Új privát üzeneted érkezett!

Halihóóóóóóóóóó!

Edit
Ügyi vagyKép

én is csak bekukk,mert ma van a buli és még dolog van elötte,nem is kicsi.Majd dobok képet milyen volt.Már ha érdekel!

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!

Kovács Roland
roli

Sziasztok csajok!!! Ágy, isteni! Minden szempontból!!! Ha-ha-hi-hi. Alig győztem végig olvasni benneteket! Kicsit csavargósra vettük megint a figurát. Nagy séták, vásárlás és persze mamázunk, mert hétvége van. Apa sajna megint focitornán, ilyen ez a február, de nem baj, márciusban nincs olyan sok torna. Nálunk süt a nap, tegnap azért esett a hó, de csak riogat minket. Mindenesetre akkorát takartam, mint állat. Totál hasra estem, jót röhögtem magamon és persze nem mertem körbenézni. Rajzfilmbe illő volt. Köszike a kajás tanácsokat, tényleg már sok mindent eszünk, asszem tényleg nincs gond se a liszttel, se a tejjel. Tegnap joghurtot adtam neki banánnal, az ilyen kajáknak énekelni szokott. az azt jelenti ízlik. Kilókra tényleg nincs okom panaszra, de azért néhány kilót ledobnék, az ember mindig elégedetlen. Egyébként ti se aggódjatok, a jó időben rólatok is leröpülnek azok a kilók. Majd meglátjátok, jön a sok fini zöldség és gyümölcs. Jaj nagyon örülök a tavasznak!!! Ez a Levi milyen jóképű férfiú, Csaj is nagy figyelemmel szemlélte. Bár nencink már beszervezett egy vőlegényt, igaz mégcsak 2 hónapos. Nagyon kevés fiú születik nálunk, így úgy gondolja, jó, ha már most képben van néhány kukis ismerős. Apropó kuki, tényleg horror ez a dolog!!! Nézitek a téli olompiát? Én a korcsolyát szoktam, olyan izmosak ezek a csajok! Na megyünk tízóraizni, aztán a mamához. Mindenkinek szép vasárnapot!!! Ja, jövő hét Valentin-nap. Szoktátok tartani? Én nem feltétlenül rajongok érte, de azért mindig egy kicsit kedveskedünk egymásnak. Szóval csajok! Újabb lehetőség egy kis románcra, férjek gatyába rázására! Szombaton pedig apa 43 éves lesz, vasárnap pedig nenci névnapja, buli hegyek!!!
borkaborka

Sziasztok!

Igaz késő van már, de azért írok!
Komolyan mondom Csajok, mióta veletek "beszélgetek" teljesen átszellemültem! Sokszor gondolok Rátok, hogy valyon most mit csináltok, és megpróbállak elképzelni magamban Titeket! Tisztára fel vagyok dobva!!Úgy örülök Nektek!Kép Kép Kép
Borka!
Szupi, hogy jól szuperál az ágy!
Ma Debibe nem sok híjja volt az én szaltómnak sem...A csavargás az tényleg nagyon jó tud lenni! Kellemesen elfárad az ember, na meg nem ül otthon a négy fal között, emberek közt van! Csak lenne már jó idő, akkor minden sokkal könnyebb, mi már úgy unjuk ezt a beöltözködést.
Küldj már abból a napsütésből egy kicsi!!
Valentin-nap...én sem vagyok semmi jónak az elrontója, ha tehetjük akkor elmegyünk vacsizni, virágot mindig kapok, én meg jó kislány módjára "megköszönöm"! Kép Régen nagyon sokat néztem a korcsolyát, (most, ha elcsípem) különösen a gálákat, mert ott már olyan felszabadultan koriznak. Emlékszem gyerekkorormban alig vártuk, hogy színes tv-nk legyen, mert akkor legalább a ruhakölteményeket is meg tudtuk csodálni!
Heni!
Köszi az elismerést, az ember mindig tanul valamit! Hogy telt a nagy buli? Sokan voltatok? Nem tudsz egy fini krémet (tortába valót) Levinek hónap végén lesz a szülinapja! Várom a képeket! Nagyon szeretem nézegetni! Remélem az éjszakátok már ébredésmentesen telnek, ha nem, akkor szólj és küldök egy álom manót! Olyan rossz amikor az ember megtörten ébred, akkor már az egész napja oda van. Kép Kép
Ságica!
Majd meglátod, hogy megjön az a késztetés! Én múlt héten voltam a Brendonban, és akkorákat sóhajtottam...nincs annál szebb és boldogabb dolog a világon! Kisfia v kislánya született a barátnődnek?
Különalvás, valahogy úgy van ahogy Zsú írta, "ha megérik rá"...ha mégis hamarabb akarod, akkor nagyon erősnek és következetesnek kell lenned! Valószínű, hogy bele fog telni egy jó pár éjszakádba...főleg, ha még az örlő fogak előtt vagytok! Miért szeretnéd átszokatni?
Vivinek csak dekoráció volt a kiságy a szobánkban. 5 évesen kezdtük el az átszokatást, (addig hallani sem akart róla)de sokszor reggelre mégis hárman voltunk egy ágyban. Levivel megfogadtam, majd máshogy lesz. Jól is ment minden egészen addig amíg Apukám beteg nem lett. Na akkor kikészültem idegileg és fizikailag is..akkor jött a fogacskája is nem bírtam állandóan felkelni hozzá...azóta ez az ágy is csak dekoráció. Mi kombi ágyat vettünk, ha sikerülne az összenyitás és lenne külön szobája szétszedném, és legalább a délutáni alvásokra elkezdeném visszaszoktatni.
Amúgy fantasztikusak ezek a gyerekek, ha egyszer valamit megtanulnak, azt előszerettel gyakorolják is. Ettől csak az lesz jobb amikor megtanul valamire fel mászni!!Kép Ja, már régóta szeretném megkérdezni, elindult már Enikő?
Zsú!
A testvérféltékenység igen jellegzetes ebben a korban, igazából nincs rá jobb gyógyszer csak a türelem, türelem és megint csak türelem. (sokat láttam ilyet az oviba) Biztos nem könnyű két pici gyerekkel, - főleg a 8.-on - de majd meglátod egy pár év múlva nagyon jól eljátszanak egymással! Próbálj meg minél több időt lent tölteni vele, fárazd ki jól a nagy fiút, hát ha az segít.
Konkrétan melyik sulit nézted ki magadnak? Kell felvételizni? Meddig kell beadni a jelentkezést? A férjed mit szól hozzá, hogy tanulni fogsz?
A kukit Levi nem nagyon engedi meg, hogy huzogassam, a férjem meg asszisztál hozzá: "csak nagyon óvatosan...hü...vagy az nagyon érzékeny... ne, ne, nem kell tovább" erre én: "akkor csináld Te" "na csak nem gondolod..."
És végül mi lett a kukacotokkal? Remélem nem lesz még egy horror!

