Sziasztok!
Köszönöm a köszöntéseket,nagyon aranyosak vagytok!!!
Hát tényleg szupi helyen vagyunk, Graz mellett egy kis falucskában, nem olyan magasak itt a hegyek (1000 m körül), de azért van bőven sípálya is, bár mi csak kirándulgatunk. Szép hó is van, meg a nap is ezerrel süt.
A szállás meg csodálatos, tényleg nagyon jó az a kandalló, az a közös hallban van, de mivel csak pár vendég van, majdnem mindig mi tanyázunk ott.
Meg van egy játszósarok is, ott szokott Marci garázdálkodni, meg a házigazdáék 9 hónapos kisfiával játszani (képzelhetitek, hogyan, mindig elveszi a kisebbtől a játékát...
). A "lakosztályunk" is nagyon szép, itt minden teljesen új egyébként, mert júliusban nyílt ez a panzió, és minden természetes anyagból van, gyerekbarát, szuperjó! Ja, és Marci a kandalló láttán 5-6 lépést is megtett egyedül, rohant a tűzhöz...
Wiw-függők, majd megyek oda is és megkereslek benneteket, de ti is bejelölhettek!
Fanka, remélem, Panni jól van már! Mit adtál neki végül, amitől jobban lett?
Eveka, mi Maci pici korában használtunk HUggiest, de mostanában nekünk nem jött be.
Mindig előjönnek belőle azok a nedvszívó bogyók vagy mik
, alig tudom levakarni Marciról. Lehet, hogy túl sokáig hagytam rajta? Na mindegy, nekünk szerencsére ált. kibírja a Liberó is az éjszakát. Itt megnéztem a pelenkakínálatot, nincs sensitive Pampers.
Tényleg, pelenka-állatkerti tali szerveződik? Msot még a rolósok is bejelentkeztek péntekre hozzánk, úgyhogy tényleg nagyon kevés időnk lesz, de valahogy eljutunk oda.
Muki, Andi, nagyon jók a képek! Muki, milyen icipici kislány volt ez a Lizi!!! Andi, Kíra gyönyörű!!!
Andi, nagyon sajnálom a barátnődet, remélem, egyre javul a lelkiállapota, de szerintem teljesen természetes, hogy ki van borulva.
Timka, remélem, Fanni nem lett beteg a Ringatótól!A mi dokinénink szinte megtiltotta, hogy ilyenkor tücsökzenére menjünk, mert hogy az anyukák jó része nem olyan aggódós-felelősségteljes, és ha a gyerek betegség miatt nem mehet oviba-bölcsibe, elviszi tücsökzenére...
Ez tényleg bosszantó... Bár a dokinyanya egy kicsit még nálam is parázósabb...
Na, mennem kell, mert a háziak is szeretnének internetezni és csak egy kábel van, még teszek fel 2 új képet:
Itt éppen nem túl lelkes a fiatalember:
A vakmerő apa
:
Sziasztok, jó éjt!
Juc