Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tücsi! Szépen alakul a görbéd. Csak így tovább.
Az enyém most már kezd kinézni valahogy, csak az első harminc napot kéne letörölni róla.
Megpróbálom feltenni. Csak már olyan hosszú, hogy alig fér rá a képernyőre.

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Valaki letudna nekem nekem ezt forditani???
SPECIAL: Your account has been selected for a Free Preview of the VIP benefits of the charting software. You have 5 days left on your preview

Valami erdekes dolog tortent a gorbemmel,es nem tudom hogy mi lehet!

Kép
Kép
ancsa81

Tontica!

Megkaptam, minden rendben! Köszi

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Ancsa!
Ha jól értem, kaptál 5 nap VIP-t ajándékba. Örülj neki, én is szeretnék ilyet kapni.

Tücsi

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!
Lányok, mikor van az a bizonyos termékeny időszak? Peteérés előtt vagy után?
Köszi.

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Kriszti!
A peteéréskor vagy a legtermékenyebb, ez kb 24 h-ig tart.A petesejt 24 h-ig megtermékenyíthető. De! Az előtte 2 nappal és utána 1 nappal történt együttlétből lehet terhesség, mert a spermiumok 48 h-ig megtermékenyítőképesek, van akinek tobább is.

Kép
Kép
sosi

sziasztok, uj vagyok itt.
pedagogus pasi vagyok.
a legujabb fogamzasgatlo modszerekrol lehet itt érdeklodni? vagy melyik topicban a legalkalmasabb (gyakran látogatott topic érdekel csak ) . ha lehet itt is irjatok valami, pliz. Kép

az utobbi 5 -8 év talalmanyai érdekelnek.

pl.: állitolag van 1 -2 éve egy ugynevezett huvelygyuru, tehát hölgyek hasznaljak. állitolg egyszerü felhelyezni, de érdekel ,

-hol lehet beszerezni,
-mennyibe kerul,
-hányszor hasznalatos és
-mekkora valoszinuséggel gátolja a fogamzást?

koszi elore is azok válaszát, akik hozzáértok, vagy legalabbis használták már illetve ha férfi, akkor ha a párja hasznalta már ....
ole

Sziasztok!

Na,megvolt az UH.A 6-7 db tüszőm 3 nap alatt 3mm-t nőtt.Domináns még mindig nincs.
Endometrium 7,5 mm.
Sztem ebből már nem lesz semmi!Azért nyugtassatok meg,nem fog nekem 14 petém megérni,ugye???Mert azért 7-s ikreket vhogy nem kívánok,bármennyire jó lenne babásodniKépKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tucsok!
Koszonom a forditast!Kép

Ole!
Szerintem nem jo helyen tetted fel a kerdesedet,mert nalunk nem a fog.gatlas,hanem a fogamzas a cel!

Kriszti!
Mit mondott az orvosod?Kovetkezo ciklusban hogy kell majd szedned?

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Az előbb írtam egy csomót és én marha eltüntettem, olyan mérges tudok lenni ilyenkor.
Akkor előről
Kamilla! Jó a görbéd, neked egyébként nem szokott ilyen magasan lenni a hőd, ha jól emlékszek úgyhogy minden ok megvan a reményre (még 4nap és kiderül)

Tücsök! Szintúgy nagyon jónak néz ki. Ja és az őszi babavárókhoz még pont be fogsz férni a novemberrel.

Bali! Sajnálom, de mindenhol vannak veszekdések, az lenne a gond, ha nem lenne, mert az teljes érdektelenség lenne. Kell egy kis morgás.
Persze nagy az nem.

Kriszti! Akkor köv. hónaptól (ha most nem lesz csoda) magasabb closti remélem, vagy valami történik ugye! Azt nem értem akkor mitől megy fel a hőd. Vagy lesz azért pé?

Kriszti! látom a termékeny időszakod közepette vagy. Úgyhogy csaj "jó" éjszakát tudok neked kívánni.

Sosi! Lassan nálatok is eljön a középidő. Hajrá!!!

Junkó! Hát sajna! Azért dolgozzatok az ügyön, mert lehet, h megijed az a baba a gyógyszertől és inkább most jön.

