsa!! Én jövő héten hétfőn megyek, de csak vércukor lesz, ha nem felejetem el, akkor megkéredezem- ha addig nem lesz mástól hír.

satuk

Sziasztok!

Én megint nagyon régen jelentkeztem... 37 hetes terhes vagyok már, szintén Hegedűs doktor betege. Az első gyerkőcünk is nála született 20 hónapja: Balázs. Most Esztit várunk. :-)
Szülésznőnk Zachár Erika volt akkor is és most is őt kerestem meg. Anno megkérdeztem Hegedűs doktort, kit javasol, mert gátvédelemmel szeretnék szülni, és Erikát, illetve Várnainé Gabit mondta.

Jube, Molvarecz doktorral vigyázz a vége felé, mert mikor Balázs született, volt egy lány a gyermekágyas részre befektetve, aki már vagy 2 hete feküdt bent szülésre várva, és nem engedte haza. Egyszer nem volt jó a CTG-je, de utána mindig tökéletes volt. A szülésznők sem értették, miért kell bent szenvednie-senyvednie, nézni, hogy mennyi baba születik, és csak várni, hogy végre az övé is kibújjon. Végül azt sem tudom, hogy mi lett vele, mert mi közben hazamehettünk.

Zizi77, ugye téged ismerlek? Feltétlenül szólj, ha meglett a baba!

Van még köztetek valaki, aki március közepére van kiírva?

Üdv
Judit
ljucus

Sziasztok!

Molvarecz tényleg furin viselkedik, de a betegeivel jól bánik, ezt én is láttam! És ez a fontos. Odafigyel a leletekre és biztosra akar menni. Nheéz egy-egy találkozás alapján megítélni a dokikat, hiszen nem tudhatjuk, milyen nap, milyen esetek vannak a hátuk mögött. Persze jó lenne, ha abban a pillanatban ettől el tudnának vonatkoztatni, és 100%-ban velünk foglalkozni...
Örülök, hogy ennyi Hegedűs páciens gyűlt össze! Kezdjük lenyomni a mésziseket.
Új uh gép? tök jó! A következő babánál majd én is megnézhetem!
ja és képzeljétek! Megvan a kulcsunk az új lakásba, 1 hóanp, és költözhetünk. nem lakik valamelyikőtök a XV. kerületben, vagy Újpesten?

Tünde

mtunde

Sziasztok!

Ljucus! Én a 36. hetemet kezdtem meg. Dehát nem lehet tudni, hogy március közepe lesz-e belőle. Kép
Az első gyermekünk lesz és úgy tűnik Luca. A "tapasztalt" anyukák azt mondják, hogy a kislányok előbb jönnek. Pár hét múlva én is beszámolok erről Kép

Jó éjszakát mindenkinek!
Dina

bdina

Hello!
Tök jót vigyorogtam ezen a mondaton: "A "tapasztalt" anyukák azt mondják, hogy a kislányok előbb jönnek".. 3an vagyunk lánytesók, és anyum mindhármunkat 4 héttel továbbhordott..Kép
És nem vagyunk lustákKép
Ja, nem paráztatni akarlak, akkor nem volt biztos az előrejelzés, stb., csak mondomKép
De jó voltKép

satuk

Ljucus, Tünde, köszi a Molvarec-reakciót.

Nem egy öröm a kórházban várni, hogy kibújjon a baba, de amennyit én izgultam érte eddig, valahogy nagyon úgy érzem, jobb az óvatosság. Molvarec biztos túl óvatos, de inkább ilyen legyen, mint figyelmetlen, végül is a babáról van szó. (akiért valljuk be, itt bármelyikünk szó nélkül végigfeküdné akár mind a 9 hónapot, nem igaz?)

