Új privát üzeneted érkezett!

Nadine!Mi sem veszünk egymásnak már egy ideje semmit.Még fény korunkban minden szüli-névnapra karira szóval minden ünnepen megleptük egymást valamivel,de mamár nem.Én sem igénylem elég,hogy szeretjük egymást.Persze nem mondom,hogy nem esik jól ha meglep valamivel ami nem igazán sokszor van.De nem is várom el tőle.Rengeteget dolgozik és nincs is nagyon eszébe,hogy vegyen valamit.Kiváncsi vagyok Gábor mit szól majd a képhez.Szerintem fele táblát én sem fogom használni,de ilyenkor be kell nyalni az összeset.
Vendég

Tettem fel én is képeket az albumba.
A Fűrész megvan, csak kölcsönben a Laci megígérte h ma visszakéri.

Korcsolyázni Kanadában kötelező!! Igaz, Ági!
Legalábbis én így vettem észre. A gyerekek szinte előbb koriznak mint mennek. Kép
Nagyon helyes a fiad, szerintem is tiszta Te, de még az Esztire (mármint a Te Esztidre) is emlékeztet...
Hobot én is passzolom, nem rossz de nekem sem kedvencem. Kép
Bence jó sok Valentin-levelet kapott, mindenki belé szerelmes?? Kép

Katus, ez a PCO elég komolynak hangzik. Téged mivel kezelnek?
Aranyos nagyon a kisfiad, minden kisbaba nyűgös ha jön a foga, és még álmos is! Ne aggódj,lesz ez még így se, jön még a dackorszak meg tinikor!! Kép

Gabó!
Ilyen hamar nem megy senkinek! Főleg a kinek van elsőbbsége ilyen-olyan helyzetekben. Ne aggódj majd idővel!
Vendég

Mindjárt olvasok, csak töltöm fel a képeket Szintiről!!!
Patrik küldte őket!! Kép
Pár percet kérek.. Kép

nadine81

Szóval!! Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

nadine81

Háj sógornőm!Néztem az új képeket.Coffos a hajad?Tettszik!KépA Szonjás kép a 2.szülinapján készült?Olyan picinek tűnik rajta.Pici Bé,hogy van?

KépKép
eszti76

Eszti,
nem nagy ördöngősség, kb olyan, mint betenni az albumba. Sőt, talán ugyanaz.
A kép, ami fel akarsz ide tenni, gondolom fent van a számítógépen, valamilyen mappában, ugye?
No, akkor itt lent rámész a "melléklet feltöltése" izére, aztán "tallózás". Elöjön egy ablak, ott le kell gördítened azt az izét, hogy honnan akarod a képet leszedni. nekem az van odaírva, hogy "hely". Szóval onnan kell kikeresni, de azt te tudod, hogy milyen mappáitok vannak. Ha megvan a kép, nem is fontos megnyitnod, hogy lásd, csak egyet klikkelj rá a nevére (akkor ugye kék lesz Kép) és utána nyomd meg a megnyitás gombot. És ekkor már elvileg csatolta a képet, már csak el kell olvasni mit írt ide ebbe a melléklet csatolós ablakba, és aszerint eljárni. Húú, lehet, hogy bonyolultan írtam le, bocsika, pedig egyszerű. Próbálkozz csak! Kép Ha nem menne, de szeretnéd, hogy itt is fent legyen, ne csak az albumban, akkor küldd el nekem mailben, onnan is be lehet ide tenni. Ha gondolod.
ggviol@freemail.hu
vagy
ggviol@easymail.hu

Gabi,
nálunk sincs különösebb ajándékozás csak úgy hirtelen, csak ha van valami alkalom. De én se várom el, nem vagyok olyan, akit el lehet varázsolni ajándékokkal. Az a jó, hogy Õ van, és ez elég is. Kép

Jujj,
amúgy nem vagyok ám pucér azon a képen, nehogy azt gondoljátok ám!! Kép Kép Kép Olyan, amit ha akar, ki is rakhat valahova. Na jó, mondjuk ne a nappalinkba.. Kép Kép Kép

nadine81

Vero,
jók a képek!! Kép
Áronról ki festette a képet? Marha jó!

nadine81

Nagyon kis édes a Szintike!Látom jól beöltöztetik.Kell is mert még nagyon sérülékenyek,hamar megfáznának.A kesztyűt a karmolászás elkerülése végett is rá szokták húzni a babák kezére.
Amikor Szonja 2 napos volt a mai napig tisztázatlan okból egyik reggelre lehült a teste 34 fokra.Úgy be volt bugyolálva amikor kihozták szopizni,hogy még az arca sem látszott.Aztán rákérdeztem miért mire mindenki adta a másikra az utat míg végül kiderült a lehülés.Bővebben nem informáltakKép

KépKép
eszti76

:oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 12:52-kor.

katus78

Vero!Megnéztem képeidet Áron szép fiúcska és milyen jó a kép?Talán Patrik csinálta?Tényleg!Áron és Szonja szeretik egymást?Ez most hülye kérdésnek hangzik,de van olyan ahol féltékenység van.

