Új privát üzeneted érkezett!

Borsókás!
Akkor Ti újult erővel fogtok nekivágni! És minden jó lesz!
Sajnos nem lett túl jó az eredményem. Az FSH, az LH és az arányuk nagyon jó, de a prolaktinom magas, a progeszteronomat meg nem tudom, mert a hülyedoki (elnézést) nem írt mértékegységet az értékek mellé, így nem tudom összehasonlítani a táblázattal, mert teljesen más Kép
Remélem a doktornő a Kaáliban látni fogja, hogy mi a helyzet.

Azt hiszem kikapcsolom a gépet.
JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

BeukaKép
Õ biztos érteni fogja, miről van szó.Kép
Jól emlékszem, hogy 21.-e körül mentek konzultációra? Az már nincs is olyan messze!Kép

Én is elköszönök mára, mert alig látok az álmosságtól!
Kép
Szép álmokat mindenkinek!

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Seszi,
Örülök, hogy végre írtál!
Hogy van a párod, hol tartotok a vizsgálatokkal?

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

BOLDOG VALENTIN NAPOT!Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!
Csak egy gyors beköszönés!
Ma már dolgozom!
Mindenkinek boldog Bálint napot! A rádióban azt mondták, az a divat, hogy ilyenkor a pasik hastáncot lejtenek! Sajna az én párom ma ügyel, de aki teheti feltétlen vegye rá a párját, aztán meséljétek el Kép

Wish Kép
Továbbra is küldöm az energiákat!

Éden Kép, Mka Kép
Drukkok mennek!

Pussz,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Judit!

Mielőbbi felépülést és utána hajrá a spontán babócáért!!!

Borsókás!

Ment a mail. Kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá. Kép
Akkor ti kb. 1 hónappal jártok előttünk. Remélem mire én odajutok (bár remélem nem Kép), addigra te már babócás leszel. Kép

Seszi!

Hétvégén kell "nem" megjönnie. Meglepődnék nagyon. Bár a lombik után lehet, hogy össze zavarodik a ciklus, majd kiderül.

Beuka!

Nekem is kicsit magas volt a prolaktinom, de kaptam rá gyógyszert és szépen lement. Neked mennyi? Amúgy a prolaktin szintet befolyásolja, ha ideges vagy. Nem voltál az a vérvételen?

Tiko

tiko

Sziasztok!
Kérek szépen vkit, küldjön infót arról, hogy miből áll a stimulációs kezelés! Milyen gyógyszereket, injekciókat adnak? Meddig? Milyen gyakran? Köszike!
mango

Mangó!

Mindenkinek más, orvosfüggő is a dolog.Én először Marvelon fogalzásgátlót kaptam, majd Suprefact és Gonal-f injekciót. Az injekció időtartama is orvosfüggő, ill. emberfüggő. Nekem összesen 6 napig kellett szúrnom magam.

Nem tudom mennyit segítettem, nagyvonalakban tudtam csak leírni.

Veled mi van? Te hol tartasz?

Tiko

tiko

Sziasztok!

Boldog Valentin napot mindenkinek!

Fanni73

Ez a hastánc dolog jó ötlet!!!
rzsuzsika

Tiko!
Nálunk a páromnál van a gond, így az egyedüli lehetőség a lombikbaba! Tegnap voltam HSGn, gondolom, s nagyon remélem, hogy most már a stimu jön,s a lombik!
Nálatok mi a helyzet?
mango

Mango!

Én azt hittem,hogy ahol a pasinál van a gond, ott nem kell HSG-re menni, nem is értem minek. Nem egy Kellems dolog.
Amúgy kihez jártok?

Nálunk semmi probléma, túl vagyunk 6 inszemen és 1 lombikon. Most hajtunk a spontán babára, ha nem jön össze, akkor áprilisban a köv. lombik.