Én holnap megyek UHra, majd beszámolok, van-e már új gép.

holnaptól jön vissza a tél soksok esővel, ki a napra, ezt még ki kell élvezni. Kép

Kép

Kép
jube

Sziasztok lányok! Kép
Bocsánat a zavarásért, csak kérdezni szerentnék valamit.
Dr. Gozár Tamáshoz kell mennem egy vizsgálatra. Szeretnék róla infókat gyűjteni. Milyen doki, volt már aki nála szült? Megbízható, rendes? Kérlek segítseket!!

minden infót köszönök! Kép
*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Jube,
Nem szeretném itt leírni, hogy kiről volt szó, úgy gondolom mindenkinek lehet egy rossz napja, én ennek tudom be (bár halkan hozzá teszem, ez ne a kórházba legyen).

Tünde,
Ez szuper, hogy már megvan a kulcs a lakáshoz. A költözés nem lesz semmi, mi karácsonykor költöztünk be az új lakásba. Hál'istennek a sok doboz mára már eltűnt, sikerült kipakolni mindent. Bene hogy van? Meggyógyult már?

Én jövő héten megyek vissza Hegedűs dokihoz, gondolom lesz UH is, mert utoljára AFP után voltam. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg hamarabb jönnek-e a lányok. Én mondjuk 10 nappal korábban születtem, de ez nem jelent semmit. Azért egy kicsit tartok, hogy mikor érkezik a kisbabóm, mert a Fősulin az utolsó félévet csinálom és júniusban még lesznek vizsgáim.

Tény, hogy a mai napot ki kell élvezni, mert gyönyörű idő van, de sajna ez a munkahelyen nehéz lesz.

Évi

vica10

Évi, megkérdezhetem, mikorra vagy kiírva? Én június 24re, lehet, hogy kb. egyszerre leszünk bent?

Kép

Kép
jube

Helló Lányok!
Üdv az új kismamiknak,látom szépen bővül a csapat!
Lassan el leszünk nyomva mi Mészisek.Van még egyálltalán valaki itt a topikon,aki Mészinél fog szülni?
Én is örülnék,ha mielőbb meglenne az új uh gép,szeretném még élvezni!
Egyébként pocsékul vagyok,nem elég hogy egyedül vagyok itthon,ráadásként nagyon fáj a torkom is.
Lillaadri,Mi van Veletek? Nagyon eltűntél!
Sziasztok!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Sziasztok lányok!

Jube,
Én május 17-re vagyok kiírva. De az orvos szerint lehet, hogy +1 hét. Sajnos nem egyszerre leszünk bent. De már annyira várom, hogy a kezembe tarthassam a picit. Nem mintha a várandósságot nem élvezném, csak amíg dolgozom, nem tudok teljesen erre koncentrálni. De már csak 2 hét.

Eszti,
Ma én is pocsékul vagyok, és sajna megérzem, hogyha időjárás változás lesz. A drágám is érzi, mert reggel óta megsem áll, az oldalamat már nem is érzem. Pedig azt hittem, hogy már itt a tavasz, erre hétvégére megint havazást mondanak.

Sziasztok
Évi

vica10

Hello,

mit gondoltok a légzésfigyelőről? melyik típussal milyen tapasztalatotok van? köszi a válaszokat!

Judit

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Szia Kiscsillag!
Én 3 éve járok Gozár dokihoz. Most az első babámat várom, 23. hetesen.
Nekem csak nagyon jó tapasztalataim vannak vele. Nagyon körültekintő, kedves, türelmes. Igaz, néha elég fáradt, de attól függetlenül nyugodtan megbízhatsz benne. Én annak idején egy nagyon nehéz helyzetben kerültem hozzá. Azóta az életem is rá bíznám.
Majd írd meg, hogy neked mi volt a benyomásod róla. Hogy- hogy pont hozzá kell menned???

Tünde!!