Istenem,de édes Szinti baba!!!!!!Meg kell zabálni.Niki tud már szoptatni?
Vendég

Katus,
nem semmi sztori...
Küldheted a képet! Ide tegyem majd?

Jaj, azt még elmondom, tényleg mindegy hova jönnek a képek, mindegyiket gyakran nézem. Csak a freemailes hamar betelik, mert kicsi a tárhely, de időben megjön a kép. Az easymail meg nagyobb tárhelyes, de van, hogy késnek bele a levelek. De nem mindig. No, most feladtam a leckét! Kép esetleg majd mondjátok meg, hogy melyikre küldtétek és akkor azt gyakrabban nézem! Kép

nadine81

Katus!Lyme kóros voltál!Az valamiféle rák?Vagy ennyire tudatlan lennék?És ha nem vették volna észre akkor mi lett volna.Vagy annyira nem volt drasztikus.Látom sok mindenen mentél már keresztül.
Máté nem nyügi?Levivel ma nem bírok ölbe kell vennem,mert állandóan nyüszög.Talán érzi már a melegfrontot.
Vendég

Nagyon aranyos akis Szintike!!!KépKépKép

katus78

Ja, Katus,
mi is szoktunk alkalmakkor vacsizni menni, de ez általában eddig évforduló szokott lenni, esetleg szülinap. Most már lesz házassági évfordulós is! Kép Igaz egy már volt, de azt pont ott ünnepeltük, ahol nászúton is voltunk (Õrség), és a panzióban kajáltunk.
De itt elmenni vacsizni más. Jobb. Kép
Remélem március végén még azért nem babázok, és el tudunk menni! Kép
Bár akkor már lehet, hogy így nézek ki:

Kép

Na jó, ez durva volt, így csak nem fajul el a dolog! Kép

nadine81

Gabi,
újabb híreket nem tudok Nikiről, de amikor ott voltunk, akkor már tudott! Kép

nadine81

Gabi,
a Lyme kór az azt hiszem a kullancsos dolog.. De lehet, hogy nem..

nadine81

Akkor lehet,hogy keverem valamivel én az ilyenekben nem vagyok otthon!
Vendég

szisztok!

Rohanunk fogászatra, este jövök, Gabo a lyme az a kullancsos dolog....
Sziasztok

katus78

Akkor bocsánat a tudatlanságomért!!!!KépNeked kell megint menni?
Vendég

Katus!Észrevetted a kullancs csípése körül a jellegzetes színelváltozást vagy más tünetből(levertség,fáradékonyság,stb)állapították meg a Lyme kórt?Tavaly nyáron a Szonjában is volt 2 kullancs,vizsgálgattam is ezerrel nem jönnek e a Lyme vagy agyhártyagyulladás tünetei.KépÉletem leghosszabb 4 hete volt ez.Hála égnek megúsztuk!Kép

Nadine!Mennyit híztál eddig?

KépKép
eszti76

Eszti,
8 kg-ot. 61-ről indultam, most vagyok 69. Ez még nem is lenne olyan vészes, csak hát nem vagyok hozzá valami magas.. Kép És még hol a vége! Max 10-et adtam magamnak. Természetesen nem fogyózok, hogy ez ne legyen több, és szerintem meg is lesz az a 10. Meglátjuk! Kép

Kérdésem lenne mindenkihez. Így, hogy közeledek a vége felé, egyre többet fogok majd kérdezni, csak nem mindig jutnak eszembe a kérdések.
Szóval.
Ha a szülés mondjuk magzatvízelfolyással indul, szóval (bocsika Kép) kiloccsan egy adag, attól még beleférhet az időbe egy gyors zuhany? Meg merjem csinálni? Vagy futás a kórházba? Kép Tudom, hogy onnantól ketyeg az óra a fertőzésveszély miatt, de attól még gyakorlatilag lezuhanyozhatok, nem? Olyan nem létezik, hogy első babánál marha gyorsan követik egymást az események, ugye?
Mert ha fájásokkal kezdődik, akkor tuti mehetek még pancsizni. De ellenkező esetben? Siessek?

nadine81

Beraktam az albumba a lisztgyurmából készített "apuajándékot".

Viol!Ha folyik a víz még nyugodtan letusolhatsz.Én még a hajamat is megmostam,beszárítottam.Nem volt ám mindegy mit lát az a bébi mikor kibújik!A hajam legalább szép volt ha a fejem torz is lett.(tudod bevérzett szemek,vörös arc de boldog)

KépKép
eszti76

Eszti,
naaagyon jó a szivecske! Ügyesek vagytok! Kép
Ez különben milyen arányú dolog? Mennyi víz, liszt és só? Vagy egyáltalán pontosan miből is van?