Szuper volt a I. Játék Fesztivál! Kép Kép Kép Kép Levi 4 óra hosszán keresztül ugrált, játszott, szaladgált. (Szó szerint fingra vágta magát, délután aludtunk is minden egy jó nagyot) Az egész aréna egy nagy játszóház lett. Volt ott minden korra nemre való tekintettel...a gyerekek a bőség zavarával küszködtek! Levinek legjobban az ugrálóvár tetszett! (ezen végre lehetett, nem úgy mint az ágyon!)
KépKép
Már meg Zsófi tünt el!
Jó éjszakát minden babának, és mamának!!!

KépKép
KépKép
vile

Sziasztok! Én is láttam a játszóházat Debrecenben, igaz csak a híradóban, nagyon szuper lehetett. Ágyba való átszoktatáshoz nem tudok hozzászólni. Anna születése óta a saját ágyában alszik, ráadásul mostanság hála istennek ő lent a szobájában, mi meg fönt a hálóban. fél évig lent aludtunk a kanapén a nappaliban,de hát nem volt valami jó. Most,hogy visszatértünk a saját hálónkba mindenki elégedett és kipihent. Köszönhető ez Csajnak, aki szépen alszik éjjel. ritkán ébred fel, olyankor jelez én meg ugrok, nyitva vannak az ajtók, azonnal meghallom. Néhány hónapja még keseregtem, hogy sose fogja átaludni az éjjelt, aztán tessék, egyik napról a másikra megtörtént, és most már rendszeres. Szerintem ez az egyik őrületes nagy boldogság a gyereknevelésben. Remélem a fogzás sem fog ezen változtatni. Még nincs ugyan fogunk, de 7 hósak leszünk, biztos, hogy ő már érzi a kis ínyében a mozgolódást. Szóval kitartás ilyen téren, biztos minden gyerek megérik ezekre a dolgokra. Napsütést most nem tudok küldeni, szomorkás idő van, de nem én szomorkodom miatta. A lelkem már tavaszban jár. Micsoda költő vagyok! Csaj tegnap paradicsomos krumplit evett csirkemellel. Nagyon fini volt. Kellemes Valentin.napi készülődést mindenkinek!!!
borkaborka

Sziasztok!

Valentin napon mi is megemlékezünk egy kis aprósággal , és persze én is jó kislányhoz illő módon megköszönöm.
Enikő még nem tud járni, négykézláb megy és a bútorokba kapaszkodik.
Barátnőmnek tündéri kislánya van.Mondtam neki, ha már nem kel fel éjjel akkor hazaviszem magamnak.
Feladtam a jelentkezési lapokat, nagyon bízom benne , hogy sikerül. Andragógiára és informatikus könyvtárosra adtam be. Attól félek, hogy a 108 pontocskám nem valami sok. De költségesre általában alacsonyak a ponthatárok. Enikő három éves koráig pedig nem kell fizetnem. Az utolsó évet pedig kihúznám diákhitelből.Ezek voltak az én kis álmaim, kicsit pesszimista vagyok. Most július végéig izgulhatok. Megyek mert a gyerkőc apával van.
Sziasztok
sagica

Sziasztok!
Nem tűntem el, csak a hétvégéken kicsit nehezebben jutok a géphez, mindig csinálunk valamit, még ha csak együtt játszunk, vagy tévézünk is. Tegnap délelőtt bábszínházban voltunk a közeli műv.házban, ez már a harmadik alkalom volt, de egyre kevésbé tetszik Botondnak. Igaz, nem is volt nagy szerencsénk vele, a mostani elég unalmas volt, és főleg nagyon sok zenével, énekkel, amit egy 2,5 éves talán még nem annyira értékel. Volt valami játszóház féle is utána, én hazajöttem főzni, ők meg maradtak még apával. Volt egy kis trambulin, azon próbálta ugrálni tanítani, ugyanis még nem tud páros lábbal ugrani. Mozgásban nem túl ügyes, viszont nagyon okos. Mindent nem lehet, nem igaz? Tud egy rakás éneket, mesét, mondókát kívülről, mindenkivel dumál, mesél, de hát ugrálni nem tud, ez van. Elég lustácska szegénykém, csak ne közösítsék majd ki az oviban, mert nem olyan futkosós, pl. a műanyag motort sem szereti, pedig azért minden gyerek odavan.

Sagica!
Az alvás nálunk úgy alakult, hogy kb. fél éves kora óta az éjszaka kisebb-nagyobb részét a mi ágyunkban töltötte. Este a sajátjában altattunk el (ill., akkor még szopi után oda tettük vissza), aztán az első ébredés után átvittem magunkhoz. Az utóbbi hónapokban ez egyre későbbre tolódott. Előfordul, hogy 1-2 hétig egyáltalán nem kell áthoznom, aztán rosszat álmodik, és éjjel 2-kor felsír, hogy vigyem át. De egyre gyakrabban alussza át az éjszakát a saját ágyában. Főleg, mióta átalakítottuk az ágyát, hogy nincs már rács, nagyon tetszik neki. Úgyhogy én azt mondanám, hogy rá kell bízni, idővel megoldódik. Azért lehet finoman mondogatni, hogy milyen jó is a saját ágy, stb.
Miért kell július végéig izgulnod? Addigra van meg a felvételi eredmény? Ilyen sokára???

Vile!
Milyen tortakrémre gondoltál? Csoki, túró, joghurt, gyümölcs? Én nagy tortasütő vagyok, az egész családnak én csinálom a szülinapi tortát + a férjem családjában még névnapra is van torta, úgyhogy egy pár félét ismerek.

A Valentin napot mi egyáltalán nem tartjuk. Amikor megismerkedtünk, több, mint 9 éve, még nem volt divat. Úgy gondolom, hogy a virágárusok, meg - bocs, ha valakit megbántok - a giccsárusok propagálják a dolgot. Mi tartjuk a házassági évfordulónkat, meg a megismerkedésünk évfordulóját (ami mindig macerás, mert dec. 21. - a karácsonyi készülődés közepén van), ezek személyes "ünnepek".

Sziasztok
Zsófi
zsóf

Ja, és tegnap délután végre elvágtam a haját. Majdnem megsirattam a gyönyörű kunkori tincseit, de hát mégiscsak egy fiú, nem köthetem copfba a haját.

Kép

Az eddigi állapotról a profilomban van kép.
Zsófi
zsóf

Csajok!

Íme egy kis Valentin-napi előzetes!!!Kép Kép Kép Kép
Tegnap kaptam.
<!--attachment: Id_vel_be_rnek_az__rzelmek_-358834.doc*mime_msword.gif*application/msword*44.5**Id%f5vel+be%e9rnek+az+%e9rzelmek%21%2edoc --><center><pre>
Kép
Idővel beérnek az érzelmek!.doc (44.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Borka!
Én ma megnéztem a naptárat, szombaton Zsuzsanna napja lesz. A kislányodat akkor tulajdonképpen hogy hívják? Nevezted már Annának, Nencinek...
Levinek is kb ilyenkor bújt ki az első foga, aztán meg csak úgy sorakoztak. Mostanra tele van a szája foggal. (20)
Ságica!
Kicsit se légy pesszimista! És főleg ne beszéld be magadnak! ("Álmod sose érjen véget, mert az álmod neve élet!")Hol van ez a suli? És ezzel a végzettséggel mi leszel, ha nagy leszel? Ha jól számolom 3 éves. Kell hozzá nyelvizsga? Nekem csak a tankönyvekért kell fizetni, és a B.füredi tréningért, magáért a képzésért nem.
Zsófi, Heni!
Szombaton megyek Budapestre konzultációra!