Olvastam, mit mondott neked az ügyeletes doki. Az a helyzet, hogy én is atópiás vagyok. Valóban az egyik legszembetűnőbb jellemzője, hogy MINDIG van az ember szeme alatt egy redő. Mintha fáradt lenne. Nem tudom, Benének alapállapotban milyen a szemecskéje.
Ha esteleg azt is mondják, hogy atópiás, NE IJEDJ MEG!!!! Nem túl egyszerű, ha bedurran, de lehet vele élni!
Majd írd meg, hogy mi derült ki!!

A Gozár dokisták is nagyon eltűntek a süllyesztőbe!
Nem tudjátok véletlenül, hol lehet szoptatós párnát kapni ( azt a hosszúkás fajtát).
Én az internmeten már kétszer megrendeltem, és egyszer sem jött semmi válasz, több hét elteltével sem!! És nagyon szeretnék!!!

Jó babázást mindnekinek!!!
Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!
Adri, felszereltük a tesólépcsőt.Áron nagyon élvezte. Még szokatlan tolni, de majd belejövök. Te feltudod húzni a kocsit a lépcsőn? Nekem nem megy.Mi újság nálatok? Olyan keveset vagy te is itt, akár csak én. Pontosabban olvasom miket írnak a többiek, de nincs sok időm írni. Csabi ordít most is.
Mi van veled? Hogy bírod a strapát?
Jaj, nem is írtad, sikerült egyáltalán beszerezni?

Babafigyelővel kapcsolatban: Nekünk Baby Sense II. van és bevált. A Madarász kórházban vettük.
Mindenkinek üdv.
Andi
andry

Szia Dóri!
Szoptatós párnátlehet kapni a Kikában is a babarészlegen.Hogy mennyibe kerül azt sajna nem tudom,de a budaörsiben bizti hogy van.És gondolom,hogy nagyobb bababoltokban is lehet kapni.Remélem tudtam segíteni.
Jól vagy? Hogy van a pocaklakód? Sokat mocorog?
Te híztál már?
Na most jó sokat kérdeztem!Jó pocakoskodást!
Eszti
Lillaadri! Elvesztél?

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudok, de most írok kicsit! Kép

Adriék már jól vannak, csak Lilla beteg volt, és sajnos Bencussal kórházban volt Adri 2 napot a veséje miatt. Bővebben majd Adri, ha lesz egy kis ideje! De puszil mindenkit.

Nálunk minden ok. Végre kaptunk kör alakú járókát. (égen-földön kerestem) Csak az a baj, hogy az alján lévő szivacs, össze van varrva a rácsvédővel, ami nekünk nem kell mert így Bence nem lát ki belőle, azt meg utálja. Ha esetleg láttok valahol 120cm átmérőjű jópofa járókába való szivacsot, megköszönném ha szólnátok. Kép

Bencus már ezerrel forgolódik és nagyokat kacarászik. Bár most 1-2 napja nyügimanó, gondolom a hülye frontoktól. Sztem nem olyan sokára a foga is kibújik, mert ömlik a nyála és úgy rág mindent mintha muszály lenne (kisújjamat majd eltörte!! Kép )

Most egy kicsit olvasok vissza! Kép Remélem nem kel még fel...

légzésfigyelő: nekünk Angel care van, és egy téves riasztásunk sem volt. jó az örzője is nagyon. szeretjük. Kép

Üdv. az új kismamiknak! Jó helyen vagytok!!! Kép

1-2 kép manócskáról:

Kép Kép
Kép Kép

Fel is ébredt! Szép estét mindenkinek!

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Anide!
Gyönyörű a babád!

Dóri! Itt rendelted? Nekünk nincs, de a lány, aki árulja, egy másik fórumról ismerős: http://www.hexapuzzle.hu/kismamaparna.htm

Dina, te mikor mész CTG-re? Én jövő kedden, és UH-ra is egyébként. Remélem, befordult már a gyerkőc, mert a 33. héten még faros volt. Viszont nagyon virgonc, izgő-mozgó.
Érdekes, ezt a frontot mi nem éreztük meg, pedig Bazsika nagy frontérzékeny.

