Új privát üzeneted érkezett!

Hát, örülök, de olyan váratlanul jött. Terhességre nem gondoltam, de ahogy Tücsökmami írta, lementem és vettem tesztet. Megcsináltam, és halvány csíkos.
És az nem baj, hogy pénteken úgy görcsöltem, hogy majdnem elpatkoltam, és 2 nap múlva elmúlt?
A görcs nem baj?
Most mit csináljak?
bumpy

Bumpy, szerintem be kéne jelentkezned a dokidhoz, és szerintem minél hamarabb. A vérzés és a görcsök valamit jelentenek, de ezt csak egy doki tudja megmondani, hogy mit! És akkor nem marad benned kétség.
Aztán hajrá! És nyugi!!! Kép
Vendég

Kép

Hogy mik történnek???!!! KépKépKép
Ági! Ez szuper! Lehet, hogy babás vagy??? Kép

Először is Valentin nap alkalmából kis barátnőnknek és az összes lánynak sok szeretettel küldjük ezt a képet (Bubek, a csíkos felső van rajta, látszik, ugye?):
Kép

Gabi,
na, szuper, máris legyőzted a vírusokat!!! Kép
Azért vigyázz magadra, sétálj nagyokat, tök jó idő van, de alaposan öltözz fel, mert csalóka! (Húúúú, ez olyan aggódó Anyukásra sikerült Kép)

Jucus,
vegyetek példát Gabiról!!! Tessék meggyógyulni!

Timi,
mit mondott doktor néni?

Finiselők,
nem csináltok egy utolsó pocakos képet? Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bumpy,
biztosat nem tudok, nem vagyok szakember, amikor én véreztem az elején, a dokim azt mondta, hogy a hormonális átállás miatt volt, meg azért, mert a petefészkek működése kezd leállni, amik a szülés után fognak majd újra működni.
Nekem a hányás és a csík elég egyértelműek, de tényleg menj el az orvosodhoz, ahogy Eszti írta!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti!

A vérzésnek amúgy is meg kellett volna jönnie. A görcsök sem újak számomra. Mindenhónaposak. De nekem a 2. csík a teszten, az a furcsa. + az, hogy csak 2 napig tartott a mensim.
Én kikészülök csajok, de teljesen. Kép
Szerintetek szóljak a páromnak?
Vagy még pár napig ne, csak ha tuti lesz?
bumpy

Ilba!

Lehet. Még nem tudom.
Írok mail-t. Van egy Valentin napi meglepim.Kép
Beni csodálatos. Kép
bumpy

Bumpy, akkor ne a vérzés miatt és a görcsök miatt, hanem a két csík miatt menj el a dokihoz minél hamarabb, mert a két csík és a vérzés és görcsök nem jók együtt. Kép De ne pánikolj!
Vendég

Gabuska!

Rendben, megpróbálom utólérni a doktornőt. Hátha.
Jaj, én olyan ideges vagyok!
bumpy

Ilba, köszi a képet, épp akartam mondani, hogy kéne egy kis lelki stimu a finiselőknek, hátha egy kis érzelmi lökés jót tesz! Kép Köszesz!
Vendég

Eszti!

Jó! Tudom, hogy nem jók, ezért pánikolok! Kép
bumpy

Igenis Ilba-mama, felöltözök!Kép És a szobámban is mindjárt rendet rakok!

Voltunk már lent postán, zöldségesnél, tényleg jó idő van! Hétvégén meg 12 fok lesz!Kép

Lívi is felköszötnti Benit és a többieket, majd ha felébredt!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bumpy, nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép
Vendég

Sziasztok!

Tud valaki valamit dr. Varsányi Hajnalkáról? Mert április 17-re vagyok kiírva, és a doktornőm, akinél a kislányom szültem, már csak terhesgondozást vállal, szülést nem, és hozzá irányított! Köszi!

Kriszta
kriszta33

Kriszta!

Én nem tudok a Varsányi Dr-nőről semmit. 1-szer találkoztam vele, nem hagyott bennem semmiféle benyomást.
Ki a regi dokid?
bumpy

Sziasztok!

Úgy pörögnek az események, hogy a ma feltett kérdésem már régen archívumba került, ezért felteszem mégegyszer!Mi a véleményetek Várnai főorvosúrról. Pozitív, negatív egyaránt érdekel.