Tiko

tiko

Sziasztok Lányok,

Szeretnék tőletek egy kis segitséget kérni. A Krizsához járok és 3 sikertelen inszemináción vagyok túl. A munkelyem nagyon stresszes és nagy anyagi felelőségem van, késő estig dolgozom. Amikor hormonkezelést kapok, alig élek, nem tudok figyelni stb.(de gondolom ezzel ti is igy vagytok) Eddig minden inszem után bejöttem dolgozni, de valószinű hoyg nyugodtabb körülmények kellenének a babásodáshoz. A körzeti orvos magától nem ir ki, neki valamilyen papir kell...szakorvostól. Kérdés: Szerintetek a Kirzsa tud, adni, vagy egyáltalán hajlandó adni valami olyan igazolást papirt, amivel a körzeti orvos fel tud venni betegállományba? Volt valakinek már hasonló kérése?
Köszönöm szépen ha válaszoltok.

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsina32
Igen, tudd adni az orvosod. Én inszeminációnál három napig voltam otthon. De lombiknál, jóval többet kell otthon maradni. Annál én is kaptam.

kagyló

Sziasztok!! Kép

Valentin nap Kép Kép

Borsókás! Kép
Igen, jól tudod, már csak 1 hét!

Fanni! Kép
Hogy bírod a munkát? hogy van a hátad?

Tiko! Kép
A prolaktinom 35,2 volt. Nem voltam annyira ideges, bár mindig félek kicsit a vérvételtől.
mikor kaptad a gyógyit rá? még a fogigátló előtt, vagy közben? vagy a kettő nem zárja ki egymást?

Kép
Kép
beuka

Sziasztok lányok! Kép
Boldog valentint mindenkinek!!!
Nem tüntem el, "csak" itthon vagyunk. Betegen. Kép Sajnos elkaptuk ezt a csúnya hasmenéses vírust. Kép Mind a ketten a párom is, én is. Elég rosszul voltam 2 napig csak feküdni tudtam. Most is csak benéztem, megyek vissza az ágyba. Ma apa főz! Ezt kapom ajándékba! Kép Kép

Viszont ma voltunk a kaáliban. Nekem minden rendben a hormonok, uh, minden. Kép Ennek nagyon örülök!!!! Egyedül a cukor, amire kaptam gyógyszert, de remélem az rendbejön hamar! Sajnos papánál a kiskatonák megint nem voltak a toppon! Kép Holnap megyünk Papp doktorhoz és akkor kiderül, hogy lombik vagy inszem lesz.

pusszi mindenkinek!!!
Drukkok akinek kell mennek!!!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Mniki Kép
Te kaptál gyógyszert és mit a cukrodra???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Beuka!

Nekem a prolaktinom 26, utána 26, majd 35 volt. De a 35-nél jól felidegesített előtte a doki.
Én már kb. 1 éve szedek rá gyógyszert, most ment le 5-re.
Ezt folyamatosan kell szedni, inszem, lombik alatt is,sőt ha terhes lennék, akkor is szedni kéne egy darabig.
Te kaptál rá gyógyszert? Én amikor elkezdtem szedni rá a gyógyszert,nagyon-nagyon rosszul voltam. Szédültem, fájt a fejem, hányingerem volt. Most már teljesen hozzászoktam.
De attól függetlenül, hogy már csak 5, szednem kell továbbra is a gyógyszert.

Tiko

tiko

Helló!

Beuka Kép
Aranyos vagy, köszönöm, már majdnem tökéletes a hátam. Kopp x 3. Így már gyógyszert sem szedek tegnap óta, noha gyógytornára még járok!
Jó sok munkám felgyűlt, de egyelőre jól bírom Kép

*
A derékbajom mellé mi a párommal egy kis influenzát szedtünk össze, szóval együttérzésem. Jobbulást!

Fruzsi Kép
Én a 4. inszemnél 2 hétig is otthon voltam. Nem kért semmit a háziorvosom, igaz, 20 éve ismer.

Orsi Kép
Levi jobban van?

Farkasok Kép
Juditnak puszi és küldök egy kis energiát a felépüléshez!

Zsebi Kép
Rémes volt az anyósos hétvége?