Sziasztok!

KépKép
KépKép
vile

Zsófi, ezt jó egyszerre küldtük!
Nnnnnnagyon-nagyon aranyos a kisfiad! Kép Kép Kép Tündéri kis mosolygós!Kép Kép Kép Az én kisfiam egy percre sem áll meg, róla alig lehet egy normális képet készíteni!
Bármilyen krém jöhet, mondjuk ami nektek legjobban bejön. (a nagyon vajasakat azt nem nagyon szeressükKép!!)
A gyerekkeknél sem egyszerre fejlődik minden. Egyszer az egyikben erősebb, aztán a másikban, bár alap természetének megmaradhat, mi sem vagyunk egyformák! (mint a kg és a hossz) Sztem biztos nem fogják kiközösíteni, (ebben a óvónéninek is fontos szerepe van) mert ált.-ban a gyerekek egymásra találnak. De ha érdekel a dolog szívesen segítek, hogy hogyan, mivel lehet fejleszteni a nagy ill. a kismozgásokat!

Edit

KépKép
KépKép
vile

Hello. Kislányom Anna. Nenci, a húgom, azaz Anna nagynénje.Õ Zsuzsanna. A giccset én sem szeretem, nem is veszünk ilyen dolgokat, csak valami aprósággal meglepjük egymást. Tegnap vettem apának egy dobozos Radebergert, az egy sör, nagyon szereti. Hát ennyi. Meg persze új ágy, kis pezsgő, kis eper, kis összebújás. Mondjuk nálunk Valentin nélkül is szoktak hasonlók lenni. Nincs valami jó ötletetek szülinapi ajándék gyanánt?Most megyünk ebédelni.
borkaborka

Ha-ha! Megnéztem a beért érzelmeket, nagyon jó!
borkaborka

Sziasztok!
Vile!
Nálunk a legjobban egy egyszerű csokikrém jön be. Ezt használom a fekete-erdő tortába, vagy rigójancsiba, kis módosítással trüffelkrémnek nevezzük (akkor margarin is van benne). Ezt úgy kell csinálni, hogy előző nap felforralsz tejszínt (nekem nagy tortaformám van, egy feketeerdőhöz elfogy 8-10 dl tejszín is - persze egy része az én gyomromban köt ki sütés közben Kép), a forró tejszínbe keversz főzőcsokit (8 dl tejszínhez kb. 2 tábla, de lehet kicsit több is), és addig kevergeted, míg teljesen elolvad a csoki. Másnapig hűtőben tartod, jó hidegnek kell lennie, hogy rendesen felverhető legyen. Már csak fel kell verni, lehet bele tenni habfixálót, ha nem akar keményedni. Nagyon könnyű krém. Általában csokis piskótával csinálom, meggyet lehet tenni bele. Ha édesebben szereted, a forró tejszínbe lehet egy kis cukrot még tenni. Esetleg egy kevés zselatint is elbír, ha keményebbre szeretnéd, mint amilyen általában egy tejszínhab.

Ami Botondot illeti, a finommozgásokkal semmi gond, abban nagyon ügyes. Már egész pici korában lapozott könyveket, szedegette a morzsát, stb. Csak a nagymozgások (ugrálás, futás, stb.), azzal van lemaradva, főleg, mert olyan nyugodt, ücsörgős típus. Leginkább az olyan játékokat szereti, amihez ülni kell (gyurma, homokozó, hinta, lego, stb.). Úgyhogy igen, érdekel, hogyan lehet ezen javítani.

Borka!
Én is mindig bajban vagyok a férjemnek ajándék ügyben, utóbbi időben kapott mobilt (karácsonyra, mert a régi már nagyon gagyi volt), fürdőköpenyt, CD-t, gyapjúpaplant, párnát, különböző kerti szerszámokat, gépeket. Legközelebb - bár ez saját kívánsága volt - komposztaprítót fog kapni.
Nem hiszem, hogy nagy segítség voltam.

Sziasztok
Zsófi
zsóf

Zsófi! Botond valószínűleg kreatív típus, aki inkább az agyát töri, mintsem leizzadjon egy bőrfocit kergetve. Szeritem ez nem baj, hidd el, szerintem a nagymozgással is hamar utól éri majd magát. Ti milyenek vagytok? A játékok amiket leírtál, mind olyan ami jól megmozgatja a fantáziát, ahol alkothat. Lehet, hogy Geromilo szívesen cserélne egy picit veled, Gergő ugyanis örökmozgó. Ha itt lesz a jó idő, többet fog mozogni, kimozdulhattok közösen egy sétára, a játszótérre, biciklizhettek stb...Ne aggódj!
borkaborka

sziaszto!!!
Vagyok ám csak épp meghalni készülök.olyan beteg vagyok.Vasárnap még semmi bajom, hétfőn hajanalba meg olyan szarul lettem.torkom fáj,fejemszéthasad,izületeim kivannak.Még a bőröm és a hajamis fáj.Ma jó sokat pihiztem úgyhogy egy kicsit jobb.Talán megmaradok.
A buli nagyon jó volt.
Zsóf
Ne idegeskedj!Nem lehet minden gyerek örökmozgó.
Nekem nagyobbik fiamMásféléves koráig olyan lusta volt,hogy szinte csakakkor ült föl ha felültettük.Ahova leraktuk ott maradt.Most meg......nem gyözzük vinni ide oda,hogy a fölös energiáit leadja.De és ha nem lesz örökmözgó akkor mi van!?lesz majd az oviba olyan kisgyerek akivel így is el tud játszani.De nem tudhatod,hogy nem pont ő fog megváltozni.Szóval no para.KépKépKépKép
Ja és jó a haja.Kép
Edit
elolvastam én is az idővel beérnek....et.nagyon jóóóóóóó!Kép
Borka
Ajándék passz.Nekemis mindig fejtörést okoz.Kép
Rakok fel pár képet abuliról:
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép......stb.

Kovács Roland
roli

Edit
Hova jössz Pestre????
B.füreden lakik a nagymamám és a keresztanyámKépKépKép

Kovács Roland
roli

Sziasztok!
Borka!
Valószínűleg ott van a probléma, hogy mi milyenek vagyunk, ugyanis mi is elég nyugisak vagyunk (finoman fogalmazva). Én jártam ugyan tornázni szülés előtt, de inkább csak a remélt súlyveszteség miatt, mint jókedvemben. A férjem meg szintén állandóan mondja, hogy "kéne valamit mozogni". Aztán annyiban marad.
Nem is akarom, hogy profi sportoló legyen belőle, csak éppen az én életemet megkeserítette pici gyerek korom óta a túlsúly, és nagyon szeretném ettől megkímélni. Szerencsére nem olyan zabás, mint én voltam az ő korában, de ugyanolyan lusta.

