Új privát üzeneted érkezett!

Angel!Az a baj hogy a múltkor 37 napra jött meg,előtte 33-34 napra.A múlt hónapban nem szedtem e-vitamint és nem éreztem pét,de ebben a hónapban szedtem és lett is pé,LH teszt 16.-án és 18.-án is 2 erős csíkot mutatott,de 17.-én éreztem a pét nagyon.16.-án este volt akció.

Kép
breni

Ole,
nem tudom, nézz körül! Kép
én a fogigátlós topicokat kerülöm Kép

Reni,
hányadik napon vagy?

angel37

Sziasztok!

Ancsa! ++++++++++++ Kép Kép Kép
Ez annyira jó lenne! Én is csak két nap múlva gratulálok, addig is nyugi!Kép
Julcsi2

SZia Julcsi! Kép

Mi a helyzet nálatok?

angel37

Angel!26.napon vagyok.
Julcsi!A táblát ide is betehetnéd,mert a másik topic teljesen kihalt.

Kép
breni

Reni,
sztem akkor még várj egy kicsit a teszttel! Kép
(ohó, nekem 26-ra már meg is szokott jönni...)

Reni, Julcsi,
Nem akarok ünneprontó lenni, de itt van tábla, maintained by Tontica Kép, és sztem ne keverjük! Inkább kerüljetek bele ebbe ti is! Kép

angel37

Angel, semmi jó! Kép
De látom Nálatok eddig minden oké!Ez nagyon jó! Kép
Én most csak azért vagyok elkeseredve, mert felhívtam az Intézetet. Jövő hét csütörtökön megyek vérvételre és már most be akartam jelentekzni a vérvétel utáni konzultációra, hogy nehogy túl későn kapjak időpontot. Akkor beszélnénk meg a dokival az eredményeket és a további teendőt. Erre ma az asszisztens azt mondta, hogy majd ha ott leszek vérvételen megbeszéljük, de márc.20 előtt senkivel nem tudnak kezdeni. Ez most nem tudom mit akar jelenteni, de nagyon elkeseredtem, hogy még ilyen sokat kell várnunk. Persze egyre többen járnak hozzájuk. De én nagyon türelmetlen vagyok. Meglátom mit mondanak csütörtökön a vérvétel után.

Reni, táblát nem teszek fel. Gondolom van a fórumlakóknak sajátjuk. Mégyegy szerintem nem lenne jó ötlet, inkább az ittenibe kellene felkéreszkedni!Kép
Julcsi2

sziasztok.

Boldog valantint mindenkinekKép

ancsa szoritottam erted de szoritok tovabbra is.Azert az biztato hogy ket csikod vanKép

Kép
monyoka

Angel, mint feljebb írtam, egyetértek Veled! Csak pont egyszerre írtuk. Kép
Julcsi2

Én is egyet értek.Bocsika.Igazatok van.Nekem úgy is jó ha néha Julcsi berakod a babát szeretnékbe a táblát.Bár én írom magamnak mikor hanyadik napon vagyok,csak a többiekre is kiváncsi vagyok.
Angel!Nem ma akarok tesztet csinálni,hanem vasárnap.Vagy inkább később?

Kép
breni

ole szia.Ha jol emlekszem van egy topik ahol a huvelygyuru -rol volt szo.Errol arrol-azon belul pedig a h betunel.ott van a fogamzasgatlasrol is topik.

Kép
monyoka

Julcsi Kép

Júj, ez a március 20 még eléggé odébb van Kép
Csütörtökön a vérvételhez szorítok! Hormonvizsgálat, ugye? Bár vmiért úgy emlékeztem, hogy már vettek vért...

Nálunk meg ugye most ez van. Úgy szeretném ha csak nálam lenne gond! Hülyén hangzik, de komolyan!

Szia Monyó! Kép

angel37

lanyok.lenne egy kerdesem.
a billings nek ugye nyulosnak kene hogy legyen.Nekem van tojasfeherjem de nem nyulos hanem inkabb olyan mint a viz,masnap megmar olyan ragacsos de nem lehet nyujtani.
szerintetek az is jo?

Kép
monyoka

Reni,
sztem várd meg a pé+14 napot! azaz a 31. napodon Kép

angel37

Monyó,
Szerény emlékeim szerint ez jóó! Kép

angel37

Figyu!
A táblabetevés tényleg nem jó ötlet.
Ennek a topicnak saját táblája van.