Akkor még én is fogok szépítkezni előtte! Kép Zuhi, hajmosás, szárítás, laza smink Kép, laza kis borotválás Kép, stb. Na jó, a smink az durva lenne..
Mondjuk nekem a fejem amúgy is minden reggel olyan, mint aki nem normális.. Kép
Most azon gondolkodom épp, hogy növesszem-e tovább és akkor kevesebb gond van vele, vagy vágassam le előtte hetekben, hogy legyen is valami fazonja. Csak akkor tuti be kell lőni valahogy.. Hm, ez is majd csak lesz valahogy! Kép

nadine81

Sziasztok!
Nadine, nyugodtan zuhanyozhatsz. Nekem 11.30-kor folyt először a vizem, aztán 00.30-kor, és 14.30-kor. Na akkor mondtam, hogy irány a kórház, addig meg be voltam parázva, meg szagolgattam, hogy tényleg az e vagy csak vizelettartási problémáim támadtak. Nem sok folyt egyszerre, nem tudom van e olyan, hogy esetleg valakinek lezúdul egybe egy csomó.
Szóval van idő zuhanyozni, de sokat nem szabad várni, mert tényleg lehet fertőzés. De ha vérezni kezdesz, akkor azonnal indulni kell!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem nem fogsz 10 kg-nál többet hízni. A végén úgyis leáll a hízás, vagy még fogyni is fogsz.

Katus, nem semmi történet. De a lényeg hogy ott van a gyönyörű kisfiad.
Eszti, mi a férjemmel Győriek vagyunk, csak az ő munkája miatt költöztünk Sopronba, már 3 és fél éve. De nagyon megszerettünk itt.

Képzeljétek, ma szó szerint le lettem szarva. Már bocsi, de Alíz lányom elrendezett. Alighogy levettem a pelust róla, úgy egy méteres sugárba jött a kaka. A ruhám, a szőnyeg, de még a fal is olyan lett. Minden ment a mosógépbe.
Én naívan azt hittem, csak a fiúknál van ilyen a pisivel. De mindig tapasztal az ember.

A babakocsi is jó lett, kicserélték az egész vázat. Most tökéletes.

Szintike igen édes!! De jó lesz majd egy babatali!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika,
akkor te ezek szerint még kb. 3 órát otthon voltál az észleléstől kezdve az indulásig.
Azt hiszem Nikinél úgy volt, hogy volt egy nagy loccs.. Úgy rémlik, hogy ezt mesélte. De majd ő részletesen úgyis leírja egyszer! Kép
Óóó, vérzésnél már tuti egyből indulnék, attól be lennék sz..va rendesen!

Húú, akkor Alíz elintézett rendesen. Kép
Arról én is hallottam, hogy esetleg pont pelenkázáskor jön a pisi (lányoknál is lehetséges), na de hogy a kaki is! Kép Durva! Kép Tojnak ezek a fejünkre! Kép Mosolygott is közben? Kép

nadine81

Azt hiszem lelépek, megyek fürdök egyet, aztán ágyikóból szemlélem tovább a világot, és várom a párom! Holnap jövök valamikor, lehet, hogy csak du. Legyetek jók!

Viol és Dorka 30+5 Kép

Kép

Ja,
tegnap kerestünk még egy nevet arra az esetre, ha kersztelőkor a papocska kérne egyet, mert úgy tudom nem volt Dorka nevű szent. Nem biztos, hogy kér, de ha mégis, akkor Júlia. De ez nem anyakönyvbe menne, csak úgy. Ha kell. Ti hogy voltatok/vagytok ezzel? Kellett valamilyen név? Minden gyerkőchöz vannak szentek?
Levente, Lara, Bálint, Bence, Szonja, Máté, Áron, Szintia, Márton, Janka. Jujj, remélem nem hagytam ki senkit, emlékezetből írtam.. Kép
Mártonhoz és Mátéhoz tudom, hogy van. Többiek?

Jó éjt Mindenkinek!

nadine81

Viol!Szonja egyszer a mellkasomra rottyantott.A pelenkázón feküdt én pont lehajoltam pelusért és amikor emelkedtem fel már kaptam is a kakazuhanyt.KépMég jó,hogy nem az arcomba ment!Kép
Szonjának sincs védőszentje ezért az egyházi anyakönyvben a 2.neve Piroska.

Jó éjt mindenkinek!