Roli!
Lehet, hogy még változik, bár sok reményt nem fűzök hozzá. Sokan irigyelnek a nyugodt gyerekemért, főleg a hiperaktív gyerkőcök anyukái, akik egész nap rohangálnak utánuk, de hát minden éremnek két oldala van.
A buli tényleg nagyon jónak tűnik. Hol tartottátok? A torta is nagyon eredeti!

Sziasztok
Zsófi
zsóf

Zsófi
Valahol én is irigyellek,mert Dodó már most lefáraszt pedig még csak két hónapja indult el.szerintem a karnisra is felmászna ha engedném.De Õ meg ilyen és kész.Így kell elfogadni.

Tombolda nevezetű játszóházba volt a buli.nagyon élvezték a skacok.

Szép jó éjszakát.

Kovács Roland
roli

Sziasztok!

Na itt vagyok végre! Tegnap is és ma is kicsit csavarogtunk. Jó nagyokat sétáltunk, megnéztük a vonatokat, Apát a munkahelyén, boltban voltunk...ma meg elmentünk az oviba. Na onnan meg alig tudom haza hozni. Imádja a gyerekeket, meg azt a sok érdekes játékot! Pedig jöhet még velem eleget... lehet később meg majd ez lesz a baj! Aztán kicsit takarítottam is, de sajna a vasalnivalók még gonoszul vigyorognak rám...Kép Kép
Heni!
Remélem már jobban vagy!!! Pihenj sokat, tudom ez gyerekek mellett nehéz, de inkább a házimunkát halogasd egy kicsit. Sztem úgy is meg fog várni!!
Szuperek a képek, olyan jó volt nézegetni. Az meg különösen klassz, hogy magadról is küldtél, így legalább pontosabb képet tudok magamban "leképezni" Rólad! Biztos nagyon jó volt a buli!!!Kép Kép Nagyon jó ötlet volt ez a játszóház!Máskor is tartottátok már így? Látszik a gyerekek arcán mennyire élvezték! A hétvégén kaptam szórólapot egy debreceni játszóházról. Tavasszal mindenképpen elviszem Levit. Annyira jó érzés látni a gyerekek arcán azt a boldog önfeledt mosolyt, kacajt miközben játszanak!
A Műszaki Egyetemre megyek, 9 órára, és ilyenkor már 4.40-kor indulok egy szutykos vonattal, amit nagyon nem szeretek. Kép Füredre meg márc.10-12-ig egész hétvégén reggeltől estig nyomatják az anygokat, majd kb 2 héten belül ezekből a témakörökből le kell adni 4 dolgozatot.Kép
Borka!
Bocs, ha kicsit összekevertem a dolgokat. Információk ezennel elmentve! Jó a kérdés ezzel én is mindig bajban vagyok. Sztem egy németországi foci VB jegynek bitos örülne...Kép Na jó, komolyan. Szerettek fürdőbe járni? Mit szólnál egy kétszemélyes élményfürdőhöz? (a welnes hétvége tudom, hogy még nem fér bele, de néhány órára anyukád biztosan szívesen elvállalná Annát) Színház...mozi...koncert...mindegy csak ketten legyetek. Este ha már alszik Anna...Gondolom Ti sem az ajándék értékére fektettek nagy hangsúlyt, ezért is jutottak eszembe ezek. Meg ez úgy illene hozzád(tok) Én olyan belevaló vagány csajszinak képzellek el... (na meg kicsit magamból indultam ki, én is szívesen elmennék egy ilyen helyre) Én, ha már végképp tanácstalan vagyok, akkor rágondolok a kedvenc hobbijára (motorok, autók) és valami ahhoz passzoló dolgot veszek. Pl: sportkormány, csak ezt azért nehéz kiviteleznem, mert mi általában együtt megyünk mindenhová. (itt nálunk semmit nem lehet kapni, mindenért Újfaluig, v Debrecenig kell menni.) Ja és mindig bebiztosítom magamat az eladónál az esetleges cserére. Most egy igazi Tisza cipóre vágyi, de mire a szülinapja lesz, addigra úgy is megveszi magának.
Zsófi!
Nem felejtettem el az ígéretemet, rajta voltam, vagyok a témán. Ma még a kollegáimat is megkérdeztem! Mint már írtam, sztem sem vagytok elkésve semmiről, nyugi. De, ha továbbra is aggaszt a dolog- amit megértek - akkor próbálj neki mozgásos helyzeteket teremteni játékos formában. Pl.tegyél be neki valami jó kis pörgős gyerekdalt -én imádom a Gryllust, olyan jó állatos meg mindenféle dalai vannak - közben utánozzátok az állatok mozgását. (ebben a korban az utánzásos tanulás a jellemző) Játékosan tornázzatok együtt! Tudom, hogy kismama vagy, csak kíméletesen, ha nem vagy eltíltva. Labdázzatok, gurítgassátok, esetleg kisebb akadálypályákat is felállíthatsz a lakásban. Berendezési tárgyak között bújjatok, kússzatok, másszatok. Ha jön a jó idő, akkor uzsgyi le a játszótérre...ott aztán van rá lehetőség. Vidd el játszóházba! Keress hasonló korú gyerekeket! Együtt mindig jobb, na meg sokat tanulhatnak egymástól. Aztán még ott van az úszás..na az nagyon -nagyon jó sokmindenre. A lényeg, hogy csak szép fokozatosan. Ha úgy látod, hogy nem akaródzik neki, akkor ne erőltesd. Pihentesd a dolgot, és később próbálkozz újra. A lényeg, a cél, a mozgás megszerettetése legyen, ne egy újabb kis Csollányi nevelése. A gyerkeket amúgy is -a életkori sajátosságainak figyelembevételével - önmagukhoz képest fejlesztjük. És ha mégsem lesz egy hű, de mozgékony gyerek az sem baj. Arra azonban figyelj, hogy lustálkodása ne párosuljon lassúsággal! Tudod az ált. isk.-ban már mindent időre, százalékra csinálnak a gyerekek! Kicsit nézegettem Neked a neten, és találtam egy nagyon jó oldalt! (www.keszsegfejlesztes.lap.hu ezen belül Mozgás és ezen belül Mozgásfejlesztés)
A csoki krém receptjét köszönöm. Nagyon jól hangzik, ma már el is újságoltam az oviban. Esetleg egy joghurtos is jöhet? (ugye nem vagyok pofátlan?!)
Zsófi! Amúgy hogy vagy? Mikorra vagy kiírva? Van fogadott dokid? Hol fogsz szülni? Boti hogy fogadta a kistesó hírét? Megmozdult már a baba? Esetleg lehet már tudni hogy kisfiú lesz v kislány? Milyen nevet választottatok? Mesélj egy kicsi!!
Heni ezt Neked küldöm!
Kép
Na megint sikerült teleírnom az egész oldalt!
Puszi Nektek!
Edit

KépKép
KépKép
vile

Sziasztok!
Húúúúúú de nem ér rá senki.

