Sziasztok. Némi pénteki melankólia után újra magamhoz tértem.
Tücsök!
Leesni leesett, de várjunk még egy kicsit. Nekem menzi elött 37-ről esik 36,6-ra, nem 36,9-re. Éppen nem jó, hogy váltott 37,2-ről, de egy picike esély még van. Várjuk ki a holnapot.
Monyó!
Én is lelkileg ingadozó típus vagyok. Ajánlatom, tartsunk ki együtt! Ja és nagyon is szívesen látunk majd a vendégházba, szép lesz ígérem. Ma csináltunk költségvetést, remélem bírjuk majd anyagilag is. Mert ugye a vendégház felújításán túl még fel kell építeni egy családi házat is. Úgyhogy lesz itt még idegroham, nem kevés.
Zsazsóka!
És ti már a vége felé jártok? Milyen típusú házat építetek? Jó szakikat, jó tapasztalatot szívesen veszek.
Remrbfz6jghzj - ezt J. a férjem üzeni.
Mindig itt ólálkodik amikor babanetezek.
Szóval még azt akartam, hogy remélem klassz tüsződ/id lesznek hétfőn.
Ildi!
Hanyadik cn-en vagy? Remélem a hőd egy kicsit majd még belehúz. Dobj kérlek egy görbincseket.(mondom én.
-ú mire Tonti visszajön bele kell húznom.
)
Szia Beszti!
Mi újság veled? Kérlek jellemezd az aktuális ciklusodat.
Angyal!
Na, gratulálok! És mennyire termékeny, ha nem vagyok túl indiszkrét? (mert az én férjem is nemrégiben volt, és csak hogy össze tudjam hasonlítani)
Azért ez nagy megkönynebbülés, nem?
Ildi!
Nálunk vihar elötti csend van. Hőm stagnál, még a 11. cn-en vagyok. J. hétfőn reggel utazik...és addig biztos ami biztos még cselekedni kell. Hogy hátha. Megyek is.
Főleg, hogy barátozni megyünk, és kicsit be kívánok italozni.
j.