Köszönöm, sziasztok:
Ági
Ági76

Szia Bumpy!

Azért köszi!Kép Az orvosom dr. Lázár Erika, már viszonylag idős, és ezért nem vállal már szülést. Sajnálom, mert az első perctől az utolsóig ott volt az első szülésemnél (és ő mindenkinél így csinálta), ami azt hiszem, elég ritka!! Kicsit elvasgattam az előzményeket, és láttam, hogy lehet, hogy babát vársz? Szerintem is pozitív a teszt akkor is, ha halvány csík van (nem akarok beleszólni, meg nőgyógyász sem vagyok, úgyhogy ő biztosan jobban tudja)

Kriszta
kriszta33

Gabuska:
Én egy nyuszi-muszi vagyok Kép így csak otthon őrjöngtem

Ilba:
A Benit komolyan mondom meg kell zabálni. Ezt a habtapit hol lehet kapni és mennyiért? Beni mikor kezdett el nyúlkálni a kezecskéivel? Én már alig várom hogy Gergő is csinálja és nézegesse a kezét, meg fogjon. Hátha akkor békén hagy egy kicsit KépKép

ilyen szépike vagyok ám:Kép
Vendég

Hűűűű, a betyárját!!

Marcinak van egy rosszabb napja, és mindjárt elmaradok itt is...Kép
Hát most nagyon sokat nem bírtam visszaolvasni, de azt igen, hogy

Ilba,
tök jó hogy nincs baj, és látod, biztos beindult Beninek a kaja is. Egyszerűen volt egy pár rossz napja neki is. Remélem a cicid is kibírta! KépKépKép
Marci is 650 - 750 között eszik naponta, és egy szopi kb tart háromnegyed órát, mert annyit szenvedek vele, hogy ne bambuljon, hanem szopizzon...És most a cicim is egy kicsit kevesebb tejcit ad. De azért optimista vagyok, és azt gondolom, ha kell akkor úgyis kiszopizza, ami kell neki. (Reggel volt vérge egy 120-as adag! Kép)

Gabi, jó hogy jobban vagytok! Kép

Eszti, te még nem szülsz?! Vagy vitted magaddal a gépet is???KépKépKép

Ági!
Ne aggódj a vérzés miatt. Egy ismerős mesélte, hogy az unokatesójáról - nem hiszitek el, csak a 8. hónapban derült ki hogy terhes, mert minden hónapban szépen menstruált, elég "telt" volt, és alig hízott, és nem is ment dokihoz addig. Vannak akik végig mennstruálnak. Ezt olvastam.
A csík az csík, akármilyen halvány, és az nem jelent semmi egyebet, mint hogy csík van. És ha csík van, akkor benne van az a nemtudommianeve (eszembejutott HCG vagy mi) hormon a vizeletben, ami egyértelműen terhességet jelez. És ez TÖK JÓ!!!!!!! Ennek kizárólag örülni szabad! Semmi idegeskedés! Szépen kérj időpontot a dokinénitől, és nézze meg az ultrahanggal is. Annyira jó!KépKép

Minden csajszinak - DE KÜLÖNÖSEN ZSÓFINAK!!!!KépKép - mi is boldog Valentinnapot kívánunk! Sok-sok puszival!

Timi, én is kíváncsi vagyok mit mondott a dokinéni.

Jucus,
a csípőszűrésen az volt, hogy odamentünk, levetkőztünk fél óra alatt, dokinéni megnézte kézzel, aztán ultrahanggal Marcit kb 3 perc alatt, és után mondta, hogy minden rendben, és hogy ha akarom, akkor az adóm 1%-át adjam nekik. (Mert megdícsértem, hogy a zselét előmelegítették a babáknak, és azt mondta, hogy az 1%-ból veszik azt a ketyerét, amiben melegítik.)
Aztán újabb fél óra alatt felöltöztünk, és már ott sem voltunk. 4 hónaposan kell majd visszavinnem kontrollra. És 3 héttel (!!!!!) előbb kell időpontot kérni.

Tücsökmami, te is a jókai u-ba viszed Gergőt? Ti voltatok már ilyenen?

Na megyek, mert fél 3, Marci éhenhal, már 4 órája nem evett, és fél 12h óta alszik!!! És fel kell keltenem...KépKép

Pussz!