Edit
Köszi jobban vagyok.sokat pihentem.Danit reggel elvittük suliba,hazamentük és ahogy Dodó lefeküdt én is pihi.Nagyon jól esett,csak nehogy hozzászokjak.KépKépKép
Jaaa és a házumnka tényleg megvárt.KépKépKép
Tegnap már takarítottam.
Gyereke meg apa hál`égnek jól vannak.

Remélem ti is nem azért nem írtok mert betegek vagytok!

Szép napot.Heni

Kovács Roland
roli

Heni!
Egész nap itt voltam gép közelben, a szakdolgozatot ollózgatom. Néha bekukkantottam, ...sehol senki... szívesebben írnék inkább ide...de szombaton vinni kell még egy kész fejezetet! Ezért most hajrázok!!
Kép
Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
vile

Edit!!!

Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!4Kép
Be szoktam lesni én is.De olyan lassú a gép,meg nincs is kinek írni.Úgyhogy inkább MSN írogatunk csajokkal

Jók legyetek!!!!!Puszi Heni

Kovács Roland
roli

Zsófi!

Már akartam kérdezni, Neked mikor lesz a védés? Nekünk jun. 24.-én államvizsga+védés, és képzeld el annotációt (kivonatot) kell készíteni. A bemutatót pedig számítógépes háttértámogatással (PowerPoint). Jó mi???

Heni!

Használt a "hajrá" kész vagyok!!! Kép Kép Kép Most már "csak" vasalnom kell! Kép Kép Kép

Esik az eső....Kép Kép Kép
Kép

Sziasztok! Edit

KépKép
KépKép
vile

Sziasztok!

Szerdán leadtam végre a szakdolgozatot! Hurrá!!! Olyan jó érzés, hogy nincs lelkiismeretfurdalásom, ha alvásidőben egy kicsit magammal, meg a terhességgel foglalkozom.

Edit! Nekünk azt mondták, április környékén lesz a védés, de még nincs konkrét időpont. Lesz az május is, nagyon egy link társaság, aki ezt a másoddiplomát szervezi, pedig közgáz-diplomát kapunk. Azt meg, hogy miről szól majd a védés, nem igazán lehet tudni, állítólag csak a dolgozatról kérdeznek majd. Nagy mázlim van a konzulensemmel, ugyanis amikor jött hozzánk órát adni, kiderült, hogy honnan ismerős nekem, ugyanis egyidősek a fiaink és anno a dr.nőnél oltáskor találkoztunk! Itt laknak pár utcára, átmentünk Botival konzultálni Kép. Szóval majd megkérdezem, hogy milyen a védés.
Úgy látszik, nálatok a védést elég komolyan veszik. Nálunk az államvizsga, ahol tételek, stb. voltak, az volt nagyon komoly (80 %-os beugró teszt kb. 100 fogalom bemagolásával), a védés már állítólag nem lesz gáz.
Megnéztem a honlapot, amit ajánlottál mozgásügyben, érdekes volt. Mindenesetre leszűrtem belőle, hogy Botinak nincs semmi gond a mozgásfejlődésével, csak miután lustácska a lelkem, ezért ügyetlen is, keveset gyakorolja a mozgásokat. Ma kétszer esett le a csúszdáról különböző akrobata-mutatványok közben. Próbálom hagyni, de azért a frászt hozza rám ilyenkor. De legalább nem ment el a kedve, ez is valami. Játszóházba, közösségbe egyébként járunk, ahol kedvenc időtöltése, hogy az ölemben ülve nézi a többieket Kép vagy Kép (=sírjak, vagy nevessek???).
A játszótérrel meg még ki kell gondolnom, hogy lesz, ugyanis átépítik a játszóterünket, ami nekem (magas vagyok, hosszú lábakkal) jó tempóban 20 perc, Botival mire gyalog odaérnénk, fordulhatnánk vissza. Viszont szeretném tavasszal leszoktatni a babakocsiról. Még nem tudom, hogy lesz. Sajnos biciklivel sem vagyok olyan biztos magamban, hogy nagy pocakkal, gyerekkel odatekerjek. (A terhességről majd máskor, egyébként a héten voltam AFP-n, tehát 16. hetes vagyok, július végére kiírva.)

Na, mennem kell.
Jó hétvégét mindenkinek (és egy kis napsütést már végre!!!)
Sziasztok
Zsófi
zsóf

Sziasztok!Nem vagyunk betegek, csak röpülnek a napok és mindig van tennivaló. Mi is csavargunk, szokásos délutáni séták. Nálunk irtó klassz idő van: süt a nap, meleg van. Köszi az ajándék tippeket, nagyon jók. Végülis apafej egy lapos üveget kért, mert az neki nagyon tetszik és kell. Most is tornán van, de délután már itthon lesz. Csinálok neki pudingot, mert imádja, beletűzöm a számgyertyákat és a tüzijátékot. Anna megtalálta a térdét, most éppen ott tart, hogy négykézláb hintázik.Nagy botanikus veszett el benne, egy micsurin, szegény virágom levelei nem tudom meddig bírják. Tegnap voltam kozmetikusnál, nagyon jó volt, anyu volt a pesztra. Vettem egy frankó magas sarkú, tavaszi cipőt is, nem is tudom mikor volt utoljára rajtam magas. Apának biztos tetszeni fog. Küldök nektek Bajáról napsütést!
Zsófi ! Anna július 24-én született, 30-ra voltam kiírva. Szóval hajrá!
Mindenkinek gyönyörű hétvégét!
Geromilo, Roli! Javult a helyzet a férjekkel?
borkaborka

Évivel mi lehet?Láttam barátokat keres a XVIII. ker.-ben. Roli, te messze laksz tőlük? Remélem jól van.
borkaborka

Sziasztok!

A napsütésből jöhetne ide is. Nálunk nagyon pocsék az idő. Csütörtökön esett sok hó, pénteken pedig egész nap szakadt az eső. Nyakig járunk a vízben, gyereket kivinni lehetetlen.
Ma adtam neki csirkemájat, eddig megette ma nem kellett neki pedig éhes volt. Hogy lehet egyszer finom egyszer nem ua. kaja?
Sajna a tesómnak nincs ideje próbálkozni a kép kicsínyítéssel, így nem tudom mikor sikerül végre felrakni nektek egyet. Nem igazán tudok írni mert Enikőm szabadon van és minden érdekli ami veszélyes. Talán majd egy nyugisabb időpontban.
sagica

Sziasztok,szép estét!!!!

Örülök,hogy mindenki jól van.Már én is csaknem teljesen meggyógyultam(még köhögök).