De nyomi ez a Nem a te napod című műsor!Éppen ez van a tévében.Kép

KépKép
eszti76

Eszti!
Most ilyen két copfos, igen! Mikor mentünk apuddal kajálni a Lacit kérdeztem hogy egy copf vagy kettő. Aszonta Pocahontas-os. Kép Mivel meg kellett keresnem hozzá a kicsi gumikat, most ilyen.
Jól vagyunk köszi!! Kép Király a szívecske! Kép

Gabóca!
Szonja és Áron nem féltékenyek, gondolom a korkülönbség + nembeli különbség miatt sem. Nem konkurenciák egymásnak. Például a mikor a Szoni itt van, az Áron bábozik neki, vagy segít játszani. A Szonja meg utánozza ha valami fiúsat játszik, olyan helyes ő is dinózik és ordítanank a dinók sztereóban!! Valamikor meg egyszerűen nem ugyanazt játszák, pl az Áron Legózik, Szonja meg ovist játszik a kisállatokkal. Kiváncsi leszek Szonja és kisBertha hogy leszenek.

Erika!
Hát le vagy szarva!!
Én is le lettem egyszer amikor pancsi előtt meztelenkedett a hasamon!

Katus ez a Lyme-kór dolog kiderülhet így utólag is?
Hogy vették észre, a vérvételből? Még szerencse h nem lett nagyobb bajod!

Áron nem tom van-e szent, a Bibliában Áron Mózes testvére volt, és az első pap. Hogy ettől szent-e? Hááát?
Találtam egy oldalt (angol sajnos) mi szerint igen. 10.000-nél több katolikus szent van, úgyhogy jó keresgélést:

http://www.catholic-pages.com/dir/saints.asp

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

No, míg Aptya zuhizik, én felszökök ide kicsit még! Kép

Eszti,
húú, akkor téged is megtisztelt a lányod! Kép
A 2. nevet a pap kérte, hogy legyen? Tehát fontos, hogy legyen? Úgy meg sem kereszteli, ha nincs olyan neve, ami szent is? Tulajdonképpen nem baj, ha kell nekünk is 2. név, mert így, hogy Dorka Júlia, szerintem jól hangzik. Amikor felvetettük, hogy esetleg lehetne ez, arról is esett szó, hogy a "rendes" anyakönyvi neve is lehetne ez. Korábban már volt róla szó, de akkor azt mondtuk nem, mert azt úgysem használjuk soha, leírni, viszont mindenhova le kell majd neki. Akkor még nem volt meg, hogy ha lenne, akkor mi lenne az a név. És most, hogy újra szóba került, nem döntöttük még el, de el sem vetettük az ötletet. Mert végül is a Dorka Júlia nem is olyan hosszú. Meglátjuk. De szerintem ez most nem olyan határozott dolog, hogy meg is csináljuk.

Vero,
a női szent neveket én is egy honlapról néztem, igaz az magyar nyelvű volt. Kép Dorka ott sem volt. Szerintem mindenhol ugyanazok a nevek vannak, maximum az adott ország nyelvén. Itt, amit te ajánlottál, Dorothea volt, de az azt hiszem talán Dorottya lehet.

No megyek, átadom a főnöki széket Apának! Kép

Sziasztok! Kép

nadine81

Sziasztok!

Ezt nevezem termesnek! Kép

Nadine!
Nalunk ugy vannak a nevek, hogy mind a kettonek az elso neve angol a masodik magyar. Vagyis Devon Bence es Liam Balint. Otthon volt a keresztelo mindketszer, es nem kertek meg kulon nevet ezen kivul. A vedoszentet te magad valasztod, nem kell a nevnek ugyanannak lenni. Nalunk mind a kettonek Szent Kristof a vedoszentje, mert o az utazok vedoszentje, es ugye mi utazunk eleget, jol jon egy ilyen vedoszent! Kép
Zuhanyozni biztos lehet meg olyankor, bar nekem nem igy indult egyik szules sem. Az viszont fix, hogy a meleg zuhany alatt allni amikor mar vannak fajasok nagyon jol esik. Sajnos ezt en csak itthon probaltam, mert a korhazban olyan magas volt a vernyomasom, hogy nem lehetett a meleg viz alatt maradni. Kép

Eszti!
Nagyon szep a szivecske, biztos orul neki majd Apa!
Mi csak oda-vissza, keresztbe kasul kartyakat vettunk egymasnak, majd este adjuk at amikor a Daddy is itthon lesz.
Egyebkent az ovis "buliban" is ez van, hogy lehet kapni olyan kartyakat (millio fele mesefiguras verzioban), amiben 30-35 pici kartya van. Ezekre csak annyit irnak, hogy "baratomnak" es hogy kitol. A Bence kb. a felere irta ra, hogy baratomnak, mert elfaradt, de a nevet rairta mindre. Nem tudom, hogy ahogy nonek ez hogy valtozik, de mindenesetre ezt azert csinaljak igy, hogy a nepszerutlenebb gyerekek se maradjanak kartya nelkul. Kép

Vero!
Szerelme van, ill. nem tudom, hogy szerelem-e, de tetszik neki az egyik kiscsaj. A multkor ugy hizelgett nekem, hogy azt mondta, hogy olyan szep vagyok mint a Kennedy! (ez a lany neve) Kép

Na mara itt is megjott a ho, remelem nem marad sokaig. Eddig olyan tavaszi ido volt mint aprilisban.

