Sziasztok!
Ugy látszik,ma megelözve kedves Adrit,én vagyok az elsö!!!
Hogy telt a hétvégétek?Sajna nekünk apa dolgozott,a két nagyfiu az édesapjánál volt,igy kettesben boldogitottuk egymást a Bazsival.Sokszor elgondolkodom rajta,hogy mennyire unhatja már a képemet ez a kis mano!!
Állandoan engem lát,szinte felüdül,amikor a fiuk,vagy az apa hazajönnek valahonnan!
NA de mindegy,lényeg a lényeg,hogy sétáltunk mind a két nap a gyönyörü napsütéses idöben.Élveztük mind a ketten.Bazsi minden auto láttán brümmögött,szoval szinte egyfolytában,mert elég forgalmas sajna a környékünk.Biztos elzsibbadt a kis szája,mire hazaértünk.
Influenzával kapcsolatban:én mind a három fiut beoltattam,mert a két nagy közösségbe jár,a Bazsi pedig a családban bárkitöl elkaphatná,mert tudtommal senki nincs beoltva.Szoval jobb a békesség alapon igy oldottam meg.Lesz,ami lesz...
A mai világban már senki nem tudja,hogy mi lenne a jobb,lehetne vitatkozni mindenen,de szerintem mindenkinek saját szive joga eldönteni a vele,és családjával kapcsolatos dolgokat,bármiröl is szoljanak.Ugye csajok?
Zsuzsa üdv. a zombi klubban!!Szegény...hasonloképpen nézek én is ki,csak már jo ideje.Már hiányoznának a karikák,ha nem látnám öket.
Imádom a rakottkrumplit,pláne,ha apa csinálja!!
Kit érdekel,hogy milyen az ize??Értékelni kell,mert ez is a ritka szép pillanatok közé tarozik!!
Gotti olvasva a hsz-od,eltöprengtem,hogy nálunk is ráférne az balakokra egy csiszatolás!!
Pfff...csak olyan nehezen szánom rá magam...
A tavaszvárok közé én is belépnék,mert IMÁDOM!!!!!
De a hétre megint esöt és lehülést josolnak a békák!
Dorka,nálatok mi a helyzet???
Na pusszantalak Benneteket drágáim,majd jövök!Szép napot mindenkinek,használjuk ki a szép idöt,amig lehet!!!!
Kinga