Sziasztok!!
Roli!!
Tényleg nagyon jók a képek!!Mi is szoktunk ilyen játszóházba menni de miota Míron megvan még nem voltunk!!Látom Dodo nagyon élvezte,biztos Míronnak is tetszene!!Nem féltetted,hogy leesik valahonnan!!Mi az ujudvarba szoktunk menni és ott elég magasan van némelyík csuszda és létrán kell felmenni!!Minden évben mi is kapunk meghivot amikor a Kíra szülinapja van de eddig mindig ugy voltam vele hogy biztos horibilis ősszegeket kérnek el a terembérletre,meg mi egymásra!!Nem igy van???Megaztán ki jönne be a kedvünkért Pestre??Nagyon kiesik!!Most azt vezettük be,hogy mivel a névnapja nyáron van ezért akkor tart bulit,és akkor lehet kinn a kertbe medencés partyt adni!!Igaz,hogy mult nyáron nem jött őssze mert pont szakadt aznap az eső,ugyhogy benn voltunk!!
Álltalába 10-15 gyereket szoktunk meghivni és mindig kitalálunk játékokat,meg énekelünk,csínálok nekik tombolát!!Azt hiszem még igy ís olcsobban jővők ki!!De javits ki ha tévedek!!
Kíra ruháját természetesen nem én vartam,hanem vettük!!Oly annyíra nem tudok varni,hogy esetleg ha egy zokni kilukad a családba akkor az a kukába kőt ki és ínkább veszek ujjat!!
Pedig mindkét dédi varrónő de valahogy nekem ez kimaradt az életemből!!
Nem mintha a konyhába szeretnék serénykedni,utálom csak kényszerből főzők mindennap,már ha nem háritom az anyura a főzést!!
Sose tudom mit fözzek és már ebbe fáradok bele!!
Tényleg ti miket szoktatok főzni??Ha van valami jó receptetek,ami gyors egyszerü és olcso azt beirhatnátok ide nekem!!Főzelékeket egyáltalán nem csínálok mert azt csak én szoktam enni!!Ja meg Míron!!
Majd én is rakok be egy-két tippet,mert van ám csak már unalmas!!
Ha még nem ébred fel Miron gyorsan rakok be képet a barátnőm babájárol!!
Szép napot mindenkinek!!
ANDI JOBBULÁST!!!!!