Meg a babakocsikrol akartam irni, hogy nekem ez a travel system nagyon jo, meg praktikus, de az agyamra megy a kocsi, mert valami elkophatott a ket elso kereknel, es ALLANDOAN leugralnak. Nem tudom hogy fogok vele hazautazni a nyaron? Nem igazan akarok ujat venni, mert annyit meg nem hasznalom a kocsit, lassan jarni fog a Balint, szoval csak karomkodom minden alkalommal amikor kiveszem az autobol.

Na lepek, csinalok valami vacsorat, es mindenkinek boldog Valentin napot igy utolag is!

(Ja, a Bencenel azert tegnap volt a buli az oviban, mert kedden nem jar, csak hetfo-szerda-penteken.)

Kép
Kép
agi

Nadine!Nekem szivárogni kezdett,de mi már mentünk is be,mert rá fél órára már jöttek az 5-perces fájások aztán a kettő és ugye azt modják,hogy ha közel laksz akkor 5-nél már menj be.Ennek ellenére,hogy ilyen gyorsan jöttek a fájások semmit nem tágultam tehát abból a 10-órából 5-legalább még otthon lehettem volna és akkor lehet,hogy kicsivel jobban viseltem volna.De ugye első babánál az ember tudatlan és minnél előbb szakorvos kezében akar lenni nehogy baj legyen.Persze az megint más ha elmegy a víz,de nincsenek fájások.Akkor az ember valamivel lazábban van.A 8-kg egyáltalán nem sok.Már nem hiszem,hogy sokat fogsz hízni.De ha meg így lesz a szülés után kapásból lemegy egy 10-es.Mi két nevet adtunk a husinak,de csak azért,mert a Balázsnak ez volt kívánsága.Mi nem kereszteljük meg.Ezzel most biztos nem értetek egyet,de úgy döntöttünk,hogy majd ha akkora lesz eldöntheti,hogy akarja-e vagy sem.Ha igen persze támogatjuk benne.Tetszett a kép a Gábornak?

Eszti!Nagyon szép lett a szívecske.Ügyesek vagytok!Apa örült neki?

Vero!Az jó ha nem féltékenyek.Szonjának az elején biztos furi lesz,hogy már nem ő a legkissebb csajszi.De biztos megbarátkozik majd vele,mert ő egy okos kislány.Áron várja már a hugit?

Ági!Látom mindenkinek van valami gondja a kocsival.Ez ami neked van ez az esernyő alakúra össze csukható vagy még a sport?Mert az esernyő alakúval könnyebben tudnál hazajönni.
Vendég

:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 12:54-kor.

katus78

Vero!

Nagyon jók a képek, Áron után majd bolondulni fognak a csajok!!!Kép

Nercsi!

Amikor a Máté kb. 1 hetes volt a Jocó rászánta magát, hogy megpróbálja tisztába tenni, neki állt, törölgette a fenekét, és abban a percbe egy akkorát nyomott a tenyerébe, hogy én csak ott álltam és annyira elkapott a röhögés, hogy nem is tudtam hirtelen segíteni neki, mert nem bírtam abbahagyni a nevetést.
Ti milyen gyakran jártok haza? Sok mindenkit ismersz már Sopronban?
Elejétől kezdve ott laktatok?

katus78

Ó ti szegények!Doki nővel nem beszéltél,hogy mit javasol,hogy enyhítse a fájdalmát?Amit írtam kipróbáltátok?Nappal mennyit alszik?A zenére sem nyukszik meg?Még mindíg a szemfoga jön?Ha az kibújt talán a többi nem fogja így megviselni,mert a szemfogak a leg fájdalmasabbak.Ha kimész vele a levegőre ott sem alszik?Na jó sokat kérdeztem mi?
Vendég

Katus,
Én sem tudok már nagyon mit javasolni, mert ha hasfájós bizony még a Dentinox-al is vigyázni kell, nekem attól is befájdult a pocija. De eszembe jutott a hűtött rágóka, lehet h már kipróbáltad.
Tudod, amelyikben folyadék van be lehet tenni a hűtőbe és kicsit megnyugtatja neki a kis fogínyét. (Csak avval is vigyázni kell ne legyentúl hideg) Én még azt is szoktam csinálni, h az ujjamm begyével finoman masszíroztam a fogínyt ahol fájt, volt h megnyugodott tőle de sajna nem mindig. Valami csak segít, ha más nem majd ha kibújt. Kép
Az én rokonságomban is tele volt mindenki méhnyakproblémákkal + melldaganat is volt egy csomó, úgyhogy én is szorgalmasan járok. Legutóbb az unokanővéremnek lett rossz az eredménye,(32 éves!). Olyan rossz lett neki, hogy rosszindulatú azaz rákos sejteket találtak nála. Most jött neki a műtét utáni eredménye, hál'isten meggyógyult. Nagy Bálint műtötte, neki is plusszpont jár ezért állítólag sokáig is tartott a műtét, kis alapos doki...Szerencsénkre jól gyógyíthatóak ezek a nőgyógyászati dolgok, még ha rosszindulatú is, ez megnyugtató.
Ja, és köszi a dícséretet Áronról! Kép