Kép
----------------
B&M
bubek

Ági76!

A Várnai főorvosúrról én nem sokat tudok, de azt igen, hogy nagyon rendes, tisztelettudó ember. Velem nagyon rendes volt mindig. Nem vagyok a betege, de mint "kollégájával" (szülésznő tanuló voltam a szent Istvánban február elejéig) nagyon rendes volt, amikor összetalálkoztunk.
Mint orvost, nem ismerem, de sok betege van, az biztos.

Kriszta!

Gondoltam, hogy a Lázár Erika lesz. Feltétlenül a Varsányihoz akarsz menni? Itt mi tudunk neked jobb, szimpibb, és empatikusabb orvosokat ajánlani. Hm?
bumpy

BUBEK!!!!!!

FEL NE KELTSD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amúgy köszi a bátorítást. Kép
A doktornőt egyelőre nem tudtam elérni, ki van kapcsolva a telója. Szerintem szül.

HAJRÁ, kismama, szorítunk! Kép
bumpy

Bumpy!

Húha, most elbizonytalanodtam. Mégiscsak hallottál valami rosszat róla? Az a baj, hogy én kérdeztem a doktornőt, hogy ő kit ajánl, és őt mondta. Én meg mondtam, hogy megbízom benne, hogy akit ajánl, az biztos jó. Tudom, hogy mégiscsak az én szülésem, de nem akarom megbántani a doktornőt, mert annyira szuperrendes volt velem mindkét terhesség alatt! Szóval nem merem mondani neki, hogy inkább négiscsak mást! Valahogy csak túl leszek rajta, amúgy is sokkal jobban parázom, mint az első szüléstől. Neked van gyerkőcöd? Ha igen, mekkora? Mert az én lányom 19 hónapos lesz, és eléggé be vagyok tojva, hogy mit kezdek két ilyen pici gyerekkel, szerintem be fogok csavarodni!
kriszta33

Szia Bubek!KépKép
Igen mi már voltunk ugyanott még január végén. Azt nem is tudtam, hogy 3 héttel előtte kell kérni uh-ra időpontot. Mi egy percet sem várakoztunk, nagyon flottul haladt minden. Apa jött és segített. Viszont koponya és hasi uh-ra csak márciusra kaptunk időpontot a Bethesdában. Ti hova tartoztok?
Nekem Gergő kb. 2 perc alatt beszlopálja a napi adagját és további két perc amíg kihányja Kép Mostanság már csak akkor idegesít ez a tény, ha a bukás-hányást még ráadásként fel is szippantja az orrába és így olyan hangja lesz, mint egy kivénhedt öreg bagósnak Kép Én nem is tudom mennyiket eszik naponta, de hogy már vasárnap 5,5 kg volt az biztos. A hátam elég rendesen érzi is.

Gabuska:
nekem átadthattad volna ezt a kis víruskát, hátha megszabadít egy pár kg-tól Kép

Kriszta33
megnéztem a profilod és rögtön elkezdett fájni az bizonyos fogam, aminek rendbetételét a szülés utánra halasztottam (gyökérkezelés stb.) Kép
Vendég

Tücsökmami!
Én is azt hittem, hogy majd békén hagy, ha a játékokkal meg a nézegetéssel lesz elfoglalva, de hiú ábránd volt, most már tudom.Kép Még akkor is ott kell lennem vele, ha rám se bagózik, sokszor elosonok, de ha észreveszi, hogy egyedül van, hát azt a balhét ne tudd meg! De neked szurkolok, hogy bejöjjön!

Ma eddig nem lehet egy rossz szavam se rá, jókedvű, jót evett (brokkolit) és jót aludt délben.

Minden babának, mamának, tesóknak, apukáknak boldog valentin napot kívánunk!

Beni!

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsökmami!

Akkor ne halogasd!! KépKép

Amúgy van még valaki, akinek kicsi a korkülönbség a 2 gyerkőc között? Mert kíváncsi lennék, hogy más hogy birkózik meg vele! Már előre rosszul vagyok!!
kriszta33

Sziasztok Kismamák/Anyukák,

az Istvánban fogok szülni, és úgy hallottam, vannak ott "alapítványi" szobák, amik fizetősek. Van arról információtok, hogy naponta ez milyen költséget is jelent pontosan?

