Sziasztok!
Játszom a lehetetlennel és megpróbálok mindenkinek írni, miután a 3 nap termését visszaolvastam. Reszkessetek! Nem lesz rövid a levél
Kata!
A diplomás ápoló jó ötlet! Biztos nem lesz könnyű a gyerkőcök mellett, de ügyes leszel biztosan!
Dia!
Dajkaképző és jeltolmács tanfolyam! Jól megleptél
Azt hittem, hogy valami szárazabb dolgot akarsz tanulni, mint marketing, kereskedelem, vagy bármi. De ez jobban is tetszik, sokkal gyakorlatiasabb dolgok és a lényeg, hogy jól végiggondoltad, hogy mire és hogyan hasznosíthatod.
Domi popsija javult? Remélem. A fotókon nem látszik, hogy bármi baja lenne, de Õ sosem mutatja, csak mosolyog ezerrel
Gyed kiderült, hogy mennyi? Remélem Nálad azért nem derült be tőle.
Szilvi!
Szorítok én is, hogy Párodnak minél előbb legyen melója. Biztos nagyon nehéz lehet, hisz nálunk Gábor dolgozik rendesen, de azért jól oda kell figyelni, hogy mire is költjük. És Marci még csak egyedül van...
Renid nagyon finnyás még mindig? Oviban is, vagy ott nincs választása? Marcit nem is finnyásnak mondanám, hanem inkább nagyon jól jelez, ha érzi, hogy ez bizony Nála problémát fog okozni. A tejpép sem tetszett Neki anno és tessék ki is hányta. Egyébként a dolgok nagy részét azért megeszi, bár előtte jól végiggondolom, hogy az érzékeny pocijának mi fog megfelelni.
Tetszik Gergő vigyori/vicsori fotója
Mica!
Balaton
Így belediktálod lassan a következő 5ezret a Puntóba!
A Srácok tényleg elkezdték bontani a parkettát?
Megjegyzem, erősen vizuális alkat vagyok
Gigi!
Már nyugis vagyok totálisan Ketteske miatt, hisz láttam mozogni kezét-lábát. Ficánkolt ezerrel, itt nem lehet már baj.
Kérdezted a neveket? Én nem is láttam. Na mindegy egy a lényeg, hogy ha kislány lesz, akkor Anna nevet kapja. Marci Annácska lett volna, ha nem nő kukac a lába között
A fiúneven sokat agyaltunk, de pont a héten egyeztünk meg a Benedekben, illetve mindketten ízlelgetjük a dolgot
A rosszullétek eltűnőben, reggel már semmi bajom, még ennem sem kell reggel hozzá. Általában esténként jön még a hányinger, de ez már tényleg elenyésző. De azért ma azért beköszöntött
Anyum itt fog aludni. Vasárnap délután már átjön és itt lesz egészen szerdáig!
Oli nagyon édes mindkét fotón
A motor azért jó, mert még Marci sem tudná hátulról megrángatni, hogy tolatóüzemmódba kerüljön
Vadulsz a kislány rucikra? Ha belemernétek újra vágni a babaprojektbe, akkor szerinted mikor? Beszéltetek már róla?
Györesz!
Szopival most úgy vagyok, hogy amíg nem zavar, addig adom Marcinak. Sokan mondták, hogy eljön majd az az idő a pocakosságban, amikor érzékenyebbé válik a mellbimbó, majd a hasam is útban lesz, na akkor majd leállunk, de valahogy most még hagyom. Magamon nem veszek észre semmit, hogy nagyon kiszipolyoznának a lurkóim. Meg ugye Ketteske is hipergyorsan fejlődik, Õ is mindent megkap
Írtam már, de azért újra, hogy megnyugodj! Marcinak én is szakadatlanul szajkózom, hogy mit nem szabad, miért és stb., szabályszerűen megfájdul már a fejem, de totálisan semmit nem ér. Végül vagy elcibálom a tett helyszínétől és próbálom lefoglalni. Persze pár perc múlva megint rosszban sántikál...
Szánkózás
Marcival most nem nagyon merek elindulni, mert itt nagyon nagy a hó és csúszik is nagyon, úgyhogy félek, hogy elesek. Meg most betegen szerintem kánonban vennénk a szánkon a levegőt, mivel orrunk be van dugulva. Norbikát jól lefárasztottad, jól aludt?
Zsófi!
Hidd el, nem önzőség, amiket írsz tesóval kapcsolatban. Annak ellenére, hogy én már a pocakomban növesztem kistesót, azért az én fejemben is nagyon gyakran megfordul, hogy basszuskulcs, megint kelhetek állandóan. Ez van, emberek vagyunk, és a természetes önzőség bennünk van, ezt hülyeség elnyomni, illetve letagadni.
Évi!
Köszönöm szépen a csodaszép szavaidat! Már annyiszor írtam, de olyan érzékletesen tudsz írni az érzésekről, hogy hihetetlen. Az ember még a gyógypuszis kívánságaidat is megkönnyezi
Köszönöm!
Betegséggel hogy álltok Rolcsinál? VAgy meggyógyult már? Remélem
Foga jöhet Rolcsinak, hogy ennyire nehéz volt az éjszakátok? Remélem csak egyedi eset volt a mostani.
A képek klasszak, édes Rolcsi ahogy be vagy bugyolálva
Marci mára virradóra végigaludta az éjszakát
Reggel még szívni se kellett az orrát, tudott szopizni és megitta a pótlását is
Napközben is alig lehetett hallani, hogy szörcsög! A déli alvása is nagyon jól sikerült, aludt 3,5 órát
Már úgy mentem be hozzá, mert hallottam, hogy mocorog, erre Õ még heverészet, lustizott.
Én sokkal sz@rabbul vagyok, torkom nagyon fáj, orrom tele és csak a száraz, fájós torkomon át kapok levegőt. Nem baj, tegnap úgy is azért fohászkodtam, hogy Marci betegsége is kerüljön át rám, nekem úgy is mindegy. Ma ez bejött
Biztos, hogy a tejcsiben levő ellenanyagok is segítettek Marcinak. Remélem nem fog visszaesni.
Na ennyi! Remélem elég!
Puszi Mindenkinek: Melinda