Borka
Köszönöm kérdésed.nagyon aranyos vagy.Kép
Most azt mondom egész jól elvagyunk apával.úgy gondoltam,egy kicsit vissza veszek én és akkor Õ is csitul.Azt hiszem jó utón vagyunk.KépKépKép
Nem vagyok nagyon messze Évitől.De tényleg mi lehet vele?????

Ma itt gyönyörű idő volt.napsütés,kellemes hömérséklet....Meg tudnám szokni.

Sagica

nem próbálod ki amit írtam kicsinyítésnek?Nekem nagyon jól működik.KépKépKép

További szép estét,és éjszakát mindenkinek!KépKépKép

Pusz Heni

Kovács Roland
roli

Kedves Zsuzsa!

Kép

Sztem holnap is csak ilyenkor tudnék jönni, ezért már most elküldöm Neked ezt a virágcsokrot!!

Szerencsésen megjártam Pestet, kicsit fáradt vagyok, de a kedvem az nekem is egész nap jó volt. Jókat nevettünk a csajokkal, na meg tervezgettük, hogy ki mit fog vinni a füredi tréningre. (egy kis hazai...)
Örülök, hogy mindenkinek kellemesen telnek a napjai - talán ebben nagy szerepe van a napsütésnek is! És akkor mi lesz még, ha jön a tavasz....!? Röpködni fogunk örömünkben??!!
Borka jó bulizást Nektek! Nálunk a virág még nem kelltette fel az érdeklődését Levinek, (remélem már nem is fogja)annál inkább a berendezési tárgyak! Azokon belül is azok, amikre fel lehet mászni!!! Eszméletlen miket művel...kész életveszély!! Hú a kozmetikus csodákat tud tenni az emberrel, már én rám is rámférne egy kis kényeztetés! Magas sarkú...jó kis idő kellett nekem is mire az elkényelmesedett lábam engedelmeskedett az én akaratomnak. De még így is többet van rajtam kényelmes cipő. Kisgyerek mellett ez praktikusabb.
Zsófi
Nem volt semmi az az államvizsga! (Akkor Te nagyon értesz a matematikához!! E mán nem semmi! Nálunk mindenki tök hüle hozzá, alapvetően humán beállítottságúak vagyunk.) Ehhez képest a védés tényleg egyszerű.
Sztem a biciklizést inkább most hanyagold. Ne nagy pocakkal kezdj el kísérletezni...bár a Marsi Anikó meg oda volt sielni. Én azért óvatosabb lennék.
Ságica!
Ma végre a vonaton volt időm alaposabban tanúlmányozni a Kismama februári számát. Na abban olvastam, hogy a márciusi számában szó lesz "Vajon leszokik-e az együttalvásról" a gyerek! Hátha ad egy-két jó tanácsot. Nem lehet, hogy egyszerűen csak nem volt annyira éhes a kisasszony?! De nekünk is van úgy, hogy egyszer jobban, máskor kevésbé kívánunk egy-egy ennivalót.
Heni!
Ez már fél siker! Csak így tovább! Használd a női ösztöneidet és majd azok segítenek!

Na sziasztok! Mindenkinek kellemes vasárnapot, jó pihit!
Edit

KépKép
KépKép
vile

szép vasárnapot mindenkinek és puszi. Zsú boldog névnapot!
borkaborka

Geromilo hol vagy?
Boldog Névnapot!
sagica

Gziasztok mindenki!!!!!!!!

Zsuzsa
Kép
Boldog névnapot!

Kovács Roland
roli

Kép
sagica

Sikerüüüült!! Köszi Roli.
sagica

Sziasztok!!!!

Sagica

Ügyi vagy!!!!!!!!!!!Kép
és jóóóó a kép.Szupi járgányKép

Majd jövök.KépKépKépKép

Kovács Roland
roli

Nekem sajna nem sikerül, hiába társítom, meg paintolom, meg mentem másként...még így is meghaladja a méretet! KépKépKépKép
Kép

KépKép
KépKép
vile

Edit! Ha előtted van a fénykép, menj rá a kép menüben méretváltoztatásra, írd át 450 megapixelesre, mentsd el, mondjuk az asztalra, onnan meg egyszerüen feltöltheted mellékletként.
borkaborka

Borka! Köszi a segítségedet. Már jó ideje bíbelődök vele. Nekem a kép menüben nincs méretváltoztatás címszó, helyette valami "attribútomok" van. A súgó szerint itt lehetne képet szerkezteni, de amikor beírom a kívánt méretet (cm-ben) akkor a képnek csak egy részét "kicsinyíti" le. Kép Kép Kép Kép
Már próbáltam szövegdobozt létre hozni és abba bele tenni, de akkor meg az egész dok. feltöltöm vele...azért nem adom fel töröm még a fejem!
Kép

Jó éjszakát Mindenkinek!Kép

KépKép
KépKép
vile

Sziasztok!!!

Edit
Ne add fel!!!!!Előbb utóbb sikerülni fog.KépKépKép

Tegnap képzeljétek találkoztam egy anyukával innen a netről.nagyon jó napunk voltKépKépKépCsak rövid volt a nap.
KépKép

Többiekkel mi van????

Kovács Roland
roli

Sziasztok!

Kimenőn vagyok mert megint lemerültem mint a laposelem. Úgy tűnik legalább havonta egyszer mély önsajnálatba esem. Enikő állandóan és mindenért nyávog ami nagyon idegesítő tud lenni egy idő után , ráadásul menstruálok is úgyhogy teljesen kész vagyok. A fejem úgy fáj mintha ütnék , a kedvem a béka segge alatt. A barátnőm elvitt ma du sütizni ez már jó volt egynek. Enikőnek jövő vasárnap szülinapja, rendeltem neki tortát, önző módon az én kedvencemet, neki még egyenlőre mindegy, majd jövőre már remélem ő választ. Egy cuki kis kacsa gyertyát kértem rá , mert mikor grimaszol úgy néz ki mint egy kacsa. Tiszta apja. Lufis bulit csinálok neki, remélem jó lesz. Ma szétnéztem a játékboltba, babát akartam de nincs semmi normális.
Roli, úgy látom ti sem szükölködtök játék terén.
Mielőtt elfelejteném, nagyon idegesít, hogy nem tudom tisztítani a gyerek fogát, hogy lehet egy ilyen kicsi gyereknek rendben tartani azt a nyolc kis fogat? Adjatok tippet légyszi. Sajna a kimenőnek lassan vége, idnulok haza. Legyetek jók!
Sziasztok!
sagica

Sziasztok

Sagica
Dodónak én megmosom a fogát.Kicsi fogkefe+fogkrém.Amúgy Õ egész nap fogat mos.Akárhányszor bemegyünk a fürdőbe Õ jön és kéri a fogkefét.Ha véletlenül nem teszünk rá fogkrémet vísít.

De lehet kapni ilyen újjra húzható babafogmosót.Nemtudom,hogy az milyen csak láttam.