Fura, hogy mindig más doki betegei vannak itt túlsúlyban. Mikor Balázs született, Vida, Mészáros, Sípos, Tóth páciensek voltak főleg.

Nálunk pont takonykór van, úgyhogy nem tudtuk kihasználni a mai időt.... :-(
ljucus

Sziasztok
túlsúlyban csak én vagyok, de én nem vagyok beteg, csak dolgozom ezekkel az urakkal! :-))
Jó pocakosodást kívánok: Rita
nováky_rita

Sziasztok!
Bocsi, én is eltűntem. Bene meggyógyult, szerencsére csak 2 nap volt, meg az a fránya orrszívás. Mi is elkaptuk, de 1-2 nap alatt túl voltunk rajta. Csak azt nem tudjuk, ki fertőzött meg kit :D
Tulajdonképpen mit jelent az atópia? Mit kell tudni? Dóri, leírnád nekem röviden? Hátha másoknak is jó tudni. (de küldhetsz mailt is: mike.tunde@gmail.com) Azóta nézem Bene szemét, és valóban karikás kicsit, de én betudtam annak, apukám szeme is ilyesmi volt, és rá hasonlít.
Andi, Adri merre vagytok?
Örülök, hogy frissültünk kicsit! A májusi találkán pocakosok, anyukák, is lesznek bőven Kép
Tünde

mtunde

Anide, nagyon aranyos a kismanód! és köszi a figyelő-tippet!

én is úgy szeretném, ha a miénk már kint lenne, olyan sokat izgultunk érte, nagyon várom, hogy kibújjon. (még sok idő, 18 hét)

Andry,
neked is köszi a figyelő javaslatot, majd szétnézünk megnézzünk. a családban sajnos első baba, ugyhogy mindenki tanácstalan, mi a jó....

Dóri, szoptatós párnát, (Philt, ha olvastátok a barátnőim a terhességről-t Kép) lehet kapni a Brendonban is, meg a Mammut nagy bababoltjában, de sajnos az árát nem tudom, mert mi ajándékba kaptunk egyet. de árban nekem eddig a Megatoys tűnik a legjobbnak, és biztosan tartanak ott is.

A májusi találkozó valóban nagyon jól hangzik!

ma megyünk UHra, kiváncsi vagyok, hogy van a kis pocok, és hogy valóban kissrác-e,
Judit

Kép

Kép
jube

Anide!
Hihetetlen ,hogy már mekkorák vagytok! Még csak most született.Borzalmas,hogy repül az idő!
Gyönyörű baba Bence,büszkék lehettek rá!
puszi
Eszti

Kép
Kép
mano4

Nagydora Kép
Elöször is engedd meg, hogy szívből gratuláljak a pocaklakódhoz!!!!!!! Kép Kép Kép
Köszönöm szépen az infókat. Voltam nála tegnap a magánrendelőben. Elsőre nagyon aranyos, szimpatikus, tényleg kedves és mindent elmond amit tudni akarok. Nekem egy hsg vizsgálatot kell megcsináltatnom és őt ajánlották, mert az én dokim ilyet nem csinál. Jövőhéten kell a kórházba mennem hozzá. Nagyon félek és izgulok! Kép Te nála fogsz szülni???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok,
Tünde itt vagyok, olvasgatlak benneteket.
Nahát, senkit nem kímélt ez a nátha?

Adrikám, mielőbbi gyógyulást. Lilla és Bencus is beteg volt? Bencusnak mi történt a veséjével? Ez az a bizonyos betegség, amire hajlamosak vagytok? Jaj szegénykém. Várlak már vissza, rossz, hogy nem írtál.Puszi.

