Sziasztok!
Tali megint jó volt (mint mindig
)! Örülök, hogy Hajni, Virág, Vica megismerhettelek Titeket. Csak kár, hogy sokan megfutamodtak az idõ miatt, és az is, hogy nem tudtam tovább maradni. Jó rohanás volt az aznapom.
A talin meséltem, de most itt is eldicsekszem, hogy aznap azért kellett rohannunk, mert Alexal hivatalosak voltunk a "Gyõztesek Gálájára". Ezt a kerületi tanulmányi, mûvészeti versenyek elsõ helyezettjeinek tiszteletére rendezték a mûvelõdési házunkban. Alex a helyesírási versenyen lett anno elsõ, talán emlékeztek rá, írtam akkor.
Mindenki kapott egy aranyérmet, és név szerint, személyesen gratulált a polgármester a gyerekeknek. A lányom az elsõ sorban állt a színpadon, én meg dagadtam a büszkeségtõl a nézõtéren
Másnap meg kétnapos osztálykirándulásra indultunk. Pilisszántón az Orosdy kastélybann voltunk. Nagyon jót buliztunk, sok szülõ is eljött. Elsõ nap a gyerekek csináltak a szülõknek akadályversenyt, máanapra meg fordítva. Reggel alig bírtam felkelni az izomláztól az egyik feladat ui az volt, hogy térd közé szorított labdával kellett 100-at ugrálni. Húúú nagyon edzetlen vagyok...
Akik tavaly csodálkoztak, hogy a 3 hónapos gyereket elvisszük a két napos osztálykirándulásra, azok most belátták, hogy lényegesen kevesebb gond volt vele akkoriban
Akkor csak evett, aludt, nézelõdött. Mostmeg lehetett utána rohangálni
Az izomlázhoz valszeg az is hozzájárult, hogy a kastély elõtti lépcsõsort kb. 600x tettem meg föl-le, mivel Kitti imádja a lépcsõzést. A gyerekek igencsak körülrajongták, és a kiscsaj ezt kipihent állapotban elég jól is tûrte, amúgy meg...
Megyünk jövõre is!!!
Na lelövöm magam, belõlünk ennyi is elég (sok?), még elég sokat szándékszom írni, aztán majd nem gyõztök olvasni.
Móni! Vizsgához egy nagy kalappal!
Ildi! Hajrá, mindent bele!!! (halkan: és ha ismét ikrek sikerednek?
) Gergõnek (és persze a csapatának) gratula a helyezéshez!
Juca! Jó sokat gépeltettél a férjeddel
De nem baj, örülünk, hogy hallunk felõletek. Autó
Ági! Nekem nem a nyakamon, hanem egyéb tájékon volt duzzanatom, de én is aggódtam (ez így elég finom, jól betojtam). Mûtéttel kellett eltávolítani ugyan, de szerencsére kiderült, hogy teljesen ártalmatlan dolog volt. Ne aggódj, holnap kiderül, hogy tényleg semmi komoly. Drukkolok!
Gratula az aranyos pocaklakó kisfiadhoz
Neve már megvan?
Edóka! Köszi a részletes tájékoztatást. Hamarosan minden kellemetlenség elmúlik és aztán hawaiii
Tegnap nem írtam, úgyhogy most utólag kívánok boldog szülinapot, és sok boldogságot Viktornak
PM! A fekete hajú lány? Csak nem Evey-re gondolsz?
Nem nagyon tudok júliusi zülléssel kapcsolatban nyilatkozni. Valamikor akkor megyünk nyaralni (Evey tudja pontosan a dátumot
), és a költözés is még bizonytalan. Azért érdekel a dolog, ha minden összejön akkor mi megyünk (legfeljebb nem táncolunk, de ez már más kérdés
). Munkahelyeden édesek voltak
Verus! Elõzõ hozzászólásodban ezt írtad: "Jancsi rossz, mint egy vásott kölyök, már a szeme sem áll jól", következõben: "Meséltem már, hogy Jancsi egy imádnivaló kiskölyök??"
Kitti is szokott így halandzsázni, löki a sódert, annak ellenére, hogy tulképp már mindent mond. Én viszont nem értem a hablatyolását, ua nyelven válaszolok vissza
Én is várom a talit veletek! Alex még vacilál, mert megint pont bográcsozáskor menne az apjához, de mikor megtudta, hogy jöttök erõsen elgondolkozott. Még alszik rá.
Adri! Örülök, hogy Leevi már jobban van. Bilis-kutyás sztoritól kissé felkavarodott a gyomrom...
azért teszek ide egy ilyet is:
Anikó! Odataláltál végül a játszóra? Sajnálom, hogy nem találkoztunk.. mért jöttetek olyan késõn? Lili nagyon ügyi csajszi. Gratula a fogacskához. Kittinek még mindig csak 6 van.
Ancsa! Tényleg nehéz döntés elõtt állsz. Egyelõre ez a legokosoabb amit tehetsz, hogy utánajársz konkrétan a dolgoknak. Nekem anno nem volt választásom mikor Alexet bölcsibe adtam 2 évesen (gyed-gyes váltás+válás
), iszonyú lelkiismeret furdalásom volt. Nem sok idõ kellett azonban, hogy ez feloldódjon bennem. Szerencsére nagyon jól érezte magát a bölcsiben, és sok pozitív változást is hozott. Pl. az addig a kortársai körében visszahúzódó, félénk kislányból, egy igazi vezéregyéniség lett. Abban a hónapban lett szobatiszta amikor kezdtük a bölcsit. Mázlink, hogy ránk egyáltalán nem volt igaz a bölcsi=állandó betegség. Az óvodába gyakorlatilag nem kellett beszoktatni, mert a legjobb bölcsis barátja csoporttárs lett. Reggel bevittem, azt mondta mehetek, mikor ebéd után érte mentem csak csodálkozott, hogy miért, hát a bölcsiben is mindig ott aludt. Ez volt a beszoktatás, másnaptól már egész napos volt. Na ezzel nem rábeszélni akarlak, csak azért írtam, hogy akár jól is sülhet el a bölcsi téma. Ráadásul lehet, hogy "hiperaktív" Tominak tényleg jó energia levezetés lenne. Azért meg kell hogy mondjam, hogy ha nem úgy alakul az életem ahogy, akkor Alex sose lett volna böcsis, és bár még nem tudom mit hoz a jövõ Kittinél sem tervezem. Dehát ember tervez... aztán néha nem úgy alakul.
Kanga! Ne depizz máááá! Ha csodaszép Blanka ilyen jó kislány, gyere babanetezni, felvidítunk!!! Fényképeket és beszámolót nagyon várjuk.
Emese! Adri bilis-kutyás története után ez a kakis-legós, meg afrikai törzses történet már meg se kottyan nekem...
Szülinapos gyermekeknek sok-sok boldogságot!
Eldugulok, mert tartok tõle elég hosszúra sikeredtem, majd mindjárt kiderül, ebben a kis ablakban nem látszik igazán.
Sok puszi mindenkinek
Kati
Ja, még annyit, hogy tök jó, hogy ilyen sokan megyünk bográcsozni!!