Ági!
A kislány családneve Kennedy, ugye?(Mert manapság már minden hülyeséget adnak névnek, főleg ezeket a helyneveket, Ireland, Brittany, meg fiúneveket Cameron stb.)
Nekem is volt egy Kennedy szerelmem Kanadában Jason Kennedy volt a neve, helyes fiú biztos megnősült már. Kép Most mi a divatnév ott? Az én korosztályomnál ezekre emlékszem: Tammy, Jenny, James, Tracey, Josh, Sean v Shaun, Sharon most ezekre emlékszem vissza.
Akkor Te tologattad a hordozóba is őket, igaz? Mert itt minden lehet hallani, h nem jó nekik meg ilyenek...
Pedig nagyon praktikusnak tűnik, főleg ha ki szeretném vinni a JÓ levegőre, mert mire innen a Pócsi utcából kikerülünk a benzingőzből felébred majd. Ezért arra gondoltam, h kiviszem autóval Bánfalva felé, ott kinyitom a bbkocsit, beteszem a picit és az erdőben sétálok vele. (Jól kigondoltam így előre, mi?) Kép

Gabóca!
Áron várja már a kistesót, babinak hívja és minden este puszilgatja a pocakot meg jó éjt kíván neki. Kép Õ már nagyfiú, a kistesó még kevesebb konkurenciát jelent neki mint a Szonika, 10 év lesz köztük! Bár minimális féltékenységre azért számítok, például most vettem neki (Áron)egy pumpás tusfürdőt a Dm-ben -Csőrikés mintájú- de főként azért mert adagoló van rajta. Áron egyedül fürdik már neg tusol de egy liter tusfürdőt elhasznál, ezért gondoltam megveszem ezt és megmondom hogy abból nyomjon a kezébe. Jött haza, jön be a szobába: Anya, a Csőrikés tusfürdő az enyém is vagy csak a babié? Kép Azt hitte a picinek vettem mert Csőrikés...
Szóval ebből gondolom h azért figyelni kell majd.
Arra gondoltam ha meglesz a picurka, megpróbálok külön programot csinálni vele, például elmegyünk csak mi ketten moziba amíg a Lackó vigyáz a kicsire. Érezze h fontos marad nekem. Meglátjuk hogy viseli...

A festményt egy festő csinálta Bp-en de a nevét nem tudom ajándék volt. A tesóm alkalmazott grafikusnak tanult középiskolában de ő nem abban dolgozik. Nagyon sok osztálytársa ment a Iparművészetire, lett szobrász, festő szóval innen az ismeretség. De én nem ismerem őket személyesen. Megpróbálok tenni fel még festményeket amiket csináltak. De ezt előbb elküldom, hátha elrepül...
Vendég

mamám: (apu anyukája)

Kép
Vendég

papám:

Kép
Vendég

anyukám:

Kép
Vendég

ennyit engedett feltenni, állítólag meghaladom a valamit ha még tennék fel. Szóval ilyenek...
Vendég

Helloka!

Mindjárt visszaolvasok, csak előbb felteszem Katus képeit! Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Nagyon aranyosak!! Kép Kép

nadine81

Ági,
mi is átgondoljuk még ezt a név-dolgot, de azért keresünk már most nevet, nehogy akkor kelljen kapkodni keresztelő előtt nem sokkal, mert hogy nem fogadja el a pap a sima Dorkát. De amikor megbeszéljük, majd hogy mikor lenne, mi a menete, akkor úgyis rákérdezek.

Meg a keresztszülőkkel is pici gondban vagyunk, mert akiket megkérnénk, nincs templomi esküvőjük, csak polgári, és a férj ráadásul megkeresztelve sincs, és semmi ami azután jött volna. De ha csak egy nevet írnak rá a keresztlevélre és az a feleség (Gábor nővére) lesz, akkor OK. Mi is keresztszülők vagyunk, de gyakorlatilag csak Gábor neve van rajt a papíron.. Ezt sem tudom igazán hogy hogyan megy. Minden gyereknek két keresztszülője van? Vagy egy?