Kép

Kép
kamilla306

Megpróbálom feltenni a görbémet!A mai mérés kimaradt!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Angel, már volt egy vérvétel. A ciklus elején és végén is kell. Így tudják megállapítani, hogy volt e PÉ, és milyenek a hormonok.
Nem hülyeség amit írtál! Én is azt szerettem volna, ha nálam van baj. De most hogy apánál van egy picike, jobb lenne ha nálam már nem lenne. Ha nálam is lesz, akkor hosszabb a várakozási idő.
Bár én apa eredményét sem látom kkatasztrofálisnak. Most pedig szedi a Macát! Csakazértis be akarok babásodni spontán!!!!!!! Kép

Monyoka, nem tum, nekem nyúlós olyankor.
Julcsi2

Kamilla, ebben már mindannyian egyetértettünk, eszemben sem volt feltenni ide a táblánkat.
Julcsi2

Julcsi,
igaz! Kép
hogy volt-e pé-d azt a ciklus második felében vett progeszteron értékből mondják meg! Kép
Szedi a Macát? Arról már hallottam jókat! Majd mesélj! Kép

angel37

Nem semmi Ancsa!
Ezek szerint tényleg beágyazódási leesés volt az a leesés! Ez Szupi!

Febr. 10-én nekem is volt egy alacsonyabb érték, aztán megint magas. (see above) Remélem nekem is az lesz!

Kép

Kép
kamilla306

Ancsa, tetszik a görbét! Alátámasztja a két csíkot! Kép
Julcsi2

koszi angelKép
ez mar egy pozivivum.

Kepzeljetek.A ferjem irto kulonosen viselkedik mostanaban.Eddig is napkozben puszilgattuk egymast meg joparszor elhangzott hogy "szeretlek",de most furi.Kb ket hete ejjelente almaban csinal furcssagokat.O nagyon nem romantikus alkat.O mindig elobb elalszik mint en.Aztan mikor en is bebujok az agyba,akkor jon a furisag.Osaszorit magahoz,puszilgat,simogatja a hajam,mondja hogy szeret de kozben alszik.Azelott soha nem csinalt ilyet.
Valahol azt olvastam hogy ilyenkor valami vaj van a fejen.ja meg hogyha szeretoje van akkor csinal ilyesmiket a ferj,lelkiismeretfurdalasbol.
hulye vagyok ugye?tudom hogy nincs szeretoje,de mi a fene utot bele.

Kép
monyoka

Monyó,
mi lenne, ha nem gondolnál a dolog mögé semmit? Kép szeret és most ez így is megnyilvánul! Kép

amíg persze nem mond más nevet (na jó ez gonosz volt, bocs!)

Kamilla,
hajrá!
lehet, hogy elered végre a zebraeső? Kép

angel37

Bocs hogy bezavartam a tábla ötlettel.
Angel!Vasárnap leszek a 31.napon és akkor gondoltam a tesztet.KépMelyiket vegyem?Ezután befejeztem ezt a témát.

Kép
breni

Angel, még nincs egy hete, hogy szedi. Kép
De nagyon jó eredményeket produkált már eddig ez a csodaszer! Csakhát 2-3 hónap múlva lehet eredménye. Majd meglátjuk! Kép

Másik fórumon olvastam, hogy az egyik apajelöltnek egyik hónapban 2 Millió katona volt, a másik hónapban 13 Millió és a következőben csak 45 ezer.
Szóval szerintem erre nincs mit adni. Persze mindegyik érték kevés volt, de látjátok, minden nap más-más lehet az eredmény és milliós nagyságrendű az eltérés.
Szóval itt az a kérdés, hogy mikor az ember lányának PÉ-je van, pont akkor mennyi a katonák száma és mennyire lusták! Kép
Julcsi2

Reni, nem gond, hiszen megbeszéltük!Kép Gondolom, csak egy hirtelen ötlet volt! Kép
Monyó, szerintem se képzelődj! Néha én is hajlamos vagyok rá, pedig nem szabad!
Julcsi2

angelKépKép ez jo volt.Masik nevet eddig nem mondottKép
ha mondana eleg kellemetlen meglepetes erne almabanKépKépKép

Kép
monyoka

Hát Reni,
tesztekben nem vagyok otthon, én meg sose jutottam éles tesztig...
de inkább a rápisilősra szavazok, a lógatós nem annyira szimpatikus! Kép

Julcsi,
aha! de a próbát megéri! ha így elkerülhető esetleg a mesterséges út! Kép
elég őket egyszer jól felturbózni, aztán bánom is én, lustálkodhatnak évekig! Kép Kép

Monyó,
Pl. Fogak nélkül kelne föl? Kép

angel37

Sziasztok!

Hirtelen azt hittem, hogy a babát szeretnékben vagyok!