Ancsa nálad mi van? Milyen volt a mai hőd??
Vendég

Sziasztok!

Kamilla
Nagyon jó a görbéd,bár a hosszából adódóan nem látszik,hányadik cn,és mennyi nappal vagy p.é.után!Mikor tesztelsz?

Tücsök
Na ez a másik szupi görbe!

Junko
Az akió sosem árt,úgyhogy mindent bele!Kép

Bali
Mi is szoktunk vitázni,néha naponta többször is Kép

Ildi
Nem tudom emel-e a closty adagon,vagy csak metformin.
Még kell nézegetni a tüszőket,gondolom tőlük függ,hogyan tovább!
Nálad mi újság?

Ancsa
Légyszi rakd fel a görbédet!
Ha jól emlékszem holnap akartál tesztelni!Ha így van,megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Ole
Csak nem a pesszáriumra gondolsz?

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Ma mar nem tudom feltenniKép!Ma reggel 36.7-et mertem!Mar felkeszultem arra hogy egy ujabb negativ tesztet fogok latni!Es sajnos nem azert mert korai lenne!
Neked mikor kell menned megint?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Szerdán kell mennem.
Sajnálom,hogy így leesett a hőd!Nem is értem,hiszen olyan szépen alakult a dolog!Azért holnap tesztelsz?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszti! Akkor szerdán mész a dokihoz conzuláticóra!Az jó! De ez a metformin nem cukrosoknak a gyogyija? Gonolom akkor kellenek majd kivizsgálások. De sztm ettől függetlenül, ha már nagyon akarjátok mehet a closti is (mellé)

Ancsa: azért bizakodjunk még. Mondtam neked, h a ferti-n egy csomó görbe ilyen alacsony a második szakaszban mégis babás. Várjuk ki a végét. Cickók feszülnek?

Köszi Kriszti a kérdésed! Már az előző hsz-mben is mondani akartam csak lemaradt, hogy tegnap este nagyon szurkáltam. Ma semmi, ill. néhány nagyon pici szúrás.
Clostisok ti is ezt éreztétek? Normális, h ilyenkor szúr? Még csak tegnap vettem be az elsőket?
Vendég

Nem esett le,mert eddig 36.6 volt!Reggel tesztelek meg ha holnapra tenyleg le is esik!Megprobaljam elkuldeni mailben?Persze csak ha erdekel!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Nahát,azt hittem az írásodból,hogy 37 körüliről lett ennyi.Küldjed már,alig várom azt a görbét!
Nem is értem ,miért a Képjel ott a hsz-ben?!

Ildi
A Metformin bár cukorbetre fejlesztették ki,csökkenti a sejtek inzulinrezisztenciáját,ami a PCO kialakulásának egyik fő oka általában,így a PCO egyik legjobb gyógyszere.Valószínűleg lesz majd cukorterheléses vizsgálat.
Ha bővebben érdekel a dolog olvass bele a PCO-s topikba,ott renteget infó van a gyógyszerről,és a betegség lényegéről.

KépKép

KépKép
okr

Szia Tlidi!
Nem a hom miatt gondolom,hanem megerzes hogy nem sikerult!Igaz hogy neha fajdogalnak a melleim,meg folyamatosan erzem a hasamat,de szerintem ez csak a mensi elojele!
En nem emlekszem hogy szurkalt volna mensikor!Szerintem ez normalis dolog!

Kép
Kép
ancsa81

Olyan lassú a babanet,hogy mire elérek oda,hogy írjak,elfelejtem mit is akartam!Kép

Ildi
Nekem még mindig fájdogálnak a petefészkeim,pedig mini adagot szedtem,és már azt sem ma!
Sztem jó,ha érzed,mert dolgozik odabent az ovárium!

KépKép

KépKép
okr

Elkuldtem!
Most egy nagyon hulye kerdesem van!Rosszul tudom hogy az egy fogamzasgatlo szer amit 6honapig kell szedni?Vagy nagyon keverem valamivel?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Ez nem fogamzásgátló,épp ellenkezőleg hat!(remélem)
Amire te gondolsz a Diane35,nem?
Nézem a mailt!