Gabi,
hát azt én is csak elképzelem, hogy fogok még készülni előtte, de ahogy magamat ismerem, totál be leszek parázva, hogy akkor most mi van?, induljunk?, ne induljunk?, mennyi lehet még?, siessünk?, ráérünk?, stb.. Kép Én is jobb szeretnék doki vagy legalábbis kórházi személyzet közelében lenni, de az is lehet, hogy meg fogom bánni, ha berohannánk. Nemtom. De az biztos, hogysemmi nem úgy lesz, mint, ahogy én azt elképzelem! Kép
Attól függetlenül, hogy mi megkereszteltetjük most az elején, én egyetértek veletek, hogy ti meg még nem. Mi sem annyira azért, mert olyan nagyon-nagyon nagy hívők lennénk, hanem azért, hogy legyen megkeresztelkedve. Lehet, hogy valaki meg ezt nem nézné jó szemmel, hogy csak azért. Persze nem CSAK azért, de ez is benne van. Szóval az is egy jó döntés, hogy megvárjátok, amíg ő erről önállóan véleményt tud alkotni és azután dönteni. Kép
A képet végül odaadtam Gábornak. De az egész úgy indult, hogy végül is kerestem a neten szépséges Kép idézeteket, 3 db-ot. 3 külön kis papírra írtam őket, és leraktam a lépcsőházban a lépcsőre őket. Az elsőt az alsó lépcsőfokra, a másodikat valahova középre, a harmadikat pedig legfelülre. A nappali ajtajára pedig ragasztottam egy negyediket, amire azt írtam, hogy készítettem valamit, amit itt és itt talál a gépen. Igaz, így leírva, hogy keresse meg a gépen, nem volt annyira romantikus Kép szerintem, de nagyon kíváncsi volt és örült neki.

Azt hiszem nektek is megmutatom ám, hiszen tényleg nem OLYAN. Ha meg olyan is, ezt a babanetes dolgot úgyis mindenki nézi, aki akarja, írnak itt a nők szerintem kismillió olyan jellegű dolgot, amit lehet, hogy nem mindenki tenne ki egy nyilvános fórumra.. Kép Beleértve, hogy hol repedtem, milyet vágtak, mit tudtam és mit nem tudtam utána csinálni, stb.. Kép

Katus,
húú, nagyon rossz napjaitok/heteitek lehetnek akkor. Nektek az ébrenlét miatt, Máténak meg a fájdalom miatt. Szegény nem tudja, hogy ti is álmatlanul forgolódtok, neki szegénynek egyszerűen "csak" fáj, és ezt csak sírással tudja tudatni veletek. És gondolom nem értik, hogy anya és apa miért nem tud segíteni, mikor múlik már el.. Kép Jaj, úgy tudom ilyenkor őket sajnálni.. Én is utálom, ha bármi fáj, de nem tudok vele mit kezdeni..
Ugyan még nem kell, de hűtőfolyadékos rágókát már vettem.. Kép Olyan jó nyomkodni.. Kép

Vero,
nagyon jók azok a képek! De akkor ezeket végülis tesód csinálta vagy évfolyamtársai?

nadine81

a tesóm biztos nem, ő nem szokott. Nem tudom pontosan h kik azt hiszem mindet más, ő tudja (a nővérem) szerintem.

Ééédes a Máté! Jókedvű is a képeken!!
Vendég

Katus,
látom biztosra mentél és elküldted mindkét címre! Kép Lehet máskor is, ha van még! Időm, mint a tenger! Most még.. Kép Utána meg csak tavacska? Kép

nadine81

Sziasztok!

Vero!
Igen, en igy hasznaltam a kocsit ahogy mondod. Ezt maskepp nem is lehet, itt minden babakocsi ilyen. Szoval szerintem semmi baja nem lesz, ha felviszed a Loverekbe, es ott setaltatod a hordozoban.
Tok jok ezek a kepek! Valami kiallitasra keszultek?
Ennek a kislanynak a keresztneve a Kennedy!!.... Oszinten szolva nem is tudom mik a meno nevek itt mostanaban. Ovistarsai ilyenek vannak, hogy Alyssa, Sarah, Abbey, Taliah, fiuk meg Liam, Max, Evan, Nathan. A sogoromat is Sean-nak hivjak es pont annyi idos mint te. Kép Csak mert irtad, hogy akkoriban az meno nevnek szamitott. Nekem tetszik egyebkent, csak mar volt a csaladban.

Gabo!
Ez meg ugyanennek a kocsinak a sportkocsi alja, es igen, kenyelmesebb lenne az esernyossel menni, de ez meg neki kenyelmesebb (ulni benne), mert az esernyore csukhatonk elegge olyan taliga szeru.