Seszi Kép
Veled mi a helyzet?

Borsókás Kép
Én hétfőn megyek konzultációra, s majd elmondom, milyen új vizsgálat kell a 2. lombik előtt, jó?

Éden Kép, Mka Kép
Érdekes, hogy Krizsa így nyomatja ezeket a progi injekciókat! Kovács dokinál ez nincs. (Én hozzá járok) Hű de izgi! Mkának holnap punkció! Édennek holnap után! Mindent bele petikék!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Mindenképp számolj be lécci a konzi után, engem is érdekel mi a teendő második lombik előtt!!!

Köszi

Tiko

tiko

Viki! Kép
Jól esik az érdeklődésed! Kép
Képzeld, a páromnak remek lett a genetikai eredménye, nincs semmi rendellenesség! Kép Kép Kép Vagyis: hamarosan jöhet a biopszia. Most viszont még endokrinológushoz kell mennünk, mert van egy hormonja a Kedvesnek, ami egy kicsit rakoncátlanul magas - no nem vészesen, Krizsa Mágus és az androdoki szerint nem lehet ettől a gond. Viszont kell az endokrinológus véleménye a biopszia előtt, hogy szedjen-e esetleg vmi gyógyszert. Kép Remélem már nem kell túl sokat várni. Márc.9-én megyünk az endo-dokihoz! Már nagyon várom, várjuk. Kép Tudom, hogy gyorsan el fog telni az idő, mert sajnos iszonyat sok munkánk van mostanában. Ezért is tudok ilyen ritkán jönni... Node fő a pozitív hozzáállás! Kép

Mango, Kép
Nekünk is azt mondta Krizsa, hogy felesleges HSG-t csinálni a lombikosoknak... Hm? Én nem értem. Kép

Mka Kép,
Holnapra nagyon-nagyon-nagyon drukkolok! Ügyesek legyenek a kis petikék, üzenem nekik! Kép

Éden! Kép
Neked meg holnaputánra drukkolok, ha addig nem tudnék jönni! Kép

Seszi
seszi

Mka,Éden

Csatlakozom az Seszihez, sok sikert nektek!!!!

Jobbulást a hasmenéseseknek és influenzásoknak!!
rzsuzsika

Kedves Fórumozók,

még ezen a héten lehet kitölteni a lombikbaba kérdőívet mindenkinek, aki legalább 1 éve próbálkozik / próbálkozott babával, jövő hét elején lezárjuk a kérdőívet és megkezdődik a kiértékelés!

http://www.lombikbaba.com/index.php?option=com_pollxt&Itemid=92

Eddig már közel 300 ember töltötte ki. Az "eredmény" gomb megnyomásával az egyes kérdések statisztikái is láthatóak.

Kérek mindenkit, aki most még rászán pár percet a kitöltésre, hogy a teszt mindkét részére adott válaszait töltse fel!!

Köszönjük szépen.
s_norka

Norka Kép
Kitöltöttem. Te írod belőle a tanulmányt? Kíváncsi vagyok az eredményre!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

HAlihó!!!
Kicsit maga alá temetett a meló, de megfeszített erővel sikerült mostanra kiásni magam alóla.KépIgyekszem visszaolvasni, és tájékozódni.

TikoKép
NAgyon édes a blökitek, ahogy lapít az akvárium előtt és seben csóválja a farkát!Igazi vadászkutyu!Kép Mike-nak hívják?
Én inkább azt mondom, hogy legyél te már pocakos áprilisra!Ne is kelljen többet lombikozni. De ha a te forgatókönyved szerint zajlik majd a tavasz, az sem baj!KépJó lenne majd pocakosan izgulni érted!Kép(Azért hétvégéig drukkolok, hogy elkerüljön mikubácsi!)