Előre is köszönöm,
coolasa

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
valahol olvastam itt a babaneten, hogy 9000/nap.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
A betyárját Bumpy! A halvány csík is csík ez igaz! A görcsöléstől meg a két napos mensitől én nem paráznék annyira. Még az is normális, hogy terhesen pár hónapig a mensis napokon görcsölsz, de nem jön semmi. Aztán valaki még mensizik is egy keveset. De ha lát egy doki az nem jöhet rosszul. Bár babát vagy petezsákot ilyenkor még nem fog látni. Max csinálhat egy vérvételt, hogy megnézze mennyi hCG van a vérdeben meg megkuksizza a méhnyálkahártya vastagságát.
Tyű, ez tök izgi. Én nagyon izgulok, hát még akkor TE! Apropó, én tuti nem tudnám eltitkolni a párom előtt, de ezt te kell, hogy érezd,....
Tücsökmami, szerintem térj be egy lottózóba Kép
N

Kép Kép
natasa1975

Gabuska,

köszönöm az infót.
nyilván ezért a nem kis összegért keleti kényelem, behűtött pezsgő és perzsaszőnyeg jár...ezek úgyis meglehetősen tipikusak volnának a magyar egészségügyben.

Kép Kép
coolasa

Coolasa!

Két szoba van 10 ezerért, azokban közös a fürdő, és van egy 12 ezerért, annak saját fürdője van. Én is oda szeretnék menni, de állítólag nagy a túljelentkezés (pedig szerintem irreálisan drága, máshol fele ennyi), úgyhogy nem sok esélyt látok rá. Mikor szülsz?
kriszta33

Coolasa!

A 110-es és 111-es szoba 10.000Ft/éj. A 109-es 12.000Ft/éj. Az éjszakák számítanak, nem a nappalok.

Kiszta!

Még nincs gyermekem. Majd talán most, vagy nemtudom.

Natasa!

Én is elmondanám a páromnak, csak amíg nem 100%, azaz az orvosom nem erősíti meg, addig nem akarom elmondani, mert ha mégsem, akkor csalódik.

Üdv: Bumpy
bumpy

Bumpy!

Akkor hajrá!!!! Meglátod, tök jó lesz!!! Egyébként úgy látom, már nagyon naprakész vagy István-ügyben, ahhoz képest, hogy még nem szültél!Kép
kriszta33

Bumpy, értem. Akkor szurkolok, hogy mihamarabb elérd a dokid!
Én 3 ágyasba akarok menni! Szerencsére a császárosokat nem teszik 5 ágyasba a dokim szerint. Egyedül azt szeretném elkerülni, de főleg a WC-zuhany miatt.

Lassan jön a párom és ma mehetek vele vásárolni. Kezdem már nagyon unni magam a lakásban.
N

Kép Kép
natasa1975

Kriszta33, remélem nem keresztezzük egymás terveit: én 3 hét múlva szülök (legkésőbb). Te mikorra egyeztettél utódoddal?

Bumpy, ez az utolsó mondatod, vagyis hogy "az éjszakák számítanak, nem a nappalok" életfilozófiának sem rossz..

Kép Kép
coolasa

Kriszta!
Ez azért van, Mert Bumpy szülésznőnek tanul és az Istiben volt idáig.Kép

Ilba,
nem felejtett ám el a kiscipős képet, de a lábán képtelenség lefényképezni, mert folyton kapálózik, magában a cipőt meg nem az igazi. De még próbálkozom, mikor alszik.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia Natasa!

Ki a dokid? Te is császáros leszel? Írjál!

Ági
Ági76

Ági, elnézést hogy kérés nélkül közbeszólok, én császáros leszek, az biztos..

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
neked is faros a babód?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus,
nem, viszont meggyőzően rövidlátó vagyok. Ha nem viselnék kontaktlencsét, otthon is csak memóriából közlekednék.
Utódom amúgy biztos, hogy orral lefelé helyezkedik el, mivel ott szokott csuklani. Sokat.