Kriszti, Angel küldtem nektek mailt! Nagggggyon jó! Nézzétek meg és küldjétek tovább, ha gondoljátok, mert nekem csak ennyien vagytok benne a névjegyzékemben, ezért nem tudtam másnak elküldeni.
Vendég

Ole!

Most jut eszembe, hogy a www.scheringclub.hu -n hétköznap este a chat-en vannak dokik olyan 19.h környékén (regisztrálni sem kell, elég ha entert ütsz és vendég leszel)és ott lehet kérdezni a dokiktól. Biztos szívesen válaszolnak, mert nagyon közvetlenek és kedvesek. Õk tuti tudnak segíteni, én csak hallomásból ismerem ezt a dolgot. Remélem tudtam segíteni.
Vendég

Na még egyszer! Hát ez eszméletlen milyen figyelmetlen vagyok!
Ancsa ne haragudj, de nem olvastam vissza, most beleolvasgattam és láttam, hogy mi a szitu. Ez szupppppppppppi. és tuttttttttttttttti, figyu még csak pé. utáni 11 napon agy, hát mit vársz? Ennél erősebb nem is lehet,ilyenkor. Hisz még 4napod lenne a tesztig. Sőt még ígyis lehet, hogy többen vannak, mert ez is nagy koncentráció 11. napon. Nyugi, és csak pihizés. Hát ez valami csodálatos valentín nap!!Nemde??

Nagyon figyelmetlen vagyok!
Vendég

Hmmmm. Lehet, hogy nekem is kéne egy teszet csinálnom? Én is 11 DPO-n vagyok és 37,1 fokos vagyok. Nem inkább lemondok a Valentinnapi ajándékról. Jó lesz nekem Jégtörő napi is! Kép

Kép

Kép
kamilla306

Tlidi!
Koszi,nagyon ari vagy!!!KépEn is bizom benne hogy mindketten ott vannak!!!
Nem tudom hogy a paromnak elmerjem-e mondani!De amilyen csacsogos vagyok nem biztos hogy megtudom allni csutortokig!Majd meg meglatom!

Kép
Kép
ancsa81

Kamilla! Már tegnap kérdeztem, vagy mondta,h te nem szoktál ilyen magason lenni a második félben sem ugye? Jól emlékszem? Én türelmetlen lennék a helyedben. Hisz ma valentín nap van! De ha gonolod várj még. Nem sok idő már az a 3 nap.

Ancsa! Én a helyedben elmondanám neki. Ennél szebb ajándéka nem is lehet a mai napra. De te tudod! Akkor az a leesés a beágyazódási volt. Nagyon örülök ám én is!
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvastam de mar mindent elfelejtettem, bocsi!!! Kép
Arra viszont tisztan emlekszem, hogy:
Ancsa, ez szupiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Kép Kép Kép
NAGYON NAGY GRATULA!!! 2 nap mulva extra eros ket csikod lesz!!! Ja, es a gorbed szupi!!! Kép

Kriszti: akkor hajra 7-es ikrek!!! Kép

Anyapoci: Kép Azert kerdeztem a konyvet mert erdekel a tema es szeretek olvasni, akarok hozni otthonrol egy csomo konyvet, ird le a cimet legyszike holnap delig!!! Kép

A draga fiam kiakaszt, meg semmit nem tudtam csinalni, a lakasban bomba robbant Kép ruhak vasalatlanul, ebed nuku, borondok meg uresek. Kép
Raadasul megjott tegnap este igy tok faj a hasam es meg a fulem is bedugult es egesz nap szedelgek. (gondolom a fulem mar elore bepanikolt az repcsitol Kép )

Tabla mar Balinal van, Tole kerjetek!!! Kép
De feltehetem meg utoljara! Kép
(Bali ha nem tiszta valami a tablaval kapcs. ma meg itt vagyok segiteni! Kép
Kép
Kép
Kép

Es a gorbem:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kamilla: szerintem a Te gorbed is egyertelmuen babas Kép mit veszthetsz egy teszttel? Kép

Ancsa: en elmondanam, hadd oruljon!!! Kép

Nekunk ma csodallatos Velentin napunk lesz a menzimmel. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Ancsa!
Szívből gratulálok! KépLehet, hogylemeradtam valamiről, de hogy érted azt, hogy mindketten ott vannak? KépKép
Ja, és milyen tesztet csináltál?

Kép
Kép
sosi

Kép
Kép

Tenyleg nagyon kis halvanyka,nem biztos hogy lattok belole valamit!