KiscsillagKép
Mizujs veletek?Ledöntött a vírus? Remélem ma már jobban voltatok!
Kép
El tudtatok menni Papp dokihoz? Mit mondott? Mikor kezdhettek? Kell még vizsgálatokat csináltatni? Örülök, hogy a te eredményeid jók lettek!A cukor pedig hamar rendbejön majd, reméljük!Kép

FanniKép
Örülök, hogy rendbejött nagyjából a hátad!KépDe azért csak óvatosan azzal a sok melóval!
NAgyon várom a friss infóidat majd a konzultációról! Te akkor nem is csináltattál meg semmilyen vizsgálatot előre?

MangoKép
Üdv a fedélzeten!Kép
Nálunk is a párommal van a bibi, legalábbis eddig más nem derült ki. Ennek ellenére nekem is meg kellett csináltatnom a HSG-vizsgálatot. (Nem volt túl fincsi!) Azután már csak az andrológus áldását és javaslatát kellett megvárnunk, és indulhatott is a lombik.
Gyorsan eljön a kezdés ideje is! NAgyon szorítok nektek!Kép

BeukaKép
Kép
Már csak 6 nap!Kép

SesziKép
Akkor rövidesen ti is célegyenesbe fordultok!Kép NAgyon jó, hogy rendben a genetika! Drukkok mennek majd a biopsziához!Kép

MkaKép
Ma megvolt a pungi ugye? Hogy van a pocakod? Hány petikétek lett? Ezerrel mennek a drukkok, hogy mindegyiküknek jól sikerüljön a randija a kiskatonákkal!Kép

ÉdenKép
Neked holnapra mennek a drukkok! Várjuk majd tőled is a jóhíreket!Kép

ZSebiKép
Téged is elborított a munka?

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Nem itt vagyok, Munkám kevés volt, de egyéb elfoglaltságaim vannak. Igazából kicsit össze is zörrentünk a párommal a hogyan továbbon. Én szerettem volna talán nyár elején kezdeni ő azt mondja menjünk el augusztusban nyaralni és utána. Hát nem mintha azon a pár hónapon múlna, de nem érezm hogy szeretnék megint ősszel lombikolni én nyáron szerettem volna. Lehet hogy tényleg belefásultunk ebbe az állandó orvoshoz menésbe, meg mindenbe. Most kicsit el vagyok dolgok miatt kenődve. De felül fogok kerekedni. Egy nagyon kedves ismerősömnek nem sikerült a 4. lombik és ennek kapcsán jöttek elő nekem is a sebek az intézetváltás, meg az egyáltalán hova merre tovább????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebikeKép
NAgyon sajnálom ezt az összezörrenést!Kép
NAgyon nehéz okosnak lenni ilyen helyzetben, beleszólni még kevésbbé jó.(Azért mégis megteszem!Kép)Az már jó szerintem, hogy tudtok megint azon gondolkodni, hogy mikor legyen a következő nekiveselkedés. Én úgy gondolom, hogy nyaralni ráértek majd babával a pocóban is, tehát utána. Mert ennek most már mindenképpen sikerülnie kell. Ne is gondolj arra, hogy másképp is történhet.Kép
Komolyan gondolkodtok még a váltáson?

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Komolyan nem gondolkodom, csak már valahogy a harmadik előtt is bennem volt mi lenne ha más intézetbe járnék. Az orovoskkal semmi de semmi bajom, meg úgy semmivel, csak tudod a kisördög ott van bennem hogy hátha valamit máshogy csinálnak máshol ami esetleg nekem meghozá a sikert akár egy gyógyszer vagy bármi.
Az meg hogy babával nyarálás hát igazából mi bussza szoktunk menni mert nincs annyi pénzünk, hogy repülővel menjünk, na most mondjuk két hónapos terhesen akkor amikor ennyi sikertelenség után bevarázsolnak egy lakót a pocimba nem fogom a sorsot kíséretni. Na meg amúgy is milyen lenne a parton utrot dugdosni.
Nekem nem fontos a nyaralás nekem egy fontos hogy babánk legyen, csak a férfiakkal néha olyan nehéz.