Kép Kép
coolasa

Kép

Voltunk Brendonban, végre megkaptam az ajikat az előfizetésekért. Mancs, tényleg tök jók! Kép
És beleszerettem egy járókába! Kép (Hisz Valentin nap van Kép) Majdnem megvettük, csak teli volt a kocsi, nem tudtuk volna elhozni. Meg azért még meggondolandó. Az ára persze. Szerintetek?
100x100as (nagyobb nem fér el), görgős, fa, összecsukható, 3 szintre állítható, fejvédővel, játszószőnyeggel 35ezer. Nekünk van 20%unk a Brendonban, akkor 28. 28ért? Orsi szerinted? Láttál ilyet olcsóbban?

Sziasztok új kismamik!
Amelyik dokikról kérdeztek, sajna én egyiket sem ismerem.

Tücsökmami,
a habtapit a Brendonban vettük, 2ezer/csomag, azt hiszem 9 vagy 12 van benne. De láttam már Interspárban is. Én nagyon szeretem, Beni is van, hogy csak azt nézegeti, szép színes.
Na Gergőre sem panaszkodhatsz, ő is elől állt, mikor az aranyoskodást osztották! Kép
A kezét pár hete fedezte fel, azóta próbálja mindkét öklét egyszerre a szájába tenni. A tárgyakat most kezdi megfogni, ha nyújtjuk, még inkább véletlenszerű szerintem, de napról-napra változik.

Lányok!
A hasi és koponya UH hogy megy? Minket a kutya sem küldött ilyenre! Nekem kéne "privát" vinnem?

Livi!
Kép

Gabi,
akartam már kérdezni, body kell még? Sajna nem jó a szkennerünk, nem tudom annak a képét felrakni. Én most kuponra vettem egyet 499ért a Brendonban, hagyományos, tök egyszerű fehér, de elég jó az anyaga, 74es! Kép

Kaja: 1 cicit elfogad, ha éhes, így kb. 80at tud enni, a többit lefejve kapja kiskanállal(!)
Másból ugyanis nem fogadja el. Így 100-120 körül eszik. Most beszéltem dokinénivel, mindenképp le kell mennünk csütörtökön a szurira és ott dönti el, hogy megkapja-e. Meg súlyt kell mérnem, hogy hízik-e.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
köszi, de lassacskán áttérünk a kisingre, és már amúgy is megszoktam az öltözködéssel járó mizériát.Kép Köszönöm!

Ezt az egy képet sikerült összebénáskodnom kakálás közben, mert akkor nem ficánkázik Lívi.
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bumpy! Én is sokat görcsöltem az elején. Kíváncsi vagyok mit mond a doki!

Ez a csuklás érdekelne! Milyen érzés? Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy csuklott-e már a baba. Múltkor az uh-n láttam, hogy csuklik, de nem éreztem semmit?

Jön valaki holnap délután az Istvánba előadásra?

Kép
Kép
szõkemelinda

Szia Ilba, csak bekukkantottam hozzátok, hát látom itt is folyik az élet!!!Kép
Hogy vagytok, miújság veletek????
Láttam Beniről a képeket, nagyott nőtt!!! Olvastam a pisimintás sztorid,Kép akkorát röhögtem rajta!!!! Egyébként mért kellett a minta? Csak nincs valami baj?

Peti is nő mint a gomba, tegnap mértem 7300gr. volt!!! Alig győzőm kiszolálni az igényeit, egy cici gyakran nem is elég! Már leszakad a hátam! Amúgy nagyon ari kisbaba, rengeteget dumál és nevetgél! Ja és a lényeg, hogy két hete meg tud fordulni hasról hátra!!!KépKép A kis Izomtibi !Kép

Na puszi nektek:Gabi+Peti aki holnap lesz 14 hetes

Gabika& PetiKépKép
77gabika

Melinda, a csuklást ugyanúgy lehet érezni, mint az egyéb mozgásokat, vagyis néha kívülről is tapintható, néha meg csak én tapasztalom. A szimpla rúgásoktól úgy lehet megkülönböztetni, hogy a csuklás - ugyanúgy, mint a felnőtteknél - ütemesen, ugyanolyan időközönként jön elő, és tart kb. 2-3 percig is akár. Tehát nem rendszertelen, mint a többi mozgás, vagy helyváltoztatás, hanem inkább olyan ritmusos, mint a szívdobbanás, csak épp nem lehet az, mert a baba szíve ennél sokkal gyorsabban ver, és ha ellenőrzöd a saját szívverésed, látod, hogy ez nem is annak az üteme.

