Sziasztok!
Bocsi, hogy eddig nem írtam, de egy kicsit lehalt a netünk. Már megoldottuk!
Gondolom mindenki örül nekem és a hosszú leveleimnek!
Sziasztok
Hajnoca
Vikimi!
Á! nem csak ezeket, de a dokival való találkozást is.
Kicsit izgultam, hogy ez a ciklus milyen lesz, mert az előzőnél gyogyis volt. Ez pedig szuris. Végülis megoldottuk. A családom nagyon vállalkozó szellemű
Így megoldottuk az egyik mentős ismerőssel.
Túléltem és nem is fájt annyira, mint ahogy számítottam rá. De a párom hősiessen kiálta a dolgokat, sőt még segített is. Becsukott szemmel.
Végülis vasárnapra már kezdtem érezni az utat Pestre menet. 1 21-es már biztosan van meg 15 - 17 közöttiek is akadnak. A jobboldalt nemtudom az most valahogy kimaradt a jóból. Ma reggel voltunk vérvételen E2 miatt. Éjjel megkapom a 3 ampulla Choragont és szerda reggel 8:45-kor miénk a műtő.
Ha minden sejtecskénk úgy akarja akkor pénteken vagy szombaton visszakapom/juk őket további nevelgetés céljából.
Találkoztam egy 'régi" ismerőssel akinek nem voltak inszeminációk alatt peteérései. Ugyanazokat az inciket (Suprefact, Fostimon, Merional) kapta mint én. Múlt szerdán megcsinálták neki a punkciót és kiderült, hogy 23!!-at szívtak le. Azt nem tudom, hogy tüszőt vagy petesejtet, de akkor is szép teljesítmény. Abból szombaton visszaadtak nevelgetés céljából 3 10! sejtest. Ezenkívül volt még 4, 6 és 8 sejtes is neki.
Mondtam, hogy gyönyörű teljesítmény ahhoz képest, hogy eddig nem volt semmi.
Kívánom, hogy mindenkinek legalább ilyen jó eredményei legyenek vagy még ennél is jobbak.
Hidd el minden rendben lesz, hisz holnap már túl leszel a nehezén. Sikerülni fog és hidd, hogy minden úgy alakul ahogy azt TE szeretnéd. Ez lehet a siker egyik titka. A + hozzáállás!!!
1* volt úgy, hogy azt sugaltam magamnak, hogy nem fog sikerülni a vizsgám. Mindezt persze az érettségi elött. Nem is sikerült! Aztán a pótlóérettségi az viszont igen!!
Ha +an állsz a dolgokhoz, akkor könnyebben mennek, mint amikor saját magadnak nehezíted meg az amúgyis nehéz napokat, pillanatokat, perceket.
Fel a fejjel, hisz minden jól fog sikerülni.
Sok sikert!!!
Zsebi!
Van vmi 'eljárás" a a táblázatra vonatkozóan?