Sziasztok!
Igaz késő van már, de azért írok!
Komolyan mondom Csajok, mióta veletek "beszélgetek" teljesen átszellemültem! Sokszor gondolok Rátok, hogy valyon most mit csináltok, és megpróbállak elképzelni magamban Titeket! Tisztára fel vagyok dobva!!Úgy örülök Nektek!
Borka!
Szupi, hogy jól szuperál az ágy!
Ma Debibe nem sok híjja volt az én szaltómnak sem...A csavargás az tényleg nagyon jó tud lenni! Kellemesen elfárad az ember, na meg nem ül otthon a négy fal között, emberek közt van! Csak lenne már jó idő, akkor minden sokkal könnyebb, mi már úgy unjuk ezt a beöltözködést.
Küldj már abból a napsütésből egy kicsi!!
Valentin-nap...én sem vagyok semmi jónak az elrontója, ha tehetjük akkor elmegyünk vacsizni, virágot mindig kapok, én meg jó kislány módjára "megköszönöm"!
Régen nagyon sokat néztem a korcsolyát, (most, ha elcsípem) különösen a gálákat, mert ott már olyan felszabadultan koriznak. Emlékszem gyerekkorormban alig vártuk, hogy színes tv-nk legyen, mert akkor legalább a ruhakölteményeket is meg tudtuk csodálni!
Heni!
Köszi az elismerést, az ember mindig tanul valamit! Hogy telt a nagy buli? Sokan voltatok? Nem tudsz egy fini krémet (tortába valót) Levinek hónap végén lesz a szülinapja! Várom a képeket! Nagyon szeretem nézegetni! Remélem az éjszakátok már ébredésmentesen telnek, ha nem, akkor szólj és küldök egy álom manót! Olyan rossz amikor az ember megtörten ébred, akkor már az egész napja oda van.
Ságica!
Majd meglátod, hogy megjön az a késztetés! Én múlt héten voltam a Brendonban, és akkorákat sóhajtottam...nincs annál szebb és boldogabb dolog a világon! Kisfia v kislánya született a barátnődnek?
Különalvás, valahogy úgy van ahogy Zsú írta, "ha megérik rá"...ha mégis hamarabb akarod, akkor nagyon erősnek és következetesnek kell lenned! Valószínű, hogy bele fog telni egy jó pár éjszakádba...főleg, ha még az örlő fogak előtt vagytok! Miért szeretnéd átszokatni?
Vivinek csak dekoráció volt a kiságy a szobánkban. 5 évesen kezdtük el az átszokatást, (addig hallani sem akart róla)de sokszor reggelre mégis hárman voltunk egy ágyban. Levivel megfogadtam, majd máshogy lesz. Jól is ment minden egészen addig amíg Apukám beteg nem lett. Na akkor kikészültem idegileg és fizikailag is..akkor jött a fogacskája is nem bírtam állandóan felkelni hozzá...azóta ez az ágy is csak dekoráció. Mi kombi ágyat vettünk, ha sikerülne az összenyitás és lenne külön szobája szétszedném, és legalább a délutáni alvásokra elkezdeném visszaszoktatni.
Amúgy fantasztikusak ezek a gyerekek, ha egyszer valamit megtanulnak, azt előszerettel gyakorolják is. Ettől csak az lesz jobb amikor megtanul valamire fel mászni!!
Ja, már régóta szeretném megkérdezni, elindult már Enikő?
Zsú!
A testvérféltékenység igen jellegzetes ebben a korban, igazából nincs rá jobb gyógyszer csak a türelem, türelem és megint csak türelem. (sokat láttam ilyet az oviba) Biztos nem könnyű két pici gyerekkel, - főleg a 8.-on - de majd meglátod egy pár év múlva nagyon jól eljátszanak egymással! Próbálj meg minél több időt lent tölteni vele, fárazd ki jól a nagy fiút, hát ha az segít.
Konkrétan melyik sulit nézted ki magadnak? Kell felvételizni? Meddig kell beadni a jelentkezést? A férjed mit szól hozzá, hogy tanulni fogsz?
A kukit Levi nem nagyon engedi meg, hogy huzogassam, a férjem meg asszisztál hozzá: "csak nagyon óvatosan...hü...vagy az nagyon érzékeny... ne, ne, nem kell tovább" erre én: "akkor csináld Te" "na csak nem gondolod..."
És végül mi lett a kukacotokkal? Remélem nem lesz még egy horror!
Szuper volt a I. Játék Fesztivál!
Levi 4 óra hosszán keresztül ugrált, játszott, szaladgált. (Szó szerint fingra vágta magát, délután aludtunk is minden egy jó nagyot) Az egész aréna egy nagy játszóház lett. Volt ott minden korra nemre való tekintettel...a gyerekek a bőség zavarával küszködtek! Levinek legjobban az ugrálóvár tetszett! (ezen végre lehetett, nem úgy mint az ágyon!)
Már meg Zsófi tünt el!
Jó éjszakát minden babának, és mamának!!!