Kép
Kép
ancsa81

Monyoka: De edi ferjed van!!! Kép Becsuld meg! Kép

Ole: en hasznaltam a huvelygyurut egy ciklusban. Vannak jo es rossz tulajdonsagai, a jo hogy nem lehet elfelejteni bevenni Kép es olyan biztos mint a tabletta, a rossz pedig hogy nekem mindig kicsuszott Kép de ezt senki masnal nem hallottam tehat lehet csak en voltam a bena. Kép
Szerintem beszeld ezt meg a paroddal! Kép
Neki kell dontenie mert O fog vedekezni!

KépKép
KépKép
tontica

Apropo Valentin nap! Ma van a ciklus 13. napja, úgyhogy megünnepeljük a Valentin napot azt hiszem. A görbém felrakom, LH-teszt halvány 2. csík, tehát negatív még. Szerintem kb holnap, holnapután lesz poz. és utána 1-2 nap múlva pé!Kép
A Jónás naptár szerint 19-e a nyerő! Kép Tudom, hogy marhaság, de most mégis hiszek benne.

Kép
Kép
sosi

Ancsa, egy ici-picit latszik de ahogy Tlidi mondta: mit varsz a 11. dpo-n! Kép

KépKép
KépKép
tontica

A görbeKép

Kép
Kép
sosi

Tontica, Tlidi!

Tudjátok, mi a fura? Hogy most annyira nem is vagyok besózva mint szoktam lenni. Valószínűleg azért, mert utoljára karácsony előtt voltam ilyen tesztközeli állapotban. Aztán meg picit felborult a hormonháztartásom és csak azt vártam, hogy visszaálljon a rendes rendszeres ciklusom. És tulajdonképpen még mindig azt várom, hogy mikor jön már meg végre, mert december közepe óta nem menstruáltam egyáltalán. Szóval egészen pár nappal ezelőttig tök esélytelennek gondoltam ezt a hónapot (ha egyáltalán hónapnak lehet nevezni egy maratoni ciklust) Ez a mai 37,1 egy kicsit elgondolkoztatott, mert ez tényleg magas, de úgyérzem még bírom pár napig.

Ha igazatok lesz, akkor Szlovákiában fogant sielés közben. Mármint nem úgy értem, hogy effektive sielés közben, csak azon a sielős hétvégén a panzióban.

Kép

Kép
kamilla306

SZia Tontica!
sajnálom, hogy megjött, ráadásul belerondított valentinba is Kép

Ancsa,
ez egy igazi halvány csík! Kép
mit nem adnék egy saját ilyenért!!!

Kamilla Kép
sztem a kimaradt ciklus után a szervezeted jól beleturbózott! gyűjtötte az erőt a nagy dobásra! Kép Kép

angel37

Sosi!
Azert mindketten,mert volt 2db tuszom!Abban remenykedem hogy megfogant mind a ketto!Gabriel nevu teszt!Ha nektek jelent valamit az van rairva,hogy:25mU/ML!En nem tudom mit jelent!

Tontica!
Annyira sajnalom hogy megjott!!KépKép
Holnap mikor indultok?

Kép
Kép
ancsa81

Hu bedagasztottam a langost.Leszakad a karom.na a ferjem se kap ma picsi-pacsitKép

angel,nem a fogait vernem ki,mas szerve jutot hirtelen eszembeKép

kamilla.teccik ez a sielos dolog.Eloszor jot kuncogtam rajat hogy sieles kozben,de manapsag mar semmin nem lepodok megKéplehet ez lenne a kamaszutraban a kovetkezo pozKép

tontika sajnalom a menzitKépde kjo utat kivanok neked.Ja,es a parom tenyleg edi....almabanKép

ancsa,en csak annyit mondok hogy a szerintem a vilagon rengeteg ilyen halvanycsikos emberke rohangalKép

sosi,mindent beleKép

Kép
monyoka

Hu bedagasztottam a langost.Leszakad a karom.na a ferjem se kap ma picsi-pacsitKép

angel,nem a fogait vernem ki,mas szerve jutot hirtelen eszembeKép

kamilla.teccik ez a sielos dolog.Eloszor jot kuncogtam rajat hogy sieles kozben,de manapsag mar semmin nem lepodok megKéplehet ez lenne a kamaszutraban a kovetkezo pozKép

tontika sajnalom a menzitKépde kjo utat kivanok neked.Ja,es a parom tenyleg edi....almabanKép

ancsa,en csak annyit mondok hogy a szerintem a vilagon rengeteg ilyen halvanycsikos emberke rohangalKép

sosi,mindent beleKép

Kép
monyoka

Szerintem látni a csíkot! Jó lesz ez. Holnap után még egy teszt azért.Addigra már biztos erősebb lesz. Pozitív irányban nem téved a teszt. Úgyhogy gratula.
Vendég

Monyó én géppel szoktam dagasztani, de még azután is majd leszakad a kezem. Nagyon fini.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?