Az összezördülés pedig nem igazán mondható komolynak mert mi ilyenkor hamar megbélkéünk, csak nekem belülről fáj. És ilyenkor tudom jót szeretne de nekem az az érzésem neki nem olyan fontos ez. Pedig most tényleg az elmútl pár hónapban abszolut ki tudtam kapcsolni magam a görcsös gyermek utáni vagyától.

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás!

Igen, MIke a kutyus neve. Azóta is jó elfoglaltság neki, most is nézegeti őket.Kép
A te neveden van az e-mail? Mert nekem volt egy ilyen nevű osztálytársam a középiskolában.

Tényleg jó lenne, ha pocaklakóval közösen drukkolnátok nekem. Az is jó lenne, ha én drukkolnék neked és mindenkinek pocakosan. Egyenlőre attól félek, ha nem fog megjönni nem azért lesz, mert van vmi, hanem mert megzavarodott a ciklusom. Egyenlőre nem érzek semmit.
Zsebi!

Nem egyszerű a kérdés, az biztos. Sajnos ez nézeteltéréseket is okozhat. Kép
Én egyenlőre úgy érzem, hogy amint lehet megyek, persze a 4. előtt már lehet, hogy nem így gondolnám. De hidd el, sikerülni fog!!!!!! Erősnek kell lenni!!!!!
Szerinted van értelme a váltásnak? Hova mennél?

Tiko

tiko

ZSebiKép
A váltáson már mi is gondolkodtunk. Persze nem most, hanem a 3. után, ha eljutunk addig. Sajnos ez is elég rizikós lehet. Amennyi előnye, annyi hátránya is van. A Kaáliban téged is már nagyon jól ismer a doki, ezt egy új helyen elveszítenéd. Ezért ilyen nehéz dönteni!
Ha ez kicsit segít a lelkednek, akkor elmondom, hogy az én párom is ilyen. A pasik nem érzik úgy át a dolgok súlyát, és azt, hogy min megy ilyenkor keresztül egy nő. Még akkor sem, ha mindent megtesznek a siker érdekében ők is. Egyszerűen máshogy jár az agyuk.

Borsókás

Borsi
borsókás

Tiko!
Hát nem tudom hogy van értelem pont ezért hezitálok ha mennék vagy a BMC-be, vagy a Nyírőbe. Foggalmam nincs, lehet bejelentkezek egy konzultációra meghallgatom mit mondanak hátha nem kecsegtetnek ott se semmi olyan plusszal ami a váltás mellé állna, ha pedig igen akkor döntenem kell.

A "vitával" kapcsolatban valószínűleg azért is van, mert most eléggé mélyponton vagyok. Hát majd lesz jobb is. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

TikoKép
Nem, ez a férjem vezetékneve. Melyik városban jártál középiskolába?
A ciklusról csak annyit, hogy hozzám már eljött a miku a lombik óta. Egyszer ugye a kéthetes várakozás után, egyszer meg 30 nappal később. Nekem rendszerint 32-35 napos ciklusaim szoktak lenni, tehát jelentősen nem zavarodott össze a rendszer. Még örültem is, hogy pár nappal előbb jött. Jó lenne, ha így maradna.Kép
Egyébként ezen a mikuláson már ne is gondolkozz! Kép TAlán végre már elkerül téged egy hosszabb időre!Kép

B.

Borsi
borsókás

Tiko, Borsókás!
Köszönöm szépen a vigazstaló szavatak, jólesett. Kép
Kép

Tiko!
Mi lesz a Beuka, Tiko, Zsebi hármassal. Nem adhatod fel idő előtt!!!!!!!!!!!!! Én reménykedem és Te is tedd ezt gondolj bele minden gondunk egycsapásra megoldóna, de szép is lenne!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó estét,
9 petesejtünk lett végül, és délelőtt még csak annyit tudtam meg, hogy a bioptátum sikeresen átért a Szabolcs utcából az intézetbe Kép
Jobban fáj a hasam, mint az első körben, de a sok víz tényleg csodákra képes, már tudok ülni. Doktorunk sok fehérjét és mégtöbb vizet javasolt.
Holnap dél körül megtudom hány osztodó pockunk lett végül.
Férjemet ma el is engedték a kórházból, délután már együtt lábadoztunk itthon Kép
Jó éjt,
és köszönöm a szurkolást.
Én most valahogy meglepően nyugodt vagyok, bár a punkció előtt azért izgultam.
Mka
Vendég