KépKép

KépKép
okr

Amikor olvastam a PCO-rol ott irtak valami M-betus gyogyszerrol,ami fog.gatlo es azzal gyogyitjak!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Meg is kukkantottam!
Te,ez tök [color=#ff0000]KépNem értem,miért vagy elkeseredve?!

KépKép

KépKép
okr

Marvelon?

KépKép

KépKép
okr

Az lehet hogy az volt!Bocsi!Neha rosszul gyulytom be az infokatKép!!!!
Azert vagyok elkeseredve,mert nem erzem magam babasnak!KépEs tudod hogy a gyogyszer is megzavarhatja a hotKép!Na de mar csak par ora es okosabb leszek!

Kép
Kép
ancsa81

Most mar mennem kell mert kikapokKép!
JO EJSZAKAT NEKTEK!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Én nagyon drukkolok a zebrás teszthez!Küldök is egy csordát mintának:
KépKép

KépKép

KépKép
okr

Lányok,én mentem aludni!

Kép

[color=#0000ff]

KépKép

KépKép
okr

ancsa drukkolok nagyon hogy pozitiv legyen a teszted.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Ancsa! Milyen lett a teszted?

Kamilla!
Te mikor tesztelsz? 3 nap múlva?

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

SZiasztok!

Okr. Az, hogy az 55. napon vagyok az nem mond semmit, inkább én azt nézem, hogy 11 DPO (days past ovulation) Elvileg tök mindegy hány napos a ciklus. Menses első napjától kell visszaszámolni 14 napot és akkor volt az ovuláció. Elméletileg a héten már tényleg meg kéne jönnie, de olyan szépen alakul a görbém vége, hogy egy kicsit elkezdtem reménykedni. Ma reggel 37,1 volt. Kép

Tücsök! Asszem a héten még nem tesztelek. Unom már a negatív teszteket. Csak akkor fogok, ha tényleg hosszabb ideig fenn is marad a hőm.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
Nekem is egy ilyen megaciklusból van Ada!Bár akkor nem hőmérőztem,de a terhesség heteit visszaszámolva kiderült,gogy úgy a 40.cn körül foganhatott vmikor!
Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szépen fölfelé ível a hőd!Kép

Ancsa
Na,mi lett az eredmény?Vagy nem teszteletél?

Tücsök,Monyoka
KépKépKép

Kép

KépKép

KépKép
okr

Ancsa!
Drukkolok!!!!

Meg Kamilla neked is!!!!!!!!

moni

Mindenkinek Boldog Valetin napot.

Kép
breni

Én nem mérem a hőmet,csak tegnap óta kiváncsiságból 36,9 volt mindkét nap.Fogalmam sincs hogy ez mit jelent.De nagyon izgulok már,hogy sikerült e ez a hónap.Ma vagyok a 26.napon.

Drukkolok mindenkinek akinek most szüksége van rá.

Kép
breni

SZiasztok!

Kamilla, baromi jó a görbéd!!! Kép Egyre magasabb, és pé körül jó volt az időzítés! Kép

Reni, üdv itt! Kép

Ancsa,
nagy-nagy drukk neked! Kép kettő is! Kép

Kriszta,
az a fetrengős patkány v. kutya nagyon tetszik! Kép

Szóval:
szombaton megnézték a páromat kívül-belül, UH-val, és minden OK, azt mondta a doki, hogy nem hiszi, hogy gond lenne a "termékkel" Kép Kapott egy csészét, majd valszeg pénteken rakja bele az anyagot! Kép (Akkor nem lehetett, mert nem volt meg a kellő szünet.) Azért izgulok! Kép

angel37

Sziasztok!

Itt vagyok,csak jöttünk-mentünk mindenfelé,ezer dolgom volt stb...Kép
Csak nagyjából tudtam visszaolvasni...Kép

Drukkolok minden tesztelőnek,PÉ-t várónak és persze csak úgy mindenkinek!Kép

Tontica

ha jól emlékszem,kérdeztél gyermeklélektan könyvet...miért is?Nekem van egy,majd megnézem a címét...
Ja és már repültök,Akkor jó utatKép!

Kriszta

Beugrott,írtad,hogy augusztusban nem szülsz többet...hát azért a fiammal dicsekedhetek,mert ő is augusztusi(mint mindenki a családbanKép) és szuperül alszik!Kép...vagy csak a lányok ilyenek? Kép!

