Sziasztok
Kihasználtuk a szép idöt, sokat sétáltunk mostanában, ezért nem jöttem.
A zenebölcsi....hát nem is tudom mit tudnék rola irni,egy biztos hogy nem lesz rendszer belöle
Nem az történt amit vártam.Tudjátok én ugy képzeltem el hogy sokat-sokat énekelünk mondokázunk,van gitár, furulya meg ilyesmi.Ehelyett: a gyerekek többsége2-3 éves volt,tudtak beszélni ,énekelni.Egy anyuka volt egy 8honapos babával.Egy kedves hölgy vezette az egészet,de ami furcsa volt az egészben hogy 5percenként más más tárgyakat adott a gyerekeknek.Különbözö kis zörgö "hangszereket",seprüt,ilyesmit.Ezek össze voltak hangolva a mondokákkal, énekekkel,de ha egyéves gyereknek valamit a kezébe adsz, nem fogja egy szora visszaadni.A többi gyerek táncolt, énekelt,élvezte a dolgot, de Tamás inkább a konektorokat matarázta,az ajtot szerette volna kinyitni,na persze azért riszálta ö is
Mindemelett nagyon hamar eltelt, jo tapasztalat volt,és amint a fiam megtanul beszélni, biztos hogy vissza fogunk térni.
Remélem nektek jobban fog majd telni
Én maradok inkább a játszoháznál,ott látom hogy a fiam megtalálja a korának megfelelö játékot,és felszabadultan tud játszani.Holnap oda megyünk
Kelimoni
Örülök hogy Gergönek semmi baja,ne aggodj ha nem eszik annyit amennyit szerinted kellene.Tominak is szoktak lenni idöszakai,amikor a kedvenc ételére rá sem néz, de elmulik.Ö tudja mikor mennyi kell neki.
Annyira aranyos kisfiu
Delfinke
Nektek hogy vált be a zenebölcsi?Arra gondoltam hogy lehet más csoportban kisebb gyerekek vannak.Te mit tudsz erröl?
Na és hogy halad Marcell az állással?
Szedo
Börgyogyásznál voltatok?Annyira nehéz elképzelni a lányodrol hogy ilyesmire képes
Olyan kis aranyos,és kiegyensulyozott.Én gondoltam ha megtanul a gyerek beszélni, akkor elmondja azt is hogy miért hisztizik
Jo vicc...igaz?Tul naiv voltam....
Lányok tali???