Kép Kép
coolasa

Melinda,
a csuklást szerintem fel fogod ismerni, apró kis ugrások és tényleg ütemes, mint amikor mi is csuklunk. Nem lehet összetéveszteni. Lívi folyamatosan csuklott bent is, kint is a mai napig.

Gabika!
Na végre!Kép Már írtam neked a korosztályos topikodba, hogy hozzánk nem is írsz már?
Láttam a fürdős képeket, eszméletlen mekkora ez a gyerek! De nagyon szép, arányos kiskrapek!
Vigyázzatok magatokra, puszi!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, Zoli azzal jött haza, hogy hányingere van és halál sápadt. Kép Legalább lehet, hogy itthon lesz velünk pár napig. Én meg már babfőzeléket eszek.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
hát ez szandi!!! Tök nagycsajos, nagyon édi!!!
Még jó, hogy nem szagos képet küldtél. Kép

Melinda,
ahogy Gabi írta, mintha Te csuklanál olyan. Beni naponta legalább 4x-5x csuklott és most is sokat.

Helló Gabika!
Jó hallani Rólatok is, de az igazság az, hogy át szoktam kuksizni én is és láttam a képeket Petiről. Nagyon édes! És hogy mekkora!!! Kép
Írtad, hogy nem fogadta el a lefejt tejet. Beni is csak kanállal fogadja el, próbáld ki!

Jól vagyunk, a pisi sztori előzménye, hogy múlt héten 2 nap semmit(!) nem evett Beni, azóta se nagy lelkesedéssel. Most már egyszerre 1 cicit elfogad, de kettőből tudná csak az adagját megenni, így lefejve kanállal pótlok neki, amennyit elfogad, így 100-120 körül eszik. Szóval mi most nem nagyon hízogatunk. Kép
András szerint most az értelmi fejlődésre teszi a gyerek a hangsúlyt. Kép
Nagyon ügyi Peti, Beni inkább hanyattról hasra fordul, csak még bentragad a kicsi keze. Kép De egyre ügyesebb azért ő is.

Livi Papa! Jobbulást!

Novumék! Mizu????

Vuka! Jól vagytok?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ági!!!!
Most olvastam! Hát .... szóhoz sem jutok!!!
Szuper!!! Egy költő veszett el Benned!

Ezt a képet 1 perce Neked csináltam, ezzel köszönjük szépen! Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Édes! és megható!
Én is szeretném már az enyémet látni, olyan kíváncsi vagyok, hogy nézhet ki. De addig még sok idő van.

Kép
Kép
szõkemelinda

Ilba!

Köszönöm szépen. Kép
Örülök, hogy tetszik. Kép
A honlapomon több verset is találsz. Kép
Nézdd meg. Kép
bumpy

Sziasztok csajok!
Itt aztán folyik az élet!!Kép

Bumpy:
Micsoda hirek!!!Hurrá!!Majd ha biztos lesz az erdmény akkor gratulálok is,nem akarom elkiabálniKép

Már jöttem volna hamarabb is,de nem volt internetünk,végül kiderült,hogy csak a kábel húzódott ki!

Doko néni szerint minden rendben van,már nem kell gyógyszert szedni!Meg is mérték,20 dkg hizott 1 hónap alatt,a nem evések miatt ilyen kevesett,de legalább nem fogyott!A tápszert csak a pohárból hajlandó elfogadni,ez a legújabb.Gondolhatjátok mire megissza az esti adagját hogy nézünk ki!Kép.Nem tudom mi az oka,hogy a cumit nem kéri.
Különben napközben alig alszik,egyfolytában a mászást gyakorolja,már egyet-egyet tud menni,aztán orra bukik,orditás és igy tovább egésznap!Már elfáradok nézni!

Ilba,Bubek.
Aranyosak vagytok ,hogy hiányoltok,de ha Szilvi nem fog aludni vsak ritkán tudok jönni.Persze most alszik!Kép
Beni tündéri fiú még álmában is!

A fiúktól köszönjük a Valentin napi jókivánságokat!Kép

Tücsökmami:
Gergő már nagyfiúsan tud nézniKép

Gabi:
Örülök,hogy jól vagytok!KépNagyon helyes!Kép

Most megyek vacsoráztatni!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
novum

Vissza: Szülészetek, kórházak