Na megyek,mert nyafi van!

Pusza,Anyapoc

anyapoc

Angel!Én is izgulnék,de biztos rendben lesz minden,légy optimista,mást úgysem tehetsz. Kép Szorítok nektek.
A babát szeretnék topik úgy néz ki befuccsolt...

Kép
breni

Angyal
Péntekre küldjük a drukkot+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Anyapoc
Akkor helyesbítek:Lányt többé nem szülök augusztusban!KépKépKépKép

Reni
A hőd jó,kár ,hogy nem mérted egész ciklusban!Mikor gondoltál tesztelni?

Moni
Írj légyszi kicsit magadról is!Hő?Görbe?Vizsgálatok?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Aranyosak vagytok,koszonom!Kép
Itt bogok,mert nem tudom hogy higgyek-e a tesztnek vagy ne!Van ott 2csik,csak annyira halvany!Lesem tudom fenykepezni,mert nem latszik rajta!Es tudom hogy a halvany csik is csik,de ez tenyleg epp hogy latszik!Megprobalok most 2napot varni es csinalok megint,hacsak nem jon meg addig!Azt sem tudom hogy mikor lett rajta,mert vartam kicsit aztan lefekudtem!
A homet is elfelejtettem ma megmerniKép
Koszonom megegyszer hogy gondoltatok ram!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Gyors bekuk ,de kihallt a másik topicKép!!

Mindenkinek Boldog Valentin napot!!Kép

Ancsa!Csak halkan gratullálokKép a két csik eltéthet egymástól két nap és erös lesz a 2.csik is Kép!!
Sziasztok!!
Vendég

Ancsa
Még csak halkan örülök,de két nap múlva már biztosan erős csíkjaid lesznek,és persze ikreid sztem!KépKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Nincs semmi különös velem, ha lesz úgyis megírom, de inkább priviben a részleteket, túl sokan ismernek. Írj egy mailt, és megírom hol tartunk.

moni

Moni
Mail cím a profilomban.Várom a leveled!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Ancsa. Minden oké lesz! Ne aggódj. (Majd holnap után gratulálok, addig babonából nem)
Felrakod a görbéd?

Angel! Hajrá a péntekhez.

Tegnap kihúzták a fogam. Amióta kiment az érzéstelenítő k*va szarul vagyok. Haza akarok menni lefeküdni, de nem lehet. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Ancsa Kép
A halványka csík is csík! Kép Kép

angel37

Ancsa!Én is halkan gratulálok.Kép
Okr!Hétvégén akkor leszek a 30-31.napon.Elvileg 17.én volt pé és 16.án voltunk együtt.Szerinted teszteljek?

Kép
breni

sziasztok, uj vagyok itt.
pedagogus pasi vagyok.
a legujabb fogamzasgatlo modszerekrol lehet itt érdeklodni? vagy melyik topicban a legalkalmasabb (gyakran látogatott topic érdekel csak ) . ha lehet itt is irjatok valami, pliz.

az utobbi 5 -8 év talalmanyai érdekelnek.

pl.: állitolag van 1 -2 éve egy ugynevezett huvelygyuru, tehát hölgyek hasznaljak. állitolg egyszerü felhelyezni, de érdekel ,

-hol lehet beszerezni,
-mennyibe kerul,
-hányszor hasznalatos és
-mekkora valoszinuséggel gátolja a fogamzást?

koszi elore is azok válaszát, akik hozzáértok, vagy legalabbis használták már illetve ha férfi, akkor ha a párja hasznalta már ....

.. boldog Valentin napot kivanok a hölgyeknek! Kép
ole

Reni, Kriszta, Kamilla,
köszi a drukkokat - párom nevében is! Kép

Kamilla,
szegényKép véstek is?
nagyon jó rá a Clorhexamed! (én ezt kaptam, mikor húztak)

Reni,
tesztelj! Kép

angel37

Ole,

mi itt épp teherbeesni próbálunk! Kép

Köszi a jókívánságot! Kép

angel37

szivesen, nosm arra is rákérdeztem: meklyik topic a legalkalmasabb a kérdésem felvetésére? Kép nos? Kép
ole

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?