Sziasztok!
Köszi még egyszer a névnapi jókívánságokat
Bálint nevében is!
Benedek 8200 gramm, nem hízott semmi egy hónap alatt, de azt mondják, nem baj, mert amit eszik, le is mozogja. Doktornő megnézte, hogyan kúszik(a sztetosztkópért), nagyon tetszett a 2 védőnőnek, meg az asszisztensnőnek.Doktornő szerint rendben van, csak még nem jött rá, hogy mászni könnyebb. azt mondta, néha emeljem fel a hasát. Vettek tőle megint vért,
Megint kevés a vasa
Még 2 hónapig szednünk kell a cseppeket.
Meg sok húst, májat enni. Én még céklát is fogok adni neki.
Cirmike:
Nekünk is most van évfordulónk!!!!! Igaz, mi nem ekkor ismerkedtünk meg, ismertük egymást már 1999. augusztus óta, de az első randink 2000. február 14-én volt. (nem a valentin nap miatt, akkor értünk rá) Aztán 2 év múlva lepett meg a gyűrűkkel, de a esküvő augusztusban volt. Na, nem nosztalgiázom, egyébként mi nem tartjuk a valentin napot, nem szeretjük.
Amit Roliról írtál, nem tudom, bár inkább az újaknak szólt. Én nem tudok tanácsot adni, én sem tudom, hogy Bálinttal mit tegyek. Most olvastam el Vekerdy Tamás két könyvét, jókat ír, de sokmindenre így sem kaptam választ. Például, hogy ha szépen mondok valamit 25-ször, akkor miért nem jó, ha elkiabálom magam, akkor rendben van. Ezt meg is szoktam mondani Bálintnak. Meg miért kell egy orrtisztításból akkora hisztit csinálni, mintha ölném, miközben elmagyarázom rengetegszer, hogy ez kell, nem fáj, inkább az orrszívást választja, de az orcsepp, orrspray is horror. A hajmosás az olyan, mintha malacot vágnánk. Minden nap megkérdezi, hogy anya, nem mosunk hajat?
Most láttam kiírva a doktornőnknél, NÁgl Katalin, hogy elvégezte a gyermekpszichológiát. De mikor van idő tőle ilyeneket kérdezni? Most is annyi kérdésem volt. Bálint köhögése-allergia, oltás, kuki, Benedek mászás, vas stb.
Bálintnál most haladunk a szobatisztasággal, ha pelenka van rajta, akkor is szól, ha pisil, belepisilhet-e, biztos zavarja. Várjatok Rolival egy kicsit, lehet, hogy ez is dac nála.
Nóra:
Rendeltem börzejegyet, meg egy kísérőt, azért így húzós, 4100 Ft. És akkor a férjek még be se jöttek. De nekünk is van járókánk, babakocsi, gyerekülés, biztos bejön a jegyek ára is.
Melinda:
Jobbulást Gergőnek!
Erika:
Pont akkor sétáltatok, amikor bent voltunk a doktornőnél, láttalak az ablakból!