Tényleg hirtelen milyen sok pocakos lett a topikon.De jó nektek.
Andi
andry

Anide Kép
Gyönyörű kisbabád van!! Nagyon aranyos!! Kép Gratula neked is. Kép
Hiányolom ám a babákról a képeket, nagyon szeretem nézegetni őket!! Kép Rakjatok fel minél többet!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

sziasztok!
Kiscsillag! Én ide szoktam pakolni őket:
benedek.blogspot.com

Az első néhán ybejegyzés szöveges, de nyugodtan eolovashatod (lakásvásárlás, stb) de utána már legördülve láthatod is a büszkeségemet :D
Amúgy te melyik dokihoz is jársz? Majd mondd el, mi volt a vizsgálaton!

Puszi

mtunde

Sziasztok!
Akkora nagyok és gyönyörűek a manóitok, tényleg hihetetlen, hogy nemrég még azon izgultunk, hogy minden rendben legyen a szülésnél, most meg lassan már futkároznakKép
Igaza van Anyumnak, hogy minden pillanatot élvezni kell, nem kell siettetni a dolgokatKép
Ja, nemsokára mehetek 4D UHra a Hattyú házba, nagyon várom már.. majd mutatok képeket, ahogy tudokKép
Puszi mindenkinek!
Satuk (27+4)

satuk

Mtunde Kép
Meglesteeem!! Kép Gyönyörűséges a kisbabád!! Kép Tényleg büszke lehetsz rá!! Nagyon szép baba! Kép
Én a Gozár dokihoz. Ismered? Voltál már nála? Kedden lesz a vizsgálat, akkorra kaptam időpontot. Nagyon izgulok! Kép Jó, majd elmesélem mi volt! Kép

pusszi
*

Kép
Kép
kiscsillag

* Kép
Gozár az a vizsonylag fiatal, sötét hajú, jóképű doki?
T

mtunde

Sziasztok!

Szeretnék információt kérni Mészáros doktor tarifáiról.
Segítene nekem vki? suncilla12@freemail.hu
A vizsgálat és a "szülés ára" érdekelne.
Köszönöm!
süncilla
süncilla

Sziasztok!

Anide, Tünde
Gyönyörűek a babák, és már milyen nagyok. Annyira irigykedem.

A képeket én is hiányolom!!!!

Judit,
Mi volt az UH-on? Kisfiú? Van már új ultrahang gép?

Évi

vica10

Sziasztok,

Évi, a gép még a régi, pedig már meg kellett volna érkeznie az újnak.

A mi kisbabánk meg 99%, hogy kislány! Kép Pedig eddig kisfiút mondtak. Rögtön vettem egy rózsaszín rugit. Kép

Satuk,
mi is tervezünk 4Dt valamikor. Ajánlotta Neked valaki a Hattyúházat? Hozzánk az közel van, de nem hallottam róla semmit.

Judit

Kép

Kép
jube

Sziasztok!
Judit, nálunk fordítva volt: lányt mondtak a 18. hétig, aztán nem mutatta magát a kiscsaj, és mire megszületett,megtökösödött Kép
Nagy meglepetés volt Kép
T

mtunde

Hallihóóóóóóóóó!!Kép
Megjöttünk már régen, csak képeket próbálgatok feltenni, mert dvd-n jobbak vannak. Valaki, valahol a power dvd programot ajánlotta, ami megvan, csak nem tom, hgoy lehet vele pillanatképeket leszedni, most ezen próbálkozom.. addig is megpróbálok egy képet feltenni, ami szerintem sokat sejtet..KépKép

satuk

Judit! A hely naggyon jó, nekem nagyon szimpik voltak, 12ezer, és 2 cd-t+1 dvd-t kellett vinni,
Hivatalosan 30 perc, és 1 dvd-t megírnak, az egyik cd-re vagy 30 képet feltesznek, a másik cd-n pedig programot adnakKép
Jó volt, mindent ellenőriztek, stb..
ha érdekel, pontosíthatok.. egyébként a Hattyúház mellett lakunk, közel voltKép
Ja, látszik a kuki?
Kép

satuk

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?