Zsebi!
Nem vérvételből. Egy un. 'házasélet utáni teszt"ből állapította meg a doki.
Nagyon muris helyzet volt. A párom hétvégéken esküvői videózást szokott vállalni. Ez is pont egy ilyen szombat volt. Reggel 9-kor Schöpi. Kósa doki közli velünk, hogy 12:00kor együttlét, este 7kor találka. Gondolhatod milyen 'spontán" együttlét volt.
)) Majdnem elpoénkodtuk. Este a szüleimmel tudtam csak bemenni Pestre. Bent a 'rendelőben" kenetvétel, majd mikroszkóp alatti vizsgálódás. Ekkor mutatta meg a doki, hogy mit lát és magyarázta el nekem, hogy mit is kell nekem is látni. Lehangoló volt, de az volt a tény. Hét óra elteltével nem volt azon a kis lapocskán csak 1 - 2!!! mozgó ivarsejt.
Akkor lelombozódtam.
Azóta sok víz lefolyt a Dunán és már másképp látom a helyzetet.Ha belegondolunk van jó oldala is! Nem kell fogamzásgátlóra költenem, de semmilyen nyavalya sem fog feljutni és talán fertőzést sem kaphatok.
))
Egyszer mindenkinek sikerül valamilyen módon várandósnak lenni. Nekem is sikerülni fog. Remélhetőleg a mostani.
Eddig ennyit nem álmodtam, mint most a februári hónapban. Ritka az olyan éjjelem mikor nem álmodok valami gyermekre utalót.Az egyik álmomban édesapám mal és egy kisgyermekkel álmodtam. Apukámat nem láttam, viszont a kislányt igen.
Sajnos már édesapám nem fogja megtudni azt, ha sikerül, de nagyon várta már a mi sikerünket (is).
Nekem pont a halála elött két héttel volt az első lombikom. De legalább azokat a 'gyermekpalántákat" láthatta még akikről kaptam UH képet.
Szokták mondani, hogy 1 elmegy, 1 jön. Ennek biztos így kellett lennie.