Úgy látszik a mai gyerekek korábban kezdika dacolást és hisztit.Nem csoda hogy kivagy.Én már szinte nem merem az utcán kivenni a kocsiból,mert totál ellenkező irányba megy és ha esetleg irányba próbálom rakni akkor ordít kapálodzik....Ha ilyenkor vissza merem tenni a kocsiba akkor alig bírom belefeszegetni.A kezét abszólút nem engedi,hogy fogjam,mert harap.arról nem is beszélve,hogy ledobja magát földre és üti a fejét a betonba.Engem meg néznek az emberek.Tök ciki
Remélem hamar túl leszünk ezen.
KépKép

Bizti jó lesz neki ez a torta is.jól lehessen maszatolni az a lényeg.KépKépKép

....és nyugi,jön a tavasz a napsütés és akkor teljessen feltöltődszKép

Puszi

Kovács Roland
roli

Sziasztok!

Jajj Zsófi! Az előbb emlegettelek. Levente kb még fél órával ezelőtt az ágyon ugrált. Fantasztikus milyen nagy a mozgásigénye, főleg így tél végén. De ebbe a takony időben hogy vigyem ki? ( állítólag rosszabb lesz) Hétvégén pedig már olyan kellemes idő volt, rengeteget tudtunk kint lenni. Ugy hogy Ságica nem csodálkozom, ha rossz a kedved. Ettől az időjárástól még az a kevés jókedve is elmegy az embernek. Én ma a fodrász-trükköt dobtam be magamnak. Addig is kikapcsolódtam, meg jókat dumcsiztam a csajokkal. Egyébként jövő héten mi is szülinapozunk, 28.-án leszünk 2 évesek. Te jó ég, hogy elrohant az idő, még most született...ez a lufis buli nem is rossz ötlet. Ha megengeded lekoppintom. Nálunk 4 torta lesz (2 nagymama+1keresztanyu+az enyém) el is heteltem a fogyókúrámat. Ságica! A februári kismamában reklámozza a Roli által is javasolt "nenedent-béby tanulószettet". Speciális kialakítású készlet -mely egy enyhén gyümölcsízű gyeremekfogkrémből és puha szilikonsörtékkel rendelkező gyűszűformáju, ujjra húzható fogkefe. (meg még egy csomó jó dolgot ír róla)Kapható a patikákban és a drogériában. Internetcíme: www.pentapharma.hu. Az árát azt már nem írja. Mi egyébként hagyományos módszerrel kezdtük kb 6-7 h a "fogápolást".
Roli nagyon aranyosak a gyerkőcök! Már régóta ismeritek egymást? Ott laknak Pesten? Nekünk is van egy hasonló korú kisbarátunk, ő is fiú, de az első kb félóra összemelegedéssel kezdődik. Mindegyiknek ua. a játék kellene, torzsalkodnak, stb...aztán meg alig akarnak elválni egymástól. A hiszti-szitut, mintha csak rólunk írtad volna!Az adrenalinszintem az egekbe megy mikor Levire is rájön. Tuti, hogy nem arra akar menni amerre kellene, és csak hosszas győzködés után -amikor már majd meg marom magam- hajlandó, de csak is valami csalival! Észnél kell ám lenni! Esetleg...már az is megfordult a fejemben, hogy ezek a kis törpék biztos érzik is, hogy nyílt terepen a mi lehetőségeink is korlátozottak. Bent a lakásban, ha elkezdi a hisztit otthagyom, na de az útcán megsem tehetem. Ezért sokszor mi is babakocsizunk, de abba meg nem tud úgy lefáradni. Pedig én úgy szeretnék vele elmenni motorozni (van neki akkumlátoros autója, meg motorja is) de akkor jövő hétre sem érnénk haza. Már sokszor próbáltam...rá is faragtam alig tudtam hazacipelni a gyereket+autót+ételhordót+magamat...
Holnap meg megyek Debibe gyakszira kelhetek korán, hallgathatom du 4-ig a sok okosságot, aztán meg 4-5-ig valami dolgozatot kell írni. Ja és közben izgulhatok, Anyu hogy fog elboldogulni Levivel. Én nem tom de ő valahogy nem látja úgy át a veszélyforrásokat, - ma este is már 1x leesett az ágyról,- persze utánna mentegetőzik.

Küldök Nektek egy kis napsütést, hogy Mindenkinek jobb legyen a kedve!

Kép

Edit

KépKép
KépKép
vile

Sagica szerintem is az idő okozza a rossz kedved. De hurrá! Jövő héten már tavasz, igaz még csak a naptárban, de hát ez is fantasztikus!Ja, és nemsokára kipróbálhatod az új biciklid! Fogápoláshoz tényleg vannak tanulószettek és bébi fogkefék, próbáld ki, hogy elötte mosol szokszor fogat. Szerintem a gyerekek szeretnek utánozni.Anna holnap lesz 7 hónapos. Mi lehet Geromiloval? Kezdek aggódni érte, nem szokott ilyen sokat távol lenni.
borkaborka

Sziasztok!

Edit
Az RTL txt-n a babamama szobában(chatszoba)ismertem meg még tavaly augusztusban.Azóta most taliztunk személyesen elöször.Ahozz képest a két manó mintha már ismerte volna egymást.nagyon aranyosak voltak.sajnos nagyon messze lakunk egymástól.Pedig jó lenne ha szomszédok lennénk.KépKépKép

Kicsi Danikám nagyon beteg lettKépKépKép
képzeljétek tegnap délután semmi baja.egyszercsak megszólal,hogy fáj a feje azóta lázas-lemegy a láz,lázas-lemegy a láz.A dokinéni azt modja,hogy benyelt egy vírust.lehet,hogy még hányni is fog és hasmenése is lesz.Szerncsére tegnap óta nincs ilyen csak hányinger.De lehet,hogy ez a rosszabb,mert úgy hamarabb kijönne.nem tudom,de szegénykém olyan gyenge szinte egész nap fekszik.délután már jobban volt.Evett egy kis piritóst de 1óra múlva megint rosszul lett.

Kép

Egy kis napsütés már tényleg jöhetne.olyan rossz volt megint rácibálni Dodóra a télikabátot.KépKépKép
Pár napig tök jó volt,hogy lazábban lehetett öltözni.

Jó éjszakát!!!!Kép

Kovács Roland
roli

Sziasztok!!!

Csak jövök megyek.Ágyat kell húznom.Dani most kezdett el hányi.Egész éjjel lázas volt.még most is 38°Kép
Totál ki vagyok.mert éjjel ha nem Dancihoz keltem akkor Dodó volt fenn.
Szegény Danci délután svábbál lesz a suliba,most már btuti nem tudunk menni.pedig január óta erre készül.Olyan szomorúKépKépKépKép

Szép napot nektek!!!!
Vigyázzatok magatokra!

Pusz

Kovács Roland
roli

Szia Roli!

