Sziasztok mamik,
Renoka,
Látom nagy volt az izgalom, de mostmár kicsit megnyugodtál
Feküdj szépen a következő héten, és reméljük ezzel meg is oldódik a problémád
Drukkolok hogy még a következő két hónapban egyben maradjatok
Norka,
Bogi iszonyú aranyos, nagyon helyes pofija van
Ne izgulj, szerintem teljesen szép formás baba, az hogy most kicsivel nagyobb, nem jelent semmi rosszat. Reméljük a cukrod is rendben lesz, bár a sok magzatvíz sajnos tényleg jelenthet magas cukrot...
Orsi,
Nekem, mint nem ikresnek, szintén havonta van UH !! Pedig semmi bajom hál'istennek, de meg is zavarodnék ha legalább havonta nem láthatnám
Most kedden megyek, és nagyon izgulok, hogy nem fekszik-e keresztbe.....
Lara,
Andor bébi nagyon helyes
Köszi a tippet az ollóval kapcsolatban, meg fogom fogadni
Mi az amit még nem érdemes venni a listáról ? Lassan én is nekilátok, már kezdek teljes izgalomba jönni
Latimi,
Ez igen, tényleg nagyon belehúztatok !! Szerintem azért mikor megkapjátok a hírt, akkor is be tudtok szerezni sok mindent, mivel igy előre elég nehéz besaccolni a méreteket
Bár nem tudom, mikor felhívnak hogy baba van, már aznap kell menni érte ?? Nem kell pár napot-1 hetet várni, amíg a kórházból haza lehet vinni ?
Lujzika,
Remélem Esztiti már jobban van
Szerintem a napi egy-két viccet mindenki értékeli itt is
Mi megjártuk Sopront, illetve Ausztriát... Egész jó idő volt, főleg csütörtök-pénteken, de tegnap arrafelé eléggé szakadt a hó
A foglalkozás elérte célját, Eisenstadti H&M-ben kicsit bevásároltunk, aztán a Fertő tónál nagyot sétáltunk, és persze iszonyú nagyokat ettünk
Tegnap a szakadó hóban Badenben és környékén voltunk, aztán ebéd után Heiligenkreuzban, mikor már fél lábszárig ért a hó, nagyon megijedtünk hogy fogunk hazajutni. Elindultunk, és 15 km múlva , Bécs előtt már tiszta száraz volt az út... nagyon furcsa volt, de lényeg hogy rendben hazaértünk. Teljesen jól bírtam az autókázást, és minden zabálás ellenére sem lettem 2 kilóval nehezebb
Na jó, megyek ebédet főzni, mert jön anyukám....
Kriszta
31+1