Katus!
Hat nagyon edes Mate! El sem hiszem, hogy ennyit tud sirni. Kép OLyan aranyosan nezeget itt a kepeken! (Nekem is ilyen szalma meg fa karacsonyfa diszeim vannak Kép)
Ez a kakis sztory jo! Akkorat rohogtem! Kép

Na mara belepett bennunket a ho. Ejszakara -28-at mondanak. Ehhez kepest tegnapelott meg +13 volt.
Megyek, mert ma ovi van. Kesobb meg jovok.

Kép
Kép
agi

Nadin!

Nagyon szépen köszönöm, a hogy feltetted a képeket.Kép
A tengerre visszatérve...; Lehet, hogy csak pocsolya lesz.

Köszi szépen a segítséget, de már mindennel próbálkozunk, Dentinox, rágoka, stb.. most homeopátiát kezdtem adni neki. Köszönjük a dicséretet, azért nagyon jó fiú is tud lenni, imádom.

Ági!

Nekem ezek a kedvenc díszeim.De utálom a hideget, hogy birjátok?Itt is hideg van de azért -28 szerencsére nincs.

Vero!

Máté is sokat ül a hordozóban, főleg a mikor Pécsre utazunk, de mentünk már Bécsbe, meg, máshová ahol azért volt, hogy órákat benne volt.
Õ is szeret benne lenni, főleg, ha babakocsin van rajta, mert jól tud nézelődni.
Na szép elmész az erdőbe én meg kivel, fogok sétálni, inkább a farkas, mint én? Kedves PiroskaKép Kép Kép

Úgy néz ki pénteken, megyünk haza, és csak hétfőn du-tán jövünk vissza.

katus78

Sziasztok!Apuci nagyon örült a szivecskének és örülök,hogy nektek is tetszett.Kép

Katus!Nagyon-nagyon helyes kis kisfiad van.A fényképek alapján szerintem rád hasonlít.Örülök,hogy tudtunk beszélni!Kép
A gyök.tömés és sima tömés árát nem tudom de pénteken megkérdezem.Tudod nálunk a recepciós foglalkozik a számlákkal mi nem vagyunk agyoninformálva az árakról.
Fel a fejjel,majd csak vége lesz ennek a nyűgös időszaknak.Az a lényeg,hogy ha módodban áll amikor Õ alszik te is feküdj le vele és pihenj!

Viol!Nálunk a pap ragaszkodott a védőszentes névhez.Egyébként a Júlia név nekem nagyon tettszik.
Milyen romantikus csajszi vagy!Kép
Te mit kaptál Valentinre?

KépKép
eszti76

Ja igen kimaradt, Vero nagyon jók a képek, nagyon tetszenek Kép

katus78

Sziasztok!
Ovis farsangi játszóházban voltunk ma délután. A gyerekek nagyon élveztékKép
Tegnap mi is gyurmáztunk:o

Kép
Kép
Kép
amica

Katus ne aggódj, nem fogok mindennap az erdőbe császkálni, nem is lesz itthon a kocsi annyit! Kép
Csak gondoltam hétvégén, a jó levegő miatt. Itt a közelben a Szent István park felé érdemes szerintem, szép nagy parkja van... Együtt megyünk majd, megígérem... Kép

Ági,
Sean szép név, (Connery még pasinak se rossz)...
Devon és Liam ötletek honnan jöttek? Devont én egyet sem ismerek, úgyhogy nem lehet gyakori (ha igaz a Knight Rider-ben hívták az egyik fickót így, Kép nem?) Hogy van ez otthon a férjed is Bencét meg Bálintot mondd vagy csak a család magyar része? Még valami: amit ovinak hívsz az mi valójában, daycare, v más? Hogyan működik?
-28! Emlékszem ilyesmire, megkeményedett a farmeron rajtam odakinn...
Képek h hová készültek passz, a Bogi barátai meg a dolgai követhetetlen, én megkaptam az Áronos festményt a többi nem is tudom hol van eredetiben.

Katus és Ági, akkor nincs több para hordozóilag, nem lesz semmi bajuk tőle ezek szerint.

Eszti!
Nem emlékszem pontosan mikor készült a kép, most találtam egy eldugott mappában. A Laci fényképezte, megörültem neki mert Áronról olyan kép volt az albumban amin nem is látszott! Kép

Keresztelés téma:
Én sem kereszteltettem meg még az Áront, most fogom valamikor de evangélikus templomban, tehát a katolikus szentek oda nem érvényesek. Lehet, h együtt fogom a kettőt.
Viszont én katolius vagyok, és úgy tudom h a kereszteléshez elegendő megkeresztelve lenni. Hittanon tanultam is hogyan kell, mert végszükség esetén BÁRKI akit megkereszteltek, maga is megteheti pap minden nélkül!! De igazság szerint papja válogatja, az esküvőkkel is így vannak. Valahol összeadnak boldog-boldogtalant, vhol meg bérmálkozni is kell.
Vendég

Amica! Hová jártok ovis-játszóházba?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?