Mka!
Ez az nagyon szép eredmény. Mennek a durkkok a Pockoknak hogy ügyik legyenek és várjuk holnap a jelentkezésede!!!!!!!!!!!!Kép
Jobbulást a pocidnak és a párodnak is.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Én a BMC-t nem ajánlanám,de nem akarok beleszólni. Ide nem akarom leírni,ha akarod pfivibe leírom a véleményem.

Sajna én is tudom tapasztalatból, hogy amikor az ember mélyponton van, sűrűbb a vita. Kép
Tudod az okát? Vagy ez most csak spontán?

Borsókás!

Én Pesten jártam suliba, ráadásul csak lány osztálytársaim voltak. Kép
Semmit nem szeretnék jobban, minthogy elkerüljön a miku. Látni sem akarom vagy 9 hónapig. Kép

Tiko

tiko

MkaKép
Kép
NAgyon ügyes vagy!GYönyörű szám ez a kilences!!!Meglesz ebből még a kistesó is, majd meglátjátok.
Ha együtt lábadoztok, akkor biztos hamar jobban is lesztek mind a ketten.
A kis petikéknek és kiskatonáknak pedig nagyon szorítok!KépGYere minél hamarabb a friss hírekkel!

Borsókás

Borsi
borsókás

Tiko!
Akarom!!!!!!!!!!!!!!!
Az oka amit leírtam fentem,hogy én szerettem volna talán nyáron belevágni a negyedikbe ő meg inkább ősszel. Én pedig ősszel már kétszer csalódtam és nem szeretnék akkor menni, hát majd meglátjuk hogy lesz. Mondom ő szeretne nyaralni menni, nem tudom hogy fogjuk összeegyeztetni, de majd felállítjuk a sorrendet remélem a baba nyer mindenkinél. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok! Kép Kép

Kiscsillag! Kép
Sajnálom, a betegséget! mielőbbi jobbulást!!! Mit mondott a Papp doki! Gratula az eredményeidhez! viszont a párodé Kép, nem túl jó hír.

Tiko! Kép
1 évbe tellett, mir lement a prolaktinod? húú most nagyon megrémítettél Kép. akkor előttem is az áll. Még nem látta doki, úgyhogy gyógyszert még nem szedek rá.
NEM FOG NEKED MEGJÖNNI!!!!!!

FAnni! Kép
Jó hallani, hogy jobban vagy!

Mka! Kép
Gratulálok a 9-hez! Ügyi voltál!! Drukkolok nagyon!!!!!

Éden! Kép
Holnapra drukk!!!

Borsókás! mindeig sok a melód, vagy változó?
Cuki a kakukkos óra! Kb, így érzek én is Kép. Nagyon igaz, amit a férfiakról mondtál! ők nem értik pontosan, a mi kis lelkivilágunkat Kép

Zsebi! Kép
Nagyon rossz olvasni, hogy így a padlón vagy, de én annyira csodállak, hogy még ép ésszel kibírjátok ezt az egészet. Megértelek, hogy már nyáron szeretnél belevágni, és tényleg elég rosszul eshetett Neked, hogy a párod a nyaralás miatt szerette volna elhalasztani.
NAgyaon nagyon drukkolok Neked, hogy talpra állj teljesen, és hogy összejöjjön a "ZSebi-Tiko-Bea 3-as spontán Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Zsebi!

Ment a mail. Kép

Beuka!

Milyen jóóóó lenne tényleg, ha összejönne a Zsebi-Bea-Tiko spontán!!! Bekerülnék a rekordok könyvébe Kép

Ne rémülj meg az egy év hallatán, eleve nem egyforma mindenki, másrészt meg szerintem ez nem olyan magas.