Olyan rossz volt olvasni, hogy sajnos Titeket is utolért a betegség. Kép Kép Kép Szegény Danika! Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy kisgyerek betegszik meg, és látni kell a szenvedéseit! Ez a ronda hányás nagyon le tudja gyengíteni a gyerekeket, olyan kis elesettek ilyenkor. Az ember szíve majd megszakad. Hát igen, ez az enyhe időjárás következménye is. Támadnak a bacik! Csak nehogy Dodót is megtámadják!
Innen Keresztesről küldünk nektek nagyon-nyagyon-nagyon sok gyógyító puszit, meg sok+sok+sok energiát is! Tudom magamról mennyi mindent megtehetsz, csak hogy egy kis ennivalót beleszugerálj, - mert ugye enni kell, s talán a jobbulás első jele is, hogy visszajön az étvágya, és ennek már nagyon örülünk -...de reméljük az is hamarosan megjön neki. Addig is itass vele sok-sok folyadékot!
Tudom, hogy most a Danika ápolása köti le minden percedet, de azért írj egy kicsit, hogy hogy vagytok!!!!
Addig is egy kis gyógyító, jobbkedvre derítő kép Danikának,(sajna a svábbulit nem tudja helyettesíteni) és Dodónak, na meg Neked is, hogy legyen erőd az ápoláshoz!

Kép Kép

Mielőbbi jobbulást kívánunk Neketek! Vigyázzatok magatokra!
Puszi: Edit

KépKép
KépKép
vile

Borka!

Sok boldog hónapfordulót kívánunk Nektek!

Kép

Geromilóról annyit tudok, hogy szolnoki kismamákkal levelezik, de már jó ideje ott sem jelentkezett! Már nekem is nagyon hiányzik, remélem nincs semmi baj!!!

Zsófi! Hogy vagy és hol vagy?

KépKép
KépKép
vile

Sziasztok!

Most keltünk fel.Hárman pihiztünk egy kicsit.Danci most jobban van.KOPP-KOPP-KOPP.Délelött óta nincs láza és nem is hányt.Sokat iszik.Enni nem igazán eszik.
Edit Nagyon aranyosak ezek a cicás képek.Imádjuk a maccsokat.KépKépKép
Majd még jövök!PusziKép

Kovács Roland
roli

Borka

kicsi Annának Boldog 7. hónapot
Kép

Már nem is emlékszem arra Hogy Dodó mikor volt 7hós hát még Dani...........

Kovács Roland
roli

Sziasztok!
Megvagyok ám, csak sok a dolgom mostanában. Vasárnap vendégek jönnek hozzánk, ráadásul egy eléggé takarításmániás ismerősünk, én meg tökre el vagyok maradva a szakdolgozat miatt a takarítással. Így aztán egész héten az alvásidőkben takarítok (most éppen már egy órája altatok, már otthagytam az ágyában, hogy aludjon egyedül). Amikor az ismerőseink először voltak nálunk (egyidős fiaink vannak), délutáni alvás után 1-2 órás vendégségre számítva sütöttem egy almáspitét. Amikor mi voltunk nálunk, az egész asztal tele volt pakolva kajával, roskadásig, és tukmálták belénk (pedig ebéd után mentünk), még az ebédjükről megmaradt gyümölcslevest is meg kellett enniük. Úgyhogy most egy kicsit jobban ki kell tennem magamért, nem elég egy egyszerű süti, rosszul érezném magam (még ha ez egy hülye női dolog is).

Képzeljétek tegnap hogy jártam: telepakoltam a Plusban a bevásárlókocsit cuccal, és a pénztárnál derült ki, hogy nincs meg a kártyám, persze pénz se volt nálam. A sor már kilóméteres volt, mindenki engem bámult, még el is sírtam magam, olyan megalázó volt. Az én édes kicsi fiam meg azt mondja: nem baj, anyu, majd megkérdezzük aputól, ne legyél mérges, nem baj, anyu. Meg kell zabálni.

Ami a korai dackorszakokat illeti, tényleg érdekes, hogy egyre több anyukától hallom, hogy 1-1,5 éves gyerekek már hisztiznek, földre vágják magukat. De szerintem más téren is sokkal gyorsabban érnek a mai gyerekek, mint akár a szüleik generációja. Talán a sokféle inger teszi, ami körülveszi őket. Az egyik ismerősünk azt mesélte, hogy a párja a Tesco (vagy hasonló) közepén leült a hisztiző lánya mellé, csatlakozni, amitől a kiscsaj annyira meglepődött, hogy el is felejtette a hisztit: apu!!! mit csinálsz??? Persze ehhez bátorság is kell, nekem tuti nem lenne. Szerencsére Botond nem egy földhözvágós típus, ő inkább sír, visít, hisztizik, de ha elzavarom a szobájába, nyitott ajtó mellett is ott marad. Legfeljebb néha kikiabál, hogy most már kijöhet-e?

Roli!
Remélem, gyorsan meggyógyul Danika! Rosszak az ilyen betegségek, az ember úgy segítene a kicsinek, és olyan tehetetlen érzés, hogy mégsem tud.

Vile!
Bocs, de a joghurtos receptet nem találtam meg. A lényege annak is az, hogy joghurt + tejszínhab + gyümi + zselatin. Csak nem tudom az arányokat. Ismered a mindmegette.hu-t? Ott sok jó recept van, biztos tortát is találsz.

Jó hétvégét mindekinek!
Zsófi
zsóf

Sziasztok!

Zsófi, olyan jó, hogy végre írtál, jó volt olvasni a soraidat. Hát igen, hozzánk is nagy vendégsereg jön kedden, én is folyamatosan próbálok takarítani, Levi meg folyamatosan kupizik utánnam. Olyan sziszifuszi munkának érzem sokszor ezt a pakolást, takarítást. A családom tagjai is eléggé rám kaptak, hogy én úgy is itthon vagyok... De hallogatni meg nem szeretem, mert akkor meg úgy felgyűlik, és amilyen pechkem van tuti, hogy akkor jön vki hozzánk.
Hát a bolti sztoriért nem irigyellek. Én szerencsére még nem jártam így. De tényleg nagyon aranyos volt a kisfiad, hogy próbált vígasztalni.
Ismerem azt az oldalt, bár én inkább a 90 napos fogyi miatt látogattam. Kép Kép (Csak még nem akaródzik elkezdeni) Köszi!
Roli!
Pihenjetek csak minél többet! Gyógyulgassatok! Azért ezek már a jobbulás jelei! Nem baj, ha nem eszik (na ezt könnyű nekem innen mondani) lehet, hogy fogyni is fog egy kicsit, de pótolni fogja majd azt! Csak kapjon újra erőre! Na küldök még egy aranyos kis videót is Nektek! Hátha ez is használni fog és hamarabb gyógyul Danika. (a nevetésnek gyógyító hatása is van) (de ezt az e-mail címedre, ha nem haragszol, mert nagy a mérete)

Borka! Roli!
Figyuzzatok csak ide! Tra-ta-ta-tam!!!! Sikerült!
KépKép
Ez a kép tavaly nyáron készült Horváthországban. Csak sajna a kicsinyítéssel romlott a kép minősége.

KépKép
KépKép
vile

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?