Mka!

Gartula a sok petikéhez!!!

Tiko

tiko

Zsebikém
Sajnos az én párom is ilyen. Mindig mindent meg akar mondani, mikor menjünk, legyen-e nyaralás ha igen, akkor...Mindig mindent be akar táblázni. Néha én sem értem. Biztos, hogy szeretne kisbabát, csak nem akar három havonta menni, hanem amikor úgy érzi, és úgy látja rajtam akkor szoktuk megbeszélni. De lehet, hogy neki van igaza, mert elég sok csalódáson megyünk keresztül mire végre sikerül. Én ebből csak azt látom, hogy aggodik, probáld meg te is így látni a dolgokat.

kagyló

Sziasztok!

Itt olvasgatom, amiket írtok. Én még konzultáción sem volam,abszolut felkészületlen vagyok. Azt hiszem felköthetem a gatyám.

Kitartás Lányok!!!

Mka

Nagyon örülök,hogy ilyen sikeres volt a mai nap!
Gratulálok!
rzsuzsika

Tiko! Kép
Ennyire reménytelennek látod, hogy ezzel a rekordok könyvében kötnénk ki? Kép
Én azért nem adom fel ilyen könnyen Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Beuka!

Legyen neked igazad!!! Ne is add fel, rámfér úgyis a bíztatás.

Tiko

tiko

LÁnyok!
Én olyan szomorú vagyok! Már nagyon hosszú ideje nem volt semmi gondom (fertőzés,gomba vagy ilyesmi), erre most a hétvégén sikerült összeszednünk valamit. Pedig annyira vigyázok mindig nem is nagyon voltunk nyilvános helyeken. RÁadásul elég rendesen belekeveredtem Kép
Pont most, amikor megyünk konzira jövő héten. Remélem addigra elmúlik, és nem áll az utunkba Kép
HA túlaggódom a dolgot, akkor szóljatok rám! Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Tiko!
KépKépKép

Bea

Kép
Kép
beuka

ÉdenKép
Holnapra mennek a megadrukkok neked a punkcióhoz, hogy sok, szép, érett petikétek legye!Kép

MkaKép
Neked is drukkolok továbbra is,és várom a híreket!Kép

BeukaKép
Ahogy már írtam is, én sérült gyerekekkel dolgozom. Mikor valamelyik kolléganő v. a gyereke beteg, akkor nagyon sok a meló, mert az ő műszakját is nekünk kell ellátni! Holnap is reggel 7-től dolgozom este 6-ig. Picit sok. Sérültekkel elvileg napi 6-8 órát szabadna csak melózni. De nem sajnáltatom magam, szeretem, és így gyorsabban is telik az idő. Meg nem jut eszembe a baby-projekt sem.Kép

KagylóKép
Veled mi újság? Olyan ritkán írsz!

Most elköszönök. Megyek tévézek kicsit, aztán szunya!Kép
Kép(NA jó, a chips mostanában kimarad!Kép)
Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás! Kép
Én azért sajnállak egy picit a holnapi hosszú műszak miatt Kép no meg irigyellek is, hogy szereted a munkádat. Kép

Azt hiszem én is kiskapcsolok Kép

JÓ ÉJT!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Borsókás
Még nincs mit írnom magamról. Várok, ha lesz valami majd úgy is megírom.

kagyló

Drága Mka! Kép
Nagyon sokat gondolok rátok! Remélem minél több kis pocok lesz, és akkor tényleg még a frigóba is jut kistesónak való magonc! Kép Párodnak gyors lábadozást! Remélem nem viselte meg nagyon.

Zsebikém! Kép
Lemerültek az akksijaid? Lehet, hogy ez részben a tavaszi fáradtság miatt is van! Egyél sok gyümit, hajrá sok vitamin! Kép ...és persze fel a fejjel, lesz még nektek babátok, talán hamarabb, mint gondolnád.

Éden! Kép
Még mindig drukkolok holnapra!

Jó éjt!
Seszi
seszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?